عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
09-12-2013, 02:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2013, 02:56 PM توسط M1KE.)
تا جایی که من اطلاع دارم نویسنده مسوول یا همان Corresponding author فقط نقش رابط بین کنفرانس یا مجله موردنظر رو دارند و می تونند حتی نفر آخر باشند و از نظر علمی خیلی ارزش خاصی نداره. در مورد ترتیب اسامی مشخص هست که به طور پیش فرض و در حالت عادی اینطور در نظر گرفته میشه که نفر اول نقش بیشتری داشته اند. با این حال به دلیل مسایلی که ممکن هست سر این  موضوع بین دانشجو و استاد پیش بیاد به خاطر دارم 8-7 سال پیش در این مورد از یکی از مسوولان دانشگاه در این مورد پرسیدم گفتند که یک قانونی در وزارت علوم تصویب شده بود که اگر اسم استاد راهنما، نفر دوم هم باشه همون امتیاز نفر اول رو می گیره مگر اینکه با کسی مقاله داده باشند که دانشجوی خودش نباشه. به احتمال زیاد الان هم هنوز به همین شکل هست. در مورد دانشجو هم برداشت شخصی خود من این هست که اگر اسامی که قبل از ایشون هستند سمت شان استاد دانشگاه باشند تقریبا مثل همان نفر اول با ایشان رفتار می شود یعنی فرض می کنند دانشجوی موردنظر در مقاله همکاری چشمگیری داشته که استادان موردنظر اسمش را گذاشته اند. در مورد نفرات بعدی تر به تدریج این نگرش افت می کند.
(09-12-2013, 01:08 PM)'MAJID' نوشته:
در ژورنال های isi  یا همایش ها نویسنده مسئول چه اندازه مهم است و امتیاز میگیره ؟ ایا کسی که نفر اول هست اگر نویسنده مسئول هم باشه تاثیر یا امتیازبیشتری میتونه داشته باشه ؟ در صورتی که استاد راهنما برای پایان نامه هیچ کمک علمی و مالی نکرده باشه اگر در مقالات اسمش نفر اخر قرار بگیره از نظر ژورنال ها یا دانشگاه مشکلی پیش میاد ؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-12-2013, 06:11 PM
دوستان عزیز، سوالی واسم پیش اومده که جواب روشنی واسش پیدا نمی‌کنم. حدوداً 16 ماهه که فارغ التحصیل شدم و با شخصی که کار می‌کنم در یکی از دانشگاهای معتبر تهران (معتبر تر از دانشگاه فارغ اتحصیلی خودم). سوال اینجاست که عنوان دانشگاه و یا پژوهشکده رو باید کجا ذکر کنم؟ تا پیش از این به من همان دانشکده ریاضی دانشگاه خودمون ارجاع میدادم، اما الان می‌خوام این عنوان رو به همان دانشگاه معتبر در تهران تغییر بدهم. در واقع کار ما زیر نظر هیچ پژوهشکده و یا دانشگاهی نیست که بتوان به آن ارجاع داد. استدلال این بود در صورت نیاز نامه ای از همان استاد مبی بر همکاری در همان دانشگاه دریافت می ‌کنم (فکر کنم خیلی قضیه رو پیچوندم در توضیح دادن، اگر توضح بیشتر خواستین بگین).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین wood
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-12-2013, 06:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-12-2013, 06:19 PM توسط wood.)
(14-12-2013, 06:11 PM)'Andre' نوشته:
دوستان عزیز، سوالی واسم پیش اومده که جواب روشنی واسش پیدا نمی‌کنم. حدوداً 16 ماهه که فارغ التحصیل شدم و با شخصی که کار می‌کنم در یکی از دانشگاهای معتبر تهران (معتبر تر از دانشگاه فارغ اتحصیلی خودم). سوال اینجاست که عنوان دانشگاه و یا پژوهشکده رو باید کجا ذکر کنم؟ تا پیش از این به من همان دانشکده ریاضی دانشگاه خودمون ارجاع میدادم، اما الان می‌خوام این عنوان رو به همان دانشگاه معتبر در تهران تغییر بدهم. در واقع کار ما زیر نظر هیچ پژوهشکده و یا دانشگاهی نیست که بتوان به آن ارجاع داد. استدلال این بود در صورت نیاز نامه ای از همان استاد مبی بر همکاری در همان دانشگاه دریافت می ‌کنم (فکر کنم خیلی قضیه رو پیچوندم در توضیح دادن، اگر توضح بیشتر خواستین بگین).

اگر منظورتون ذکر محل تحصیل خودتون و همکارتون هست طبیعتا باید برای هرکدام دانشگاه خودشون ذکر بشه حتی اگر کاری تو اون دانشگاه ها انجام نشده باشه. نمیدونم منظورتون رو درست گرفتم یا نه Smile
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-12-2013, 06:59 PM
(14-12-2013, 06:16 PM)'wood' نوشته:
اگر منظورتون ذکر محل تحصیل خودتون و همکارتون هست طبیعتا باید برای هرکدام دانشگاه خودشون ذکر بشه حتی اگر کاری تو اون دانشگاه ها انجام نشده باشه. نمیدونم منظورتون رو درست گرفتم یا نه Smile

فکر می کنم تا زمان ورود به مرکز پژوهشی و یا دانشگاه جدید همان دانشگاه سابقم رو باید ذکر کنم. دوستمان گفت (استاد مورد نظر) که نام این دانشگاه رو واسه هر دو بنویسم. بیشتر که فکر می‌کنم جمله اول همین پستم منطقیه. فقط می خواستم بدونم کسی تجربه‌ای مشابه داشته. شهروز عزیز این مسائل رو خوب می‌دونه، امیدوارم که ایشون بزودی این پس رو ببینن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین wood
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-12-2013, 07:22 PM
(14-12-2013, 06:59 PM)'Andre' نوشته:
فکر می کنم تا زمان ورود به مرکز پژوهشی و یا دانشگاه جدید همان دانشگاه سابقم رو باید ذکر کنم. دوستمان گفت (استاد مورد نظر) که نام این دانشگاه رو واسه هر دو بنویسم. بیشتر که فکر می‌کنم جمله اول همین پستم منطقیه. فقط می خواستم بدونم کسی تجربه‌ای مشابه داشته. شهروز عزیز این مسائل رو خوب می‌دونه، امیدوارم که ایشون بزودی این پس رو ببینن.

منم با جمله اول پستتون موافقم
برای یکی از دوستان من این موضوع پیش اومده بود 
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز
نقل قول  

آفلاین mmohaqeqf
**
نقل قول

10-03-2014, 02:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2014, 02:48 PM توسط mmohaqeqf.)
سلام دوستان
یک مقاله isi دادیم و ترتیب اسم به این صورت است: اسم دانشجوی دکترایی که باش کار می کردم اول بود، بعد اسم استاد راهنما، بعد اسم استاد مشاور، بعد اسم من!!! با این که استاد راهنما و استاد مشاور تقریباً که چه عرض کنم دقیقاً هیچکار نکردند!!!
سوالم این است که ترتیب اسامی چقدر مهم است؟؟ آیا این مقاله برای من ارزش رزومه ای دارد؟؟ به نظر من هرچند که ترتیب اسامی مهم است، ولی وقتی اسم 2 تا استاد نسبتاً کله گنده و یک دانشجوی دکتری در مقاله باشد، این احتمال کم می شود که این افراد اسم من را الکی و بدون هیچ زحمتی در مقاله جاد داده باشند! پس نتیجه این می شود که من هم برای این مقاله زحمت کشیده ام؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

10-03-2014, 03:23 PM
مقاله ارزش رزومه ای داره و شما در رزومه تون می تونید بگذارید
اینجور که فهمیدم دانشجوی دکترا کار اصلی رو کرده و خوب لابد شما هم یه سری کمک هایی کردید که اسمتون رو اوردن.اساتید هم که معمولا اسمشون میاد پس این ترتیب چیز خاصی نیست
(10-03-2014, 02:48 PM)'mmohaqeqf' نوشته: سلام دوستان
یک مقاله isi دادیم و ترتیب اسم به این صورت است: اسم دانشجوی دکترایی که باش کار می کردم اول بود، بعد اسم استاد راهنما، بعد اسم استاد مشاور، بعد اسم من!!! با این که استاد راهنما و استاد مشاور تقریباً که چه عرض کنم دقیقاً هیچکار نکردند!!!
سوالم این است که ترتیب اسامی چقدر مهم است؟؟ آیا این مقاله برای من ارزش رزومه ای دارد؟؟ به نظر من هرچند که ترتیب اسامی مهم است، ولی وقتی اسم 2 تا استاد نسبتاً کله گنده و یک دانشجوی دکتری در مقاله باشد، این احتمال کم می شود که این افراد اسم من را الکی و بدون هیچ زحمتی در مقاله جاد داده باشند! پس نتیجه این می شود که من هم برای این مقاله زحمت کشیده ام؟
با تشکر

نقل قول  

آفلاین mmohaqeqf
**
نقل قول

10-03-2014, 03:30 PM
ممنون از جوابتون
کار من و دانشجوی دکتری تقریبا یکسان بود، و حتی کار من بیشتر بود ولی چون اون پیگیر کارهای سابمیت بود اسم خودش رو اول زد، در هر حال سوال من این بود که میشه روی این مقاله حساب کرد به عنوان یک وزنه دررزومه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-03-2014, 05:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2014, 06:41 PM توسط Torkan.)
(10-03-2014, 03:30 PM)'mmohaqeqf' نوشته: ممنون از جوابتون
کار من و دانشجوی دکتری تقریبا یکسان بود، و حتی کار من بیشتر بود ولی چون اون پیگیر کارهای سابمیت بود اسم خودش رو اول زد، در هر حال سوال من این بود که میشه روی این مقاله حساب کرد به عنوان یک وزنه دررزومه؟

همونطور که دوستمون soilman هم گفتن هیچ موردی نداره و تو رزومه میتونین بیارین اسم مقاله رو.بلاخره اسمتون هست دیگه و اگر استاد دانشگاه مقصد واقعا بخواد بفهمه سهم شما چقدره باهاتون مصاحبه میکنه.
اینجا یه نکته ای رو هم بگم که یکی از دوستان من که مصاحبه skype داشت با استاد تو دانشگاه کانادا استاد گفته بود که چرا اسم تو سوم اومده باید نفر اول بودی!!
در خود آمریکا هم به مقاله هایی که چند نفری نوشته شده ارزش میدن به تمام افراد. استادای زیاد اگر رزومشون رو نگاه کنین به خصوص assistant professor ها میبینید که بعضا اسمشون نفر سوم هم اومده.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

13-03-2014, 08:24 AM
(10-03-2014, 02:48 PM)'mmohaqeqf' نوشته: سلام دوستان
با تشکر

حالا بذار یک چیز خنده دار بگم بهت تا یک کم خوشحال شی. اینجا مهمترین استاد که داره پروژه را هدایت می کنه میاد اسم خودشو می ذاره آخر همه نویسنده ها. یک جورایی کلاس داره این کار. اصلا اسم آخر خیلی مهمه اینجا. باور کن راست می گم. اونی که همه را هدایت می کنه و همه را با هم هماهنگ می کنه اسم خودشو می ذاره آخر. استاد خود من اسم همه دانشجوهاش را می ذاره جلوتر خودش. این از این.
حالا برای اینکه زیاد هم خوشحال نشی، کسی که این مقاله شما را ببینه، و اسم های جلوی اسم شما را، توجیحش اینه که شما وارد گروه یک عده آدم گنده تر خودت شدی که یک چیزی یاد بگیری و خلاصه وسط شناگری اونها شما هم یک شالاپ شولوپی کردی و یک کار مختصری انجام دادی و اسمت تو اون مقاله اومده. چون اینجا خیلی خیلی روی اخلاقیات در کار تحقیقاتی حساس هستند و اگر کسی کار کمی هم برای یک مقاله بکنه حتما اسمش را تو مقاله میارن. اما همین هم خیلی چیز مهمی است براشون. این مقاله شاید چند سال دیگه که انشالا چند تا مقاله کله گنده نوشتی با اسم خودت به عنوان نویسنده اول زیاد به دردت نخوره. ولی الان خیلی خوششون میاد وقتی ببینن تو خودتو تو گروه های تحقیقاتی مختلف جا می کنی. و اشتیاق برای یادگیری و کار داری. پس ناراحت نباش. باز برو خدا را شکر کن اسمت را تو مقاله گذاشتند. منو بگو که یک کار را با یک دانشجوی دیگه انجام دادم و یک روز دیدم مقاله را بدون اسم من فرستادن. اساتید خوشتیپ توجیحشون این بود که مقاله اون قدر مقاله مهمی نشده که بیشتر از سه نویسنده بخواد. سه تا نویسنده بس بوده براش. اسم من اضافی بوده!!! پس خیلی ناراحت نباش. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »