عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-01-2013, 03:42 PM
(09-01-2013, 08:44 AM)rulany نوشته: به کشورهایی که شهروز جان گفتن ترکیه و فنلاند رو هم اضافه کن.کلا فنلاند به نظرم الان با توجه به شرایط ارزی بهتر.هم رایگان هست و هم هزینه ی زندگی رو میشه با 400تا در ماه و حتی کمترم پوشش داد
میشه لطفا درمورد ترکیه بیشتر توضیح بدید؟ (البته دانشگاهی که واقعا بشه با شرایط متوسط ازش پذیرش گرفت نه بعضیا که آزمون دارن یا معدل و شرایطی در حد MIT ازت طلب میکنن!).
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-01-2013, 06:52 PM
(10-01-2013, 03:42 PM)parsley نوشته: میشه لطفا درمورد ترکیه بیشتر توضیح بدید؟ (البته دانشگاهی که واقعا بشه با شرایط متوسط ازش پذیرش گرفت نه بعضیا که آزمون دارن یا معدل و شرایطی در حد MIT ازت طلب میکنن!).
اتفاقا اگر شما قسمت ریاضی GRE رو خوب داده باشین. منظورم این که نمره ی مثلا 780 از 800 در اسکیل قدیمی داشته باشین به همراه یه معدل 16 میتونین از METU که شاخ ترین دانشگاه ترکیه هست پذیرش بگیرین.اما اینکه چقدر طول میکشه تا تموم کنین دیگه با خداست Wink
اما دانشگاه های انگلیسی زبان زیادی در ترکیه هستند مثل:
METU و Bilkent در انکارا
IStanbul technical univ و Koc univ و Bogazici univ و okan univ و Özyeğin UniوYeditepe Uniو Baskent univ در استانبول
شهریه ها در دانشگاه های دولتی پایین اما در دانشگاه های خصوصی حدود 14000 دلار در سال هست.البته احتمال حذف شهریه زیاد .
نقل قول  

آفلاین jay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-01-2013, 05:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2013, 06:40 AM توسط jay.)
با سلام
آیا لیسانس غیر مرتبط می تواند شانس گرفتن پذیرش در دکترای روانشناسی را پایین بیاورد؟

بنده لیسانس business IT دارم از مالزی.با معدل خوب ۳٫۲۵ از ۴٫
البته در چند ترم آخر لیسانسم با توجه به این که به فکر دادن مقاله افتادم
فهمیدم که علاقه چندانی به این رشته ندارم و بالطبع نمی توانم مقاله درخوری
در رشته لیسانسم ارئه دهم.کمی بعد با خواندن مقالات بچه های روانشناسی به
این رشته علاقه مند شدم.البته من سال ها قبل کتب روانشناسی از اساتید
معتبری مثل استیون پینکر را به انگلیسی خوانده بودم و تا حدی این علاقه در
من شکل گرفته بود.
هم اکنون با توجه به شرایط مالی دیگر نمی توانم در خارج از کشور تحصیل کنم وارشد را در ایران می گیرم.

این شرایط من است:

-زبان در حد عالی -البته مدرکی ندارم و فقط همون لیسانسم هست که به زبان انگلیسی گرفتم.
-سابقه کار ترجمه به مدت ۶ سال-انگلیسی به فارسی و بالعکس
-GRE و تافل ندارم اما می دونم نمره بالایی در آنها کسب خواهم کرد.و دارم خودم را برایشان آماده می کنم
-به دلیل عدم علاقه به رشته لیسانس مقاله و کار تحقیقاتی ندارم
-در حال ترجمه یک کتاب روانشناسی هستم که تا سال بعد به چاپ می رسانمش

هدف بنده گرفتن پذیرش فول فاند برای دوره دکترا از آمریکا(انتخاب ارجح),کانادا یا استرالیا است.(البته بعد از اتمام ارشد روانشناسی در ایران)
در این چند سال کتب زیادی در زمینه روانشناسی مطالعه کردم و قصد دارم مقاله هایی را در این زمینه شروع کنم.
در فکر گرفتن نمره بالا در تافل و gre هم هستم.
معدل ارشد را هم سعی می کنم بالا بگیرم.

سوالی که از شما دارم این است:
آیا اگر ارشد روانشناسی را با معدل خوب فارغ التحصیل شوم
و نمره gre و تافل بالا هم بگیرم و مقاله ای هم تا آن زمان به چاپ برسانم
با همه اینها چقدر شانس پذیرش فول فاند در دوره دکترا در آمریکا,کانادا یا استرالیا دارم؟
آیا لیسانس غیر مرتبط می تواند همه این ها را خراب کند؟

ممنون از وقتی که برای پاسخ دهی می گذارید
نقل قول  

آفلاین آرام
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-01-2013, 04:06 PM
سلام و خسته نباشیدمن 26 سالمه و دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستم (ورودی سال 1389). معدلم تا به اینجا 17.66 هستش که با نمرات این ترمم ممکنه بیشتر هم بشه (اما یقینا کمتر نمی شه!) در ضمن کارشناسی من ناپیوسته هست. از مقطع کاردانی سال 1384 فراغ التحصیل شدم (با معدل 16.5). در حال یادگیری زبان آلمانی هم هستم. به نظرتون با وجود این مدرک تحصیلی و فاصله بین کاردانی و کارشناسی امکان ادامه تحصیل تو آلمان هست؟ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-01-2013, 07:35 PM
(13-01-2013, 04:06 PM)آرام نوشته: سلام و خسته نباشیدمن 26 سالمه و دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستم (ورودی سال 1389). معدلم تا به اینجا 17.66 هستش که با نمرات این ترمم ممکنه بیشتر هم بشه (اما یقینا کمتر نمی شه!) در ضمن کارشناسی من ناپیوسته هست. از مقطع کاردانی سال 1384 فراغ التحصیل شدم (با معدل 16.5). در حال یادگیری زبان آلمانی هم هستم. به نظرتون با وجود این مدرک تحصیلی و فاصله بین کاردانی و کارشناسی امکان ادامه تحصیل تو آلمان هست؟ممنون از لطفتون
دروود.
اگر مدرک زبان المانی رو بگیرید با این وضعیت شانستون برای اتریش و المان مناسبه. در ضمن سعی کنید برای دانشگاههای اقدام کنید که خود ان دانشگاهها دوره zd را برگزار میکنند تا ناچار به رفتن به کالج دیگری نشوید در خصوص فاصله تحصیلی هم بهتره با گواهی کار یا چیزی شبیه به این مدت رو پوشش دهید هر چند جای نگرانی نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

13-01-2013, 08:13 PM
(10-01-2013, 06:52 PM)rulany نوشته: اتفاقا اگر شما قسمت ریاضی GRE رو خوب داده باشین. منظورم این که نمره ی مثلا 780 از 800 در اسکیل قدیمی داشته باشین به همراه یه معدل 16 میتونین از METU که شاخ ترین دانشگاه ترکیه هست پذیرش بگیرین.اما اینکه چقدر طول میکشه تا تموم کنین دیگه با خداست Wink
اما دانشگاه های انگلیسی زبان زیادی در ترکیه هستند مثل:
METU و Bilkent در انکارا
IStanbul technical univ و Koc univ و Bogazici univ و okan univ و Özyeğin UniوYeditepe Uniو Baskent univ در استانبول
شهریه ها در دانشگاه های دولتی پایین اما در دانشگاه های خصوصی حدود 14000 دلار در سال هست.البته احتمال حذف شهریه زیاد .
من که فکر کنم عرض کردم با یه شرایط متوسط. GRE ایم کجا بود؟! من یه تافل دارم اونم متوسط! و یه معدل اونم متوسط! شاید فقط شرایط مالیم زیر متوسطه! حالا با این شرایط آیا امیدی هست یا دیدار به قیامت؟! ضمنا این خصوصیاشون یه کم خوش اشتها نیستن؟!
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین persian_maani
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-01-2013, 11:59 AM
با سلام و درود.
من امسال در رشته ی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه غیر انتفاعی نور طوبی (یک دانشگاه مجازی در تهران) با معدل 16/70 فارق التحصیل می شوم (در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم افزار در دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 15/5 خواندم). متاسفانه هیچ مقاله ای ندارم . از نظر زبان انگلیسی مشکلی ندارم و می توانم IELTS 7 بگیرم. با این شرایط آیا هیچ شانسی برای پذیرش دارم؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین آرام
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-01-2013, 04:04 PM
(13-01-2013, 07:35 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود.
اگر مدرک زبان المانی رو بگیرید با این وضعیت شانستون برای اتریش و المان مناسبه. در ضمن سعی کنید برای دانشگاههای اقدام کنید که خود ان دانشگاهها دوره zd را برگزار میکنند تا ناچار به رفتن به کالج دیگری نشوید در خصوص فاصله تحصیلی هم بهتره با گواهی کار یا چیزی شبیه به این مدت رو پوشش دهید هر چند جای نگرانی نیست.

سلام دوباره

یه سوال دیگه. وقتی فارغ التحصیل شدم (کارشناسی) باید برای master اقدام کنم؟ تو سایت ها خوندم که چون جامع علمی کاربردی خودنم دوباره باید دوره لیسانس بخونم. می خوام بدونم اولش باید برای پذیرش bachelor اقدام کنم یا master؟ بعدش منو برای bachelor قبول می کنن نه؟
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

15-01-2013, 07:44 PM
(13-01-2013, 08:13 PM)parsley نوشته: من که فکر کنم عرض کردم با یه شرایط متوسط. GRE ایم کجا بود؟! من یه تافل دارم اونم متوسط! و یه معدل اونم متوسط! شاید فقط شرایط مالیم زیر متوسطه! حالا با این شرایط آیا امیدی هست یا دیدار به قیامت؟! ضمنا این خصوصیاشون یه کم خوش اشتها نیستن؟!
خوب شما میتونی اپلای کی و البته از قبل باهاشون هماهنگ کنین و بگین که GRE رو سپتامبر موقع پذیرش میدین بهشون.اکثرا قبول میکنن.
در مورد اشتها که گفتم خیلی خوب حذف شهریه میدن.
اگر میخواین در دانشگاه های دولتی درس بخوانین که شهریه کمتری داره.در حد 1000تا شایدم کمتر میتونین روی METU و Bogazici و Istanbul technical و hacettepe و ... حساب کنین
معدلت مثلا چند ؟اگه 13 14 هست که خیلی سخت میشه از دولتی ها پذیرش گرفت
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-01-2013, 11:52 AM
(14-01-2013, 11:59 AM)persian_maani نوشته: با سلام و درود.
من امسال در رشته ی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه غیر انتفاعی نور طوبی (یک دانشگاه مجازی در تهران) با معدل 16/70 فارق التحصیل می شوم (در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم افزار در دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 15/5 خواندم). متاسفانه هیچ مقاله ای ندارم . از نظر زبان انگلیسی مشکلی ندارم و می توانم IELTS 7 بگیرم. با این شرایط آیا هیچ شانسی برای پذیرش دارم؟
با تشکر
درود به نظر من شانس شما برای پذیرش از امریکا و کانادا کمه (هر چند که صفر نیست)، اما فکر می‌کنم شانس بهتری برای اروپا داشته باشید. من اطلاعاتم در مورد اروپا کمه، اما لطفا سری به انجمن کشورهای اروپایی بزنید تا با شرایط این کشورها و وضعیت شهریه و مخارج زندگی در اون‌ها بیشتر آشنا بشید، به خصوص نگاهی به کشورهای اسکاندیناوی (سوئد، نروژ، دانمارک) بیاندازید. حدس می‌زنم شانس‌تون برای این کشورهای بهتر باشه. دوستان باتجربه در زمینه پذیرش از اروپا لطفا بیشتر راهنمایی کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 64 بعدی »