عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV ذکر رتبه کنکور سراسری در رزومه

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ذکر رتبه کنکور سراسری در رزومه
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-10-2012, 10:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-10-2012, 10:24 PM توسط maryam4312.)
(04-10-2012, 10:02 PM)khorshid20 نوشته: من سال xمیلادی در کنکور پذیرفته شدم ولی چون ورودی بهمن بودم سال x+1میلادی درسم شروع شد.مشکلی نیست؟ینی بنویسم تو کنکور فلان سال رتبم فلان شد ولی شروع تحصیلم از نظر عددی 1 سال بعدشه؟
شما بنویس کنکور فلان سال... اونجا هم که دانشگاهتو مینویسی بنویس از سال فلان تا فلان
توضیح بیشتری لازم نیست
من اینجوری نوشتم
B.Sc.
in Physics, Public University of..., Iran (2004-2008)
Average: Big Grin /20.
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-11-2012, 12:48 PM
برای کسانی که میخوان این اعداد رو در رزومه وارد کنن :
تعداد شرکت کنندگان کنکور سراسری گروه ریاضی و فنی سال 82 :399321نفر و در منطقه دو : 183010
تعداد شرکت کنندگان کنکور کارشناسی ارشد فیزیک سال 86 : 8574 نفر و تعداد قبول شدگان : 1418 نفر
تعداد شرکت کنندگان کنکور کارشناسی ارشد فتونیک سال 86 : 1712 نفر و تعداد قبول شدگان : 99 نفر
منبع:گواهیهای رتبه ای که از سنجش گرفتم
دوستانی که گواهی رتبه گرفتن میتونن باذکرش تاپیک رو کاملتر کنن
نقل قول  

آفلاین env.plan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-11-2012, 06:42 PM
یعنی برای رزومه داشتن تعداد شرکت کننده گان در کنکور اهمیت داره؟؟؟؟؟ Huh میشه یه کم در موردش توضیح بدید ممنون می شم. Smile
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

27-11-2012, 06:57 PM
(27-11-2012, 06:42 PM)env.plan نوشته: یعنی برای رزومه داشتن تعداد شرکت کننده گان در کنکور اهمیت داره؟؟؟؟؟ Huh میشه یه کم در موردش توضیح بدید ممنون می شم. Smile
ضروری که نیست اما اگه رتبتون خوب شده ممکنه بخواین به عنوان یه نکته مثبت توی رزومه بنویسید دراونصورت باید بگید از چند نفر شرکت کننده رتبتون چندشده. یه تقریبی دستتون باشه از تعداد شرکت کننده ها
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-11-2013, 06:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2013, 06:56 PM توسط Torkan.)
دوستانی که میخوان گواهی قبولی کنکور و رتبه رو از سازمان سنجش بگیرن مراحل زیر رو باید طی کنن
به خصوص شهرستانی ها!
[font]لازم است از ابتداي 27000ریال (اگه عوض نشده باشه!) به حساب 748 (هفتصدو چهل و هشت) خزانه نزد بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران (قابل پرداخت در كليه شعب بانك ملي ايران) واريز و رسيد آن را همراه با درخواست كتبي به نشاني: تهران - صندوق پستي 1314-15875 ارسال و يا به واحد ارتباط مردمي اين سازمان واقع در تهران ‌‌ خيابان سپهبد قرني - كوچه شهيد اماني - پلاك 10 تحويل نمايند[/font]
این نامه رو هم که آپلود شده جاهای خالیشو پر کنید بفرستید با پست پیشتاز بره 3 هفته بعدش میاد بستگی داره البته.
اگه بخواین میتونید نامه خودتون رو بدید (بنویسید رتبه و قبولی)
برای ترجمه رسمی باید وزارت علوم مهر بزنه.
بااحترام

فایل‌های پیوست
.docx   Entrance Exam Document(1).docx (اندازه 28.99 KB / تعداد دانلود: 37)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-11-2013, 11:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2013, 11:39 PM توسط Torkan.)
دوستان دقت کنن که واسه تمامی مقاطع این گواهی صادر میشه فقط خواهشا دوستان اگه میتونن حضوری برن کارشون زودتر راه بیفته وگرنه یکم طول میکشه...
توجه: حتما قید کنید که تعداد نفرات و رتبه شما رو بنویسن تو گواهی تون (باز هم دقت کنید این کارنامه نیستا بلکه گواهی قبولی و رتبه هستش و تعداد نفرات شرکت کننده و مجاز و...)
و در نهایت باز دقت کنید این گواهی به قولی یه جور محکم کاری هستش و گرنه آنچنان به درد نمیخوره هر چند تا اونجا که میدونم کشورهایی مثل المان و اتریش و ...خوراکشون اینجور چیزاست...
نمونه گواهی ارشد رو میذارم براتون.
بااحترام

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Astro
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-12-2013, 05:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2013, 05:40 PM توسط Astro.)
سلام دوستان عزیز. احیانا کسی نمیدونه کنکور ارشد فیزیک سال 90 (منظورم برای ارشد ورودی مهر 90)، کلا چند نفر شرکت کننده داشت؟ اگه کسی گواهی مربوطه رو از سنجش گرفته یا بهر شکل اطلاعی (هر چند تقریبی) داره ممنون میشم بگه. فکر کنم ذکرش در رزومه خالی از لطف نباشه.
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-12-2013, 10:56 PM
(19-12-2013, 05:25 PM)'Astro' نوشته: سلام دوستان عزیز. احیانا کسی نمیدونه کنکور ارشد فیزیک سال 90 (منظورم برای ارشد ورودی مهر 90)، کلا چند نفر شرکت کننده داشت؟ اگه کسی گواهی مربوطه رو از سنجش گرفته یا بهر شکل اطلاعی (هر چند تقریبی) داره ممنون میشم بگه. فکر کنم ذکرش در رزومه خالی از لطف نباشه.

سلام
فیزیک امسال یعنی بهمن 91 که 7500 نفر بود!!! 90 هم نباید خیلی تفاوت داشتع باشه!
دوستان برای گواهی رتبه اگر خودتون صبح برید سازمان سنجش تا ساعت 2 حاضر میشه! برای پول هم همون جا کارت میکشید!
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Exclamation  27-12-2013, 03:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2013, 03:16 PM توسط ahmadpashaei.)
(01-11-2013, 11:38 PM)'Charming' نوشته: دوستان دقت کنن که واسه تمامی مقاطع این گواهی صادر میشه فقط خواهشا دوستان اگه میتونن حضوری برن کارشون زودتر راه بیفته وگرنه یکم طول میکشه...
توجه: حتما قید کنید که تعداد نفرات و رتبه شما رو بنویسن تو گواهی تون (باز هم دقت کنید این کارنامه نیستا بلکه گواهی قبولی و رتبه هستش و تعداد نفرات شرکت کننده و مجاز و...)
و در نهایت باز دقت کنید این گواهی به قولی یه جور محکم کاری هستش و گرنه آنچنان به درد نمیخوره هر چند تا اونجا که میدونم کشورهایی مثل المان و اتریش و ...خوراکشون اینجور چیزاست...
نمونه گواهی ارشد رو میذارم براتون.
بااحترام

سلام 
1- این گواهی چرا اینجوریه؟! جدول نداره؟برق کلی گرایش داره اینجوری نمیشه که! از برقی ها کسی گواهی گرفته راهنمایی کنه لطفا. 
2- الان رتبه من در گرایشهای مختلف فکر کنم از 0.15% الی 1% (بازه 100 تا 400 و فکر کنم حدود 65-66000 شرکت کننده) هست.ارزش داره گواهی بگیرم؟اینم بگم از نظر مراجعه و ... من تهرانم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2013, 03:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2013, 03:26 PM توسط Torkan.)
(27-12-2013, 03:14 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام 
1- این گواهی چرا اینجوریه؟! جدول نداره؟برق کلی گرایش داره اینجوری نمیشه که! از برقی ها کسی گواهی گرفته راهنمایی کنه لطفا. 
2- الان رتبه من در گرایشهای مختلف فکر کنم از 0.15% الی 1% (بازه 100 تا 400 و فکر کنم حدود 65-66000 شرکت کننده) هست.ارزش داره گواهی بگیرم؟اینم بگم از نظر مراجعه و ... من تهرانم.

سلام
دوست عزیز راستش این واسه رشته مکانیک هست و همان مدرکی هستش که نشون میده شما مثلا رتبه فلان رو از میان فلان تعداد نفرات بدست اوردین.
دقت کنین اخرش نوشته تو گرایش فلان رتبه فلان رو مثلا بدست اوردین که فک کنم منظور شما از گرایش های مختلف هم همون باشه که مینویسه.
دقت کنید این با اون کارنامه که احیانا سنجش میده بعد اومدن نتایج فرق میکنه که جدول داره  و کامل هستش.
البته من لیسانس تموم کردم و هر دو نوع کارنامه مربوط به کارشناسی رو هم دارم و خودم هم فکر میکردم که گواهی رتبه دقیقا مثل همون کارنامه اصلی هستش ولی همانطور که میبینید خیر این گواهی در فرمت دیگری هستش.(و دارالترجمه هم اون رو برای ما ترجم همیکنه)
اگر خیلی بخواید مته روی خشخاش بذارید از خود سنجش بخواید که کارنامه اصلی که مدنظر شماست رو تایید کنه و ببرید مترجم...این مورد رو من ندیدم
راجع به اینکه مفیده یا نه به نظر من کوچکترین موفقیت حتی 1 درصد هم مفید باشه کافیه.
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »