عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین mehran8869
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2013, 11:12 PM
با درود
من دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل بالای 17.5 هستم.
اگر پروژم خوب پیش بره حداقل یک مقاله ی آی اس آی خواهم داشت.
نمره ی تافل بالای 90 هم خواهم گرفت.
میخواهم برای کارشناسی ارشد اقدام کنم.
به نظر شما با توجه به مقطعی تحصیلی ای که میخواهم اقدام کنم و رشته ی تحصیلی من(شنیدم به دلیل نسبتا نظامی بودنش بد پذیرش میکنند) چقدر شانس پذیرش با فول فاند دارم؟
برای چه کشورهایی اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-01-2013, 03:25 AM
درود

کشور رویایی افراد با معدل بالا که بدون جی ار ای قصد اپلای دارند بی شک کانادا هست. در کانادا قسمت عمده ای از رزومه شما متاثر از معدل شما هست. در دوره مستر تعداد فاندها اندک است. البته اگر بخواهید یک امتحان جی ار ای شرکت کنید با این معدل بالا و یک مقاله ISI و جی ار ای نسبتا متوسط 1200 شانس بسیار خوبی برای گرفتن فاند دکترای مستقیم دانشگاههای آمریکا رنک 50 تا 100 خواهید داشت.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین *Sky*
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-01-2013, 01:06 PM
(21-01-2013, 03:25 AM)Shahrouz نوشته: درود

کشور رویایی افراد با معدل بالا که بدون جی ار ای قصد اپلای دارند بی شک کانادا هست. در کانادا قسمت عمده ای از رزومه شما متاثر از معدل شما هست. در دوره مستر تعداد فاندها اندک است. البته اگر بخواهید یک امتحان جی ار ای شرکت کنید با این معدل بالا و یک مقاله ISI و جی ار ای نسبتا متوسط 1200 شانس بسیار خوبی برای گرفتن فاند دکترای مستقیم دانشگاههای آمریکا رنک 50 تا 100 خواهید داشت.
سلام

ممكنه بگيد معدل خوب چه حدودي رو شامل مي شه؟؟؟ و اينكه صرف نظر از رشته، به نظر شما كدوم كشور ها براي دوره مستر گزينه هاي خوبي براي اپلاي هستند؟
نقل قول  

آفلاین mehran8869
**
نقل قول

21-01-2013, 01:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2013, 01:40 PM توسط mehran8869.)
(21-01-2013, 03:25 AM)Shahrouz نوشته: درود

اخه چیزی که هست امریکا شدیدا با رشته ی ما مشکل داره به علاوه که پروژه ی من در نانو(های تک) هستش (البته می تونم یه جورایی ربطش بدم به چیزای دیگه و بپیچونم)بازم فک میکنید بتونم برا امریکا اقدام کنم؟!
نظرتون روی کشورهای اروپایی مثل انگلیس و حتی آسیایی مثل سنگاپور(چندتا دانشگاه رنک بالا داره داره) چیه؟فک میکنید فاند خوبی برای مستر بدند؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

21-01-2013, 01:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2013, 01:47 PM توسط Shahrouz.)
سنگاپور هم در صورت داشتن جی ار ای خوب شرایطتون خوبه. البته اگر مقاله isi رو داشته باشید.

ولی باز هم فاندهای ارشد در سنگاپور بسیار کمتر از ارشده. چند نوع بورسیه عام در سنگاپور تعریف شده که اکثرا به بچه های دکترا اختصاص پیدا می کنه.

در مورد انگلیس خیلی شرایط غیر قابل پیش بینیه. من اطلاع چندانی ندارم.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-01-2013, 01:44 PM
(21-01-2013, 01:06 PM)*Sky* نوشته: سلام

ممكنه بگيد معدل خوب چه حدودي رو شامل مي شه؟؟؟ و اينكه صرف نظر از رشته، به نظر شما كدوم كشور ها براي دوره مستر گزينه هاي خوبي براي اپلاي هستند؟
سلام بستگی به رشته/ دانشگاه و کشور مقصدتون داره. معدل بالای 17 کلا معدل خوبی برای همه جا محسوب می شه. معدل زیر 15 هم معدل ضعیفی هست برای اپلای و شما به معدل ارشد خوب/ مقالات متعدد و معتبر یا جی ار ای نیازمندید که پوشش بدین.
به نظر شخصی من کانادا و آمریکا بهترین کشورها هستند. البته آمریکا بازم بهتره چون امکان بیشتری برای دکترای مستقیم که فاند بیشتری داره وجود داره. استرالیا و نیوزیلند و اکثر کشورهای اروپایی فاند چندانی برای ارشد تعریف نکردند.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین *Sky*
**
نقل قول

21-01-2013, 02:09 PM
گرفتن مدرك از دانشگاه هاي شناخته نشده به نسبت دانشگاه تهران و اميركبير و شريف و ... توي رزومه خيلي تاثير گذار هست؟ و اينكه چند درصد از شانس پذيرش با فاند رو شامل مي شه؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین منیژه هروی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-01-2013, 05:07 PM
سلام من دانشجوی ارشدم رشته ریاضی محض داشگاه صنعتی سهند تبریز ولی میخام برم دوباره ارشد بخونم ولی ریلضی کاربردی میخام اخه لیسانسم کاربردیه معدل کارشناسیم که حدود 13 از پیام نور به نظرتون مینونم پذیرش بگیرم>
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-01-2013, 10:25 PM
(21-01-2013, 02:09 PM)*Sky* نوشته: گرفتن مدرك از دانشگاه هاي شناخته نشده به نسبت دانشگاه تهران و اميركبير و شريف و ... توي رزومه خيلي تاثير گذار هست؟ و اينكه چند درصد از شانس پذيرش با فاند رو شامل مي شه؟

ممنون
اگر از دانشگاه‌های خیلی خوب بخواهید پذیرش بگیرید، به نظر من تاثیرش نسبتا زیاده. دانشگاه‌های خیلی خوب معمولا دانشگاه‌های تاپ ایران رو می‌شناسند و حتی پیش میاد که بعضی از این دانشگاه‌ها فقط به دانشجویان دانشگاه‌های تاپ ایران پذیرش می‌دهند، ولی این موضوع برای همه دانشگاه‌های خارج از کشور درست نیست و کم نیستند دانشگاه‌هایی که به دانشجویان دانشگاه‌های دیگه ایران پذیرش می‌دهند. توجه داشته باشید که محل تحصیل فقط یکی از چندین معیار برای گرفتن پذیرش هست و معدل، نمره زبان و برای امریکا GRE، داشتن مقاله، سابقه تحقیقاتی، SoP، توصیه‌نامه‌ها همه در گرفتن پذیرش تاثیر دارند و بسته به شرایط شما تقریبا از هر دانشگاهی در ایران فارغ‌التحصیل شده باشید، ممکنه شانس پذیرش داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

21-01-2013, 10:47 PM
بویژه برای تاپ 10 آمریکا و برخی رشته ها بعضی دانشگاههای دیگه همونطور که بابک عزیز گفتند دانشگاه شما حائز اهمیت هست.

در استرالیا نیز اینکه از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شده باشید نه تنها مهم است بلکه در محاسبه نمره نهایی شما برای اسکالرشیپ اثرگذار است. برای اینکه مقدار این تاثیر رو بدونید می تونم مثلا بهتون بگم یک معدل 15 دانشگاه تهران به معدل 16.5 حتی 17 ارشد دانشگاه آزاد ارجحیت دارد. (در محاسبه نمره اسکالرشیپ)
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 64 بعدی »