عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟
آفلاین نوایی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-04-2012, 08:42 PM
سلام دوستان :
من دارالترجمه رسمی مهاجران (خیابان میرزای شیرازی ،بین بهشتی و مطهری ،نبش کوچه شهدا ) رو به هیچ کس توصیه نمیکنم ،مترجم رسمی شان بسیار بی سواد هستند و ترجمه هاشون پر از غلط ، و مهمتر از همه اینکه اشتباهات کارهاشون و خسارت هایی رو به مشتری هاشون میزنند به هیچ وجه نمی پذیرند،و بسیار پر رو و بی ادبانه با مشتری برخورد میکنند .به خاطر ترجمه غلط اونها تو سوابق کاری برادرم ، داشتندبا سرنوشت برادرم بازی می کردند.بخصوص خانمی اونجا هست که بسیار بی ادب و گستاخ هست . به همه دوستان توصیه می کنم اگر از جونتون سیر نشدید اون ور ها پیداتون نشه و به دوستان هم بسپارید.والا خسارت مالی و روحی بسیاری به مازدند.مالی رو آدم میتونه جبران کنه ولی اعصاب خوردی های این قضیه اصلا قابل جبران نیست من که ازشون نمیگذرم خدا هم از اونها نگذره.... الهی آمین
نقل قول  

آفلاین diana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-07-2012, 08:46 PM
سلام بچه ها من ميخام از طريق شركت اپلاي نيدز يا شركت لوح رايانه گزارش نمره تافل و جي آر اي ام را انجام بدم خوب و معتبر هستن. يا شما شركت بهتر و معتبر تري سراغ داريد كه قيمت اش مقرون به صرفه باشه.
راستي داالترجمه هاي زير در اصفهان هستند كدوم بهتر مقرون به صرفه تر و سريعتر هستند و هر امور خارجه و دادگستري هم مي گيرند؟
نقل قول  

آفلاین diana
**
نقل قول

10-07-2012, 08:43 PM
سلام بچه ها من ميخام از طريق شركت اپلاي نيدز يا شركت لوح رايانه گزارش نمره تافل و جي آر اي ام را انجام بدم خوب و معتبر هستن. يا شما شركت بهتر و معتبر تري سراغ داريد كه قيمت اش مقرون به صرفه باشه.
راستي داالترجمه هاي زير در اصفهان هستند كدوم بهتر مقرون به صرفه تر و سريعتر هستند و هر امور خارجه و دادگستري هم مي گيرند؟
سپاهان
اكبري
بقايي
بصيرت
در تهران دارالترجمه نيكان بهتره يا سعديان توي خيابان انقلاب؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-07-2012, 04:29 PM
(10-07-2012, 08:43 PM)diana نوشته: سلام بچه ها من ميخام از طريق شركت اپلاي نيدز يا شركت لوح رايانه گزارش نمره تافل و جي آر اي ام را انجام بدم خوب و معتبر هستن. يا شما شركت بهتر و معتبر تري سراغ داريد كه قيمت اش مقرون به صرفه باشه.
سپاهان
اكبري
بقايي
بصيرت
در تهران دارالترجمه نيكان بهتره يا سعديان توي خيابان انقلاب؟
سلام دوست عزیز،
من هم با دارالترجمه آقای اکبری کار کردم و هم با دارالترجمه دکتر بقایی. دکتر بقایی را از نزدیک میشناسم.
نظرم:
1- دارالترجمه، دکتر بقایی، قیمت هاشون کمی بالاسن. ولی کار را سریع تر راه می اندازد. تقریبا موارد مورد نظر شما را برات انجام میده. مثلا، دانشگاه مک مستر گفته بود که در ریزنمرات قید بشه که فارغ التحصیل شده باشید، ولی در اصل ریزنمره فارسی من همچین جمله ای وجود نداشت. از آقای دکتر بقایی خواستم، یک جمله غیر مستقیم و طبق قانون اضافه کردن که کار منو راه انداخت. نمایندگی وزارت امورخارجه اصفهان به دفتر ترجمه ایشون خیلی نزدیک هست.

2- دارالترجمه آقای اکبری، قیمت هاشون همون قیمت تعیین شده رسمی هست. پیش فاکتور می ده. قیمت هر آیتم ریز به ریز مشخص هست. سرشون خیلی شلوغ هست. اکثر ترجمه های زیاد یک هفته طول میکشند.
اخیرا با این دارالترجمه کار می کنم، یکی به خاطر قیمت های ارزون ترشون هست، یک موضوع دیگه اینه که یک روز قبل از تحویل ترجمه ها، زنگ می زنند که شما بروید ترجمه ها را چک کنید یک وقت مشکلی نداشته باشند.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین diana
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-08-2012, 06:23 PM
با سلام به دوستان

بنده بعد از 2 هفته زنگ زدن به دارالترجمه هاي تهران و اصفهان، دو تا
دارالترجمه پيدا كردم كه قيمت هاشون عالي بود. فقط نمي دونم از بين اين دو كدوم را
انتخاب كنم. من مشخصات هر دو را فرستادم تا دوستان اگر تجربه و اطلاعاتي از اين دو
دارالترجمه دارن در اختيارم قرار دهند و مرا در تصميم گيري كمك كنند. ( از لحاظ كيفيت كار، كيفيت پرينت صفحات ، كم غلط بودن ،
برخورد خوب با مشتري و خوش قول بودن:

الف) دارالترجمه دريا با سرپرستي آقاي نادري

كارهاي تاييد وزارت علوم دادگستري و امور خارجه را انجام مي دهد. چك پرينت هم
ميده.

ريز نمره هر ترمي 2000، دانشنامه 4000، سابقه كار 8000، لوح تقدير 8000تا
10000، زمان تحويل 13 سري 5 روزه، چك پرينت ميده،

آدرس: انقلاب، بين فروردين و ارديبهشت، ساختمان امير كبير، طبقه چهارم

ب) دارالترجمه سعديان

كارهاي تاييد وزارت علوم دادگستري و امور خارجه را انجام مي دهد. چك پرينت هم
ميده.

ريز نمره هر ترمي 2000، دانشنامه 6000، سابقه كار 8000، لوح تقدير 7000، زمان
تحويل 13 سري 3 روزه، چك پرينت ميده

آدرس: انقلاب، روبروي سينما بهمن، جنب
بانك صادرات، پلاك 136، ساختمان 1484، طبقه اول
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

11-11-2012, 09:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2012, 09:50 PM توسط blur.)
-تفاوت قیمت این دارالترجمه ها چرا اینقدر زیاده؟ امروز برادرم برده از چندتا پرسیده مثل دانشجو، سفیر و آبنوس...از 100 تومن تا 200 و خرده ای قیمت دادن برا شش سری دانشنامه و ریزنمره (بدون مهر وزار خارجه)...من تو پست های قبلی دیدم که دوستان گفته بودن دانشجو اشتباه زیاد داره و سفیرم ظاهرا زیاد مورد تایید نیست. ممنون میشم اگه کسی باز اطلاعاتی داره بده. مرسی Smile البته ظاهرا سعدیان رو هم زیاد تعریف میکنن!

-یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه مدارک پلمپ میشن پس آخه اسکنشون هم لازمه تکلیف اون چیه؟ چون ظاهرا همه این دارالترجمه ها فایل اسکن رو نمیدن!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-11-2012, 12:37 AM
(11-11-2012, 09:45 PM)blur نوشته: -یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه مدارک پلمپ میشن پس آخه اسکنشون هم لازمه تکلیف اون چیه؟ چون ظاهرا همه این دارالترجمه ها فایل اسکن رو نمیدن!
البته شاید خیلی مرتبط با تاپیک نباشه، ولی باید بگم که خودتون مدارک اسکن کنید! کاری که من کردم و همه جا هم قبول کردند. پلمب به این معنی نیست که محتویات مدرک ترجمه شده غیر قابل دسترسی باشه. فقط گوشه سمت چپ مدرک یه چیزی مثل پرچ می خوره و به راحتی می شه اسکن کرد همه صفحات رو.

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2012, 03:36 PM
(11-11-2012, 09:45 PM)blur نوشته: -تفاوت قیمت این دارالترجمه ها چرا اینقدر زیاده؟ امروز برادرم برده از چندتا پرسیده مثل دانشجو، سفیر و آبنوس...از 100 تومن تا 200 و خرده ای قیمت دادن برا شش سری دانشنامه و ریزنمره (بدون مهر وزار خارجه)...من تو پست های قبلی دیدم که دوستان گفته بودن دانشجو اشتباه زیاد داره و سفیرم ظاهرا زیاد مورد تایید نیست. ممنون میشم اگه کسی باز اطلاعاتی داره بده. مرسی Smile البته ظاهرا سعدیان رو هم زیاد تعریف میکنن!

-یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه مدارک پلمپ میشن پس آخه اسکنشون هم لازمه تکلیف اون چیه؟ چون ظاهرا همه این دارالترجمه ها فایل اسکن رو نمیدن!
تفاوت قیمت زیادشون به خاطر وضعیت خرابه اقتصادیه که به اون ها هم رسیده.... وقتی هیچ سرپرستی ای نیست واسه خودشون میگیرن دیگه...
فک کنم قبلا هم گفتم، یه دارالترجمه هست به نام البرز توی کرج، اگه امکانش رو دارید ببرید اونجا قیمتش معقول بود و کیفیت عالی، الان نمیدونم چطوریه!! تلفنش رو هم ندارم، از گوگل فک کنم بتونید پیدا کنید، یه زنگ بزنید و قیمت بگیرید شاید خوب بود قیمتش...
موفق باشید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین ariaie
**
نقل قول

امتیاز این پست: 15
12-11-2012, 03:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2012, 04:13 PM توسط ariaie.)
درود بر همگان، این قیمت هایی که توی ضمیمه هست رو 22 sep گرقتم

تجربه شخصی : آبیز ترجمه هاش خوب و بسیار کم غلط، سفیر بیدقت، سعدیان هم سریع و خوب بود ولی اشکال ریز دارن حتما چک پرینت بگیرید و دقیق چک کنید!

برای تاییدیه دقت کنید که قیمت به شدت بالا رفته، از اونجایی که عمومشون بهم گفتن باید ببینیم چین مدارک دیگه رو تاییدیه تاکید نکردم منتها بدونید که هر تاییده حتی از قیمت ترجمه بیشتر ممکنه بشه!

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 12
23-11-2012, 12:13 PM
درود
این اطلاعاتو این هفته گرفتم گفتم ممکنه مفید باشه:
اینا انقلاب هستن

دارالترجمه پوریا
دانشنامه:7000
ریزنمرات ترمی:2500
تقدیرنامه:20000
تمبردادگستری:10000
تحویل 3روزه
انقلاب-روبروی دبیرخانه دانشگاه-بین فروردین و اردیبهشت-پاساژامیرکبیر-شماره1460-ط2
تلفن 66404022

دارالترجمه دریا
دانشنامه:6000
ریزنمرات ترمی:2000
تقدیرنامه:8000
طبقه ی بالای پویاست
تلفن:33065754

دارالترجمه آبنوس
دانشنامه:10000
ریزنمرات ترمی:2000
تقدیرنامه:8000-10000
تمبردادگستری:10000
تحویل 4روزه

دارالترجمه آتنا
دانشنامه:10000
تقدیرنامه:10000
تحویل 4روزه

دارالترجمه انقلاب
دانشنامه:7000
تقدیرنامه:7000
تمبردادگستری:8000
تحویل 4-5روزه
م انقلاب-خ انقلاب-بین اردیبهشت و 12فروردین-ساختمان 1348-طبقه5-واحد6ب
تلفن 66410680
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 09:34 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی