عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-09-2012, 02:53 AM
(22-09-2012, 03:06 PM)Karim نوشته: درود،
یک استادی این جوابو به من داده،
Thanks for the note. After you get accepted into our program here , come see me. Good luck

شما جای باشید این دانشگاه رو اپلای می کنید؟
اصلا جواب این استاد رو چی بدم؟
به بقیه همکاراش در این گروه میل بزنم؟ یا اصلا در این گروه استاد کاره ای نیست و همه کاره کمیته پذیرش هست؟!
مرسی
.
به نظر من جواب خیلی کلیشه‌ای هست و نمی‌شه مثبت تلقیش کرد. به طور کلی جوابی تو مایه‌های «اپلای کن و اگر پذیرش گرفتی بعدا بیا صحبت کنیم» رو نمی‌شه مثبت تلقی کرد. وقتی استادی جواب مثبت می‌ده معمولا بهتون می‌گه که بعد از این که اپلای کردید پرونده شما رو پیگیری می‌کنه و احتمالا ممکنه در مورد امکان گرفتن RA بهتون توضیحاتی بده. خلاصه این که جواب حالت از سر باز کردن نداره.

به نظر من به بقیه استادها ایمیل بزنید و ببینید و کسی جواب بهتری می‌ده یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-09-2012, 01:35 AM
درود
دوستان نظرتون راجع به این ایمیل چیه؟
Dear Ali,

I'll be glad to work with you. Please contact

Prof. William

Director of Graduate Studies

Email: ....

regarding procedural issues and keep me posted.

Best wishes,
Boris
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

27-09-2012, 01:04 PM
به نظر من جواب خوبیه و طرف علاقمند به نظر می‌رسه. به طور کلی این که استاد به شما بگه که ایشون رو از مراحل مختلف اقدام کردن آگاه کنید نشونه خوبی هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

28-09-2012, 05:49 PM
سلام
نظرتون راجع این ایمیل چی هست؟ ممنون می شم بدونم. من اپلای کردم ولی می خوام بدونم نیاز هست دوباره برای دانشگاهای دیگر هم هزینه صرف کنم برای اپلای یا نه. من فعلا ترجیحم از این دانشگاهه و قصدم هم مهندسی پزشکی خوندنه برای دکترا.
Hello Shahrouz,

Thank
you for contacting me. Your experience is great for projects that we
work on with Prof..... and with Prof. .... I
would suggest
that you apply to our program in BioEngineering and also our Chemical
Engineering program. The BioE program allows you to take more courses
that interest you (fewer core courses), but the ChemE program is very
good as well.

Since
we have many students interested in our lab, I cannot guarantee a
position working in our lab. But, you appear to be a strong candidate,
so you would
have a very good chance of working with ..., ... or ....

Take care,

در واقع می خوام بدونم این جاهایی که استاد جواب خیلی خوبی می ده ولی چیزی رو گارانتی نمی کنه نقش استاد چی هست در افزایش شانس ادمیشن؟ من از هر سه استادی که ذکر شده در یک دپارتمان و در واقع همکار هم هستند در گروه، پاسخی به این شکل گرفتم
اصلا تا به حال کسی بوده که جواب قطعی بگیره و استاد مبلغ فاند رو هم قبلش بهش اعلام کنه؟ (حالا با هر رزومه ای) . من در تمام مواردی که تماس گرفتم یک مورد برام همین اتفاق افتاد اونم بدون گفتن مبلغ فاند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2012, 06:42 AM
بسیار به ندرت پیش میاد که استاد از قبل چیزی رو گارانتی کنه و حتی در مواردی پیش اومده که استاد گفته حتما دانشجو رو می‌خواد ولی بعدا مشکلی پیش اومده و نظرش عوض شده. در نتیجه به طور کلی تا وقتی نامه رسمی پذیرش و فاند رو از دانشگاه نگرفتید نمی‌تونید روی چیزی حساب کنید. به همین خاطر، توصیه من اینه که گزینه‌های خودتون رو به یک دانشگاه محدود نکنید و همچنان با استادهای دیگه در دانشگاه‌های دیگه هم ارتباط برقرار کنید.

نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-10-2012, 12:19 PM
Salut
Your CV looks interesting and your experience in lecturing is a big plus. So I am happy to support your application. However, I do need to tell you that I am only one of many faculty members of the department, and decisions like this are always made by many professors. But often being pulled out of the pile of many applications and having someone support you is precisely what it takes.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-10-2012, 01:38 PM
جواب خوبی گرفتید به نظر من و همون طور که خود استاد هم گفته، همین که کسی باشه که پرونده شما رو با دقت بررسی کنه خیلی مهمه. در بسیاری از موارد پرونده‌ها با دقت بررسی نمی‌شه و خیلی‌ها صرفا به همین خاطر رد می‌شن. با ایشون ارتباط‌تون رو حفظ کنید.

نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-10-2012, 08:19 AM
سلام دوستان عزیز ، نظرتون چیه ؟ چه جوابی بدم بهتره ؟ اصلا منظورش از این فاند ها یعنی چی ؟ من که هنوز مدارکمو نفرستادم ، من از استاده فاند می خوام ، راستی رزومشم بسیار شبیه خودمه .

Good morning Medhi,

Thanks for your inquiry. Are you funded by your Government or self-funded? If so, than maybe yes, I might be interested in adding you to my lab group.

Thanks
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-10-2012, 10:28 AM
ایشون ظاهرا دنبال دانشجویی می‌گردند که براشون خرج برنداره و ظاهرا نمی‌خواد یا نمی‌تونه به شما فاند بده. به هر حال، می‌تونید جوابش رو بدید و بگید که شما احتیاج به فاند از طرف دانشگاه دارید و ببینید که چی می‌گه.

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-10-2012, 12:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2012, 12:27 PM توسط maryam4312.)
درود
نظرتون راجع به این چیه
There is currently an opening in my group which I will most likely fill from the physics department. The physics department admits a cohort of strong students while in the EE department the a student is admitted directly into a particular research group. If you are planning to apply in physics and you are admitted I will certainly consider you for my group.
یا این یکی:
I don't really have any infuence in the graduate admission decisions.If you are accepted in the program, I will be happy to discuss with you possible research projects in my group

یه سوال دیگه اینکه استادایی که میگن باید اپلای کنی و ما تصمیم گیرنده نیستیم تو این مرحله ... درجوابشون چی بگیم؟ این جوابا اصلا روشون نمیشه حساب کرد دیگه؟دیگه ادامه ندیم مثلا بگیم حالا به فرض که قبول شدم شما قبولم میکنی؟! یا یه تشکری مثلا برای احترام که حداقل جواب دادن !
سپاس
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 100 بعدی »