عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-11-2012, 09:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2012, 09:30 PM توسط MaMi.)
(12-11-2012, 07:41 PM)zrnots نوشته: سلام
من دانشجوی شبانه ترم 3 ارشد دانشگاه تهرانم. کارشناسیم رو دانشگاه هنر اسلامی تبریز خوندم. الان می خوام برم مدرک کارشناسی رو آزد کنم که امسال اپلای کنم. مدرک موقتم دست اداره کل آموزش دانشگاه تهرانه. امروز زنگ زدم از آموزش دانشکده پرسیدم گفت دست ما نیست باید بری اداره کل که ممکنه بهت ندن. باید بری ببینی می تونی چیزی گرو بذاری چند روز ازشون مدرک رو بگیری یا نه.
حتی اگه مدرک رو هم برای چند روز به من بدن به موقع نمی تونم برگردونم. چون حدود یه ماه طول می کشه دانشنامه اصلیم صادر بشه و بدم ترجمه.
با اوصافی هم که از اداره کل آموزش دانشگاه تهران شنیدم بعید می دونم کارمو اره بندازن.
کسی تجربه مشابه داشته؟ چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
درود و خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم دوست من Smile
بنظرم، شما میتونید ریزنمرات غیررسمی از دانشگاه هنر تبریز بگیرید و اون رو ترجمه کنید. از طرفی از دانشگاه تهران ریزنمرات لاتین غیررسمی بگیرید (چون دانشجو هستید هنوز، باید از طریق دانشکده درخواست بدهید نه سامانه آموزش دانشگاه). با استفاده از این ریزنمرات (کارشناسی و کارشناسی ارشد) میتونید برای پذیرش اقدام کنید و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کنید (ارشد هم چون شبانه هستید، اگر از وام شهریه استفاده نکرده باشید، بلافاصله پس از فارغ التحصیلی میتونید مدرکش رو دریافت کنید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین zrnots
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2012, 10:33 PM
(12-11-2012, 09:28 PM)MaMi نوشته: درود و خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم دوست من Smile
بنظرم، شما میتونید ریزنمرات غیررسمی از دانشگاه هنر تبریز بگیرید و اون رو ترجمه کنید. از طرفی از دانشگاه تهران ریزنمرات لاتین غیررسمی بگیرید (چون دانشجو هستید هنوز، باید از طریق دانشکده درخواست بدهید نه سامانه آموزش دانشگاه). با استفاده از این ریزنمرات (کارشناسی و کارشناسی ارشد) میتونید برای پذیرش اقدام کنید و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کنید (ارشد هم چون شبانه هستید، اگر از وام شهریه استفاده نکرده باشید، بلافاصله پس از فارغ التحصیلی میتونید مدرکش رو دریافت کنید).
یک دنیا ممنون از اینکه جوابم رو دادین Smile
تو سایت دانشگاهی که می خوام اپلای کنم صریحا ذکر کرده که اگه از ایران اپلای می کنید مدارکتون باید مهر وزارت خارجه داشته باشه. ریز نمرات غیررسمی رو وزارت خارجه مهر نمی کنه.
دارم برای مستر اپلای می کنم نمرات ارشدم رو می تونم غیر رسمی بگیرم ولی کارشناسیم حتما باید مهر خورده باشه.
می رم آموزش ببینم می تونم مدرک رو ازشون بگیرم یا نه. نتیجه اش رو اینجا می نویسم که اگه کسی شرایط مشابه داشت بدونه چیکار باید بکنه.
بازم ممنون Wink
نقل قول  

آفلاین zrnots
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-11-2012, 10:04 PM
من امروز رفتم اداره کل آموزش. اون قسمتی که بچه ها رو راه می دن مال فارغ التحصیلانه. گفتم مدرکمو می خوام یه شماره بهم دادن گفتن زنگ بزن. بعد از چند ساعت تلاش بالاخره تونستم تماس بگیرم. خانومی که مسئول این کار بود گفت تا فارغ التحصیل نشی نمی تونیم بهت اصل مدرکو بدیم. گفتم سفته گرو می ذارم اصل دانشنامه رو زود براتون میارم گفت نمی شه قانون به ما اجازه نمی ده!
با دانشگاه کارشناسیم تماس گرفتم شرایطو بهشون گفتم. گفت وام ایناتو تسویه کن بهت ریز نمرات می دیم ولی دانشنامه ت می مونه وقتی که اصل گواهی موقت رو بیاری.
با ریز نمرات می شه اپلای کرد؟ چه جوری باید ثابت کنم فارغ التحصیل شدم؟ کپی مدرک موقت رو ترجمه می کنن؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-11-2012, 11:38 PM
(14-11-2012, 10:04 PM)zrnots نوشته:
من امروز رفتم اداره کل آموزش. اون قسمتی که بچه ها رو راه می دن مال فارغ التحصیلانه. گفتم مدرکمو می خوام یه شماره بهم دادن گفتن زنگ بزن. بعد از چند ساعت تلاش بالاخره تونستم تماس بگیرم. خانومی که مسئول این کار بود گفت تا فارغ التحصیل نشی نمی تونیم بهت اصل مدرکو بدیم. گفتم سفته گرو می ذارم اصل دانشنامه رو زود براتون میارم گفت نمی شه قانون به ما اجازه نمی ده!
با دانشگاه کارشناسیم تماس گرفتم شرایطو بهشون گفتم. گفت وام ایناتو تسویه کن بهت ریز نمرات می دیم ولی دانشنامه ت می مونه وقتی که اصل گواهی موقت رو بیاری.
با ریز نمرات می شه اپلای کرد؟ چه جوری باید ثابت کنم فارغ التحصیل شدم؟ کپی مدرک موقت رو ترجمه می کنن؟
شما میتونید با ریزنمرات Apply کنید. ضمن اینکه در ریزنمرات تاریخ فارغ التحصیلی شما ذکر شده است و از این لحاظ مشکلی نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین li
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2012, 11:40 PM
با سلام و خسته نباشید
من فارالتحصیل دانشگاه علم و صنعت در دوره لیسانس و بو علی سینا همدان برای کارشناسی ارشد. که هر دوش هم شبانه بودم . برای گرفتن مدارکم (ریز نمرات و دانشنامه)باید برم آموزش درخواست بدم ؟ یا کجا برم ؟باید برم همدان یا نه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-11-2012, 11:52 PM
(14-11-2012, 11:40 PM)li نوشته:
با سلام و خسته نباشید. من فارالتحصیل دانشگاه علم و صنعت در دوره لیسانس و بو علی سینا همدان برای کارشناسی ارشد. که هر دوش هم شبانه بودم . برای گرفتن مدارکم (ریز نمرات و دانشنامه)باید برم آموزش درخواست بدم ؟ یا کجا برم ؟باید برم همدان یا نه؟
درود. شما برای دریافت مدارک تحصیلی تون (ریزنمرات و دانشنامه) باید به اداره آموزش هر کدام از دانشگاه هایی که در آن تحصیل کردید (علم و صمعت و همدان)، مراجعه کنید. البته برای دریافت دانشنامه، ارائه مدرک موقت تحصیلی نیز لازم است (یعنی باید مدرک موقت رو تحویل بدهید تا دانشنامه برای شما صادر بشود). البته لازم به ذکر است که نباید بدهی (از قبیل وام شهریه و ... به هیچ کدام از دانشگاه های محل تحصیل) داشته باشید که در اون صوت ابتدا باید وام هایی دریافتی رو تسویه کنید و بعد برای دریافت مدارک تحصیلی اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-11-2012, 10:37 AM
سلام
من امروز رفتم برای گرفتم مدرک کارشناسیم.اما فقط یه نامه دادن که اونم نامه نگاری های دانشگاه با نظام وظیفه بود.
پرسیدم گواهی موقت فارغ التحصیلی رو نمیدین.گفتن تا وضعیت نظام وظیفه ات مشخص نشه نمیشه کاری کرد!
گفتن باید برم دفتر چه سربازی رو پر کنم و اون کارت سبزی رو که بهم میدن بیارم و اینها هم گواهی موقت و دانشنامه رو بدن.یه جوری به قول خودشون وضعیت تعهدمو مشخص کنم.
میخواستم بدونم راهش واقعا همینه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-11-2012, 10:48 AM
(19-11-2012, 10:37 AM)rulany نوشته:
سلام.
من امروز رفتم برای گرفتم مدرک کارشناسیم.اما فقط یه نامه دادن که اونم نامه نگاری های دانشگاه با نظام وظیفه بود.
پرسیدم گواهی موقت فارغ التحصیلی رو نمیدین.گفتن تا وضعیت نظام وظیفه ات مشخص نشه نمیشه کاری کرد!
گفتن باید برم دفتر چه سربازی رو پر کنم و اون کارت سبزی رو که بهم میدن بیارم و اینها هم گواهی موقت و دانشنامه رو بدن.یه جوری به قول خودشون وضعیت تعهدمو مشخص کنم.
میخواستم بدونم راهش واقعا همینه؟
درود. مدارک تحصیلی (موقت/دائم) آقایان رو فقط با یکی از این موارد تحویل خواهند داد؛ 1- برگه سبز اعزام به خدمت بدون غیبت 2- کارت معافیت یا پایان خدمت 3- برگه (گواهی) اشتغال به خدمت از یگان خدمتی (یعنی از یگانی که در حال گذروندن سربازی در اونجا هستید).
البته همون طور که میدونی، اگر ریزنمرات رسمی و دانشنامه رو بخواهی بگیری که باید تعهد رایگان آموزشت رو هم لغو کنی.
نقل قول  

آفلاین smartjavad
**
نقل قول

07-12-2012, 01:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2012, 01:15 AM توسط smartjavad.)
سلام

من علوم پزشکی شهید بهشتی صنایع غذایی میخونم، کارشناسی

شرایطم:

معدل: حدود 16.75

ایلتس : 6.5
بخونم 7 هم میشه تا تابستون

مقاله ISI: تا حالا سه تا ISI به عنوان نفر دوم و سوم دارم،و یکی نفر اول(مجری طرح)،تا ترم بعد یک یا دو تا کار
دیگه هم انجام میدم ایشالله

توصیه نامه همه ی اساتید برجسته رم میگیرم

سربازی رفتم

فاند میخوام،

"آلبرتا" مد نظرمه

بنظرتون میشه؟

واسه Ph.D
مستقیم میتونم اقدام کنم؟!
نقل قول  

آفلاین ali_noo_80
**
نقل قول

08-12-2012, 06:41 PM
با سلام.من لیسانس مخابر ات با معدل 17/86 از دانشگاه آزاد و فوق مخابرات از علوم تحقیقات تهران با معدل 17/52 فارغ التحصیل در بهمن 89 .یک کنفرانس معتبر ieee و 4 تا ژورنال isi چاپ شده با impact factor های 0.2 و 0.45 و 1 و 0.9 دارم نمره آیلتس 6.5 آکادمیک و 4 سال سابقه ی حق التدریسی تو دانشگاه آزاد. شانس گرفتا فاند دارم؟ برای چه دانشگاههایی بیشتر شانس دارم.

با سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 91 بعدی »