عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مدارک مورد نیاز و مسائل مربوط به پروسه اخذ گذرنامه

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز و مسائل مربوط به پروسه اخذ گذرنامه
آفلاین erfan_erfan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-11-2012, 11:47 PM
سلام
من از یگان خدمتیم نامه گرفتم واسه نظام وظیفه و یک روزه بعد از پایان خدمتم اقدام کردم واسه پاسپورت از راهنماییتون متشکرم
نقل قول  

آفلاین پسرشجاع
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-04-2013, 02:20 AM
با سلام من عضو جدید هستم  . سوالی که داشتم ا ین بود که برای گرفتن اعلام تاریخ آخرین خروج از کشور کس دیگه ای هم می تونه به اداره گذرنامه و روادید امور خارجه از طرف من بره یا نه چون من ایران نسیتم و اگه خواسته باشم از خارج کشور استعلام بگیرن می گن دو ماه طول می کشه . و اینکه چه مدارکی برای این کار لازمه و اگه من گپی شناسنه مه و کپی کارت ملی بفرستم می تونن برام بگیرن یا نه؟
باتشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین yaser-amd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-10-2013, 12:29 AM
سلام خدمت دوستان
من کارت معافیتم رو گم کردم و الان یه فرصتی پیش اومده که به یک سفر زیارتی برم
از طرفی چون صدور المثنی یه ماهی طول می کشه و پاسپورت منو تا یه یک هفته دیگه میخوان
چیکار می تونم بکنم؟
نقل قول  

آفلاین sina20202
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2014, 02:58 AM
با سلام , بنده چند روز ديگه کميسيون پزشکى دارم واسه معافى ,از اونجايى که هنوز پاسپورت ندارم و از نظر وقتى هم محدوديت دارم ميخواستم بدونم با اون برگه اى که به من ميدن منظورم تاييديه معافيه(البته با فرض اينکه معاف دائم بشم),ميتونم واسه پاسپورت اقدام کنم يا حتما بايد کارتم بياد؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-03-2014, 04:33 AM
مطمئن نیستم ولی احتمالش خیلی زیاده که بتونید. روالش قدیم ترها اینطوری بود که اداره گذرنامه کارت پایان خدمت/معافی یا نامه هایی که توسط نظام وظیفه صادر میشه رو معتبر میشناخت. یعنی مثلا اگر یگان آموزشی شما نامه ای بده که تایید کنه شما می تونید به طور موقت خارج بشین یا هم که خدمت تون تموم شده باید اون نامه رو به نظام وظیفه بدین و اونها یک نامه خطاب به اداره گذرنامه می زنند که فلانی می تونه به صورت موقت یا دائمی خارج بشه. در این مورد هم حدس من اینه که اداره گذرنامه به طور مستقیم این نامه رو قبول نکنه ولی اگر در نظام وظیفه در اون بخشی که مربوط به خروج از کشور هست نشونش بدین یک نامه خطاب به اداره گذرنامه می زنند که معافی شما تایید شده و منتظر دریافت کارت پایان خدمت هستین و در نتیجه اجازه خروج دائمی دارین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amir ali 1375
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2014, 06:56 PM
سلام.من عضو جدیدم،من ۱۷ سال سن دارم و شناسنامه ام را برای عکس دار کردن و تعویض ارسال کردم، میخواستم بدونم میشود همزمان گذرنامه نیز بگیرم؟؟(به من گفته اند با تاییدیه میشه)(مسافرت هم تفریحیه)
نقل قول  

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-11-2014, 08:46 PM
 درود
[align=right]دوستان من معافیتم رو یک ماهی میشه گرفتم نظام وظیفه رفتم یکی از ردیفاش نوشته بود گذرنامه همونجا برم؟ 
[align=right]من پست هارو تا حدودی خوندم میخاستم بدوم جدیدا هم همین کار هارو باید کرد؟
[align=right]و معمولا چه قدر طول می کشه؟
[align=right]من ویزای توریستی میخام بگیرم شاید شاید
[align=right]میخام بدونم از کی برم دانبال گذر نامم
جواب بدید سپاس
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

26-12-2014, 12:29 AM
سلام
من تا جایی که میدونم باید عکس گذرنامه ی خانومها در ایران با حجاب کامل باشه...
امروز متصدی پست با تعجب از من پرسید که چرا عکس پاستون با مقنعه هست؟؟! و گفت ممکن هست هنگام ورود و همینطور ثبت نام دانشگاه براتون مشکل پیش بیاد، چون برای خارج از ایران علاوه بر مشخص بودن گردی کامل صورت، گوشها [img]images/smilies/undecided.gif[/img] هم باید مشخص باشه؟!! به نظر من بی ربط اومد، چون دانشگاههای خارجی خیلی دانشجوهای مسلمان و محجبه دارن و طبعیتا عکسهاشون هم با حجاب کامل هست.
کسی اطلاعی در این مورد داره؟

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-09-2015, 01:31 PM
سلام. من کارت ملی ندارم. امروز رفتم درخواست کارت ملی کنم. گفتن 16 مهر بیا تا کارت هوشمند ملی دست ما برسه دو ماه طول میکشه. میخام پاسپورت بگیرم ميگن باید کارت ملی باشه باید چکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

12-09-2015, 02:03 PM
(12-09-2015, 01:31 PM)مهمان نوشته: سلام. من کارت ملی ندارم. امروز رفتم درخواست کارت ملی کنم. گفتن 16 مهر بیا تا کارت هوشمند ملی دست ما برسه دو ماه طول میکشه. میخام پاسپورت بگیرم ميگن باید کارت ملی باشه باید چکار کنم؟

درود
توی مدارک مورد نیاز گذرنامه کارت ملی لازم و ضروریه
اما اگه تنها راهی وجود داشته باشه اینه که اداره ثبت اجوال نامه یه گواهی بزنه و شما رو معرفی کنه به مرکز پلیس +10
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »