عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش Experiences رزومه

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه
آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2012, 02:46 AM
faculty?منظورتون چیه؟مگه فکلتی معنی دانشکده نمی ده؟یا شاید منظورتون فکلتی ممبر هست؟وسوال اصلیم اینه که در کدوم یخش رزومه بیاد؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-11-2012, 02:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2012, 02:57 AM توسط Pejman.)
تو دانشگاه های آمریکا و کانادا، تو سایت شون، معمولاً قسمتی هست به اسم faculty and staff، یا چیزی مشابه. منظور از faculty اینجا فکر می کنم همون هیات علمی باشه (خیلی مطمئن نیستم) اما نمی دونم چرا تو ایران خیلی ها faculty رو به معنی دانشکده می دونند، من که تو سایت دانشگاه های خارجی هیچ وقت ندیدم اینطوری برداشت بشه. الان تو دیکشنری چک کردم به نظر می رسه در انگلیسی بریتانیایی به دانشکده می گن faculty، اما در آمریکایی به استادهای یک دانشگاه می گن faculty. حالا اینکه faculty همون هیات علمی باشه رو البته خیلی مطمئن نیستم.

خب سابقه هیات علمی بودن رو قاعدتاً باید تو Work Experience بیارید دیگه.

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

01-11-2012, 03:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2012, 03:20 AM توسط MaMi.)
دوست من، همون طور که پژمان جان اشاره کردند، در دانشگاه های امریکا و کانادا، اعضای هیئت علمی رو تحت عنوان Faculty ذکر میکنند، مثل اینجا یا اینجا.
ضمن اینکه شما هیئت علمی بودن رو میتونید در بخش Work Experience بیارید و اگر به دلیل کثرت موارد تدریس، بخش جداگانه ای تحت عنوان Teaching Experience نیز در رزومه دارید، در اون قسمت ذکر کنید (این مورد کاملا سلیقه ای است و هر دو مورد رو دیدم). یعنی به عنوان مثال شما هیئت علمی دانشگاه X هستید و در دانشگاه Y هم فیزیک پایه تدریس میکنید، در قسمت Work Exp ذکر میکنید که هیئت علمی دانشگاه X هستید و در قسمت Teaching Exp ذکر میکنید که در دانشگاه Y به دانشجویان، فیزیک پایه تدریس میکنید.
پ.ن: باز هم تاکید میکنم که این موارد و نحوه چینش اونها کاملا اختیاری است
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-11-2012, 04:38 AM
با تشکر.البته اینطور متوجه شدم که facultyبه معنای هیات علمی هست(یعنی چند نفر آدم) ولی به معنای یک عضو هیات علمی نیست و در این مورد باید faculty memberرا بکار ببریم.یه چیزی تو مایه های واژه "انجمن" .هیچوقت به یه آدم که عضو یه انجمن هست نمی گیم انجمن فلان.ولی به کل آدماش می تونیم بگیم انجمن فلان.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-11-2012, 10:55 AM
درسته، همون طور که خودتون هم گفتید، عضو هیات علمی رو faculty member می‌گن و برای مربی یا مدرس هم از عنوان Instructor یا Lecturer می‌تونید استفاده کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

01-11-2012, 02:58 PM
درود
پژمان جان اون که مشخصه. مرتبه ی مربی ها رو منظورم بود که می نویسن lecturer.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

01-11-2012, 06:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2012, 06:43 PM توسط Pejman.)
درسته Pink جان، من هم در توضیح معادل واژه هیات علمی که دوست مون پرسیدند اونها رو گفتم.

نقل قول  

آفلاین سارا1369
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-11-2012, 04:18 PM
بچه ها ببخشیداااا اما اینایی که میگید واسه کسیه که میخواد بورس رایگان بگیره؟یعنی من که میخوام با هزینه خودم برم باید رزومه داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

08-11-2012, 04:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-11-2012, 05:04 PM توسط MaMi.)
(08-11-2012, 04:18 PM)سارا1369 نوشته:
بچه ها ببخشیداااا اما اینایی که میگید واسه کسیه که میخواد بورس رایگان بگیره؟یعنی من که میخوام با هزینه خودم برم باید رزومه داشته باشم؟
دوست من، شما برای هر دانشگاهی بخواهید اقدام کنید (جدا از اینکه فاند مدنظرتون باشه یا بخواهید با هزینه شخصی تشریف ببرید) یک حداقل هایی رو باید داشته باشید تا دانشگاه بتونه بر اساس اون شرایط شما رو ارزیابی کنه. این حداقل ها (نمره زبان، مقالات و ...) میشه به بیانی رزومه تحصیلی شما.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

25-12-2012, 11:40 PM
آیا می شه در قسمت teaching experience کلاس های حل تمرین رو هم ذکر کرد؟ و اگر بله، چی باید بنویسم که نشون بده فقط حل تمرین بوده و نه تدریس اون درس؟

سپاسگزارم
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »