عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده
آفلاین mojedy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-02-2012, 12:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2012, 01:21 AM توسط mojedy.)
دوستمیشه نظرتون رو راجع به این personal letter بگین :
من این رو برای اپلای برای یه تز مستر نوشتم البته گفته شده بود the student should be structured and be able to work independently. اما من نمیدونم چه طوری این رو بگم.
و همینطور اشاره کرده بود که باید فلان زبان های برنامه نویسی رو بلد باشین، که من توی رزومم گفتم اما اینجا اشاره نکردم .. ممنون میشم نظراتتون رو بگین

فایل‌های پیوست
.docx   persLet.docx (اندازه 14.73 KB / تعداد دانلود: 49)
.txt   PersonalLetter.txt (اندازه 3.37 KB / تعداد دانلود: 35)
نقل قول  

آفلاین meis
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-05-2012, 09:07 PM
با سلام

دوستای گلم من این Motivation Letter رو با عجله نوشتم و پر رو پر رو میخوام حداکثر تا فردا میلش کنم به 2 جا...
ممنون میشم اگر یک هم فکری بکنین اشتباهات تابلوش گرفته بشه.
میدونم در حد اکابر نوشتم و جمله بندی و لغات قوی نیستن ولی خوب تا یه حدودی هم بهتر بشه ممنونتون میشم.

فایل‌های پیوست
.doc   CL.Meis.doc (اندازه 25.5 KB / تعداد دانلود: 53)
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-05-2012, 10:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 10:05 PM توسط Mike.)

(30-05-2012, 09:07 PM)meis نوشته:
با سلام

دوستای گلم من این Motivation Letter رو با عجله نوشتم و پر رو پر رو میخوام حداکثر تا فردا میلش کنم به 2 جا...
میدونم در حد اکابر نوشتم و جمله بندی و لغات قوی نیستن ولی خوب تا یه حدودی هم بهتر بشه ممنونتون میشم.

من به عنوانه ۱ نفر که این فایل رو خوند دنبال جواب این سوالام:۱- برای چی‌ این رشترو انتخاب کردین؟ چرا می‌خوای دکتریشو بگیری؟ اصلا برا چی‌ می‌خوای بری تو اون دانشگاه درس بخونی‌؟۲- چی‌ در این مدرسه شمارو Motivate کرده؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
30-05-2012, 10:38 PM
سلام
من خوندمش. البته چون سریع خوندم خیلی دقیق نتونستم ویرایش کنم ولی نظراتم رو نوشتم توش.

فایل‌های پیوست
.doc   CL.Meis.doc (اندازه 37 KB / تعداد دانلود: 40)
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 11
30-05-2012, 10:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 11:04 PM توسط Behnoush.)

(30-05-2012, 09:07 PM)meis نوشته:
با سلام

دوست عزیز

نظرات من بیشتر شامل بدنه و ساختار SOP شما هست . یه تعداد ایراد گرامری و نوشتاری هم دیدم که ترجیح میدم تصحیح این قسمت ها رو به بقیه که در این زمینه بیشتر اطلاعات دارن واگذار کنم و فکر می کنم اگه خودتون با دقت یه مرور دیگه بکنید متوجه بعضیاشون میشید چون مطمئنم این ایرادها از دستتون در رفته و علتش عدم
دانش شما نیست
.

نظرات من در مورد ساختارنوشته شما:
اول اینکه به نظرم خیلی بی مقدمه شروع شده. نمیدونم این نسخه نهایی هست یا با توجه به دانشگاهی که میخواید بفرستید اولش چیزی اضافه می کنید ولی به نظر من صحیح تر اینه که اگه برای دانشگاه و دپارتمان خاصی هست بالای نامه عنوانشون ذکر بشه و اگه برای استاد خاصی هست اسم اون استاد به عنوان مخاطب ذکر بشه
.
اگه برای پوزیشن خاصی اپلای می کنید می تونید از همچین عبارتی استفاده کنید

I am writing to apply for the PhD position in XXX at the department of yyy, University of zzz.
بعد در شروع یه خلاصه ای از خودتون مثلا
I have obtained BSc/ MSc degree in xxx from Shiraz University, Shiraz, Iran and ...
یا چیزی شبیه به این.
منظورم اینه در شروع نوشته یه دید کلی از خودتون و اینکه هدفتون از این نامه چی هست بدید
.

دوم اینکه به نظرم بیشتر باید درباره این موضوع که چرا فکر می کنید تحقیقات این استاد برای شما مناسبه صحبت کنید. یعنی یه ارتباطی بین سابقه تحقیقاتی خودتون و موضوعاتی کار شده توسط این استاد برقرار کنید. خیلی کوتاه به این مورد اشاره کردید و به نظرم میتونید یکم بیشتر در این باره صحبت کنید.
سوم اینکه به نظر من این نامه جای گله و شکایت از شرایط موجود در ایران نیست و من اون قشمت از نامه رو که
گفتید
but in my country... تا انتهای پاراگراف، رو نمی پسندم و به نظرم با هدف شما از نامه سازگاری نداره . شما بیشتر باید سعی کنید درباره اینکه چرا به کار اون استاد علاقه مندید صحبت کنید نه اینکه چرا به کار در ایران علاقه مند نیستید.

چهارم اینکه در این نوشته شما فقط به ابعاد و توانایی های علمیتون اشاره کردید در حالیکه اساتید علاوه بر این موضوع به ابعاد دیگری از شخصیت شما هم توجه می کنند و در یک جمله ، علم همه چیز نیست. و فکر می کنم بد نباشه اگر در دوسه جمله کوتاه به ویژگی های دیگه ای مثل علاقه به کار تیمی ، دوستانه بودن، شیوه شما در رویارویی با مشکلات ، احساس مسئولیت و وظیفه شناسی و ...هم اشاره کنید.
و پنجم اینکه روی انتهای نوشته بیشتر کار کنید ودر پایان اشاره ای داشته باشید که فکر می کنید اون دانشگاه و اون گروه محیط مناسبی برای شکوفا شدن استعداد و علایق شما خواهد بود یا عبارتی شبیه به این
I am sure that well-qualified and experienced members of your department, excellent facilities and exceptional research work would provide me with an ideal platform for promotion within my field. I will be happy to provide any further information or document if required.
Thanks for your consideration
* در ضمن دقت کنید اسامی خاص رو با حرف بزرگ شروع کنید. فکر می کنم اسم دروس هم شامل این قضیه بشه.
موفق باشید
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
30-05-2012, 11:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2012, 12:07 AM توسط mahyarelc.)
درود
منم سریع یه نگاهی انداختم؛ یکم تغییر دادم متنتون رو
کاملا حرفهای بقیه دوستان رو تایید میکنم از لحاظ ساختاری

برحال همه این نمونه ها رو ببینید و تلفیقی ازش رو بنویسید

فایل‌های پیوست
.doc   CL.Meis-mahyarelc.doc (اندازه 25 KB / تعداد دانلود: 57)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

28-10-2012, 10:15 PM
لطف میکنید نظرتونو درباره این سوپ (مخصوصا باتجربه ها) بگید.
مرسی

فایل‌های پیوست
.docx   My SOP.docx (اندازه 13.06 KB / تعداد دانلود: 55)
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-10-2012, 11:55 PM
(28-10-2012, 10:15 PM)parsley نوشته: لطف میکنید نظرتونو درباره این سوپ (مخصوصا باتجربه ها) بگید.
مرسی
درود بر شما،
بهتر است که شما در قسمت آخرsop درمورد کارهای تحقیقاتی و اگه احیانا مقاله داشته اید توضیحاتی هرچند جزیی بدهید.همچنین لاین تحقیقاتی مورد علاقتون ، واینکه برنامتون واسه آینده بعد از تحصیلات چی هست و واینکه مشخصتا واسه هر دانشگاهی که می فرستید توضیح بدهید که چه نکات مثبتی در اون دانشگاه یا دپارتمان ( مثلا اساتید، امکانات خوب تحقیقاتی و..) باعث شدند که شما اونجا اپلای کنید
مثلا در مورد تعریف از گروهشون یه مطلب مشابه زیر بیاورید

Hence, by studying the impressive papers of your team and care and value that you consider for
research and researchers I found that your group is the best choice for me in order to doing my PhD studies
.

Team work, various subjects and their relative adjacency to my research interests are among the other reasons that will be of help to me in achieving my research and educational objectives.

.
در آخرم ازشون تشکر کنید

شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

30-10-2012, 12:14 PM
دوست گرامی:
اول ممنون از پاسختون.
1.این متن برای اپلای مستر هست که معمولا دانشجوها مقاله و... ندارن.
2. در مورد آینده بطور ضمنی توضیح داده شده که مثلا :
studying at a Master program is like a bridge that can lead me through PHD studies at the future. And I’m so eager even to continue my studies after PHD in my favorite major
3. در مورد گروه و دپارتمان حق با شماس، البته کلا درمورد کشور توضیحاتی داده شده:
x is a pioneer country in Computer field and there are some well-known xx brands around the world. This reputation shows that x enjoys high-tech in Computer field that surely reflects in education and universities. I believe via studying in x, besides being a prestigious student, can go forward through my researches about preventing spam and even some more ideas and projects that I can do in a fertile field.

4. در مورد تشکر هم منظورتون چه جور تشکریه؟ من چند جا دیدم که توصیه کرده بودن در مورد تشکر و آرزو و... چیزی ننویسید.
ضمنا شاد هم نمیتوان بود تا وقتی حقمون به همین راحتی توسط عده ای پایمال میشه...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-10-2012, 12:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2012, 12:15 AM توسط Karim.)
(30-10-2012, 12:14 PM)parsley نوشته: دوست گرامی:
اول ممنون از پاسختون.
1.این متن برای اپلای مستر هست که معمولا دانشجوها مقاله و... ندارن.
2. در مورد آینده بطور ضمنی توضیح داده شده که مثلا :
studying at a Master program is like a bridge that can lead me through PHD studies at the future. And I’m so eager even to continue my studies after PHD in my favorite major
3. در مورد گروه و دپارتمان حق با شماس، البته کلا درمورد کشور توضیحاتی داده شده:
x is a pioneer country in Computer field and there are some well-known xx brands around the world. This reputation shows that x enjoys high-tech in Computer field that surely reflects in education and universities. I believe via studying in x, besides being a prestigious student, can go forward through my researches about preventing spam and even some more ideas and projects that I can do in a fertile field.

4. در مورد تشکر هم منظورتون چه جور تشکریه؟ من چند جا دیدم که توصیه کرده بودن در مورد تشکر و آرزو و... چیزی ننویسید.
ضمنا شاد هم نمیتوان بود تا وقتی حقمون به همین راحتی توسط عده ای پایمال میشه...

درود،
مرسی، فک کردم شما واسه دکتری اقدام می کنید بهرحال زیاد تفاوت نداره:
1- خب اگر مقاله ندارید راجع به پروژه یا سمینار کلاسیتون اگه داشتید کمی توضیح دهید.
2-- درمورد آینده منظورم آینده شغلیتون بود مثلا دوست دارید شرکت بزنید،استاد دانشگاه بشید و...
4- تشکر هم یه چیز در مایه های زیر:

I thank you for your
time and consideration of my application. I hope, I prove my scientific value and
reach my scientific successes.

شااااااااد باششششششششید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 01:29 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی