عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-12-2012, 11:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2012, 11:06 PM توسط mahyarelc.)
(29-12-2012, 10:58 PM)sharp_girl_n نوشته: سلام
لیسانس الکترونیک از آزاد_معدل16_توصیه نامه رو میتونم تا 4تا تهیه کنم_برای تافل آماده می شم_باقی قضایا هم 0 _ احتمالش برای فال 2013 امریکا؟
ممنون از همگی
درود دوست عزیز
خوش امدید به فروم
معدلتون متوسط رو به خوبه برای الکترونیک...متاسفانه دانشگاهتون شناخته شده نیست تو امریکا که امتیاز مثبتی براتون ایجاد نمیکنه....ولی بدون نمره های زبان (تافل/آیلتس و GRE) نمیشه پیشبینی خاصی کرد
در مجموع اگه مینیمم تافل رو بیارید برای دانشگاههای مورد نظر و یک GRE متوسط هم داشته باشید شانس پذیرش (بدون فاند) نسبتا خوبی دارین به نظرم...شاید بد نباشه ایمیل هم به استادا بزنین تا شرایط دستتون بیاد
اگه فاند بخواین باید GRE خوبی بگیرین ...که البته کلا فاند برای Master گرفتنش سخته(و تماس با استادها خیلی مهمتر میشه...که البته شاید یکم دیر باشه الان)

ضمنا برای فال 2013 دیگه ددلاینها فکر میکنم حداکثر تا قبریه یا مارچ باشه (که معمولا این ددلاینها فقط برای پذیرش و نه فاند هستن)...امیدوارم زودتر امتحانات زبانتون رو با نمره خوب پشت سر بگذارید که به ددلاینها برسید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین amirhossein_1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-12-2012, 01:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-12-2012, 01:04 AM توسط amirhossein_1.)
با سلام و خسته نباشید به شما مشاوران زحمت کش این سایت . من دانش اموزی هستم که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیشدانشگاهی ریاضی میباشم با معدل دیپلم 18.21 ریاضی و فیزیک االان 17 سال ام هست و کلاس ایلتس هم میرم باسه نمره 7 که میگیرم تا خرداد 92 """ایا میتونم بورس بشم برای امریکا یا کانادا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-12-2012, 01:52 AM
احتمال این که شما از ابتدا بتونید در امریکا برای مقطع کارشناسی بورسیه بگیرید بسیار بسیار پایینه. در این موضوع هم توضیحاتی در این مورد وجود داره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین hamiddn_1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-01-2013, 01:54 AM
با عرض سلام,خسته نباشید به دوستای عزیز.
دانشجوی کارشناسی ترم 4 مهندسی معماری دانشگاه سوره (غیر انتفاعی) هستم.
مدرک زبانم ,2هفته پیش از کانون زبان دیپلم گرفتم و دارم برای آزمون تافل آماده میشم.
معدلم تا الان 16 هست.
سوالم اینه که:پذیرش گرفتن از دانشگاه های آمریکا(ارشد)(معماری) خیلی سخت تر از رشته های دیگه است ؟!
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

01-01-2013, 03:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2013, 03:13 AM توسط mahyarelc.)
(01-01-2013, 01:54 AM)hamiddn_1991 نوشته: با عرض سلام,خسته نباشید به دوستای عزیز.
دانشجوی کارشناسی ترم 4 مهندسی معماری دانشگاه سوره (غیر انتفاعی) هستم.
مدرک زبانم ,2هفته پیش از کانون زبان دیپلم گرفتم و دارم برای آزمون تافل آماده میشم.
معدلم تا الان 16 هست.
سوالم اینه که:پذیرش گرفتن از دانشگاه های آمریکا(ارشد)(معماری) خیلی سخت تر از رشته های دیگه است ؟!
درود
من منظورتون رو کامل متوجه نشدم ولی به صورت کلی شانس پذیرش برای رشته خودتون بیشتر هست تا تغییر رشته
ولی برای معماری معمولا گرایش های شهرسازی هم به علت ارتباط زیاد شانس پذیرش زیاد هست
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین hamiddn_1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-01-2013, 11:41 PM
(01-01-2013, 03:09 AM)mahyarelc نوشته: درود
من منظورتون رو کامل متوجه نشدم ولی به صورت کلی شانس پذیرش برای رشته خودتون بیشتر هست تا تغییر رشته
ولی برای معماری معمولا گرایش های شهرسازی هم به علت ارتباط زیاد شانس پذیرش زیاد هست
ممنون از جوابتون.
منظورم این بود که بعضی از اساتید فرمودند که به رشته معماری نسبت به رشته های دیگه سخت تر و کمتر پذیرش میدن. واقعا همینطوره ؟!

ارتباط زیاد شهر سازی با معماری رو فرمودید؟!
برای ارشد میخوام همون معماریو ادامه بدم.(قصد ندارم برم شهرسازی ).
کلیت منظورم اینه:منی ک الان رشتم معماریه و ارشدم می خوام برم آمریکا معماری بخونم نسبت به کسی که الان داره مکانیک تو ایران می خونه و ارشدشم می خواد تو آمریکا مکانیک بخونه(و جفتمون در یک سطح درسی باشیم) به اون راحت تر پذیرش میدن ؟!
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2013, 11:57 PM
(02-01-2013, 11:41 PM)hamiddn_1991 نوشته: ممنون از جوابتون.
منظورم این بود که بعضی از اساتید فرمودند که به رشته معماری نسبت به رشته های دیگه سخت تر و کمتر پذیرش میدن. واقعا همینطوره ؟!

ارتباط زیاد شهر سازی با معماری رو فرمودید؟!
برای ارشد میخوام همون معماریو ادامه بدم.(قصد ندارم برم شهرسازی ).
کلیت منظورم اینه:منی ک الان رشتم معماریه و ارشدم می خوام برم آمریکا معماری بخونم نسبت به کسی که الان داره مکانیک تو ایران می خونه و ارشدشم می خواد تو آمریکا مکانیک بخونه(و جفتمون در یک سطح درسی باشیم) به اون راحت تر پذیرش میدن ؟!
به نظرم نمیشه اینطوری مقایسه کرد
امیدوارم سوء تفاهم پیش نیاد، ولی اگه شرایط برابر رو مثلا معدل در نظر میگیرین، به نظرم شاید گرفتن مثلا معدل بالای 18-19 برای رشته ای مثل الکترونیک سخت تر از رشته ای مثل موسیقی باشه...برای همین میگم نمیشه اصلا مقایسه کرد
شاید منظور از سخت تر پذیرش دادن همینه...یعنی مثلا برای برق و مکانیک معدل لیسانس 15-15:30 تا حدودی قابل قبول هست، ولی فکر کنم برای رشه شما خیلی معدل خوبی نباشه...در نتیجه دانشگاهها متقاضیان با معدلهای بالاتر رو نگاه میکنن (اینا فقط مثال بود، دلیلی نداره این حرفهام صد در صد درست باشه!)

ولی در کل به نظرم معماری رشته بی فاند تریه نسبت به رشته های فنی (برق، مکانیک، کامپیوتر و ...)؛ دلیل اینه که خیلی ریسرچ شاید مطرح نباشه...البته کلا برای ارشد که همینطوری فاند کمه و بندرت کسی (تو هر رشته ای) فول فاند میشه

شما در هرصورت اگه رزومتون تا حد قابل توجهی خوب باشه میتونین پذیرش بگیرین (بحث فاند کاملا جداست)
برحال به نظرم در درجه اول سعی کنید معدلتون رو تا حد ممکن بالا ببرین که یکی از مهمترین فاکتورهای پذیرشه...درکنارش رزومتون رو هم قوی کنین
نقل قول  

آفلاین bita20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2013, 04:33 AM
با سلام .من دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست هستم،معدل فوق لیسانسم بالای 17، اما معدل لیسانسم 14 است،می خواستم بدونم با این معدل امکان گرفتن بورس مقطع دکتری از دانشگاههای آمریکا هست یا نه؟ و اگر چنین شانسی دارم چه شرایط دیگه ای باید داشته باشم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-01-2013, 10:09 AM
یکی از دوستان من با شرایط مشابه شما موفق شد که چند سال پیش از یکی از دانشگاه‌های امریکا بورس بگیره، البته دانشگاه رنک بالایی نبود، ولی به هر حال تونست دکترا رو از امریکا و با بورسیه بگیره. نکات قوت رزومه ایشون این بود که لیسانس رو در رشته عمران از شریف گرفته بود و فوق رو از دانشگاه تهران. از نظر معدلی شرایطش شبیه شما بود، اما TOEFL و GRE خیلی خوبی داشت. فکر می‌کنم اگر از دانشگاه‌های مطرحی از ایران فارغ‌التحصیل شده باشید و بتونید نمره‌های بالایی در TOEFL و GRE داشته باشید بتونید از دانشگاه‌های نسبتا خوب یا متوسط (رنک ۱۰۰ تا ۳۰۰) پذیرش و احتمالا فاند بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین navid3
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2013, 10:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2013, 10:17 PM توسط navid3.)
با سلام

من معدل ارشدم ۱۹ و معدل لیسانسم ۱۴ هست. جی آر ایی مجموع وربال و کوانت شدم ۳۰۰ و نمره تافلم ۱۰۴ هستش
رشته ام هم مهدسی عمران هستش .و صرفا یک مقاله داخلی دارم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

با سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 224 بعدی »