عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند روادید استرالیا و نیوزلند ویزای همسر در استرالیا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر در استرالیا
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  06-09-2012, 05:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2012, 06:02 AM توسط Bahram.)
دوستان اگر اطلاعاتی در این زمینه دارن در این تاپیک قرار بدن ممنون میشیم و بهتره از این به بعد در این تاپیک راجع نحوه بردن همسر و مدارک لازم و ... بحث بشه.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

06-09-2012, 05:21 PM
1- اگر زن و شوهری هردو نفر اپلای کنن ولی فقط یکی از اونا یعنی فقط مرد یا فقط زن پذیرش بگیرن و بخوان برای ویزا اقدام بکنن ویزای دانشجو و همسرش از طرف دولت استرالیا از چه نوعی میشه؟
2 - اگر نفر دوم در اون سال نتونسته باشه پذیرش بگیره میتونه به امید ادامه تحصیل پس از ورود به استرالیا (ورود به همراه همسرش)،در ترم بعد یا سال بعد برای دانشگاه های استرالیا اپلای کنه یا باید در طول تحصیل همسرش خانه نشین بشه؟ کلا همسر با این ویزا اجازه تحصیل و کار داره؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

08-09-2012, 04:32 AM
پاسخ 2 رو می دونم. همسر می تونه کار کنه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-09-2012, 12:13 PM
(08-09-2012, 04:32 AM)Shahrouz نوشته: پاسخ 2 رو می دونم. همسر می تونه کار کنه.

شهروز جان کار داریم تا کار

چه کاری منظورته؟ کار با رشته تخصصی همسر گیرش میاد،؟ حقوقش چقدره؟ چقدر اجازه کار داره؟ یا اینکه کارهای چیپ مثل کار در رستوران؟ خدایش خیلی ضایع هست کسی بخواد درس بخونه و همسرش بره کارهای چیپ انجام بده.
قوربونت
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-09-2012, 01:13 AM
(08-09-2012, 12:13 PM)Karim نوشته: شهروز جان کار داریم تا کار

چه کاری منظورته؟ کار با رشته تخصصی همسر گیرش میاد،؟ حقوقش چقدره؟ چقدر اجازه کار داره؟ یا اینکه کارهای چیپ مثل کار در رستوران؟ خدایش خیلی ضایع هست کسی بخواد درس بخونه و همسرش بره کارهای چیپ انجام بده.
قوربونت
کار تمام وقت تصور می کنم می تونه انجام بده. نمی دونم قوانین تغییر کرده بهتر کرده این موضوع رو یا نه. بعید می دونم این مسئله اینقدرها هم ضایع باشه!! Big Grin اصلا هر دو نفر با هم در یک رستوران کار پاره وقت کنند مخارجشون کامل درمیاد. ( 20 ساعت پاره وقت شما هم می تونید کار کنید که بین 10 تا 20 دلار درآمد دارید)
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

Heart  02-10-2013, 12:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2013, 12:53 PM توسط saaaaam.)
دوستان من یک سوال برام پیش امده ! احتمال زیاد من برای دکتری برم فنلاند به دلایل شخصی
 و بعد که دو تا شدم اگر انشاله جواب بورسم که تا اواسط دسامبر می یاد و بنظر اکثر متخصصان بورس می شم می خوام بدونم برای ویزا گرفتن به مشکل نمی خورم! لازم به ذکر است فنلاند را انصراف می دهم چون بدرد نمی خوره ! چون در اپلیکشنم برای دانشگاه های استرالیا سینگل بوده بورس هم بگیرم سینگل هست حالا چه می شود بحث ویزای من! آیا میتونم ویزا بگیرم!
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین reza.fhp
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-06-2014, 03:39 PM
(02-10-2013, 12:47 PM)'saaaaam' نوشته:
دوستان من یک سوال برام پیش امده ! احتمال زیاد من برای دکتری برم فنلاند به دلایل شخصی
 و بعد که دو تا شدم اگر انشاله جواب بورسم که تا اواسط دسامبر می یاد و بنظر اکثر متخصصان بورس می شم می خوام بدونم برای ویزا گرفتن به مشکل نمی خورم! لازم به ذکر است فنلاند را انصراف می دهم چون بدرد نمی خوره ! چون در اپلیکشنم برای دانشگاه های استرالیا سینگل بوده بورس هم بگیرم سینگل هست حالا چه می شود بحث ویزای من! آیا میتونم ویزا بگیرم!

به نظر من مشکلی وجود نداره. فقط تو این مدت رزومتو قوی کن
نقل قول  

آفلاین elham.pourmhdi
**
نقل قول

01-01-2015, 12:59 AM
با سلام
ببخشید من تازه از این سایت استفاده نکردم و نابلدم.میخواستم بپرسم که آیا ویزای همسر برای رفتن به استرالیا به عنوان همراه همزمان با ویزای شخص اول میاد یا نه اول مثلا به شوهر ویزا میدن بعد از چند وقت به خانم؟
ممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول  

آفلاین reza.fhp
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2015, 05:24 AM
سلام،
همزمان با صدور ویزای نفر اول، افراد وابسته به ایشان هم ویزا می گیرند. حتی قبل از آن، برای انجام معاینات پزشکی، همزمان و به اتفاق هم باید تشریف ببرید. بخ طور خلاصه ویزا بر روی پرونده صادر می شود. بنابراین هر فردی که در آن پرونده باشد، در یک زمان دارای ویزا می شود.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین elham.pourmhdi
**
نقل قول

01-01-2015, 02:04 PM
با تشکر فراوان از آقای رضا.میخواستم بدونم که آیا به ویزای همراه اجازه ی کار یا تحصیل در استرالیا داده میشه؟یعنی اگر همسرم به عنوان دانشجو اونجاباشند من میتونم سال بعد برای تحصیل بورسیه بگیرم و یا دنبال کار باشم؟
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »