عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله
آفلاین sarasoo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-11-2012, 07:25 AM
دوست عزیز از نکاتی که به آن اشاره کردید بسیار سپاسگزارم ولی موضوع کمی هم مفصل تر از اینهاست:
در مورد نکته اول: حق با شماست ولی موضوع اینجاست که مقاله اینجانب در حالتی که اسم خودم اول بود پذیرش گرفت، نه اسم ایشان. حالا که همه ی کارهای مقاله به اتمام رسیده و زمان چاپ فرارسیده ایشان از من خواستند که جای اسم ها را تغییر دهم!!! ضمناً من معتقدم اول بودن اسم استادی که در زمینه ی آن پژوهش با تجربه و شناخته شده است بسیار حائز اهمیت است و نه استادی که خود در طی 20 سال تدریس تنها یک مقاله علمی - پژوهشی دارد و نه استادی که حاضر نشده حتی یکبار مقاله را به طور کامل مطالعه کند به گونه ای که حتی هیچ شناختی نسبت به منابع پژوهشی آن زمینه نداشته باشد!
در مورد نکته دوم: باز هم حق کاملاً با شماست ولی متأسفانه من بیش از حد به ایشان ارائه خدمات دادم، به طوری که در مدتی که ایشان خارج از کشور بودند برای انجام تمام کارهایشان با من تماس می گرفتند و من هم انجام می دادم، جالب است بدانید که در دانشگاه ما به دلیل نوع رشته به تمامی دستیاران از جانب اساتید حقوق تعلق می گیرد ولی... (که در این مورد به نظرم مصداق کامل جمله "از ماست که بر ماست" می باشد، یعنی مقصر اصلی خودم بودم)
در مورد نکته چهارم و پنجم: به نظرم با توجه به اینکه ایشان خودشان هم کاملاً می دانند که هیچ گونه اشرافی بر محتوا و حتی موضوع مقاله ندارند (زیرا من به دلیل عدم همکاری استاد راهنمایم مجبور می شدم با اساتید دیگر مقاله خود را پیش ببرم) همین که من حاضر شدم اسم ایشان حتی در مقاله ذکر شود یک لطف است زیرا حقیقت این است که استاد دیگری که از بستگانم بود به مدت یک سال برای پیشبرد این مقاله به من کمک اصلی را کرد در حالی که من فقط در قسمت سپاسگزاری نام ایشان را ذکر کردم و ایشان حتی این توقع را هم نداشتند!!!) بنابراین اگر قرار است اسم کس دیگری دوم بیاید اسم ایشان بوده است حالا چه برسد به اینکه من نام این استاد را که حتی مقاله را هم به چشم ندیده به عنوان نویسنده اول مطرح کنم، ضمناً آیا استادی با این وصف، می تواند ادعایی نسبت به سابمیت مقاله داشته باشد؟؟؟!!
نقل قول  

آفلاین Sooks
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-11-2012, 12:52 PM
(03-02-2012, 01:10 AM)spt نوشته: کاملا درسته که مقاله دادن خیلی خوبه و آدم اگه اسمش آخر هم باشه میتونه بگه توی رزومش اما به نظر من اگه یکی بره بررسی کنه و ببینه که مثلا شما 2 تا مقاله لیست کردی که تو هر دو اسمت سوم یا بیشتره!! به نظر من حتی اثر برعکس هم داره...
مخصوصا وقتی به موضوع اصلی شما غیر مرتبط باشه!! مثلا اگه من در مورد سازه های فولادی 4 تا مقاله نام ببرم که تو هیچ کدوم اسم اول نباشم و تزم در مورد سد باشه استاده حتی بی اعتماد هم میشه به من....

اگه آدم یه مقاله حد اقل داشته باشه که مال خودش باشه مفیده داشتن مقاله های بیشتر بدون نام اول..
اما اگه هیچ مقاله ای نداشته باشه به نظر من خیلی مفید نیست....
یعنی در نگاه اول خوبه و در نگاه عمقی حتی بد!!!
بله من هم موافقم اما باید بگم خیلی به ندرت پیش میاد که عمقی به مسئله نگاه کنن و برن ببینن اسم شما چندمه اما مهمتریم مسئله همان مرتبط بودنه چون اگه مقالات غیر مرتبط داشته باشی ممکنه حس کنجکاویشون گل کنه و بررسی بیشتری بکنن و بعد هم اگر اسم شما در مقالات غیر مرتبط سوم ، چهارم هم که باشه اون موقع یه فکرایی پیش خودشون میکنن که زیاد هم دور از واقعیت ممکنه نباشه.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-12-2012, 08:58 PM
درود

می خواستم با فرض اینکه کسی نویسنده ی اول یه کاری باشه که قراره سابمیت بشه در آینده آیا تعداد نویسنده های بعدی مهمه؟

اصل کار در یه دانشگاه دیگه بوده که استاد اصلی ام + 2 دانشجوی پست دکتراش تقریبا یه چیزهایی ازش می دونن و قراره حالا بخشی از این کار توسط این 4 نفر ارائه بشه...

حالا برای بخشی از کار و مدل سازی آنها دنبال یه سری داده جزئی بودم که تونستم با کمک استاد دانشگاهم بهش دسترسی پیدا کنم و الان این استاد همراه با استاد دیگری که در واقع سازنده ی نرم افزار هست مقالات مرتبط با اون مبحث دارند(به خصوص استاد دومی که نرم افزار رو اسمبل کرده) حالا در این وسط جدا از گزینه ی قید نام این 2 استاد در قسمت قدردانی گزینه ی قید این 2 استاد قبل از استاد اصلی من و بعد از نام پست دکتراها تاثیر منفی خواهد داشت؟

به طور خلاصه این وسط تعداد نویسنده(در صورت انتخاب گزینه ی 2 برابر با 6 میشه) آیا زیاد هست یا اصلا سقفی وجود نداره و بر قبولی و کیفیت مقاله اثری نمیگذاره؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-12-2012, 10:59 PM
(30-12-2012, 08:58 PM)soilman نوشته:
درود

می خواستم با فرض اینکه کسی نویسنده ی اول یه کاری باشه که قراره سابمیت بشه در آینده آیا تعداد نویسنده های بعدی مهمه؟

اصل کار در یه دانشگاه دیگه بوده که استاد اصلی ام + 2 دانشجوی پست دکتراش تقریبا یه چیزهایی ازش می دونن و قراره حالا بخشی از این کار توسط این 4 نفر ارائه بشه...

حالا برای بخشی از کار و مدل سازی آنها دنبال یه سری داده جزئی بودم که تونستم با کمک استاد دانشگاهم بهش دسترسی پیدا کنم و الان این استاد همراه با استاد دیگری که در واقع سازنده ی نرم افزار هست مقالات مرتبط با اون مبحث دارند(به خصوص استاد دومی که نرم افزار رو اسمبل کرده) حالا در این وسط جدا از گزینه ی قید نام این 2 استاد در قسمت قدردانی گزینه ی قید این 2 استاد قبل از استاد اصلی من و بعد از نام پست دکتراها تاثیر منفی خواهد داشت؟

به طور خلاصه این وسط تعداد نویسنده(در صورت انتخاب گزینه ی 2 برابر با 6 میشه) آیا زیاد هست یا اصلا سقفی وجود نداره و بر قبولی و کیفیت مقاله اثری نمیگذاره؟

با سپاس
راستش، برای هر ژورنالی، کیفیت مقاله در درجه اول اهمیت است نه تعداد نویسندگان. در رشته های تحصیلی شما و من، 10 نفر هم به عنوان نویسنده در مقاله ISI دیدم ولی خب انصافا از کیفیت خوبی برخوردار بود. بنظر من تاثیری بر قبولی یا رد شدن مقاله نداره ولی خب به صورت نانوشته و معمول، وقتی تعداد نویسندگان بالا میره، انتظار از کیفیت مقاله هم متعاقبا، بالا خواهد رفت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-12-2012, 01:27 AM
درود
تعداد نویسندگان مقاله تاثیری در پذیرش مقاله نداره. اگر شما هم اسم اول باشید در تعداد نرمال افراد (4 تا 7-8 نفر) تاثیری هم در اعتبار شما نداره. البته همونطور که محمد گفت مقاله با تعداد اسم بیشتر معمولا کیفیت بالاتری ازش انتظار می ره ولی در این محدوده ای که گفتم بعیده تاثیر گذار باشه. بویژه وقتی اسم اول هستید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین sarasoo
**
نقل قول

22-01-2013, 10:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-01-2013, 10:19 AM توسط sarasoo.)
با سلام خدمت تمام دوستداران پژوهش. من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری هستم و قبلاً یک مقاله علمی پژوهشی با استاد راهنما دادم که چاپ هم شد، حالا یک مقاله علمی پژوهشی دیگر دارم که میخواهم برای داوری ارسال کنم ولی موضوع اینجاست که در پیشبرد این مقاله خواهرم که دکتری داروساز است به من بسیار کمک کرده و می خواهم اسم او را دوم بنویسم. حالا به نظر شما اینکه در یک مقاله علمی پژوهشی نویسنده دوم رشته ای نامرتبط داشته باشد نامتعارف نیست؟ یعنی به نظرتون ایجاد حس منفی در داورها نمیکنه؟ چه کار می تونم بکنم؟؟؟ آخه واقعاً نصف کارهای مقاله رو اون انجام داده!!! Huh
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-01-2013, 10:36 AM
(22-01-2013, 10:18 AM)sarasoo نوشته: با سلام خدمت تمام دوستداران پژوهش. من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری هستم و قبلاً یک مقاله علمی پژوهشی با استاد راهنما دادم که چاپ هم شد، حالا یک مقاله علمی پژوهشی دیگر دارم که میخواهم برای داوری ارسال کنم ولی موضوع اینجاست که در پیشبرد این مقاله خواهرم که دکتری داروساز است به من بسیار کمک کرده و می خواهم اسم او را دوم بنویسم. حالا به نظر شما اینکه در یک مقاله علمی پژوهشی نویسنده دوم رشته ای نامرتبط داشته باشد نامتعارف نیست؟ یعنی به نظرتون ایجاد حس منفی در داورها نمیکنه؟ چه کار می تونم بکنم؟؟؟ آخه واقعاً نصف کارهای مقاله رو اون انجام داده!!! Huh
با سلام
از اونجا که رشته های تحصیلیتون اصلا به هم مرتبط نیست، بعید می دونم کمک های ایشون درباره محتوای علمی مقالتون بوده باشه. نوشتن اسم ایشون هیچ کمکی به رزومه تحصیلی ایشون هم نخواهد کرد، چون یه مقاله ی کاملا نامرتبط هست. مگر اینکه خواهرتون بخوان کلا از فیلد خودشون بیان بیرون و گرایش به رشته شما داشته باشن( که البته بعید می دونم همچین حالتی باشه!) پس به نظرم انجام این کار ضرورتی نداره و ضمنا سوال برانگیز هم خواهد بود. شما میتونید برای تشکر در قسمت Acknowledgment اسمشونو بیارید و قدردانیتونو از زحمات ایشون به جا بیارید.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین sarasoo
**
نقل قول

22-01-2013, 11:14 AM
ممنون از پاسخ خوبتون ولی موضوع اینجاست که ایشون واقعاً توانایی بالایی در درک و تحلیل مسائل معماری دارند و به دلیل مطالعات بسیار در زمینه معماری قادر به ارائه نظرات علمی می باشند و حتی می خواهند در زمینه معماری مجدداً تحصیل کنند!!! حالا من بیشتر نگران نظر داورها هستم و اینکه اگر اثر منفی در آنها ایجاد می کند چه کاری می توانم انجام دهم، مثلاً ایا میتوانم پس از درج تحصیلات ایشان بنویسم، پژوهشگر معماری (زیرا در کارهای پیشین من نیز همکاری داشته اند ولی من اسم ایشان را ننوشته بودم)
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-01-2013, 11:33 AM
نظرهای Nasim67 عزیز کاملا درسته و من هم تاییدشون می‌کنم. در عین حال اگر خواهر شما به شما در کار پژوهش برای نوشتن این مقاله کمک کرده‌اند می‌تونید اسم‌شون رو بیارید و همون طور که خودتون گفتید می‌تونید بگید که ایشون غیر از رشته اصلی‌شون کارهای پژوهشی در زمینه معماری هم انجام می‌دهند. اگر مقاله شما از نظر علمی و پژوهشی محکم باشه و خللی در کار نباشه، داورها قاعدتا نباید با این مساله که یکی از نویسندگان رشته اصلیش معماری نیست مشکلی داشته باشند، هر چند که گاهی نوشتن نام کسی که به نظر نمی‌تونه کمکی در کار پژوهش کرده باشه، تا حدی ممکنه شک برانگیز باشه و بعضا فکر کنند که شما صرفا برای این که مقاله‌ای به نام ایشون باشه این کار رو کرده باشید. این موضوع به خصوص با توجه به یکی بودن نام خانوادگی شما می‌تونه بیشتر حساسیت ایجاد کنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sarasoo
**
نقل قول

22-01-2013, 04:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-01-2013, 04:06 PM توسط sarasoo.)
ممنون از پاسخ خوب همگی شما. حالا یک سوال دیگه داشتم. بودن اسم یک دکتری یا هیأت علمی در پذیرش یک مقاله علمی-پژوهشی از سمت داوران تا چه حد اهمیت داره؟ آیا در این حد اهمیت داره که آدم بعد از اتمام مقالش فقط از یک استادش بخواد که اسمش تو مقالش باشه؟!!! یا اینکه مقاله اگر خوب باشه با اسم یک کارشناس ارشد هم پذیرش می گیره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 بعدی »