عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین Mohammad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-02-2011, 08:48 PM
(08-02-2011, 07:53 PM)Sunrise نوشته: بله منم خوشم نمیاد که بقیه بدونن تو تاپیک تافل دنبال چیزی میگردم یا مهاجرت! ولی کسی که مثل من خوشش نمیاد، میتونه جهت گمراهی افراد کنجکاو، تاپیک مورد علاقه‌اش رو تو tab دیگه‌ای باز کنه و بعدش صفحه اصلی رو refresh کنه.

به نظر من هم اینکه فقط بدانیم چند نفر از یک تاپیک دیدن میکنند بدون ذکر نام کاربریشان بهتر خواهد بود.
<< Open The Gate and Let Me Follow The Uncurving Path >>
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

09-02-2011, 06:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2011, 07:19 AM توسط AVA.)
(08-02-2011, 07:53 PM)Sunrise نوشته: بله منم خوشم نمیاد که بقیه بدونن تو تاپیک تافل دنبال چیزی میگردم یا مهاجرت! ولی کسی که مثل من خوشش نمیاد، میتونه جهت گمراهی افراد کنجکاو، تاپیک مورد علاقه‌اش رو تو tab دیگه‌ای باز کنه و بعدش صفحه اصلی رو refresh کنه.

سلام

هر چندکه فکر می کنم تعداد افرادی که محض کنجکاوی به این صفحه سر می زنن خیلی کم هست ولی با نظر آقای Sunrise موافقم.
نقل قول  

آفلاین imdastyar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-02-2011, 01:02 AM
سلام به همگي. خيلي خوشحالم كه بعد از عبور از هفت خان پسورد :-) اولين پستم رو ميزارم.
يه پيشنهاد داشتم كه اگه بابك جان صلاح ميدونه امتيازات كابران قديمي AA رو به اينجا هم منتقل كنه. اولا اينكه كلي زحمت كشيديم واسه اين امتيازها و از شوخي كه بگذريم اين امتيازها و ستاره در اعتمادي كه كاربران جديد به پاسخهاي ما ميكنن تاثير زيادي داره و نشون دهنده اعتبار ماستو بطور مثال وقتي من به يك كاربر جوابي ميدم و اون ميبينه كه من يه كاربر جديد مثل خودشم با امتياز كم نميتونه مطمئن بشه كه جواب من درسته با وجود اينكه مثلا من در AA از سال 2009 عضوم و كلي اعتبار جمع كردم.
شرح مصاحبه
ارسال مدارك: 21/11/2009 --- فايل نامبر كبك: 01/02/2010
دعوت به مصاحبه: 16/05/2010 --- قبولي در مصاحبه: 21/07/2010
فايل نامبر فدرال: 21/07/2010 --- نامه مديكال: ?

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

10-02-2011, 05:50 AM
واقعیت اینه که من هم بدم نمیومد که بشه به نوعی سابقه هر کاربری رو که مایله به اینجا منتقل کنیم،‌ اما از نظر فنی این کار به طور خودکار ممکن نیست. بعلاوه،‌ به فرض به صورت دستی سابقه کاربران منتقل بشه و مثلا تعداد پست‌های من بشه سه هزار و خرده‌ای. یک کاربر جدیدی که بیاد نمی‌پرسه خوب این سه هزار تا پستی که شما داری کجاست؟ من فکر می‌کنم این کار به نوعی ممکنه بدتر باعث سلب اعتماد بشه. حقیقتش سابقه کاربری سریع ساخته می‌شه و تجربه نشون داده که داشتن تعداد محدودی پست مفید اعتماد کاربران رو بیشتر از داشتن تعداد پست زیاد جلب خواهد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

16-02-2011, 01:07 PM
سلام.
این ایده ی باکسی که گوشه صفحه ایجاد کردید و آخرین موضوعات را توش می زنید خیلی عالیه،اما من یه پیشنهاد داشتم.اگه می شه فقط پست آخر رو در هر موضوع درج کنید که صفحه اصلی بیخودی شلوغ نشه.برنامه رو می شه اینجوری تنظیم کرد؟
با تشکر
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

16-02-2011, 01:26 PM
سلام نسیم جان:
میشه بیشتر توضیح بدید؟ آخرین پست در هر موضوع در کنارش ثبت میشه . صفحه اصلی بیخودی شلوغ شده؟

ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

16-02-2011, 01:48 PM
منظورم تو همون باکس گوشه ی صفحه استBig Grin امید جان،مثلا من الان دارم در اون باکس برای تاپیک پیشنهاد هایی برای بهینه سازی فروم 2 تا پست آخر که پست من و خودت است رو می بینم،یا در تاپیک نحوه تشکر از کاربران هم دارم 2-3 پست آخر رو می بینم.من پیشنهادم اینه که،در صورت امکان،طوری تغییرش بدید که در هر تاپیک فقط پست آخر رو در اون گوشه ببینیم،تا زیاد شلوغ نشه.
الانن تونستم منظورمو برسونم امید جان؟
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

16-02-2011, 01:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2011, 02:16 PM توسط Cortex.)
متوجه شدم. بررسی می کنیم ببینیم می شه این عمل رو انجام داد یا خیر. البته در صورت نیاز...
ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-02-2011, 02:33 PM
نسیم عزیز
لیستی که مدنظر شماست، لیست آخرین موضوعات به‌روز شده است و لیست فعلی لیست آخرین ارسال‌هاست. هر کدوم از این دو لیست کاربردهای خاص خودش رو داره و از نظر فنی تفاوت مهمی در ایجادشون وجود نداره. از نظر مفید بودن، شاید به قول شما لیست آخرین موضوعات به‌روز شده مفیدتر باشه. من می‌تونم لیست رو تغییر بدم. دوستان دیگه اگر نظر متفاوتی دارند لطفا زودتر اعلام کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

16-02-2011, 10:11 PM
من تصور میکنم اگر لیست آخرین موضوعات رو قرار بدیم تنوع بیشتره و بهتر خواهد بود.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 51 بعدی »