عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-10-2012, 12:50 PM
(29-10-2012, 12:35 PM)سحر نوربخش نوشته: ببخشید یه سوال مگر نه من اگر فاند بگیرم دولت اونجا خرج منو میده خب مسلما بعدش از من کار میخواد به مدت معینی درسته؟بعدش یعنی اون مدت که تموم شد میگه حالا برگرد کشور خودت بعد اون همه خرجی که واست کردم؟
دوست عزیز.
اینطور نیست!!! شما تنها بخاطر شایستگی و رزومه خوبتون بوده که تونستید از امکانات و اسکولارشیپ اونجا استفاده کنید. در ضمن مطمئن باشید برای دانشگاههای اونها هم هر فرد بین المللی سود اوری خواهد داشت (مقالات بیشتر، رنک دانشگاه و فرهنگ و سایر مشخصات...) همچنین سایر کشورها به همین شکل است مگر کانادا، امریکا و استرالیا بورس نمی کنند؟؟ بعد شما رو هم به راحتی در کشورشان نگه می دارند؟؟؟؟ نه اینطور نیست اون دیگه به زرنگی شما بر می گرده که در اون مدت چطور بتونید راه های اقامت و یا شهروند شدن در کره رو یاد بگیرید اونها هم خیلی راحت بهتون کار رو نمیدهند که بگن بفرمایید این کار ، این دفتر شما و این هم حقوق ماهیانه!!! باید زبان کره ای خوبی بدونید دانشتون در رشته خودتون بالا بوده باشه و بدنبال کار بگردید. والا شما اگر نتونید کار پیدا کنید مجبور هستید به کشور خودتون باز گردید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2012, 07:29 PM
اینا رو بخونین : دارم کلا بیخیال کره میشم :
http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_South_Korea

http://answers.yahoo.com/question/index?...856AAwSnoj
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-10-2012, 07:33 PM
درود

دوست من و خانومشون در کره زندگی و تحصیل می کنند. نسبتا راضی هستند. البته از هزینه های مربوط به مهدکودک دختر کوچولوشون می نالند ولی فاندی که بهشون می دن زندگیشون رو ساپورت می کنه. با چینی ها هم نسبتا متفاوت هستند . ولی اقامت یا شهروندی در کشور کره در کار نیست. این لینک هم اشاره کرده. از طرفی واقعا جای سوال باید باشه که یک نفر با 5 میلیون دلار سرمایه چرا باید اقامت کره رو بگیره؟!
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-10-2012, 07:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2012, 07:51 PM توسط amirhossein.gh.)
(29-10-2012, 07:33 PM)Shahrouz نوشته: درود

دوست من و خانومشون در کره زندگی و تحصیل می کنند. نسبتا راضی هستند. البته از هزینه های مربوط به مهدکودک دختر کوچولوشون می نالند ولی فاندی که بهشون می دن زندگیشون رو ساپورت می کنه. با چینی ها هم نسبتا متفاوت هستند . ولی اقامت یا شهروندی در کشور کره در کار نیست. این لینک هم اشاره کرده. از طرفی واقعا جای سوال باید باشه که یک نفر با 5 میلیون دلار سرمایه چرا باید اقامت کره رو بگیره؟!
خب شهروز جان
این دوستتون و خانمشون برنامشمون واسه بعد تحصیل چیه ؟
مگه میتونن اونجا بمونن ؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

29-10-2012, 08:06 PM
قصدشون پست دکترا در آمریکا یا استرالیا هست و بعد گرفتن اقامت در یکی از این دو کشور
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

29-10-2012, 09:04 PM
با سپاس از شهروز هزیز که اطلاعات رو در اختیارمون گذاشتن. من هم واقعاً با این کره ای ها سر موضوع اقامت که صحبت میکنم از سخت بودنش واسه خارجی ها میگن. خلاصه خیلی به نظرم وقتی کشور هایی که سرایطی برای اقامت دارند بهتر باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

29-10-2012, 10:57 PM
(29-10-2012, 09:04 PM)Mr-Voltage نوشته: با سپاس از شهروز هزیز که اطلاعات رو در اختیارمون گذاشتن. من هم واقعاً با این کره ای ها سر موضوع اقامت که صحبت میکنم از سخت بودنش واسه خارجی ها میگن. خلاصه خیلی به نظرم وقتی کشور هایی که سرایطی برای اقامت دارند بهتر باشه.
در کره نیاز به زبان کره ای ضروری هست و همین طور ممکنه پروسه اقامت گرفتن شما در صورت داشتن تمام شرایط 5-7 سال طول بکشه.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین lee_shohreh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-11-2012, 02:27 AM
سلام به علاقه مندان کره
من هم یکی از کسانیم که با همه ی وجودم کره رو میخوام البته واسه زندگی نه فقط تحصیل و این طور که فهمیدم فقط دز صورت ازدواج با 1شهروند ممکنه که از نظر من هیچ چیز غیر ممکن نیست! من اگه بتونم واسه 1مدت برم (یعنی پولشو داشته باشم!) حتما با یکی ازدواج میکنمچون میخوام باقی زندگیمو تو شهر رویاهام باشم.
من جاییو پیدا کردم که 800$ میگیره واسه 1ماه ویزا میده اما دیگه همه چیز با خودته!!! (یعنی بازم پول)
من حتی به این فکر کردم که 1ماه رو برم و درخواست پناهندگی کنم اما 1کی از دوستان گفت کره پناهنده نمیگیره واقعا اینجوریه؟؟
و اما در مورد یادگیری زبان کره ای خطاب به دوستانی که یادگیریشو غیر ممکن میدونن!!!
ای کاش همه ی مشکل همین بود.....
درسته زبان سختیه اما شیرینه و من خودم تا الان که توی خونه میخونم خیلی یاد گرفتم.
و آخرین جمله:
"هیچ وقت فراموش نکنید که هیچ چیز تو دنیا غیر ممکن نیست پس با همه ی وجودتون بخواییدو واسش تلاش کنید حتما بهش میرسید"
نقل قول  

آفلاین nargues
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-12-2012, 05:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2012, 06:04 PM توسط Pejman.)
سلام دوست عزیز امیدوارم به آرزوت برسی‌،همچنین خودم چون منم مث خودت و خیلی‌ از عزیزان دیگه عشق کره هستم

دلیل ویرایش: تبدیل از پینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
02-12-2012, 07:10 PM
(02-11-2012, 02:27 AM)lee_shohreh نوشته: سلام به علاقه مندان کره
من هم یکی از کسانیم که با همه ی وجودم کره رو میخوام البته واسه زندگی نه فقط تحصیل و این طور که فهمیدم فقط دز صورت ازدواج با 1شهروند ممکنه که از نظر من هیچ چیز غیر ممکن نیست! من اگه بتونم واسه 1مدت برم (یعنی پولشو داشته باشم!) حتما با یکی ازدواج میکنمچون میخوام باقی زندگیمو تو شهر رویاهام باشم.
من جاییو پیدا کردم که 800$ میگیره واسه 1ماه ویزا میده اما دیگه همه چیز با خودته!!! (یعنی بازم پول)
من حتی به این فکر کردم که 1ماه رو برم و درخواست پناهندگی کنم اما 1کی از دوستان گفت کره پناهنده نمیگیره واقعا اینجوریه؟؟
و اما در مورد یادگیری زبان کره ای خطاب به دوستانی که یادگیریشو غیر ممکن میدونن!!!
ای کاش همه ی مشکل همین بود.....
درسته زبان سختیه اما شیرینه و من خودم تا الان که توی خونه میخونم خیلی یاد گرفتم.
و آخرین جمله:
"هیچ وقت فراموش نکنید که هیچ چیز تو دنیا غیر ممکن نیست پس با همه ی وجودتون بخواییدو واسش تلاش کنید حتما بهش میرسید"
سلام
امیدوارم حرف هایی که میزنم توهین برداشت نکنین.
حس میکنم شما سنتون کم باشه! البته فکر میکنم.
در مورد ازدواج. شما از کجا مطمئنین که 1 کره ای میاد با شما ازدواج میکنه؟اونم ملتی که خیلی سخت با خارجی ها رابطه برقرار میکنن.میشناسم افرادی رو دقیقا با افکار شما رفتند و کمتر از 1 سال سرخورده شدن.چون فکر میکردند کره مثل فیلم kiss و یا ... هست!
به نظر من شما بهتر با چند نفر مشورت کنین.با کسانی که یه خورده دوران دیده تر هستند.بازم میگم اصلا نمیخوام پشیمونت کنم.فقط یه هشدار کوچک .کره و کلا شرق اسیا جایی نیست که یه خارجی بتونه یه عمر زندگی کنه
بازم میگم در تصمیم خودتون تجدید نظر کنین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »