عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
مصاحبه تلفني با استادان

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مصاحبه تلفني با استادان
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-12-2012, 07:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2012, 07:56 PM توسط Shahrouz.)
دروددر کجای مصاجبه. ببینید اگر شما مطمئن شدید از صحبت استاد که ایشان قصد دارند که با شما کار کننند می توانید از فاند و مسائل مادی هم بپرسید. یعنی اگر شما مثلا جلسه نخست یک مصاحبه کاملا علمی است و قرار است چندین جلسه مصاجبه باشد خب طبیعتا در جلسه اول در مورد فاند سوال پرسیدن اشتباه است. معمولا در هنگام سوال پرسیدن در مورد فاند بهتره از شرایط خودتون بگید (که مثلا به دلیل مشکلات مالی براتون سخته سلف ساپورتد باشید ) و بعد اینکه ( ممنون می شم اگر شما اطلاعاتی در مورد ساپورت مالی که توسط این پروژه یا شما از من خواهد شد به من بدین. ). اگر کم بود ساپورت، مثلا یک بهونه که ممکنه من ازدواج کنم و .. نیاز با ساپورت بیشتری دارم . امکانش هست که پروژه ساپورت مالی بیشتری داشته باشه؟
به هر حال این سوالها رو وقتی باید پرسید که تا حدودی مطمئن باشید استاد شما رو خواسته و اینکه بلافاصله بعد از مصاحبه علمی بیاید این روبگید به نظر من چندان جالب نیست.

البته این متنی که براتون می ذارم به مصاحبه ربط نداره. ولی من برای استادم در دانشگاه موناش که اتفاقا فول اسکالرشیپ هم گرفته بودم از اونجا که امکان داره ?که حین تحصیل ازدواج کنم و نیاز به ساپورت مالی بیشتری داشته باشم نوشتم:

Another question that I want to be informed about that is related to the matter of department's other projects or teacher
assistant or somethings such as that, full supporting my life expenditure even when I will be married. What's your point of view about that? Is that possible in Monash University? Or may I be involvedin extra funding procedures
البته می گم مثلا این طور متن نامه ای رو من بعد از دهها جلسه ایمیلی و مصاحبه و... میتونم بگم نه جلسه اول.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-12-2012, 09:04 PM
(16-12-2012, 06:19 PM)MaMi نوشته:
اول، از همه دوستان عزیز که اینجا تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند تشکر ویژه میکنم، بعد یک سوال دارم، به نظر دوستان باتجربه، در مصاحبه میشه (یعنی معقول است) از استاد در مورد مبلغ فاند هم پرسید و مثلا گفت که کم است یا بیشتر نمیشه!؟ بالاخره مادیات هم مهم است دیگه! Wink
شهروز جواب کاملی داده...
به نظر من هم زیاد در مورد مسایل مالی در جلسات اول سوالی نشه و کلا به نظرم بیشتر گذاشتن مصاحبه و اینها از طرف استاد یا کمیته بخش علمی قضیه است...بعد از چند جلسه استادی که به فرض در ای میل توجه نمی کنه و دقیق نیست در جواب به سوالات میشه مطرح کرد...
چون اگر استادی بخاد دانشجویی رو بگیره محدود به یکی دو مصاحبه نمیشه بلکه خیلی هست و اون جور مواقع بعد از گذشت چند جلسه و ترجیحا موقعی که استاد شب قبلش دعوایی چیزی نداشته Big Grin بهترین وقت برای مسایل مادی است

خوش خبر باشید
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 18
19-12-2012, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2012, 08:08 PM توسط MaMi.)
درود. لازم است دوباره از دوستانی که اینجا تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند، تشکر و قدردانی ویژه کنم.

من امروز با استادی در امریکا مصاحبه از طریق Skype داشتم، اول مهمترین چیزی که به خاطر داشته باشید این است که استرس نداشته باشید و لبخند بزنید چون هر وقت من با لبخند صحبت میکردم، استاد هم لبخند میزد. من خودم اولش استرس داشتم جوری که درست نمیفهمیدم استاد چی میگه! ولی بعد از چند دقیقه ای که خودش در مورد دانشگاه و پروژه ای که داره صحبت کرد، احساس کردم که قادر به درک صحبت هاش هستم! Big Grin حتی بهش گفتم چون این اولین مصاحبه من از طریق اینترنت است، یکم استرس دارم که خندید و گفت میدونم و کاملا طبیعی است. سوال هایی که استاد پرسید شامل این موارد بود؛
هدفت بعد از اتمام دوره دکتری چیست؟
در مورد علایقت بگو (علایق درسی و تحقیقی)
در زمینه X کار کردی؟
اگر قرار باشه در زمینه Y کار کنی، با توجه به اینکه در این زمینه کار نکردی، مشکلی نداری؟
کدوم درس رو در دوران تحصیل خیلی دوست داشتی؟
کدوم درس رو در دوران تحصیل دوست نداشتی؟
در مورد Z چه درس هایی گذروندی؟
من درس های W و V رو اینجا تدریس میکنم، این درس ها رو دوست داری؟
علاقمند هستی در این درس ها به من کمک کنی؟
الان کجا کار میکنی؟
در مورد پایان نامه ام (که چکاری انجام دادم) پرسید

من هم در مورد توقعاتش از یک دانشجوی دکتری و سوالاتی در مورد یکی از مقالاتش پرسیدم که با خوشحالی جواب داد.

خوشبختانه در دانشگاهی که دکتری گرفته بود، سه دانشجوی ایرانی (هم دانشکده ای من) هم تحصیل کرده بودند به همین دلیل با اخلاقیات ایرانی ها آشنا بود (البته خوشبختانه با اخلاقیات خوبمون). در پایان هم قرار شد یک مقاله برای من ارسال کنه تا در موردش یک Summary بنویسم و بفرستم براش.

کیفیت مکالمه هم خوب بود، فقط اوایل چون مشکل اینترنتی داشتم، از وب کم استفاده نکردم. جز یکی دو تا مورد که متوجه نشدم و دوباره پرسیدم که تکرار کنه، مشکلی در انتقال صدا نبود. حدود 30 دقیقه بعد از پایان مصاحبه، یک ایمیل تشکر براش فرستادم. کلا مصاحبه (و به قول خودش گفتگو)، حدود 60 دقیقه طول کشید. لیوان آب هم فراموش نکنید کنار دستتون بگذارید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

19-12-2012, 08:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2012, 08:38 PM توسط Shahrouz.)
درود

تبریک میگم محمد. بسیار این مقاله رو جدی بگیر. سعی کن در مصاحبه های بعدی مثل یک دوست با استادت برخورد کنی (ضمن رعایت احترام استادی: منظورم حد ریلکس بودن هست). در هر قرار کاری یا مصاحبه ای سعی کن به این شکل برخورد کنی.

امیدوارم اوضاع روز به روز برات بهتر بشه و از بابت share اطلاعات مصاحبه است سپاسگزارم دوست من
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-12-2012, 09:36 PM
محمد جون تبریک میگم واقعا.حروف انگلیسی رو تمام کردی که بابا Big Grin حالا اینجاها وقتی استاد می پرسه بعد از پایان درست چه هدفی داری چی بگیم بهتره؟اینجا که سفارت نیست بگیم می خوایم محقق بشیم ریجکتمون کنن بگم برو کشور خودت؟!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

19-12-2012, 09:41 PM
(19-12-2012, 09:36 PM)ahmadpashaei نوشته:
محمد جون تبریک میگم واقعا.حروف انگلیسی رو تمام کردی که بابا حالا اینجاها وقتی استاد می پرسه بعد از پایان درست چه هدفی داری چی بگیم بهتره؟اینجا که سفارت نیست بگیم می خوایم محقق بشیم ریجکتمون کنن بگم برو کشور خودت؟!
ممنون احمد جان. راستش این سوال رو چون از قبل بهش فکر کرده بودم (طبق تجربیاتی که دوستان بیان کرده بودند) وقتی پرسید، جوابی که دادم این بود که میخوام از تجربیاتی که در طول تحصیلم به عنوان دانشجوی دکتری کسب میکنم، برای رسیدن به اهداف شغلی ام و احتمالا دوره پسادکتری استفاده کنم. اشاره ای هم نکردم که این اهداف رو در کشورم دنبال خواهم کرد یا در جای دیگر.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین le-ciel
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-02-2013, 08:53 AM
دوستان کسی تجربه مصاحبه برای مقطع مستر رو داشته؟! (آلمان)
من هرچی میخونم مصاحبه ها همش واسه phd هستن... Sad
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

12-02-2013, 08:09 PM
(12-02-2013, 08:53 AM)le-ciel نوشته: دوستان کسی تجربه مصاحبه برای مقطع مستر رو داشته؟! (آلمان)
دوست عزیز.
شما برای دوره فوق مقت مصاحبه دارید؟؟؟
تا اونجا که اطلاع دارم برای مقاطع ارشد در بسیاری رشته ها وقت مصاحبه وجود نداره یا اصلاً ربطی نداره مگر برای موقعیت خاص از یک شرکت و واحد پژوهشی - تحقیقاتی مانند ماکس پلانک باشه. در کل خیلی حساس نباشید بطور کل اگر هم این قرار فیکس بشه با یه روحیه مثبت و بدون استرس در خصوص شرح کلی وضعیت درسی و انگیزه خودتون از رشته اینده و کارهایی که قراره در اینده انجام بدهید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-02-2013, 11:04 PM
درود
مصاحبه ی دکترا و فوق تفاوت خاصی ندارند و در واقع هر دو می خواهند شما رو محک بزنند.....

و اضافه کنم که برای فوق هم مصاحبه داریم..بعضی از دانشگاه ها که شرایط بسیار خوبی دارند به چنین کاری دست میزنند....مخصوصا دیگر با اسکایپ و نرم افزارهای مکالمه ی اینترنتی کار راحت تر شده است
(12-02-2013, 08:53 AM)le-ciel نوشته: دوستان کسی تجربه مصاحبه برای مقطع مستر رو داشته؟! (آلمان)
(12-02-2013, 08:09 PM)Mr-Voltage نوشته: دوست عزیز.
شما برای دوره فوق مقت مصاحبه دارید؟؟؟
تا اونجا که اطلاع دارم برای مقاطع ارشد در بسیاری رشته ها وقت مصاحبه وجود نداره یا اصلاً ربطی نداره مگر برای موقعیت خاص از یک شرکت و واحد پژوهشی - تحقیقاتی مانند ماکس پلانک باشه. در کل خیلی حساس نباشید بطور کل اگر هم این قرار فیکس بشه با یه روحیه مثبت و بدون استرس در خصوص شرح کلی وضعیت درسی و انگیزه خودتون از رشته اینده و کارهایی که قراره در اینده انجام بدهید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-02-2013, 11:22 PM
یک سری سوالات در مصاحبه فوق با دکتری فرق داره.
مصاحبه فوق نسبت به دکتری سوالات درسی و فنی بیشتر داره.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 21 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 08:31 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی