عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین novid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-04-2013, 10:56 PM
1-رشته/مقطع : کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
2-دانشگاه محل تحصیل: تهران
3-معدل کل: حدود 17
4-نمره زبان: ندارم
5-تعداد مقالات:1
6-تعداد توصیه نامه ها:3
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) دکتری مهندسی صنایع - بورس کامل میخواهم
باسپاس
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-04-2013, 11:38 PM
(07-04-2013, 04:17 PM)'jamawar' نوشته: با سلام خدمت شما، من کاردانی کامپیوتر از اموزشکده ارومیه با معدل 16.59 و لیسانس کامپیوتر از علمی کابردی ارومیه با معدل 15.22 و ارشد کامپیوتر از دانشگاه ازاد علوم و تحقیقات ارومیه با معدل 17.20 دارم و 7 تا مقاله پژوهشی در ژورنالهای بین المللی و 1 مقاله ISI دارم ولی مدرک زبان ندارم میخواستم بدونم که میتونم از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیرم  و اگر از دانشگاه های درجه 1 شانس پذیرش نداشتم ایا شانس پذیرش در دانشگاه های درجه 2 امریکا را دارم. ممنون میشم که جواب بدید. با تشکر

معدل لیسانس شما یک کم پایینه و دانشگاه‌های محل تحصیل‌تون هم دانشگاه‌های شناخته شده‌ای در امریکا نیستند. از طرفی معدل کارشناسی ارشد شما خوبه و داشتن مقاله هم نکته مثبتی هست. شما ظاهرا هنوز TOEFL و GRE ندارید. بدون نمره TOEFL و GRE نمی‌شه در مورد شانس پذیرش از امریکا نظر داد، اما به فرض این که نمرات خوبی در این امتحان‌ها بیارید، به نظر من شما شانس پذیرش خواهید داشت، به خصوص اگر به سراغ دانشگاه‌های معمولی امریکا برید فکر می‌کنم بتونید پذیرش بگیرید، اما گرفتن فاند و کمک هزینه بحث دیگریه و معمولا احتمال گرفتن فاند از دانشگاه‌های معمولی به اندازه دانشگاه‌های خوب نیست.
توصیه من در این شرایط و برای افزایش شانس‌تون اینه که وقت خیلی زیادی روی GRE بذارید و نمره خیلی بالایی در GRE بیارید. به این ترتیب می‌تونید از دانشگاه‌های بهتری پذیرش بگیرید و در اون صورت احتمالا بتونید فاند هم بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-04-2013, 11:40 PM
(07-04-2013, 10:56 PM)'novid' نوشته: 1-رشته/مقطع : کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
2-دانشگاه محل تحصیل: تهران
3-معدل کل: حدود 17
4-نمره زبان: ندارم
5-تعداد مقالات:1
6-تعداد توصیه نامه ها:3
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) دکتری مهندسی صنایع - بورس کامل میخواهم
باسپاس

شما نگفتید که معدل لیسانس‌تون چنده و از کجا گرفتید. این‌ها تاثیر زیادی در شانس پذیرش دارند. همچنین برای امریکا نمره GRE هم تاثیر خیلی زیادی در تعیین شانس شما خواهد داشت. اگر این اطلاعات رو بدید می‌شه بهتر راهنمایی کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین novid
**
نقل قول

08-04-2013, 12:36 AM
لیسانسم مهندسی صنایع دانشگاه ازاد و معدلم 15.65
نقل قول  

آفلاین shahabmcz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-04-2013, 04:14 AM
سلام دوستان.
1-کارشناسی  مهندسی شیمی-صنایع پتروشیمی
2-معدل 13
3-آیلتس شیش و نیم
4-یک مقاله آی اس آی دارم
5-ta در داتشگاه رازی زیاد داشتم(کلاس حل تمرین)
با این شرایط آیا میتونم بورس بشم؟اگه جواب بله هست کجا؟و اگه جواب نه هست کدوم کشور دیگه ای میتونم بورس بشم؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-04-2013, 05:39 AM
(11-04-2013, 04:14 AM)'shahabmcz' نوشته: سلام دوستان.
2-معدل 13
3-آیلتس شیش و نیم
4-یک مقاله آی اس آی دارم
با این شرایط آیا میتونم بورس بشم؟اگه جواب بله هست کجا؟و اگه جواب نه هست کدوم کشور دیگه ای میتونم بورس بشم؟

درود دوست عزیز، به فروم خوش امدید
با توجه به اینکه اینجا تاپیک امریکاست نظرم رو در مورد امریکا میگم
با این رزومه متاسفانه بسیار بعید میدونم شانسی برای فاند داشته باشید...چون معدل لیسانس نقش بسیار پررنگی رو چه در پذیرش و چه در فاند ایفا میکنه
البته نمره GRE هم برای امریکا مهمه...درصورتیکه نمره بسیار خوبی در GRE بگیرید شاید شرایط کمی بهتر بشه
ولی برحال پیشنهاد میکنم به کشورهای اروپایی که تحصیل در اونها رایگان هست هم فکر کنید (و اگر سوالی بود در تاپیک مربوط بپرسید)

موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-04-2013, 08:35 AM
(11-04-2013, 04:14 AM)'shahabmcz' نوشته: سلام دوستان.
2-معدل 13
3-آیلتس شیش و نیم
4-یک مقاله آی اس آی دارم

همونطور كه دوستم گفتند با اين شرايط صحبت از بورس كمي مشكله. اگر بتونيد آيلتس رو بالاتر بياريد و GRE‌خوب كه معدل رو پوشش بده پذيرش رو شايد از آمريكا بتونيد بگيريد. نه دانشگاه هاي خيلي بالا. ممكنه شما بتوني با اساتيد هم لينك پيدا كني و كلا به عنوان يك مورد استثنا بورسم ازشون بگيري. اينو ميتوني خودت امتحان كني و نتيجه اش رو ببيني. به هر حال هر آدمي دوست داره شانسش رو امتحان كنه. و در پذيرش هم هميشه استثنا يافت ميشه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین sadaf70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-04-2013, 08:10 PM
سلام
من  دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده داشگاه شهید بهشتی هستم(25سالمه)
معدل ارشدم تا الان19.25 بوده و انشاله در همین رنج میمونه...مدرک زبان هم ندارم(ولی در پی اش هسام)
3تا مقاله ISI و 3 مقاله داخلی دارم و در 4 کنگره داخلی هم شرکت کردم، مدرس 4تا کارگاه هم بودم
از اساتیدم هم توصیه نامه خوبی دارم
(در تمام مقالات نام من به عنوان نویسنده مسئول هست)
لیسانسم زبان و ادبیات انگلیسی بوده(از دانشگاه دولتی و معدلم هم 15 بوده)

من قصدم اینه که برای دکترا  در رشته روان شناسی بالینی به آمریکا یا کانادا برم.
اما محدودیت هایی دارم از جمله اینکه توانایی پرداخت شهریه رو حتی 1دلار هم ندارم و فقط تا چندماه می توم هزینه زندگیم رو بپردازم، میخواستم بپرسم که چطور اقدام کنم که بورس تحصیلی گرفته و بشه کار هم کرد؟؟ 
البته میدونم که باید با استاد در تماس بود، من یه مقاله یه استاد دانشگاه تگزاس  و یه مقاله با استاد دانشگاه کالیفرنیا نوشتم اما اونا فاند ندارندSad
الان موندم که چکار کنم و در واقع کمی سردرگم هستم
لطفا مرا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-04-2013, 12:23 PM
شما در کل شرایط خوبی دارید. البته معدل لیسانس‌تون یک کم پایینه، اما سایر شرایط‌تون معدل لیسانس رو تا حد خوبی پوشش می‌ده. مشکل اما اینجاست که در رشته‌های روان‌شناسی فاند سخت پیدا می‌شه. تنها کاری که به ذهنم می‌رسه همینه که با استادهای زیادی تماس بگیرید و ببینید آیا می‌تونید استادی رو پیدا کنید که بتونه بهتون فاند بده. همچنین می‌تونید از این استادهایی که باهاشون مقاله دادید هم کمک بگیرید و بپرسید ببینید آیا استادهایی رو می‌شناسند که فاند داشته باشند و به شما معرفی کنند.

نقل قول  

آفلاین ghanbar
**
نقل قول

12-04-2013, 03:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2013, 03:20 PM توسط ghanbar.)
سلام بر دوستان

دوستان من پایان سال 2014 درس کارشناسیم تا الانم معدلم 17.30 تموم میشه میخوام تابستون امسال روی یک تحقیق با استادم کار کنم و حدود یک سال خورده ای دیگه میمونه در اون چند مدت تافل وجی اری بخونم اینجوری خوبه؟ ومیتونم از دانشگاه های امریکا بورس بگیرم کمکم کنید ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 224 بعدی »