عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-02-2013, 10:44 PM
ببینید دوست عزیز

اگر شما مصمم باشید که با اون استاد کار کنید مسلما ارتباط خودتان را حفظ خواهید کرد...بعضا اساتیدی هستند که از رزومه ی شما خوششان می آید و می گوید مشخصاتتان را نوشته و اگه خبری شد به شما اطلاع میدهد...
خوب پس از یه مدت به بهانه ی پرسیدن از اوضاع میشود ای میل زد...
توجه داشته باشید تحصیل در خارج همراه با درخواست فاند امر ساده ای نیست و همچنین اساتید منتظر نیستند که دانشجو بیاد درشون رو بزنه و بگه بهش افتخار میده دانشجوش بشه و بعد هم استاد بگه ممنون و این هم فاند و هر چی خواستی برات مهیا می کنم Rolleyes
(04-02-2013, 09:58 PM)Rihana نوشته: مرسی،
بعضی ها بر حسب تجربه عقیده دارند که این جواب یه جور ریجکت محترمانه است و هیچ وقت تماس نخواهند گرفت. (که یعنی پروژه نبوده!) و بی دلیل نباید منتظر بود. اما چه دلیلی داره که نخوان صریح باشند و دانشجو رو "سر کار" بزارند؟ و دیگه اینکه حفظ ارتباط با چه بهانه هایی مثلا!
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-02-2013, 11:11 PM
(04-02-2013, 10:39 PM)Rihana نوشته: بله احتمال داره. اما نمی فهمم چه دلیلی داره که استاد نخواد صریح باشه. ماکزیمم با یه ایمیل دیگه واسه منم معلوم میشه!
شاید میخواد تو ذوقمون نزده باشه!! و بقول شما محترمانه باشه
درسته با ایمیلهای بعدی مشخص میشه بهرحال نمیشه کامل کنارش بذارید
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

06-02-2013, 02:31 AM
من هم با حرف های سویلمن کاملا موافقم، اگه بخان ریجکت کنن خیلی راحت تر اینکار رو میکنن و پروسه ی فاند گرفتن خیلی ازین مشکلات و مصائب رو داره....
به هر حال امیدوارم بتونید موفق باشید و بگیریدش Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2013, 10:38 PM
درود
با استادی که تازه آزمایشگاشو در دانشگاه Syracuse شروع کرده مکاتباتی داشتم و ازش در مورد امکان کار در گروهش کرده بودم (در صفحه ی خودشم اشاره کرده بود که دانشجویان علاقه مند ای میل بزنند-چون خوب تازه آزمایشگاه شو باز کرده) و رزومه رو الصاق کرده بودم
در اولین جواب فرصتی خواست که اطلاعات موجود رو بررسی کنه و برمیگرده و خوب جوابی نداده بود (طبیعتا سرش شلوغه) بعد از مدتی تقریبا یه ماهه ازش پرسیدم که موقعیت چگونه هست و گفت:
As of now I do not have the funding to support you for a PhD. I am in the process of applying for additional funding that, if awarded, would have support for another PhD student. I will keep you posted on the outcome of that grant.

در ادامه هم حدود 2 هفته ی بعدش بهش ای میلی زدم و ازش جویای خبر شدم و لینکی دادم به اعلان آگهی فاندتوسط چندین سازمان مرتبط فاند به گروه های تحقیقاتی نزدیک به تحقیقات استاد و همچنین WEBINAR مرتبط با اون...خبری ازش نشده بود و دیدم در سایتش دو تا موقعیت - یکی دکترا و دیگری پست دکترا - گذاشته (که در تاپیک مرتبط با موقعیت های خالی در فروم گذاشتم) و البته مرتبط با زمینه ی کاری من نبود و امروز تقریبا بعد از یه ماه از اخرین ای میلی ارسالی ای میلی زده که:
Hi dude
Have you submitted an application for our PhD program at Syracuse University? I would suggest submitting one so that I can fully review your application and references. Let me know if you have any questions.

به نظر شما در جواب این نامه چه باید بگویم، آیا میشه گفت هنوز استاد نظر مثبت به دانشجو داره آخر اینکه آیا این ممکنه یه جور تمپلیت به تعویق افتاده باشه؟ Big Grin
پ.ن: البته مسئله ای که هست گذشت ددلاین ها می باشد و graduate office ها معمولا به این راحتی ها کنار نمیان و اون رو چجور میشه استاد کرد بحثی است!
با سپاس

خوش خبر باشید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-02-2013, 05:55 AM
جوابش که قطعا تمپلت نیست، اما این که ددلاین گذشته رو نمی‌دونم می‌شه کاریش کرد یا نه. به نظرم از خودش بپرسید ببینید آیا می‌شه که استثنائی قائل بشن که شما بتونی اپلیکیشن رو بفرستی یا خیر.
به نظر من بهش بگید:
Knowing that I may have a chance to work under your supervision, I am very interested in applying to Syracuse, but since the deadlines have already passed, do you think that the graduate office will let me submit an application at this time?

ضمنا طرف واقعا گفته بود «Hi dude»؟! Big Grin
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

20-02-2013, 02:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2013, 02:51 PM توسط soilman.)
(20-02-2013, 05:55 AM)Babak نوشته: جوابش که قطعا تمپلت نیست، اما این که ددلاین گذشته رو نمی‌دونم می‌شه کاریش کرد یا نه. به نظرم از خودش بپرسید ببینید آیا می‌شه که استثنائی قائل بشن که شما بتونی اپلیکیشن رو بفرستی یا خیر.
به نظر من بهش بگید:
Knowing that I may have a chance to work under your supervision, I am very interested in applying to Syracuse, but since the deadlines have already passed, do you think that the graduate office will let me submit an application at this time?

ضمنا طرف واقعا گفته بود «Hi dude»؟! Big Grin
با سپاس

راستش من رو حساب تجربه ام و موارد زیادی که دیدم حدس زدم ددلاین گذشته ولی وقتی صفحه ی کالج مربوطه رو نگاه کردم ددلاین رو برای دانشجویان بین المللی برای پائیز 2013 زده 1 June (آمریکایی ها اول جولای) Huh گرچه در قسمت مربوطه به graduate office نتونستم تاریخی برای دانشجویان بین المللی پیدا کنم و مطمئن بشم زیرا در اکثر موارد این بخش از دانشگاه دریافت کننده ی اولیه و ارجاع دهنده ی پرونده به دپارتمان مربوطه میباشد..در apply online توسط سیستم Embark هم اشاره ای به ددلاین نشده و مدارک فقط خواسته شده...

با این حساب فکر کنم متن پیشنهادی شما رو بابک جان با تغییراتی بهش می فرستم...
البته فکر کنم با توجه به رزومه ی متوسط ام سیراکوس می تونه گزینه ای باشه...

در مورد Hi dude هم نه!به جاش نوشته بود Jalal Hemati Big Grin
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

20-02-2013, 07:11 PM
(20-02-2013, 02:31 PM)soilman نوشته: با سپاس

راستش من رو حساب تجربه ام و موارد زیادی که دیدم حدس زدم ددلاین گذشته ولی وقتی صفحه ی کالج مربوطه رو نگاه کردم ددلاین رو برای دانشجویان بین المللی برای پائیز 2013 زده 1 June (آمریکایی ها اول جولای) Huh گرچه در قسمت مربوطه به graduate office نتونستم تاریخی برای دانشجویان بین المللی پیدا کنم و مطمئن بشم زیرا در اکثر موارد این بخش از دانشگاه دریافت کننده ی اولیه و ارجاع دهنده ی پرونده به دپارتمان مربوطه میباشد..در apply online توسط سیستم Embark هم اشاره ای به ددلاین نشده و مدارک فقط خواسته شده...

با این حساب فکر کنم متن پیشنهادی شما رو بابک جان با تغییراتی بهش می فرستم...
البته فکر کنم با توجه به رزومه ی متوسط ام سیراکوس می تونه گزینه ای باشه...

در مورد Hi dude هم نه!به جاش نوشته بود Jalal Hemati Big Grin
تجربه شخصیه من اینه که ددلاین مشکل ایجاد نمیکنه اگر استاد خودش درخواست کنه ! (در مورد من دو مورد در دانشگاههای آمریکا)
به نظر من در مورد فاندینگ اگه ازش بپرسی ضرر نداره.. Big Grin
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-03-2013, 06:11 PM
یکی از اساتید Queen Mary University of London در اولین ایمیلم به من جواب داده که
[align=right]Your application is strong, but I am afraid that I only have funded
[align=right]positions this year for European students. If you can apply for funding
[align=right]yourself then drop me a line or if I win a grant that can support you I will
[align=right]be sure to get back in touch.
[align=right]بنظرتون جوابش تمپلته یا باهاش در ارتباط باشم؟
اگه باید باهاش در ارتباط باشم، چه جوابی بهش بدم؟
(بدون فاند از طرف اونا نمیتونم برم)
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-03-2013, 06:36 PM
(04-03-2013, 06:11 PM)'yasmary14' نوشته: یکی از اساتید Queen Mary University of London در اولین ایمیلم به من جواب داده که Your application is strong, but I am afraid that I only have funded positions this year for European students. If you can apply for funding yourself then drop me a line or if I win a grant that can support you I will be sure to get back in touch.بنظرتون جوابش تمپلته یا باهاش در ارتباط باشم؟
اگه باید باهاش در ارتباط باشم، چه جوابی بهش بدم؟
(بدون فاند از طرف اونا نمیتونم برم)

خوب همانطوری که در متن ای میل می بینید فقط دانشجویان اروپایی رو ساپورت می تونه بکنه(اون هم چقدر معلوم نیست) پس دیگه به تمپلیت بودن و ادامه ی ارتباط نمیکشه!پس به طور کلی تقریبا امید به گرفتن فاند صفره مگر اینکه در عرض چند ماه تا پائیز 2014 ملیت خود را تغییر بدید و در اون وسط هم کلی مدارک و اینها را هم اکی کنید[img]images/smilies/angel.gif[/img]  
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-06-2013, 04:32 PM
سلام بچه ها, این جواب رو دیروز از یه استادی تو امریکا گرفتم.واسم خیلی مهمه که چه طوری جوابشونو بدم و نمی خوام این شانس رو از دست بدم.
رشتم مهندسی الکترونیکه .درسم این تابستون تموم می شه و معدلم بین 15 و 16 هست .تموم سعیمو دارم می کنم که پروژه کارشناسیمو مقاله کنم.
ناگفته نمونه که آبان آینده می خوام GRE شرکت کنم و بعدش TOEFL

Thanks for your interest in our research. I have a large research proposal currently pending. If I receive the grant, I will be able to support you. Meanwhile, I suggest you do the following.1.       Send me a copy of your CV and transcripts.2.       Contact  our graduate coordinator, to discuss your qualification and prepare your application. Let me know if need any further information. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 100 بعدی »