عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2012, 12:40 PM
(22-08-2012, 09:50 PM)Shahrouz نوشته: ممنونم
من بهشون ایمیل زدم. ایشون به من جواب دادند:
Dear Shahrouz,

Thank
you for sending me your transcripts. Having reviewed these, I would
like to schedule a time to speak to you about research on the
phone. Would you be available to speak tomorrow at 9:00 AM
Ohio time (5:30 PM Tehran time)? If so, at what telephone number can I reach you?

If
we decide to move forward after our phone interview, you would need to
submit a complete grad school application (including your recommendation
letters) to the University of ... as soon as possible.

Best,

نظرتون چیه؟ من راجع به موضوع مصاحبه بپرسم؟ قضیه جدی به نظر میاد. درسته؟
سلام
خداروشکر که جوابهای خیلی خوبی داری میگری ولی همانطور که می دونی اینو در نظر داشته باش اکثر اوقات استاد فقط یک روی سکه هست و روی سخت گیرانه تر سکه کمیته پذیرش هست و اگر نمره جی آریی و زبانت نتونه کمیته پذیرش رو متقاعد کنه گاهی استاد ممکنه نتونه کاری بکنه. مثلا من خودم به یک استاد ایرانی در فلوریدا که همشهری و هم رشته هم بودیم ایمیل زدم(قبلا چندسال تو ایران درس داده بود و من از طرف یکی از همکاراش در ایران بهش معرفی شدم) اولش خوب تحویل گرفت گفت سی ویت رو بفرس تا هر کاری ازم بر میاد واست انجام بدم. بعد که گفتم نمره جی آریی یم آماده نیس عقب نشینی کرد و گفت هروقت نمرت آماده شد اپلای کن!!!

شاد باشی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

23-08-2012, 12:51 PM
سلام
ممنون . ولی دیگه مصاحبه چیه وقتی قراره کمیته منو بررسی کنه؟ من نمره جی ار ای و ریز نمرات خودم رو فرستادم. حتی اگر دقت کنی نوشته having reviewed these. یعنی نمره من رو می دونه. امیدوارم دوباره به کمیته پذیرش بابت جی ار ای و.. نخورم!! قول می دم اونجا که رفتم شکسپیر شم و ادبیات کهن انگلیسی رو به اوج خودش برسونم! D:
(23-08-2012, 12:40 PM)Karim نوشته: سلام
خداروشکر که جوابهای خیلی خوبی داری میگری ولی همانطور که می دونی اینو در نظر داشته باش اکثر اوقات استاد فقط یک روی سکه هست و روی سخت گیرانه تر سکه کمیته پذیرش هست و اگر نمره جی آریی و زبانت نتونه کمیته پذیرش رو متقاعد کنه گاهی استاد ممکنه نتونه کاری بکنه. مثلا من خودم به یک استاد ایرانی در فلوریدا که همشهری و هم رشته هم بودیم ایمیل زدم(قبلا چندسال تو ایران درس داده بود و من از طرف یکی از همکاراش در ایران بهش معرفی شدم) اولش خوب تحویل گرفت گفت سی ویت رو بفرس تا هر کاری ازم بر میاد واست انجام بدم. بعد که گفتم نمره جی آریی یم آماده نیس عقب نشینی کرد و گفت هروقت نمرت آماده شد اپلای کن!!!

شاد باشی
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین esf11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-08-2012, 04:07 PM
(23-08-2012, 12:51 PM)Shahrouz نوشته: سلام
ممنون . ولی دیگه مصاحبه چیه وقتی قراره کمیته منو بررسی کنه؟ من نمره جی ار ای و ریز نمرات خودم رو فرستادم. حتی اگر دقت کنی نوشته having reviewed these. یعنی نمره من رو می دونه. امیدوارم دوباره به کمیته پذیرش بابت جی ار ای و.. نخورم!! قول می دم اونجا که رفتم شکسپیر شم و ادبیات کهن انگلیسی رو به اوج خودش برسونم! D:
ببینید دوسته عزیز خوب قراره احتمالا ایشون شما را دستیار خودش کنه. یعنی بهتون RA بده. وقتی مصاحبه میکنن میخوان ببینن همونطور که بابک جان گفتن مقاله و کلا کارهایی که کردید خودتون انجام دادید و مسلطید و همچنین زبانتون را چک کنن که آیا میتونن راحت باهاتون ارتباط برقرار کنن. چون قراره شما با هم 4 5 سالی کار کنید دیگه.
اگه استاد خاطرتون را بخواد هر کاری واستون میکنه. ( البته دانشگاه به دانشگاه هم فرق داره ها ) مثلا چون استاد من را میخواست و من مینیممه گرجوت اسکول را حتی نداشتم اما کارهام را خودش انجام داد واسم. Smile
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-08-2012, 06:41 PM
سلام
بسیار ممنونم
من باهاشون یک مصاحبه یک ساعته داشتم. ایشون در نهایت گفتند که من رو برای پروژه می خوان و اپلای کنم و قرار شد که با ادمیژن آفیس در رابطه با نمره های من صحبت کنند. من راجع به فاند صحبت نکردم که چقدره! اشتباه کردم؟ بپرسم از طریق ایمیل؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Mahmoudb
**
نقل قول

23-08-2012, 08:03 PM
(23-08-2012, 06:41 PM)Shahrouz نوشته: سلام
بسیار ممنونم
من باهاشون یک مصاحبه یک ساعته داشتم. ایشون در نهایت گفتند که من رو برای پروژه می خوان و اپلای کنم و قرار شد که با ادمیژن آفیس در رابطه با نمره های من صحبت کنند. من راجع به فاند صحبت نکردم که چقدره! اشتباه کردم؟ بپرسم از طریق ایمیل؟
شهروز جان داری میری امریکا! کم کم به فکر گرفتن وقت سفارت باش! نه لازم نیست بپرسی چون دیفالت مصاحبه و ایمیل بازی برای فاند هست و بهت فاند میده
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

23-08-2012, 08:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2012, 08:19 PM توسط Shahrouz.)
(23-08-2012, 08:03 PM)Mahmoudb نوشته: شهروز جان داری میری امریکا! کم کم به فکر گرفتن وقت سفارت باش! نه لازم نیست بپرسی چون دیفالت مصاحبه و ایمیل بازی برای فاند هست و بهت فاند میده
خدا از دهنت بشنوه محمود جان! من ملبورن و سیدنی و موناش و... هم اسکالرشیپ جور شه برادر آمریکا جور شه هر جایی ، رو روی چشمام می ذارمD: ولی گفته اپلای آفیشیال هم انجام بده، یعنی اپلیکیشن فرمالیته است؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Mahmoudb
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-08-2012, 10:02 PM
(23-08-2012, 08:15 PM)Shahrouz نوشته: خدا از دهنت بشنوه محمود جان! من ملبورن و سیدنی و موناش و... هم اسکالرشیپ جور شه برادر آمریکا جور شه هر جایی ، رو روی چشمام می ذارمD: ولی گفته اپلای آفیشیال هم انجام بده، یعنی اپلیکیشن فرمالیته است؟
معمولا بعد مصاحبه وقتی میگن حله یعنی بفرست. بالای 90% پوزیشن رو گرفتی.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-08-2012, 11:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-08-2012, 11:31 AM توسط Babak.)
شهروز جان
من هم با نظر محمود موافقم و به احتمال زیاد با توجه به جوابی که از استاد گرفتید ایشون کمیته پذیرش رو قانع خواهد کرد. در مورد فاند به نظرم خوب کاری کردی که صحبت نکردی. به نظر من در شرایط فعلی که گزینه‌های زیادی نداری بهتره که محتاطانه عمل کنی. شما وقتی نامه ادمیشن رو از دانشگاه بگیری، جزئیات فاند درش نوشته شده و اون وقت می‌تونی تصمیم بگیری که آفر رو قبول بکنی یا نکنی یا اگر مقدار فاند کمه اون موقع می‌شه با استاد صحبت کرد که ببینی می‌تونه کاریش بکنه یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-08-2012, 03:32 PM
(23-08-2012, 06:41 PM)Shahrouz نوشته: سلام
بسیار ممنونم
خوب تبریک دوست عزیز
همانطور که بابک اشاره کرده خوب کرده که فعلا از فاند صحبتی نکرده و همانطور که محمود اشاره کرده در کنار پر کردن اپلیکیشن به فکر وقت سفارت باش
در مورد مسائل دیگه مالی و جا برای زندگی یواش یواش خودشون بهتون اطلاع میدن
به فکر خرید چمدان هم باشید Big Grin
نقل قول  

آفلاین waterfall
**
نقل قول

24-08-2012, 05:13 PM
با سلام
من با استادی در آمریکا مکاتبه کردم و نظرش مساعد بود که من رو به عنوان دانشجوی دکترا در نظر بگیره. در آخرین ایمیلی که داده جمله ای نوشته که نمی دونم منظورش دقیقا چیه؟ آیا در مورد این جمله لازمه من چیز خاصی براش بنویسم یا فرصت خاصی درش نهفته اس؟!!
it seems like you are pursuing the relevant opportunities we would
expect of someone who is wishing to pursue a career in academia. Keep in
mind that fit with the program, the faculty, the training model, etc.
is
very important as well, with any program. You will want to highlight
fit in your application
خیلی ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید
منتظرم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 100 بعدی »