عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین iAmin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-04-2013, 01:59 PM
(28-03-2013, 07:38 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دوست عزیز، ضمن خوش امدگویی به شما.
رشته مد نظر متاسفانه در کشور المان به ندرته و تنها 2 دانشگاه صنعتی مونیخ و اشتوتگارت رشته فوق حمل ونقل رو ارائه می دهند که با توجه به معدل شما امکان پذیرش خیلی کمه! چون تا اونجا که میدونم شرط معدل برای مونیخ 2.4 معادل (16) و برای اشتوتگارت 2.5 معادل (15) می باشد اما معدل شما تقریباً 2.8 (14-13.5) می باشد. به نظرم بهتره برای این گرایشها بیشتر روی کشورهای اروپای غربی (اسپانیا، ایتالیا و هلند و انگلیس) فکر کنید. 

مرسی از جوابتون
من اگه معدلم رو به 15 برسونم
و نمره زبان و رزومه خوبی هم داشته باشم میتونم اون 1 نمره معدل رو واسه مونیخ جبران کنه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-04-2013, 08:43 AM
(03-04-2013, 01:59 PM)'iAmin' نوشته:
مرسی از جوابتون
من اگه معدلم رو به 15 برسونم
و نمره زبان و رزومه خوبی هم داشته باشم میتونم اون 1 نمره معدل رو واسه مونیخ جبران کنه؟

این گونه سوالات تنها در حیطه وظایف کمیته بررسی می باشد. ممکنه موثر باشه اما در این مقطع تنها معدل بسیار مهم و در نهایت زبان اثر گذار می باشد. امیدوارم با داشتن نمره بالاتر این مهم تحقق پیدا کنه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین alireza204
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-04-2013, 11:53 PM
سلام از دوستان عزیز کسی دانشگاههایی که مستر مهندسی شیمی تو آلمان رو دارن رو میدونه، ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2013, 04:39 PM
(21-04-2013, 11:53 PM)'alireza204' نوشته: سلام از دوستان عزیز کسی دانشگاههایی که مستر مهندسی شیمی تو آلمان رو دارن رو میدونه، ممنون میشم

دروود بر شما.
چرا که نه، بله تعداد زیادی از دانشگاهها رشته شیمی و گرایشهای مرتبط رو ارائه می دهند از اینجا دانشگاهها رو ملاحظه نمایید. روی هر دانشگاه کلیک نمایید اطلاعات رشته با جزییات خواهد امد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین princessparisa
**
نقل قول

12-05-2013, 01:32 AM
سلام دوستان
من می خواستم بدونم با لیسانس مدیریت بازرگانی با معدل 17/24 از دانشگاه علامه طباطبایی ،گواهی رتبه دوم در بین فارغ التحصیلان از دانشگاه ، گواهی استعداد های درخشان از دانشگاه و رتبه قبولی کنکور 859 آیا شانسی برای کرفتن پذیرش از دانشگاه هامبورگ  (Universität Hamburg) 
[font]دارم؟ چون من سال 2005 فارغ التحصیل شدم و الان 32 سالمه و سال دیگه می خواستم برم از نظر فاصله ای که افتاده و سنم که به نسبت زیاده ممکنه رد بشم هم از نظر پذیرش و هم ویزا؟ 
ممنون می شم راهنماییم کنین چون خیلی نگرانم
مرسی
[/font]
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-05-2013, 03:59 AM
(12-05-2013, 01:32 AM)'princessparisa' نوشته: سلام دوستان
من می خواستم بدونم با لیسانس مدیریت بازرگانی با معدل 17/24 از دانشگاه علامه طباطبایی ،گواهی رتبه دوم در بین فارغ التحصیلان از دانشگاه ، گواهی استعداد های درخشان از دانشگاه و رتبه قبولی کنکور 859 آیا شانسی برای کرفتن پذیرش از دانشگاه هامبورگ  (Universität Hamburg) 
دارم؟ چون من سال 2005 فارغ التحصیل شدم و الان 32 سالمه و سال دیگه می خواستم برم از نظر فاصله ای که افتاده و سنم که به نسبت زیاده ممکنه رد بشم هم از نظر پذیرش و هم ویزا؟ 
مرسی

وضعیت تحصیلیتون خوب بوده اما باز هم بستگی داره که چند نفر بهتر از شما برای این دانشگاه تقاضا بدهند... شما تلاشتون رو بکنید اما برای دانشکده های کوچکتری هم در آلمان  اقدام کنید . اینجور که من تحقیق کردم زیاد سن براشون مهم نیست اما خب برای مقطع دکتری راحت تر پذیرش میدهند...  من همین قدر میدونستم .... اما انشا ال... که موفق باشید
نقل قول  

آفلاین princessparisa
**
نقل قول

12-05-2013, 05:09 PM
(12-05-2013, 03:59 AM)'mona' نوشته:
وضعیت تحصیلیتون خوب بوده اما باز هم بستگی داره که چند نفر بهتر از شما برای این دانشگاه تقاضا بدهند... شما تلاشتون رو بکنید اما برای دانشکده های کوچکتری هم در آلمان  اقدام کنید . اینجور که من تحقیق کردم زیاد سن براشون مهم نیست اما خب برای مقطع دکتری راحت تر پذیرش میدهند...  من همین قدر میدونستم .... اما انشا ال... که موفق باشید

ممنون از جوابتون دوست خوبم ، یه مقدار انرژی گرفتم . چون واقعا نگرانم که بشه یا نه . مشکل من اینه که به دلایلی فقط شهر هامبورگ می تونم برم یا شهری که دیگه خیلی بهش نزدیک باشه .شهر هایی که به نسبت نزدیک باشن کیل و برمن هستند . بازم مرسی که وقت گذاشتین و جواب دادین اگر دوستان دیگه ای هم هستن که تجربه دارن ممنون می شم نظر بدن
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

12-05-2013, 07:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2013, 10:19 AM توسط Shihan.)
(12-05-2013, 01:32 AM)'princessparisa' نوشته: سلام دوستان
دارم؟ چون من سال 2005 فارغ التحصیل شدم و الان 32 سالمه و سال دیگه می خواستم برم از نظر فاصله ای که افتاده و سنم که به نسبت زیاده ممکنه رد بشم هم از نظر پذیرش و هم ویزا؟ 
مرسی

دروود.
همانطور که کاربر عزیز، mona، اشاره کرد خیلی در این مسیر برای پذیرش مشکلی پیش نخواهد امد اما ممکنه سفارت مشکل ساز بشه و با دلایل قانع کننده که در این مدت زمان که وقفه افتاده مشغول به چه کاری بودید، از کنارش بگذره اما عرض میکنم بستگی به افیسر و مود اون روز طرف بستگی هم داره. ضمناً بهتره برای نمره زبان هم اماده باشید که اون را فراهم کنید.
ازاد اندیش باشی

نقل قول  

آفلاین Amin A
**
نقل قول

26-05-2013, 06:29 PM
 سلام
می خواستم ببینم چه دانشگاه هایی ارشد معماری داره امکان اشتغال در کنار تحصیل برای فراهم کردن هزینه های زندگی و تحصیل را دارند هزینه تحصیل و زندگی اونجا چقده

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-05-2013, 08:44 AM
(26-05-2013, 06:29 PM)'Amin A' نوشته:  سلام
می خواستم ببینم چه دانشگاه هایی ارشد معماری داره امکان اشتغال در کنار تحصیل برای فراهم کردن هزینه های زندگی و تحصیل را دارند هزینه تحصیل و زندگی اونجا چقده

دروود. و ضمن خوش امدگویی به شما
بنده تا اونجا که اطلاع دارم دانشگاههای Technical University of Munich و Technical University of Karlsruhe و RWTH Aachen و Bauhaus University و University of Stuttgart و  Berlin University of the Arts رشته معماری رو ارائه می دهند اما باید به دپارتمان هر دانشگاه مراجعه نمایید تا ملاحظه کنید Instruction Language به المانی است یا انگلیسی. امکان اشتغال هم وجود داره اما به فاکتورهایی نظیر تسلط روی رشته، سابقه کار، تسلط روی زبان المانی حائز اهمیت است. در خصوص زندگی هم در تاپیک مربوطه اطلاعات رو قرار دادم. 
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 70 بعدی »