عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
تقاضای دریافت گرین کارت از خارج از آمریکا از طریق سابقه ریسرچ

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقاضای دریافت گرین کارت از خارج از آمریکا از طریق سابقه ریسرچ
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2013, 04:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2013, 04:37 AM توسط Shahrouz.)
درود

من برای دکترا عازم استرالیا هستم ولی می خواستم همزمان با اینکه به هر حال پروسه تحصیل و اپلای برای اقامت استرالیا رو انجام می دم برای گرین کارت آمریکا هم اقدام کنم(از طریق های کوالیتی ریسرچ). چون در موردش خیلی شنیده بودم که شدنیه. از طریق یکی از دوستانم هم پیگیری کردم که گفتند از خارج از آمریکا شدنیه ولی خیلی طول می کشه. مثلا مدارک 6 ماه طول می کشه داده بشه و بررسی بشه! حالا بررسی خود گرین کارت و... که چندین سال طول می کشه. دوستان عزیز چیززی شنیدید شما در این مورد؟ من فعلا نمی خوام اقدام کنم. حدود یک سال دیگه از استرالیا اقدام می کنم زمانی که مقالاتم به یک حد قابل قبولی برسه بویژه از نظر H-index ولی از الان می خوام مدارک رو آماده کنم.
چند سوال داشتم
- این اسمش EB1 هست؟
- من از طریق دوستم با یک وکیل هم صحبت کردم و اون شرایط منو مناسب ارزیابی کرد. ایشون هم اقدام کرده(البته از داخل آمریکا). من شرایط فعلیم با چاپ مقاله جدیدم 8 مقاله اکسپت و پابلیش شده و 5 مقاله سابمیت شده معتبر ISI هست، داور 4 ژورنال هم هستم،[/size] و یک بوک چپتر و یک پتنت هم برای US PATENT در حال فایل شدن هست. یعنی اقدام کردیم. ولی می خوام رزومه خودم رو بهبود بدم. تنها ترسی که دارم اینه که اگر زمان بگذره خب پروسه عقب میفته و از اون طرف اگر با رزومه ناقص اقدام کنم ممکنه ریجکت بشم .[b][size=3] حالا سوال اینه که اگر ریجکت بشیم یک بار امکان داره مرتبه بعد هم برای گرین کارت اقدام کنیم؟
- از خارج از آمریکا اصلا شدنیه یا اطلاعات غلطی به من دادند.

خیلی خیلی ممنونم
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-01-2013, 10:14 AM
شهروز جان

بله امکانش هست و اصطلاحا outstanding researcher بهش گفته می‌شه و در گروه EB-1 قرار می‌گیره. شما می‌تونید از خارج از امریکا هم برای این نوع گرین کارد اقدام کنید، ولی تا اونجا که من می‌دونم شما باید job offer از دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی داشته باشید تا بتونید از این طریق گرین کارد بگیرید.
اطلاعات بیشتر در این مورد رو می‌تونید در وب‌سایت اداره مهاجرت ایالت متحده و در این صفحه ببینید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

18-01-2013, 11:55 AM
بابک جان ممنونم. postdoc در حد یک job offer محسوب می شه در آمریکا؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-01-2013, 12:18 PM
postdoc شغل دائمی نیست و شغل موقتی محسوب می‌شه و به همین خاطر گاهی اوقات نمی‌شه از این طریق اقدام کرد، ولی این طور که شنیدم ظاهرا بستگی به دانشگاه داره که برای postdoc چطور offer ای به شما بده و بسته به نوع offer ممکنه بشه. در این مورد اگر از دانشگاه پرس و جو کنید جواب مطمئن‌تری خواهید گرفت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

19-01-2013, 02:49 PM
بابک جان بسیار ممنونم. اگر تقاضای من به هر دلیلی ریجکت بشه دیگه نمی شه اقدام کرد؟ بازم ممنونم.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

20-01-2013, 12:00 AM
یک مقدار بستگی به دلایل رد شدن داره، ولی در مورد شما فکر می‌کنم نگرانید که شاید به خاطر نداشتن شرایط کافی رد بشید. در این جور موارد تا اونجا که من اطلاع دارم، می‌تونید وقتی شرایط‌تون تغییر کرد مجددا اقدام کنید.

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

18-02-2013, 02:07 AM
درود

بابک گرامی ممنونم بازم. من دارم مدارک مورد نیاز رو تهیه می کنم و احتمالا اقدام می کنم به زودی. چون من مستقیما با اون وکیل در رابطه نیستم بعضی سوالها رو با واسطه می پرسم. این میون از اینجا که احتمالا بعد مدت کوتاهی برای اقامت استرالیا هم اقدام خواهم کرد خواستم یک سوال بپرسم. اصلا شهروندی (منظورم اقامت نیست، دقیق همون شهروندی) آمریکا و چند کشور دیگه رو می شه همزمان داشت؟ چیزی از این می دونید؟

بازم سپاسگزارم.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-02-2013, 11:24 AM
شما وقتی شهروند آمریکا می‌شید، از نظر قوانین آمریکا شما فقط شهروند آمریکا هستید. به عبارت دیگه آمریکا شهروندی کشورهای دیگه‌ای که شما ممکنه شهروندشون باشید رو به رسمیت نمی‌شناسه، ولی در عین حال کسی رو هم مجبور نمی‌کنه که شهروندی کشورهای دیگه‌اش رو لغو کنه. بعضی از کشورها مثل هند یا آلمان هستند که اگر قبول نمی‌کنند شما همزمان شهروند اون‌ها و کشور یا کشورهای دیگه باشید. به عنوان مثال، دوستان هندی من هستند که به خاطر قوانین هند مجبورند که وقتی می‌خواهند شهروند آمریکا بشن باید شهروندی هند رو لغو کنند.
در نتیجه این که آیا شما همزمان می‌تونید شهروند آمریکا و چند کشور دیگه باشید، بستگی به اون کشورها داره و اگر چه آمریکا شما رو محدود نمی‌کنه، اما ممکنه اون کشورها برای شما محدودیت‌هایی در این مورد قائل بشن.

نقل قول  

آفلاین Soltani91
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-02-2014, 10:59 AM
با عرض سلام، اینجانب محمد سلطانی دانشجوی دوره کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه ملی شهید باهنر کرمان میباشم. اینجانب هنوز دوره کارشناسی را به پایان نرسانده و هنوز 2 ترم دیگر تا پایان این دوره فرصت دارم  فعالیت های علمی من در دوره کارشناسی تا به حال: ارائه تک نفره 1 مقاله بین المللی علمی غیر ISI و ارائه تک نفره  2 مقاله علمی در ژورنال های ISI  و همچنین 2 مقاله علمی من در کشور آمریکا در سازمان علمی و جهانی Acdemia، به عناون یکی از 10 مقاله برتر هفته انتخواب شده اند. عضویت من در سال 1392 در باشگاه پژوهشگران دانشجو در کشور ایران تائید شد. 

با توجه به شرایط علمی من ایا اینجانب قادر به دریافت ویزای EB1 هستم؟ و در این صورت برای دریافت این ویزا باید در چه زمانی و از چه سازمانی و با چه مدارکی اقدام کنم؟ 

با تشکر از لطف و محبت شما
[dir=rtl] [/dir]
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
09-02-2014, 06:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2014, 06:08 PM توسط M1KE.)
بعید می دونم. این ویزا برای افرادی در نظر گرفته شده که فعالیت های برجسته و قابل اتکایی داشته باشند مثل استادان دانشگاه یا پژوهشگرانی که فعالیت های زیادی داشته اند یا مثلا ورزشکاران و هنرمندانی که در سطح ملی و بین المللی معروف باشند. در کل در تعریف این نوع ویزا از اصطلاحاتی مثل major contributions و extraordinary ability و outstanding academic achievements استفاده شده که نشون میده توقعاتشون در این زمینه بالا هست. در تبلیغات مربوط به این نوع ویزا هم دیدم از متقاضیان می خواهند که دست کم مدرک دکترا داشته باشند و فعالیت های پژوهشی اونها هم برجسته باشه. اگر بتونید یک پیشنهاد شغلی از یکی از دانشگاه ها یا مراکز پژوهشی آمریکا بگیرید شانس تون برای این نوع ویزا افزایش خواهد یافت که طبیعتا برای افرادی مقدور هست که یا دکترای خودشون رو در آمریکا در حال انجام هستند و با اون دانشگاه ها و/یا مراکز در ارتباط هستند و یا هم که اگر از خارج اقدام می کنند در حال حاضر استاد دانشگاه یا فرد دیگری با انتشارات قابل اتکا باشند.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »