عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین Hanna
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-12-2012, 03:16 PM
با سلام من تازه اینجا عضو شدم کمی وارد نیستم در هر صورت سوا لی دارم شاید بتونید به من کمک کنید .من ساکن آلمان هستم در ایران لیسانس پرستاری از دانشگاه آزاد تنکابن گرفتم ولی نمیتونم پذیرش مستر بگیرم میگند در لیست ما نیست ،میدونید من کجا باید مراجعه کنم _منتظر جوابتون هستم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-12-2012, 04:40 PM
(13-12-2012, 03:16 PM)Hanna نوشته: با سلام من تازه اینجا عضو شدم کمی وارد نیستم در هر صورت سوا لی دارم شاید بتونید به من کمک کنید .من ساکن آلمان هستم در ایران لیسانس پرستاری از دانشگاه آزاد تنکابن گرفتم ولی نمیتونم پذیرش مستر بگیرم میگند در لیست ما نیست ،میدونید من کجا باید مراجعه کنم _منتظر جوابتون هستم
دوست عزیز. شما بدلیل اینکه نام دانشگاهتون در لیست انابین (سایت جامع بررسی و ارزیابی دانشگاههای ایران جهان کهدر اختیار سیستم اموزشی المان است) . وجود ندارد به همین دلیل خیلی قاطع مورد شما رد میشه. در ضمن اگر ساکن المان هستید به نظرم مجدداً از کارشناسی در رشته های پزشکی و زیر شاخه های ان اقدام کنید. بطور مثال خیلی از دانشگاههای ایالت west phalia دانشگاههای ازاد ایران رو قبول ندارند. البته این مورد شامل همه ایالتها نمیشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sony
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-12-2012, 02:54 AM
با سلام
من رشتم horticulture هست و متاستفانه رشتم خیلی کمه
میشه دانشگاههایی که رشتم رو دارن بگین
مرسی Smile
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-12-2012, 08:18 AM
(19-12-2012, 02:54 AM)sony نوشته: با سلام
من رشتم horticulture هست و متاستفانه رشتم خیلی کمه
میشه دانشگاههایی که رشتم رو دارن بگین
مرسی Smile
دروود.
دوست عزیز، رشته شما تا اونجا که میدونم تلفیقی از علوم و تکنولوژی است و شاید دقیق به همین عنوان وجود نداشته باشد اما احتمال زیاد در دپارتمانهای هنر و تکنولوژی و علوم باید روی ان کار کنند. که المان هم در این موضوعات دانشگاه کم نداره. اگر بتونید خودتون از طریق سایت http://www.daad.de/en بگردید راحتر پیدا خواهید کرد.
شاد باشید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shabnam11
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2013, 06:46 AM
سلام......من می خواستم بدونم با لیسانس معماری در چه رشته ای به غیر از معماری و در چه دانشگاهی از المان میشه پذیرش گرفت؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

12-01-2013, 08:25 AM
(12-01-2013, 06:46 AM)shabnam11 نوشته: سلام......من می خواستم بدونم با لیسانس معماری در چه رشته ای به غیر از معماری و در چه دانشگاهی از المان میشه پذیرش گرفت؟
دروود.
تا اونجا که اطلاع دارم در زمینه های مدیا ، عمران و مدیریت می تونید اقدام کنید چون در کشور المان رشته ها باید در زمینه رشته قبلی شما ارتباطی داشته باشند. و برای دانشگااهای مد نظر دانشگاه وایمار، دانشگاه کوتبوس، و اشتوتگارت و بسیاری از دانشگاهها که رشته مدیریت رو ارائه می کنند. بهتره لیست دانشگاه و رشته ها رو از اینجا پیدا کنید.
نقل قول  

آفلاین adonis_691
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2013, 08:04 PM
سلام
من از دانشگاه Duissburg-Essen برای ترم تابستان 2013 برای ارشد کامپیوتر پذیرش گرفتم. کسی میدونه چطوره دانشگاهش؟ نمی دونم چرا قبلن این سوال رو نپرسیدم!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-01-2013, 08:33 PM
(31-01-2013, 08:04 PM)adonis_691 نوشته: سلام
من از دانشگاه Duissburg-Essen برای ترم تابستان 2013 برای ارشد کامپیوتر پذیرش گرفتم. کسی میدونه چطوره دانشگاهش؟ نمی دونم چرا قبلن این سوال رو نپرسیدم!
در کل یکی از دانشگاهای خوب اما نه تاپه! رنک 450 تا 500 در دنیا رو داره و در زمینه کامپپیوتر و الکترونیک قوی کر میکنه و دانشگاه خوب و بزرگیه خودم چند ایرانی میشناسم که دکتری اونجا بورس شدن، به نظرم خوبه شهر اسن هم تقریباً زیباست و بزرگ و شهری صنعتی که به ساخت قطعات الکترونیکی مشهوره.
شاد یاشید
نقل قول  

آفلاین sahar7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-02-2013, 06:13 PM
سلام
من کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دارم کدوم دانشگاههای آلمان دکتری این رشته رو داره؟

میشه با این مدرک کاری اونجا پیدا کرد؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

04-02-2013, 07:30 PM
(04-02-2013, 06:13 PM)sahar7 نوشته: سلام
من کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دارم کدوم دانشگاههای آلمان دکتری این رشته رو داره؟

میشه با این مدرک کاری اونجا پیدا کرد؟

ممنون
دروود.
دوست عزیز بهتره از وب سایت تحصیل در المان که اینجا قرار دارد استفاده نمایید و رشته جغرافیا رو برای شما گرداوری کردم. کشور المان جزو کشورهای مطرح برای اکثر رشته ها در اروپا است بنابراین مطمئن باشید برای اینده تحصیلی و شغلی موقعیت فراهم است.
ازاد اندیش باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 70 بعدی »