عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-04-2013, 11:26 PM
(11-04-2013, 11:55 PM)'نسیم' نوشته: سلام، من حدودا 1 ماه دیگه فارغ از تحصیل می شم از مقطع ارشد. باید همون موقع مدرک کارشناسی رو به کاریابی ببرم و 6 ماه بعد ارشد رو؟ و هر کدوم از این ها بعد 6 ماه آزاد میشه؟ من اگه تو این فاصله مشغول کار باشم می تونم بخوام برام بیمه رد نکنن؟ و اگه رد نشه مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟ و اینکه آیا مهمه چه شعبه ای از کاریابی مراجعه کنم؟ و اینکه همون اول بگم که می خوام مدرکمو ازین طریق آزاد کنم یا وانمود کنم واقعا دنبال کارم؟!!!!با تشکر Smile
یه سوال دیگه هم دارم اگه تو مدرک موقت لیسانس مبلغی بدهی درج شده باشه مشکلی برای پروسه آزادسازی پیش میاد، البته تا بخشی که به کاریابی مربوطه؟

سلام. خوش آمدید.
شما بعد از فارغ التحصیلی باید به اداره کار نزدیک محل سکونت خودتون مراجعه کنید و برای هر دو مقطع تحصیلیتون تقاضا بدید. 6 ماه بعد نامه ای دریافت می کنید که می تونید مدرک لیسانستون رو آزاد کنید و 6 ماه بعدش یعنی در واقع 1 سال بعد از تاریخ فارغ التحصیلیتون، نامه ای برای آزاد سازی مدرک ارشدتون دریافت می کنید. 
شما در واقع چون مثلا براتون کار پیدا نشده از این قانون استفاده می کنید. پس نباید بیمه ای رد بشه که نشون دهنده شاغل بودن شما باشه. 
ادارات کاریابی معمولا خودشون می پرسن که برای آزاد کردن مدرک می خواید؟! و شما می گید بلهSmile
از طریق کاریابی شما فقط بدهی مربوط به هزینه تحصیل رایگانتون رو صفر می کنید و سایر بدهی های شما به دانشگاه اعم از هزینه خوابگاه یا وام های دریافتی و غیره همچنان به قوت خودشون باقی هستند و باید اونها رو خودتون بپردازید تا بتونید مدرکتونو بگیرید. 

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین fotros67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-04-2013, 03:02 PM
سلام خدمت شما
من اطلاعی از این سیستم نداشتم ولی حالا که فهمیدم امیدوارم دیر نشده باشه
من تیرماه پارسال مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم.و باید تا تیر امسال دفترچه خدمت پر کنم که اعزام بشم.البته ممکنه ارشد قبول شم و اعزام نشم.
الان که ده ماه از فارغ التحصیلیم گذشته میتونم ازین طریق برای آزادسازی مدرک کارشناسیم اقدام کنم؟
سپاس از شما
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-04-2013, 12:42 PM
سلام.
تا حالا شده از کاریابی زنگ بزنن بگن برات کار پیدا کردیم ؟ بیا برو سر کار ؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-04-2013, 12:59 PM
(23-04-2013, 12:42 PM)'M0TRIX' نوشته: سلام.
تا حالا شده از کاریابی زنگ بزنن بگن برات کار پیدا کردیم ؟ بیا برو سر کار ؟

نه. هیچ وقت پیش نیومده تا حالا برای این همه از بچه هایی که ما دور و ورمون دیدیم. شما به کاریابی ها می سپرید که برای آزادسازی مدرک می خواید و براتون دنبال کار نیستن اصلا! حتی توی دفتر ثبت اطلاعاتشون هم جلوی تقاضاتون می نویسن "آزادسازی مدرک" ! نگران نباشید.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
نقل قول

23-04-2013, 02:43 PM
 اینطوری باشه خیلی خوبه.

پس ما میتونیم همزمان که منتظر ازاد سازی مدرکمون هستیم کار هم پیدا کنیم و کار کنیم به شرطی که بیمه رد نکنن واسمون. ؟

مرسی
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-04-2013, 06:56 PM
(22-04-2013, 03:02 PM)'fotros67' نوشته: سلام خدمت شما
من اطلاعی از این سیستم نداشتم ولی حالا که فهمیدم امیدوارم دیر نشده باشه
من تیرماه پارسال مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم.و باید تا تیر امسال دفترچه خدمت پر کنم که اعزام بشم.البته ممکنه ارشد قبول شم و اعزام نشم.
الان که ده ماه از فارغ التحصیلیم گذشته میتونم ازین طریق برای آزادسازی مدرک کارشناسیم اقدام کنم؟
سپاس از شما

باید کارت پایان خدمت داشته باشید و با این روش نمیتونید آزاد کنید.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-04-2013, 07:02 PM
(11-04-2013, 11:55 PM)'نسیم' نوشته: سلام، من حدودا 1 ماه دیگه فارغ از تحصیل می شم از مقطع ارشد. باید همون موقع مدرک کارشناسی رو به کاریابی ببرم و 6 ماه بعد ارشد رو؟ و هر کدوم از این ها بعد 6 ماه آزاد میشه؟ من اگه تو این فاصله مشغول کار باشم می تونم بخوام برام بیمه رد نکنن؟ و اگه رد نشه مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟ و اینکه آیا مهمه چه شعبه ای از کاریابی مراجعه کنم؟ و اینکه همون اول بگم که می خوام مدرکمو ازین طریق آزاد کنم یا وانمود کنم واقعا دنبال کارم؟!!!!با تشکر Smile
یه سوال دیگه هم دارم اگه تو مدرک موقت لیسانس مبلغی بدهی درج شده باشه مشکلی برای پروسه آزادسازی پیش میاد، البته تا بخشی که به کاریابی مربوطه؟

قانونا شما باید یکسال از مدرک ارشدتون بگذره تا بتونید مدارک کارشناسی و ارشد خودتون آزاد کنید پس بهتره هر دو مدرک با هم ببرید و برای جفتشون تقاضا کنید تا یکبار مراحل طی کنید
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

24-04-2013, 01:39 PM
سلام دوستان
2تا سوال دیگه داشتم
1. برای اینکه دانشنامه ام رو بگیرم باید حتما اون مدرک موقتم رو تحویل دانشگاه بدم؟
2. وقتی نامه ای که رو از اداره کار گرفتم ببرم دانشگاه، حدودا چقدر طول میکشه تا دانشنامه به دستم برسه؟
دوستانی که مدرکشون رو از این طریق آزاد کردن لطفا راهنمایی کنن. ممنون از همتون.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-04-2013, 02:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2013, 02:55 PM توسط MaMi.)
(24-04-2013, 01:39 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان
2تا سوال دیگه داشتم
1. برای اینکه دانشنامه ام رو بگیرم باید حتما اون مدرک موقتم رو تحویل دانشگاه بدم؟
2. وقتی نامه ای که رو از اداره کار گرفتم ببرم دانشگاه، حدودا چقدر طول میکشه تا دانشنامه به دستم برسه؟
دوستانی که مدرکشون رو از این طریق آزاد کردن لطفا راهنمایی کنن. ممنون از همتون.

1- بله، باید گواهی موقت رو تحویل بدید تا دانشنامه رو بتونید بگیرید
2- این مورد کاملا از دانشگاهی به دانشگاه دیگه ای فرق میکنه (به عنوان مثال در دانشگاه تهران 40 روز طول خواهد کشید ولی در دانشگاه های دیگه دوستان بعد از 15 روز هم تونستند دانشنامه شون رو تحویل بگیرند)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rezaafshari
Banned
نقل قول

29-04-2013, 03:10 PM
سلام،
کسی از اخیرا مدرکش را از طریق کاریابی آزاد کرده؟ یک عده میگن که این قانون برداشته شده. آیا صحت داره؟
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 109 بعدی »