عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
خرید اتومبیل در امریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید اتومبیل در امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-04-2013, 09:43 AM
تویوتا و هوندا و تا حدی هیوندا ماشین‌های خوبیند، کم مصرفند، کم خراب می‌شن و هزینه تعمیرات‌شون زیاد نیست.
ماشین‌های اروپایی (عمدتا آلمانی) اغلب هیچ کدوم از این خصوصیات رو ندارند. یعنی معمولا مصرف بنزین‌شون بالاتر از ماشین‌های ژاپنیه، بیشتر خراب می‌شن و هزینه تعمیرات‌شون بالاتره. البته فولکس واگن ظاهرا تا حدی از نظر خرابی بهتر از بقیه ماشین‌های آلمانیه.
پیشنهاد من برای ماشین دانشجویی تویوتا یا هونداست. اگر می‌تونید وام بگیرید و قسط بدید می‌تونید ماشین نو بخرید، اگر نمی‌تونید یک ماشین حدود ۶-۷ ساله که خیلی زیاد راه نرفته باشه می‌تونه ماشین خوبی باشه.
در مورد بیمه، نمی‌شه خیلی راحت گفت که چه بیمه‌ای بهتره. داشتن بیمه شخص ثالث (Liability Insurance) ضروریه، اما بیمه کامل بدنه رو می‌تونید نگیرید. البته من توصیه می‌کنم که ترجیحا بیمه بدنه هم بگیرید که اگر احیانا تصادف کردید و مقصر بودید، هزینه تعمیرات ماشین شما رو هم بیمه بده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohsen67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-04-2013, 10:02 AM
ماشین های امریکایی چی ؟
انها از نظر هزینه و نگه داری چجوریند ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-04-2013, 10:23 AM
ماشین‌های امریکایی چندان با دوام نیستند و افت قیمت‌شون هم نسبت به ماشین‌های ژاپنی بیشتره، اما جدیدا شرکت‌های امریکایی‌، به خصوص Ford، تلاش زیادی داره می‌کنه که کیفیت اتومبیل‌هاش رو بالا ببره و مصرف بنزین رو کاهش بده. ظاهرا ماشین‌های جدیدش بد نیستند. 
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

22-04-2013, 08:35 PM
(22-04-2013, 10:23 AM)'Babak' نوشته: ماشین‌های امریکایی چندان با دوام نیستند و افت قیمت‌شون هم نسبت به ماشین‌های ژاپنی بیشتره، اما جدیدا شرکت‌های امریکایی‌، به خصوص Ford، تلاش زیادی داره می‌کنه که کیفیت اتومبیل‌هاش رو بالا ببره و مصرف بنزین رو کاهش بده. ظاهرا ماشین‌های جدیدش بد نیستند. 

سپاس بابت توضیحاتتون.
الان یه مسئله هست...یکی می گه اگر ماشین می خری مدل جدید بهر ولی مایلاژش اونقدر برات مهم نباشه ( زیر 150k خوبه)... یکی دیگه می گه سال ماشین مهم نیست و مایلاژ کم مهمه!
دیدید تو ایران می گن ماشین دست یه خانوم دکتری بوده می رفته مطب  و میرفته... این مدلی!
کدوم معقول تره؟
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین armince
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-04-2013, 10:58 PM
از نظر سالم بودم که مدل مطرح نیست. مایلاژ مهمه. تو ایران چون از دید یک کالای سرمایه ای بهش نگاه میشه مدل اولویت داره و مایلاژ خیلی مهم نیست. شما تو یه سال 100k برو ولی ماشینت 91 باشه قیمتش بالاتر از یک ماشین 89 که 10k راه رفته
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-04-2013, 09:51 AM
من هم با نظر armince موافقم. ماشینی که کمتر راه رفته، طبیعتا استهلاک کمتری داشته و قطعاتش معمولا سالمترند و در نتیجه ماشین بهتریه، اما خوب دنبال ماشین خیلی قدیمی هم نرید، چون اگر چه ممکنه کم راه رفته باشه ولی اگر خراب بشه ممکنه قطعاتش پیدا نشه. به نظر من سعی کنید ماشینی که می‌خرید حداکثر ۱۵ سال عمر داشته باشه.

نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-05-2013, 06:55 PM
طی بررسی های بسیار به این نتیجه رسیدم که ماشین زیر 5000$ خیلی خیلی کم خوب در میاد... یه نمونش رو به چشمم دیدم. مزدا 2004/ با 45k مایلاژ... در عرض دو سال رسماً 4000$ رو دست خریدار خرج گذاشت...از خرابی موتور تا ترکیدن لاستیک وسط جاده و باطری و......[عکس: 77713_296.gif]
ماشین 5 تا 7 هزار دلار ممکنه خرج داشته باشه بعدش خوبه 
بهترین ماشین و مطمئن ترین ماشین ها بالای 8000$ هستن.
ماشین نو هم که جای خودش رو داره!

نظر؟ پیشنهاد؟ انتقاد؟
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین armince
**
نقل قول

07-05-2013, 07:07 AM
یه ضرب المثل ( اگه اشتباه نکنم بریتانیایی بود) هست که میگه هنوز اونقدری ثروتمند نشدم که جنس ارزون بخرم. بهتره یا نخریم و از دوچرخه و حمل و نقل عمومی استفاده کنیم یا بریم یه ماشین خوب و مطمئن (نه از جنس مطمئن سایپا) بخریم.
واسه ما پسرا یه هوندا CBR1000 نه تنها کفایت میکنه بلکه کلی هم لذت داره! کم خرج کم مصرف .
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-05-2013, 02:20 AM
(06-05-2013, 06:55 PM)'lavender' نوشته: طی بررسی های بسیار به این نتیجه رسیدم که ماشین زیر 5000$ خیلی خیلی کم خوب در میاد... یه نمونش رو به چشمم دیدم. مزدا 2004/ با 45k مایلاژ... در عرض دو سال رسماً 4000$ رو دست خریدار خرج گذاشت...از خرابی موتور تا ترکیدن لاستیک وسط جاده و باطری و......[عکس: 77713_296.gif]
ماشین 5 تا 7 هزار دلار ممکنه خرج داشته باشه بعدش خوبه 
بهترین ماشین و مطمئن ترین ماشین ها بالای 8000$ هستن.
ماشین نو هم که جای خودش رو داره!
نظر؟ پیشنهاد؟ انتقاد؟

نمی‌شه قانون کلی صادر کرد. من خودم اوایل ورود به امریکا یک تویوتا کرولا خریدم به قیمت ۵ هزار دلار با بیشتر از ۱۰۰ هزار مایل کارکرد و شش سال سن. خرج خاصی روی دست من نذاشت و عملا فقط یک باتری براش عوض کرد که کمتر از ۱۰۰ دلار هزینه داشت. حدود یک سال و نیم بعد هم به همون قیمتی که خریده بودم فروختمش.
خرید ماشین دست دوم به هر حال تا حدی شانسیه و همیشه ممکنه مشکلاتی داشته باشه. به نظر من در بین ماشین‌های نسبتا ارزون قیمت تویوتا کرولا و هوندا سیویک گزینه‌های مناسبی برای دانشجوها هستند و احتمال خرابی‌های پرخرج مثل خرابی موتور یا گیربکس توی این ماشین‌ها کمتره. البته وقتی کارکرد ماشین بالای ۱۰۰ هزار مایل باشه، همیشه این ریسک‌ها وجود داره.

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

09-05-2013, 03:11 AM
دقیقا بابک جان. من اینجا از خیلی ها سوال کردم. یک عده ای میگن که سعی کنید برای احتیاط ماشین با مایلاژ خیلی بالا (مثلا بالای 70000) و قبل از سال 2004 نخرین. ولی خیلی ها اینجا هستن که ماشین هایی با مایلاژ بالای 100 هزار خریدن و راضی بودن. ماشین به ماشین فرق میکنه و همینطور بستگی داره به اینکه چقدر به ماشین رسیدگی شده. حتما باید به یک فرد وارد ماشین نشون داده بشه. یک مکانیک خوب میتونه تضمین کنه که ماشین مشکلی براتون ایجاد نکنه. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »