عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش Experiences رزومه

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه
آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-10-2012, 03:47 AM
(05-10-2012, 03:08 AM)khorshid20 نوشته: الان من باید حتما آیتم "WORK EXPERIENCE"رو بنویسم؟وزیرش هم TEACHING EXPERIENE?بدون اینکه مابینشون چیزی نوشته بشه؟آخه من فقط تدریس کردم.

یه سرفصل به اسم Teaching Experiences ایجاد کنید و درس های مورد نظر رو به تفکیک سال و ماه ذکر کنید. مکان رو هم می تونید اضافه کنید ولی بنظرم بهتره محور تفکیک تون "تایم" باشه.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-10-2012, 01:20 PM
Sep.2007-Feb2012Tonguehysics1,Physics2,Physics Lab.1,Physics Lab.2,Heat
Physics, General Physics, General Mathematics, Light Physics at Islamic Azad
University of city1, Iran

Sep.2009-Feb2011: Physics1,Physics2,Physics Lab.1,Physics Lab.2,Heat
Physics, General Physics, General Mathematics, Light physics at Islamic Azad
university of city2, Iran

Sep.2007-Feb2011Tonguehysics1,Physics2,Physics Lab.1,physics Lab.2,General
physics at Payam Noor University ,city1, Iran

اینجوری نوشتم.درسته یا تغییرش بدم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

05-10-2012, 02:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2012, 02:06 PM توسط MaMi.)
دوست من به نظرم خیلی حساس نشوید روی این قضیه چون تا حدودی سلیقه ای است، البته در جزئیات و نه در کلیات. به نظر من لزومی نداره ماه رو ذکر کنید، یعنی نمیخواد بنویسید Feb 200X-Sep200X و همون ذکر تنها سالش کفایت میکنه

2008-2010
M.Sc. in ..., Faculty of ..., I.A. University, City Branch, Iran

2002-2006
B.Sc. in ..., Collage of ..., University of ..., City, Iran

برای تدریس هم به این صورت به نظرم خوب خواهد بود. به نظر من میتونید هر درسی که تدریس کردید رو در یک خط جداگانه ذکر کنید؛

Statics at “University of Applied Science and Technology”, ww-w.uast.ir, to undergraduate students, City Branch, Iran. 2008
Mechanics of Materials at “University of Applied Science and Technology”, ww-w.uast.ir, to undergraduate students, City Branch, Iran. 2008

پ.ن: این موارد رو از رزومه یکی از دوستانم که در حال تحصیل در PSU هستند، براتون Copy و Paste کردم Wink
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ohadadi26
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-10-2012, 12:25 AM
با سلام آیا در رزومه ذکر iqتاثیری دارد؟واگر دارد یک مرجع خوب برای سنجش iqجطور متوان پیدا کرد؟با تشکر.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

15-10-2012, 03:03 AM
من تا بحال ندیدم کسی در رزومه‌اش IQ رو بنویسه و واقعیت اینه که معیارهای سنجش IQ اون قدر دقیق و یکسان نیست و در تست‌های مختلف ممکنه IQ فرد متفاوت باشه. به همین خاطر توصیه نمی‌شه که در رزومه IQ رو بنویسید. در واقع تاثیر استعداد شما در قالب موفقیت‌ها و افتخاراتی که کسب کردید بیان می‌شه و این موارد در رزومه گفته می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

31-10-2012, 02:51 AM
عضویت در هیات علمی فلان دانشگاه رو باید کجا بنویسیم؟و به چه صورت نوشته میشه؟اگه تو سوابق شغلی دوتا شغل همزمان باشه ایرادی داره؟مثلا از سال 2010 تا کنون هیات علمی و در همان بازه کار در شرکت فلان
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-10-2012, 09:34 AM
اگر فرض کنیم که مثلا دو سال از سپتامبر ۲۰۱۰ تا سپتامبر ۲۰۱۲ استادیار بوده‌اید، می‌تونید به این صورت بنویسید:
Assistant Professor, Department of XXX, University of YYY, Sep. 2010 - Sep. 2012
در توضیحاتی که برای هر شغل می‌دهید می‌تونید جزئیات بیشتری از کاری که ارائه می‌کردید بگید. مثلا درس‌هایی که ارائه کردید رو می‌تونید بنویسید یا اگر پروژه‌های مهمی انجام دادید رو می‌تونید بنویسید.

کار همزمان در شرکت‌ها به خصوص اگر تمام وقت باشه می‌تونه سوال برانگیز باشه. اگر عضو هیات علمی بودید، معمولا انتظار اینه که به عنوان مشاور یا حداقل به صورت پاره وقت در شرکت‌ها کار کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

31-10-2012, 06:27 PM
منظورم از هیات علمی،هیات علمی دانشگاه آزاد هست اونم با مدرک فوق لیسانس و رتبه "مربی".تا جایی که می دونم استادیار از مربی بالاتر هست.ضمنا در قسمت teaching experienceاسم دروس و تاریخ و محل تدریس یبار اومده.و از کل زمان تدریس که مقلا 4 ساله 2سالش بصورت هیات علمی بوده.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-10-2012, 06:37 PM
درود
شما باید بنویسید که از سال فلان تا فلان شما Lecturer بوده اید. دانشگاه محل تدریس و .... اگر کار بیرون دانشگاه تون آکادمیک نبوده لزومی نداره ذکر بشه.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

01-11-2012, 02:42 AM
فکر می کنم برای هیات علمی می تونید از faculty اسم ببرید. قاعدتاً این با سابقه تدریس یکی نیست.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »