عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط
آفلاین maniirani68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-04-2013, 02:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2013, 02:59 PM توسط maniirani68.)
سلام دوستان
قبلش باید بگم که این انجمن بسیار خوب و مطالب خوب و کاملی که پیرامون خدمت سربازی داشت منو به ثبت نام در این انجمن راغب کرد . من کارشناسی کامپیوتر نرم افزار دارم و اول تیر 92 اعزام میشم به خدمت سربازی و چند سوال داشتم
1- تاریخ پیشنهادی من 1 تیر بود و ظاهرا در برگه پرینت ثبت نام پلیس + 10 موافقت شد  و هنوز جواب برگه ای که باید از طریق پست بهم برسه نیومده . امکان داره تاریخ اعزام من در برگه که قراره بیاد عوض بشه ؟
2-برای گرفتن امریه فرضا سربازی که چند ماه از خدمتش رفته میتونه برای امریه اقدام کنه ؟ یه امریه احتمالا اول شهریور برام جور بشه من که اول تیر اعزام دارم اگر نتونم مهلت اعزام را تمدید کنم یعنی امریه از دستم رفته ؟
3-سال 92 خدمت چند ماه شده ؟ 24 ماه ؟ کسری مدرک تحصیلی برگشته ؟ همون که به لیسانس 6 ماه کسری میدادن
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

15-04-2013, 03:45 PM
(15-04-2013, 02:18 PM)'maniirani68' نوشته: سلام دوستان
قبلش باید بگم که این انجمن بسیار خوب و مطالب خوب و کاملی که پیرامون خدمت سربازی داشت منو به ثبت نام در این انجمن راغب کرد . من کارشناسی کامپیوتر نرم افزار دارم و اول تیر 92 اعزام میشم به خدمت سربازی و چند سوال داشتم
1- تاریخ پیشنهادی من 1 تیر بود و ظاهرا در برگه پرینت ثبت نام پلیس + 10 موافقت شد  و هنوز جواب برگه ای که باید از طریق پست بهم برسه نیومده . امکان داره تاریخ اعزام من در برگه که قراره بیاد عوض بشه ؟
2-برای گرفتن امریه فرضا سربازی که چند ماه از خدمتش رفته میتونه برای امریه اقدام کنه ؟ یه امریه احتمالا اول شهریور برام جور بشه من که اول تیر اعزام دارم اگر نتونم مهلت اعزام را تمدید کنم یعنی امریه از دستم رفته ؟
3-سال 92 خدمت چند ماه شده ؟ 24 ماه ؟ کسری مدرک تحصیلی برگشته ؟ همون که به لیسانس 6 ماه کسری میدادن
ممنون

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
1- برای اطمینان از این قضیه میتونید از طریق پلیس +10، المثنی برگه سبز و برگه اعزام خودتون رو دریافت کنید.
2- برای دریافت امریه، قبل از اعزام به آموزشی، یگان/اداره به خدمت گیرنده شما باید مشخص شده باشد دوست من (چون نام این یگان در برگه سفید شما ذکر خواهد شد)، یعنی شما نمیتونید در حین آموزشی، برای دریافت امریه اقدام کنید. اگر خیلی مایل به دریافت امریه هستید، میتونید تقاضای تمدید تاریخ اعزام کنید (از طریق پلیس +10).
3- در سال 92، مدت خدمت در حالت معمول 21 ماه، در مناطق عملیاتی 16 ماه، در مناطق بد آب و هوا 18 ماه و به صورت مامور (امریه) 24 ماه است. تنها کسری که در قانون جدید به سربازان تعلق میگیره، کسری مربوط به بسیجی فعال بودن (حداکثر 9 ماه) است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین maniirani68
**
نقل قول

15-04-2013, 04:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2013, 04:15 PM توسط maniirani68.)
نقل قول:1- برای اطمینان از این قضیه میتونید از طریق پلیس +10، المثنی برگه سبز و برگه اعزام خودتون رو دریافت کنید.
دوست عزیز برگ پرینت ثبت نام یا اصطلاحا همون برگ سبز 2 روز بعد از ثبت نام از دفتر پلیس + 10 دریافت کردم و مسئول ثبت نام گغتن که برگه اعزام پست میشه به آدرس منزل حالا شما میگی باید از دفتر +10 بگیرم !! یعنی بعد چند روز میزنن تو سایت و دفتر +10 میتونه قبل از اینکه پست بشه درب منزل به من بدش؟
کسری خدمت که تا جایی که من اطلاع دارم سقفش 6 ماه هست براس بسیج  3 ماه آموزشی که با داشتن برگه سبز آموزشی نمیریم و 3 ماه هم سربازی . قضیه 9 ماه چیه ؟؟ میشه اون 3 اضافه را تشریح کنید
آقا من برگ سبز دارم و آموزشی نمیرم و از سپاه هم میخوام پذیرش بگیرم میشه در حین خدمت سربازی دنبال کارهای امریه بگیرم یا اینکه اگر سرباز شدم دیگه امریه ای در کار نیست !
فرضا من که بسیجی دارم و کارت سبز هم دارم + مدرک کارشناسی و در صورت خدمت به صورت 21 ماه کسریم میشه 7 ماه ؟؟ ((6 ماه بسیجی و 1 ماه کسری مدرک تحصیلی ))
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-04-2013, 05:19 PM
(15-04-2013, 04:13 PM)'maniirani68' نوشته: دوست عزیز برگ پرینت ثبت نام یا اصطلاحا همون برگ سبز 2 روز بعد از ثبت نام از دفتر پلیس + 10 دریافت کردم و مسئول ثبت نام گغتن که برگه اعزام پست میشه به آدرس منزل حالا شما میگی باید از دفتر +10 بگیرم !! یعنی بعد چند روز میزنن تو سایت و دفتر +10 میتونه قبل از اینکه پست بشه درب منزل به من بدش؟
کسری خدمت که تا جایی که من اطلاع دارم سقفش 6 ماه هست براس بسیج  3 ماه آموزشی که با داشتن برگه سبز آموزشی نمیریم و 3 ماه هم سربازی . قضیه 9 ماه چیه ؟؟ میشه اون 3 اضافه را تشریح کنید
آقا من برگ سبز دارم و آموزشی نمیرم و از سپاه هم میخوام پذیرش بگیرم میشه در حین خدمت سربازی دنبال کارهای امریه بگیرم یا اینکه اگر سرباز شدم دیگه امریه ای در کار نیست !
فرضا من که بسیجی دارم و کارت سبز هم دارم + مدرک کارشناسی و در صورت خدمت به صورت 21 ماه کسریم میشه 7 ماه ؟؟ ((6 ماه بسیجی و 1 ماه کسری مدرک تحصیلی ))

بله، همون طور که در ارسال های پیشین هم ذکر شده، شما وقتی مدارک رو از طریق پلیس +10 ارسال کردید، بعد از حدود 2 الی 3 روز کاری میتونید با همراه داشتن کارت ملی و مراجعه به پلیس +10، برگه سبز المثنی خودتون رو دریافت کنید.
در مورد حداکثر کسری خدمت، حق با شماست و اطلاعات من در این زمینه قدیمی بود، طبق قانون جدید نظام وظیفه عمومی، حداکثر کسری خدمت از 9 ماه به 6 ماه تقلیل پیدا کرده است.
دوستانی داشتم که در مدت زمانی که باید به آموزشی اعزام می شدند، تونستند از سپاه پذیرش بگیرند، با توجه به اینکه آموزشی نباید تشریف ببرید، بنابراین امکان دریافت پذیرش از سپاه هست ولی از سایر ادارات، من تا حال به چنین موردی (اخذ امریه در دوران آموزشی از ادارات جذب کننده نیروهای مامور) برخورد نکردم. فقط توجه داشته باشید که در دوره آموزشی و نه در دوره ای که اصطلاحا افسر وظیفه هستید.
درسال جاري مشمولان تنها مي توانند از كسرخدمت هاي مربوط به بسيج و يا انجام پرو‍ژه هاي تحقيقاتي مربوط به نيروهاي مسلح بهره مند شوند (منبع) یعنی کسری مربوط به مدرک تحصیلی وجود ندارد و همه افراد، صرفنظر از مدرک تحصیلی (دیپلم تا دکتری) باید 21 ماه خدمت کنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین maniirani68
**
نقل قول

15-04-2013, 05:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2013, 05:30 PM توسط maniirani68.)
دو روز بعد از ثبت نام به دفتر + 10 مراجعه کردم و برگ سبز گرفتم . داخل برگ سبز فقط تاریخ اعزام نوشته بود و مکان ننوشته بود
عذر می خوام این مورد مجددا میپرسم .
منظورتون از برگ سبز المثنی همون برگه اعزام هست که مشخص می کنه به کجا اعزام شدم و آموزشی را در کجا باید بگذرانم ؟ یعنی همون برگه ای که نظام وظیفه پست می کنه به آدرس منزل فرد مشمول؟
باید با ههمون دفتر که قبلا ثبت نام کردم برم یا هر دفتری می تونه راهگشای کار بنده باشه ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-04-2013, 06:31 PM
(15-04-2013, 05:29 PM)'maniirani68' نوشته: دو روز بعد از ثبت نام به دفتر + 10 مراجعه کردم و برگ سبز گرفتم . داخل برگ سبز فقط تاریخ اعزام نوشته بود و مکان ننوشته بود
عذر می خوام این مورد مجددا میپرسم .
منظورتون از برگ سبز المثنی همون برگه اعزام هست که مشخص می کنه به کجا اعزام شدم و آموزشی را در کجا باید بگذرانم ؟ یعنی همون برگه ای که نظام وظیفه پست می کنه به آدرس منزل فرد مشمول؟
باید با ههمون دفتر که قبلا ثبت نام کردم برم یا هر دفتری می تونه راهگشای کار بنده باشه ؟

دوست من، برگه سبز، برگه ای است که تاریخ اعزام رو در اون نوشته اند. برگه ای که "محل آموزشی" رو در اون ذکر کرده اند، اصطلاحا برگه سفید نامیده میشه. هر دو برگه توسط نظام وظیفه به آدرس مشمول پست میشه و المثنی هر دو برگه رو با مراجعه به هر دفتر پلیس +10 میتونید دریافت کنید (در مورد برگه سبز، چند روز کاری بعد از ارسال مدارک و در مورد برگه سفید، حدود 15 روز قبل از تاریخ اعزام)
در واقع اون برگه ای که شما دو روز بعد از ارسال مدارک، از پلیس +10 گرفتید، همون برگه سبز المثنی است.
نقل قول  

آفلاین amir-mr57
**
نقل قول

26-04-2013, 04:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2013, 04:14 PM توسط amir-mr57.)
سوال دوستان.یک سوال برام پیش اومده.
من دفترچه فرستادم و تاریخ اعزام برام اومده.احتمالا کار امریه ام هم درست میشه برای این تاریخ اول تیر ماه.
من شاید بتونم معافی پزشکی چشم بگیرم.یکم شک دارم
آیا میتونم حین آموزشی یا بعد اون هم برای معافی اقدام کنم ؟
من نمیخوام این تاریخ اعزامم کنسل بشه به خاطر امریه.برای همین دو به شک هستم و الان اقدام نمیکنم.
میشه دقیق راهنمایی کنید.
مرسی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

26-04-2013, 04:36 PM
(26-04-2013, 04:12 PM)'amir-mr57' نوشته: سوال دوستان.یک سوال برام پیش اومده.
من دفترچه فرستادم و تاریخ اعزام برام اومده.احتمالا کار امریه ام هم درست میشه برای این تاریخ اول تیر ماه.
من شاید بتونم معافی پزشکی چشم بگیرم.یکم شک دارم
آیا میتونم حین آموزشی یا بعد اون هم برای معافی اقدام کنم ؟
من نمیخوام این تاریخ اعزامم کنسل بشه به خاطر امریه.برای همین دو به شک هستم و الان اقدام نمیکنم.
میشه دقیق راهنمایی کنید.
مرسی

شما میتونید در ابتدای دوران آموزشی، از طریق بهداری پادگان و با ارائه مدارک پزشکی تون، برای معافیت پزشکی اقدام کنید. به این صورت، مشکلی برای امریه شما هم به وجود نخواهد آمد.
نقل قول  

آفلاین amir-mr57
**
نقل قول

27-04-2013, 09:09 AM
(26-04-2013, 04:36 PM)'MaMi' نوشته:

شما میتونید در ابتدای دوران آموزشی، از طریق بهداری پادگان و با ارائه مدارک پزشکی تون، برای معافیت پزشکی اقدام کنید. به این صورت، مشکلی برای امریه شما هم به وجود نخواهد آمد.

با تشکر از جواب شما.
در حین آموزشی یعنی میفرستن کمیسیون پزشکی و ... ؟
بعد آموزشی چطور ؟ در حین امریه ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

27-04-2013, 04:06 PM
(27-04-2013, 09:09 AM)'amir-mr57' نوشته:
با تشکر از جواب شما.
در حین آموزشی یعنی میفرستن کمیسیون پزشکی و ... ؟
بعد آموزشی چطور ؟ در حین امریه ؟

در حین آموزشی، یعنی چند روز ابتدایی آموزشی، اعلام میکنند که هر کس مشکل پزشکی دارد، با مدارک پزشکی به بهداری پادگاه مراجعه کند. بعد از تائید مشکل در بهداری پادگان، سرباز رو میفرستند برای معاینه در بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه (نیروهای مسلح) و... بعد از دوران آموزشی، تا حالا من نشنیدم که کسی اقدام کرده باشه، مگر اینکه در حین خدمت مشکلی برای سرباز/مامور پیش بیاد که در نهایت منجر به معافیت از خدمت بشود.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 بعدی »