عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) همفکری برای حل مشکل گرفتن توصیه‌نامه از استادهایی که با دانشجویان همکاری نمی‌کنند

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
همفکری برای حل مشکل گرفتن توصیه‌نامه از استادهایی که با دانشجویان همکاری نمی‌کنند
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-01-2012, 11:18 PM
یک راه کار دیگه که به ذهنه من میرسه این هست که در هر گروه اساتیدی که خیلی خوب با بچه ها همکاری کرد ه اند شناسایی شوند و نهایتا یک دیتا بیس از اساتید مربوطه درست بشه و در اختیار دانشجویان قرار گیرد. در واقع یک فایل ویژه هر گروه و هر دانشکده در ست شود . در هر گروه5-6 استاد معرفی شوند کافیه. بنظرم دیتا بیس ارزشمندی خواهد بود ولی خوب این لازمه اش اینه بچه هایی که قبلا ریکام گر فته اند تجربیاتشون بیان کنند و حتی میشه راجع به ویژگی های علمی و اخلاقی اساتید مربوطه همراه با مشخصاتش اطلاعاتی را فراهم کرد.

برای مثال گروه فیزیک دانشگاه ***
1- دکتر##
2دکتر###
3- دکتر ##
...
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

20-01-2012, 08:57 AM
spt عزیز

پیشنهاد بدی نیست، ولی همون طور که خودت هم گفتی بعیده این افراد اون قدر دلسوز باشند و حوصله داشته باشن که بخوان وقتی از سرکار به خونه می‌رن تازه بشینن پای کامپیوتر و مطالب سایت ما رو بخونند.

من فکر می‌کنم اگر بچه‌ها اینجا اعلام آمادگی کنند که حاضر باشند وقتی به وزارت علوم می‌رن با مسؤولین در مورد مشکلات موجود صحبت کنند و نتیجه رو اینجا اعلام کنند خیلی خوب خواهد شد. از بچه‌هایی که در ایران هستند اگر کسی حاضره در این زمینه همکاری کنه، لطفا ما رو در جریان بگذاره.

کریم جان
پیشنهاد شما هم بد نیست، ولی من نگرانیم اینه که با معرفی این استادها اون قدر دانشجوها بهشون مراجعه کنند که در نهایت از تصمیمی که گرفتند منصرف بشن و مثل خیلی از استادها از دادن توصیه‌نامه صرف‌نظر کنند و به عبارتی معرفی اون‌ها تاثیر معکوس بگذاره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-01-2012, 06:17 PM
بابک جان حق با شماست
من حتی یک مشکل دیگه که در گرفتن توصیه نامه احساس می کنم این هست که فرض کنید یک دانشجو به طور متوسط 10 دانشگاه را در آمریکا 5 دانشگاه در اروپا و کانادا و استرالیا و..اپلای کند روی هم رفته 15 دانشگاه

من به شخصه اگه استاد باشم اصلا وقت و حوصله ندارم 15 تا ریکام واسه یک دانشجو پر کنم. من که خودم بیشتر از 2-3 تا دانشگاه روم نمیشه به یک استاد بگم واسه من ریکام پر کنه.

تازه مشکل زمانی پیچیده تر میشه که اکثر دانشگاهها ریکام کا غذی ندارند و ریکام آن لاینه!!! و جالبه فرم های آن لاینه هر دانشگاه با دانشگاه دیگه فرق داره!!و واقعا یک استاد باید کلی وقت بذاره که با نحوه پر کردن این ریکام ها آشنا بشه و درهر ریکام هم استاد باید کلی مشخصات از خودش وارد کنه!! وبنظرم یکی از دلایلی که برخی اساتید به نوشتن ریکام تن نمی دهند همین تعداد زیاد دانشگاههای باشه که یک دانشجو می خواهد اپلای کند

پیشنهاد در مورد فرم های آن لاین این است که ، میشه از خود استاد هم خواست که چون دانشجو تعداد زیادی دانشگاه می خواهید اپلای کند استاد اون لینکی را که دانشگاه واسش می فرستد واسه دانشجو فوروارد کتد بعد که دانشجو خودش فرم ها مربوطه را پر کرد واسه استاد فوروارد کند تا استاد بعد از تایید نهایی به دانشگاه مربوطه بفرستد
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

22-01-2012, 06:58 PM
پیشنهاد کریم جان خیلی خوبه و به نظرم میتونه یه سری از مشکلات رو حل کنه اما باز این هم برای دانشگاه هایی هست که 5 تا استاد مکانیک دارن!!!
متاسفانه یه سری از دانشگاه های تازه تاسیس که اسم های عجیب و غریب هم دارن و به همت دولت خدمتگزار به تور تساعدی مثل باکتری تکثیر شدن کلا یه گروه دو تا استاد داره و کلا اون دو تا استاد مدرک تحصیلیشون دکترا نیست!! کلا هم در این گونه دانشگاه ها توصیه نامه یه جور فحش محسوب میشه!!! Big Grin
من یادمه یه سری از بچه های دانشگاه های اطراف این اواخر میومدن دانشگاه ما چون یه آزمایشگاهشون رو اونجا پاس کرده بودن ریکام بگیرن!! چون دانشگاه خودشون کسی قبول نمیکرد این چیزا رو!!! وگرنه دانشگاه های خوب که مشکلی نداره که داداش ؛) اون مشکلی که میگی خیلی جلوتره از اینی که ما میگیم... خداییش اگه به یه جا برسه که همه ی استادا بگن من 3 تا ریکام میدم آنلاین بیشتر نه من یکی که خیلی خوشحال میشم!! ؛)
اما برای دانشجو های قوی تر مثل شما که یکم بحث توصیه نامه فرق داره واقعا ایده ی جالبیه یه دیتا بیس درس کنیم از استادا....
کلا من یه روز میبینم که به عنوان یه مرجع علمی از این سایت با استادا تماس بگیریم Smile

بابک جان کاملا موافقم.... نمیدونم چطوری میشه خاست از بچه ها!! نامه نگاری جواب نمیده... باید حضوری رفت!! میتونیم توی فروم هایی که به وزارت علوم ربط دارن اطلاع رسانی کنیم و یا یه انجمن جدید باز کنیم به نام رایزنی ها که تاپیک های مختلفی داشته باشه مثل رایزنی با وزارت علوم بخش پذیرش مدارک یا رایزنی با گروه کامپیوتر دانشگاه شریف و غیره...
در مورد کارمند ها من بازم اصرار دارم که یه سری عین خودمون میمونن و واقعا حاضرن آن بشن و اینجا کمک کنن.... من فک کنم بتونیم حد اقل یکی دو نفر رو جذب کنیم...
سخته!!
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-01-2012, 02:21 AM

spt عزیز

من هم معتقدم که باید حضوری به وزارت علوم مراجعه کرد و در پاسخ قبلیم هم همین رو گفتم. در مورد ایجاد انجمن رایزنی هم مشکلی نیست و اگر فکر می‌کنی می‌شه این افراد رو جذب کرد، من حرفی ندارم. می‌تونیم امتحان کنیم ببینیم چی می‌شه. اگر زحمتی نیست، پیشنهادش رو در انجمن مدیران مطرح کن تا نظر بقیه مدیران رو هم بشنویم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sara66
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-10-2012, 06:16 PM
سلام

معمولا دانشگاه مورد نظر تعیین میکنند چند ریکامنت داشته باشیم یا اینکه هر چندتا بیشتر باشه بهتره؟

من با اکثر استادام خوبم و بهم میتونن ریکامنت بدن
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-10-2012, 06:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2012, 06:56 PM توسط maryam4312.)
(20-10-2012, 06:16 PM)sara66 نوشته: سلام
معمولا دانشگاه مورد نظر تعیین میکنند چند ریکامنت داشته باشیم یا اینکه هر چندتا بیشتر باشه بهتره؟
من با اکثر استادام خوبم و بهم میتونن ریکامنت بدن
سلام به شما
دانشگاه مقصد تعیین میکنه
من اکثرا 3تادیدم خواستن .بعضیام 2تا کافیه
کمیتش مهم نیست مهم کیفیتشه .باید خوب بنویسنش
راستی فکر کنم اینجا و اینجا جای مناسبتری باشن واسه سوالتون
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-08-2013, 01:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 01:03 PM توسط nanock.)
با سلام،
یکی از مشکلات ما دانشجویان دانشگاه ارومیه اینه که توی رشته طراحی آی سی استاد راهنمای موجود میگه کلا دو نوع دانشجو واسه من موجود هست: یا خیلی خوبه یا خیلی بده. اگه اولی هستش که توصیه نامه نمیدم چون باید بمونه خدمت کنه و اینجا رو آباد کنه. اگه دومی هستش که بازم نمیدونم چون هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه.البته خودشون اینطوری نگفتن ولی تا حالا دیده نشده کسی بتونه از ایشون ریکام بگیرن.
حالا منم موندم چه کار کنم. آیا میشه از استادهایی به غیر از استاد راهنمام ریکام بگیرم؟ اگه بشه که مشکلم حله اگه نه نمیدونم چه کنم.
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

31-08-2013, 04:31 PM
(31-08-2013, 01:01 PM)'nanock' نوشته: با سلام،
یکی از مشکلات ما دانشجویان دانشگاه ارومیه اینه که توی رشته طراحی آی سی استاد راهنمای موجود میگه کلا دو نوع دانشجو واسه من موجود هست: یا خیلی خوبه یا خیلی بده. اگه اولی هستش که توصیه نامه نمیدم چون باید بمونه خدمت کنه و اینجا رو آباد کنه. اگه دومی هستش که بازم نمیدونم چون هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه.البته خودشون اینطوری نگفتن ولی تا حالا دیده نشده کسی بتونه از ایشون ریکام بگیرن.
حالا منم موندم چه کار کنم. آیا میشه از استادهایی به غیر از استاد راهنمام ریکام بگیرم؟ اگه بشه که مشکلم حله اگه نه نمیدونم چه کنم.

اگرچه اين استاد توصيه شد اما وحي منزل نيست. شما از هر استادي كه ازت شناخت داره ميتوني توصيه بگيري .اما چه توصيه ايي؟ نه يك توصيه كه نوشته باشه اين شاگرد منه باهوش منضبط با فكر ايده پرور خلاق مخترع و ..... اين توصيه يك تمپلت كم ارزشه . اگر استاد شما رو بشناسه وقتي ميگه ايشون خلاقه بعدش يك ماجرا تعريف ميكنه در 2-3 خط كه Uniqe و مربوطه به شخص شماست. مثلا فلاني خلاقه چرا كه تو يه مسابقه مدار دوستش و خودشو قاطي كرد از توش يه كامپريتور دراومد مشخصاتش دو برابر كامپريتوهاي معمولي. اين يعني ايشون با شما خاطره ي مشتركي داره كه نشون ميده شما خلاقي. اگر استاد آي سي شما ميخواد بنويسه من ايشون رو به هر كي كه براش مهمه توصيه ميكنم خيلي هم توصيه اش قوي نيست. بهتره از كسي بگيريد كه اول شما رو قلبا دوست داشته باشه و بعد اينكه شما رو بشناسه .شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

31-08-2013, 06:19 PM
(31-08-2013, 01:01 PM)'nanock' نوشته: با سلام،

سلام
یک تعداد از دانشگاه های آمریکا تو سایتشون نوشتن که حتما یکی از رفرنس ها باید استاد راهنمای شما باشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »