عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی موافقان حذف ارز دانشجویی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
موافقان حذف ارز دانشجویی
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-08-2012, 02:11 AM
(05-08-2012, 01:34 AM)Pink Floyd نوشته: درود
کریم جان یعنی کسی بخاطر این موضوع برای شما فحش فرستاده؟ شما فکر میکنی حذف بشه درسته خب شما اینجوری فکر میکنی من نمی فهمم چرا باید فحش فرستاده بشه؟ حتمن گزارش کنید.
درود بر شما،
آره دیگه بخاطر همین موضوع . اونقدر حر فهای رکیکی بودند که من خجالت کشیدم به مدیران سایت گزارش کنم و بیخیال شدم.

شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-08-2012, 09:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2012, 10:00 AM توسط ahmadpashaei.)
سلام کریم جان خوبی؟جدی فحش دادن؟!!! من نمیفهمم چرا باید چنین کاری بکنن ولی حتما گزارش بده آخه من بعید میدونم از اعضای شناخته شده و کسایی که معمولا همیشه آنلاین میشن حتی یکنفر همچین کار زشتی بکنه.به هر حال نظر شما محترمه و منم در مورد یک قسمت از حرفات درمورد دانشجوهای دانشگاه ها یا کشورهای ضعیف (علمی) موافقم ولی گفتم نباید اونارو فوری اجنبی دونست چون سلایق و توانایی ها متفاوته و اونام مال همین کشورن،شاید ارزش کار و علمشون بعدا مشخص بشه و من خودم حداقل سه مورد درس خونده مالزی و هند دیدم که خیلی کارشون درسته و دارن واقعا پروژه های خوبی انجام میدن و یکی هم خانمی هست که عضو هیات علمی شهید بهشتی شده،تازه رساله دکتریش مونده بود هنوز (پارسال)! همیشه استثنا وجود داره مثلا 99%دانشجوهای شریف پر انگیزه و قوی هستن و 20%دانشجوهای آزاد پرانگیزه اند،ولی یهو همون آزادی ارشد شریف قبول میشه ولی شریفی نمیتونه!پس با تلاش میشه آدم خودشو برسونه و نباید صرفا بخاطر اینکه در کشوری در حال توسعه یا حتی عقب افتاده درس میخونن فورا از ارز و بقیه چیزا محروم بشه و بگن اون به درد ما نمیخوره دلارشو قطع کنیم!
در ضمن اگر دانشجو فول فاندم باشه کلی هزینه کرده برای پروسه پذیرش که همه با دلار آزاد و اونم قیمتهای پرت و کذایی آزمونهای زبان بوده دیگه،حدود چند هزار دلار با پول بلیط و خرج دو ماهش(یکماه زودتر میره و آخر ماه اول حقوق میگیره احتمالا دیگه) نباید ببره؟اینا نباید جایگزین بشه؟! بازم نکنه دیگه اینکه بخاطر تقلب چینی ها و هندی ها در آزمون ها و توصیه نامه ها و مقاله ها و ... این اواخر مد شده بگن یک ترم با هزینه خودتون بیاین و اگر کارتون خوب بود من فاند میدم! در این صورت که اگر شهریه بخشیده نشه طرف خدا تومن باید ببره برای همون 6 ماه اولش.فکر میکنید چند نفر ار پسش بر میان؟ به هرحال ارز به هیچ وجه نباید آزاد فروخته بشه و باید به همون قیمت اصلی خودش(که کم بالا نیست!) به دانشجوها داده بشه.

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-08-2012, 02:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2012, 02:46 PM توسط ShahdaD.)
(05-08-2012, 01:31 AM)Karim نوشته: شهداد جون ببخشید که ارسال شما رو بعنوان پاسخ بهش انتخاب کردم چون نسبت به فحش هایی که دادند دوستان در ارسال خصوصی این جمله شما خدایش خیلی مودبانه تر هست.

به به خوشمان آمد اینها همون قشری هستند که نخبه هستند و اگر هم بر نگردند ایران بازم مایه افتخار ما هستند. چقدر قدرت شنیدن حرفا مخالفمون بالاست و چقدر فحش نمیدن ، انوم چه توهین ها و فحشی هایی دمتون گرم خدایش

در هرصورت خواستم ببینم قدرت تحمل شنیدن حرف مخالف بین نخبه ترین افراد! چقدره که دیدمو و لذت بردیم . وگرنه من چیکارم که بخوام بگم ارز بدن یا ندن . بخوان حذف کنن عینه آب خوردن حذف میشه. سوخت سهمیه بندی نشد.؟ یارانه ها برقرار نشد؟ بخوان هم ارز بدن میدن.................... منم یک تحصیلکرده آس و پاس مثل همه شما لووووووووول

شاد باشید
من هیچ بی احترامی در پستم پیدا نکردم...تنها ترجیح دادم مانند سایر افرادی که اینجا اعصاب خودشون رو برای توضیح این مساله برای شما خورد میکنند نکنم.

اما پاسخی به حرف های بالا لازم دیدم...یک نکته من به شما توهینی نکردم، اما اگر کسی هم به شما توهین کرده تعجب نمیکنمف من این کار رو تایید نمیکنم، حتی کار زشتی هم میدونمش، اما شما اومدید در بدترین لحظات دارید با اعصاب افرادی بازی می کنید که دانشجو هستند و کل زندیگشون به این قضیه بستگی داره..بعضی هاشون شاید ناچار بشوند به کشور برگردن..بعضی ها افسرده میشن، دیگه هیچ وقت نمیتونند روی پاشون باایستند..بعد شما دارید می گید این صحبت ها رو کردید که ببینید قدرت تحمل حرف مخالف در قشر دانشجو چه قدره؟ نکنه این موضوع مرگ و زندگی برای بعضی از دانشجویان رو با بازی یا یک آزمایش تحقیقاتی برای خودتون اشتباه گرفتید؟

استدلال های از بنیاد تو خالی انجام دادید، حرف از ساخت 300 مدرسه برای کودکان می کنید اما نمی گید که چه شد دلار 1080 توامنی شد 2000 تومان؟ نمی گید چرا کمک های ملیارد دلاری به لبنان و سوریه میشه و ایا این حق جوانان ایرانی نیست؟ نمیگید چرا سایر کشورهای نفت خیز دلار مجانی به مقیم های اون کشور میدهند و این سرنوشت ایرانیان است؟ نمی گید اون همه طلاهایی که از ایران خارج شد و در ترکیه متوقف شد چه بر سرش اومد؟ خاوری الان کجاست و اون 3000 ملیارد توماان چه شد؟

لطفا بحث رو با بنده ادامه ندهید، چون این بحث غیر منطقی، بی نتیجه است.

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-08-2012, 03:29 PM
(04-08-2012, 12:32 PM)Karim نوشته: میدونم که همه مخالف حذف ارز دانشجویی هستید، بر این اساس این تاپیک را زدم و ببنیم حالا که همه در جایگاه معترض واقع شدند آیا کسی شهامتش داره که حرفه حق رو بزنه یا اینکه همه تسلیمه نظر جمع شده اند
من موافق حذف ارز دانشجویی هستم زیرا:

1- دلایل عمده درلینک اومده ، نویسنده این لینکم من نیستم

www.hardanbir.com/2012/07/blog-post_31.html
2- دانشجویان ایرانی مقیم خارج دارن از این راه کسب در آمد بدون زحمت می کنن و این حقشون نیست دانشجویی که داره در مالزی، فیلیپین و .. درس میخونه چرا باید بهش پول داده باشه؟ بمونه همین ایران دانشگاه دولتی ، شبانه آزاد ، پیام نور درسش رو بخونه. چه علم و تکنولوژی قراره از این کشورها وارد ایران شود؟ کسی هم که آمریکا و کانادا درس میخونه که داره فول فاند میگیرد اونیم هم که فاند نمیگره دیگه مسولش دولت ایران نیست که فاند ایشون رو تامین کنه

3- ببخشید دوستمون حساب کردن که 300 میلیارد تفاوت ارز آزاد ودولتی هست. این مبلغ اولا بیشتر هست در ثانی با همین 300 میلیارد میشه 300 درمانگاه در مناطق روستایی ایران تاسیس کرد اصلا این مبلغ رو دولت بده به بیماران سرطانی که دارو هاشون گرون هست یا اینکه اگه قراره صرفه علم بشه کمک به تجهیز دانشگاههای داخل بشه و.....

3- توی اون لینک خوب گفته اگه بخواد بحث اختلاس و کمک به لبنان و.. پیش بیاد که منم موافقم این هزینه ها نباید بشه.

4- صادق باشیم یک نفر الان به من بگه مثلا فردی که در سال 2000 از مک گیل دکتری برق گرفته و الان اونجا هم استاده چه سودی واسه مردم ایران داره؟ چقدر هزینه شده واسش که مدرک بگیره ایران بعدشم گذشته رفته. حالا دولت به 20000 هزار نفر کمک کنه که بعد مثلا قراره ده نفرشون بگردن ایران!!!! اگه اینجوری باشه که ما در همین ایران این هزینه ها رو صرف ورزش نو جوانان و جوانان بشه که چند مدال المیپک بگیرن سودش واسه ایران بیشتره تا اینکه یک نفر مدرک در خارج بگیره و ایرانم برنگرده و بخواد در کانادا و..واسه ایران مایه افتخار باشه

موفق باشید

با سلام به شما و بقیه دوستان.
قبل از پاسخگویی یکی دو مورد رو بگم: اول منم بشدت با توهین و... به نظرات مخالف، مخالفم! هر کس و مخصوصا مایی که مثلا تحصیلکرده هم هستیم باید با دلیل و منطق با هم بحث کنیم،اگرم بهردلیل نمیخوایم چیزی بنویسیم امتیاز مثبت و منفی هست که میشه استفاده کرد (مثل من که استفاده کردم!). دوم، از شما که این بحثو شروع کردید دعوت می کنم تا رسیدن به یک نتیجه حداقل نسبی این بحثو ادامه بدید. بنظر من یا باید از اول بحثو شروع نمی کردید و یا حالا که یک عده دارن با دلیل مخالفتشون با حرفتونو اعلام می کنن، درست نیست بگید من دیگه جواب نمیدم! اینم بنوعی توهینه که خودتون بشدت ازش گلایه داشتین...
برای پاسخگویی اول بگم اینقدر این طرح از نظر منطقی ضعیفه که دلایل زیادی برای محکوم کردنش وجود داره.من فعلا به چند تا حرف شما جواب میدم،باقیشم اگه فرصت شد ادامه میدم وگرنه خیلیاشم در سایتها یا پستهای مختلف دوستان دیگه نوشتن...
1.از عنوان شروع می کنم. حداقل تابحال که از جمع دانشجویان فقط شما موافق حذف ارز دانشجویی بودید! بنابراین شاید بهتره عنوان رو به "موافق حذف ارز دانشجویی" تغییر بدید!
2. همون ابتدا نوشتید آیا کسی شهامت حرف حق رو داره یا... اینمورد رو البته یکی دیگه از دوستان هم جواب داده بودن. بنظر من شما اجازه بدید که بحث پیش بره، در حین بحث با داشتن یک وجدان بیدار! قاعدتا میشه به این نتیجه رسید که حق کدومه و باطل کدوم...
3. اون لینک رو من در چند جای دیگه ذیل مطالب مربوط به ارز دانشجویی دیده بودم. نمیدونم نوشته کیه، اما بنظر میرسه تنها متن فارسی نوشته شده توسط فرد حقیقی (یا احتمالا دانشجو) در اینترنت در حمایت از حذف ارز دانشجویی باشه! پاسخ به اون متن هم اگر فرصت شد شاید بهتر باشه در همون سایت خودش انجام بشه.
چون نمیخوام پست طولانی و از حوصله خواندن خارج بشه، همینجا تمومش میکنم.(در صورت پاسخ شما قسمت بعدش رو هم خواهم نوشت). اما ازتون دوباره دعوت میکنم که حالا که این بحثو شروع کردید، اگرم همچنان بر نظرتون - که در جای خودش محترمه- هستید، تا رسیدن به یک نتیجه ادامش بدید. در غیر اینصورت بجز بی احترامی به دیگران، همونطور که گفتم اینطور بنظر میرسه که از نظرتون برگشتید که البته اینم نه تنها هیچ ایرادی نداره که باعث سربلندیه که یک فرد حرف حق دیگران رو بپذیره...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-08-2012, 03:50 PM
(04-08-2012, 07:45 PM)Karim نوشته: هرچند خواستم دیگه ارسالی نداشته باشم
ولی بهر حال ، من افرادی رو می شناسم یعنی خودم با چشمای خودم دیدم ارز دولتی گرفت بعد در بازار آزاد نقدش کرد و داد به خانوادش و رفت بخارج! چه فرقی هست بین این افرادی که نیاز ندارند اما میگیرند ودزدی؟ دزدی دزدی هست چه سه هزار میلیارد دلار چه پنج هزار دلار!!
همین الان که داشتم این ارسال رو انجام میدادم یکنفر پشت در خونمون زد گفت از طرف موسسه .. هستم واسه کمک به بچه های یتیم.. یکنفررو به من نشون بدهید که ارز رو گرفت و فروخت در بازار آزاد و سودش رو به بچه های یتیم کمک کرد؟ بخدا یکنفر هم نیست..

فقط تنها کسانی که از حذف ارز دانشجویی متضرر می شوند کسانی هستند که پارشیال فاند دارند یا فاند ندارند والان در حال تحصیل هستند که باید به اونها داده بشه و دیگه قطع بشه
ببخشید راه عدالت حذف ارز دانشجویی نیست ولی بنظر شما ایا این حقه که افرادی ارزشون را در بازار آزاد بفروشن هرچند نیازی ندارند به این پول؟ اون مثالی هم که زدم منظورم این بود که 300 میلیارد مبلغه کمی نیست کلی کار میشه باهاش انجام داد. چون یکی از دوستان گفتند که این مبلغ که خیلی خیلی ناچیزه

معذرت میخام منه نوعی هم الان متقاضی تحصیل در خارجم و توانایی پرداخت هزینه های اپلای رو به دلار ندارم پس منم دلار دولتی میخام ، کم نیستند بچه هاییکه نمی تونند هزینه های اپلای بدن و هزار تا در میزنن تا هزینه ها رو جور کنند!! هزیته یک سال اپلای واسه ده تا دانشگاه حدود چهار پنج میلیون تومن میشه..
فکرشون کنید یک دانشجویی دوبار یا بیشتر پشت سرهم بخواد اپلای کنه چقد باید هزینه بده؟

اگرم منطقتون اینه که حالا که در مملکت ببخشید بخور بخور هست و این مبلغ خیلی ناچیز هست واگرم نا عادلانه هست اشکال نداره چون راه دیری نمیره خوب دیگه اون بحثش جداس.
چون این مطالب رو در پاسخ به سوال من گفتید، این پاسخ رو میدم و ادامه نخواهم داد.
در مورد اکثر مطالب این پستتون، پاسخی ندارم. کمک به بچه های یتیم و ... مطالب هست که نه مربوط به این قضیه است و نه من در اینجا علاقه ای به وارد شدن درش دارم. بهتره به بحث های منطقی بپردازیم.
شما به سوال من پاسخ ندادید. من عرض کردم که دولت در واقع پول خرج نمی کنه! دولت داره دلار می فروشه و هزینه اش رو می گیره. فرض کنید که در جایی بلیط یک مسابقه فوتبال به قیمت واقعی فروخته میشه. در عین حال، عده ای همون بلیط رو در بازار سیاه به قیمت غیرواقعی (مثلا دوبرابر) می فروشند. حالا اگر اون مرکز فروش بلیط، به بهای واقعی بلیطش رو بفروشه، آیا ضرر کرده؟ آیا از جیب خودش خرج کرده؟ اصلا به این موضوع دقت کردید وقتی داشتید پستتون رو ارسال می کردید؟
سوال منطقی که می تونستید داشته باشید این بود که چرا بقیه اقشار باید از این قیمت واقعی محروم باشند و هزینه دلالی رو بپردازند؟ در این صورت پاسخ می تونست این باشه که سوءمدیریت ها سبب شده که بازار دلالی گرم گرم باشه و قیمت ها به این صورت کاذب در بیاد. حالا عده کمی از جمعیت که این ارز براشون ارزش حیاتی داره دارند (یعنی دانشجویانی که نه وارد بازار کار شدند و نه معمولا سرمایه ای دارند و باید از سوی خونواده ها همچنان تامین بشن) ارز رو به قیمت واقعی تحویل می گیرند. آیا این ناعدالتی در حق بقیه است؟ سوال پست قبلی ام رو در اینجا باز مطرح می کنم. آیا راه عدالت، افزایش بها برای بقیه است؟
پرسیده بودید که چرا دانشجویان داخل نباید از این تسهیلات بهره مند باشند. سوال از بیخ و بن غلط هست چرا که: همونطور که عرض کردم دولت پولی برای دانشجویان خارج خرج نمی کنه که حالا بخواد برای دانشجویان داخل هم خرج کنه! دولت داره بهای واقعی ارز رو می گیره! به همین راحتی!
در مورد پاراگراف آخرتون، در واقع اگر منطقی نگاه کنید، این عقیده خودتون هست که در حق دانشجویان خارج از کشور هم باید بخور بخور صورت بگیره تا همه چی عادلانه بشه! و اگر اونها جیب دولت رو با پرداخت سود دلالی پر نکنند، پس دیگه در حق بقیه اقشار بی عدالتی شده!

پ.ن: اگر کسی توهینی کرده، گزارش کنید تا برخورد مناسب صورت بگیره. راهش زیر سوال بردن قدرت تحمل انتقاد کاربران و نتیجه گیری در مورد رفتار ما ایرانیان و زیر سوال بردن قشری که نخبه نامیدید نیست...

موفق باشید Smile

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

06-08-2012, 01:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2012, 01:18 PM توسط Karim.)
(04-08-2012, 04:20 PM)ShahdaD نوشته: گاهی پاسخ ندادن به یک حرف بهتر از پاسخ دادن به آن است..
درود،

قبل از هر چیز از مدیران محترم خواهش می کنم که این ارسال ایشون و تمام ارسال های نامربوط را پاک کنند یا به تاپیک مربوطه که ایجاد شده انتقال دهند چون عنوان این تاپیک موافقان حذف ارز دانشجویی هست نه مخالفان و تعجب می کنم که مدیران عزیز که همیشه اینجور مواقع ارسال های نامربوط رو حذف می کردند اینبار مثلا این ارسال شهداد رو واکنشی بهش نشون نداند واون پاک نکردند چرا که نه تنها با عنوان تاپیک مرتبط نیست بلکه محتویی هم ندارد.

جناب شهداد اگه شما مخالف حذف ارز دانشجویی هستید دلیل نداشت که این ارسال رو انجام بدهید و اصلا در این تاپیک اظهار نظر بفرمایید چون اینجا مربوط به موافقان بوده.

هر شهروند ایرانی حق داره نسبت به قوانین موجود در کشورش اظهار نظر کنه چه مخالف و چه موافق و اون شما نیستی که استدلال های کسی رو توخالی یا تو پر! فرض کنه.

در مورد اینکه کمک میلیاردی به .. و خرج های الکی دیگه می کنند ، اولا که اگه این بحث اینجا باز بشه خلاف مقررات سایت هست و بهتره اینجا نشه من هم نماینده ودولت و مسسولین نیستم که بخوام توضیح بدم که چرا دلارو.. بالا رفته برید از اونایی که اینکارو کردند جواب بخواهید. خوده منم جزو کسانی هستم که انتقاد دارم به وضعیت تورم ، ارز و..
اما خلاصه کلوم شمایی که مخالف ولخرجی های دیگه در مملکت هستی چند بار مثل طرحی که الان مطرح شده به تکاپو افتادی که جلوشونو بگیری؟ یا اینکه هرجا فقط منافع شخصیت مثل الان در خطر میوفته به تکاپو میا فتید؟

خانم زری، شمای و دوستانی که می فرمایید نرخ واقعی مثلا دلار همون نرخ دولتی هست من خدمتتون عرض می کنم خیر نرخ ایده آل دلار و.. و آرمان همه ما یک ریال هست بله یک ریال یعنی در حالت استاندارد و ایده آل واحد پول ما باید برابری کنه بار نرخ دلار ویوروو .. ولی می بینید که اینجوری نیست
کی مقصرشه؟ بله من باشما موافقم برنامه های غلط و مشکلات مدیریتی و.... بجای اینکه داد بزنید ارز دانشجویی به مابدهید چرا داد نزندی که ارز رو درست کنید؟!!!!!!!!!!
چیزی که الان در کشور وجود داره اینه که نرخ ارز بالار فته و ارزش ریال پایین اومده و قیمت اصلی ارز همونی هست که در بازار آزاد وجود داره، نه چیزی دیگه و اصلا معنی نمیده که ارز دولتی حتی واسه مسافران و .. وجود داشته باشه اکثر مردم نه مسافر خارجند نه چیزی، چون پولشو ندارند که بخوان برن خارج، دلیل نداره که از گرده مردم و از پول بیت المال برداشته بشه و ارز دولتی ارایه بشه، هرکه میخاد بره خارج ارز آزاد بخره هرکسی هم که نداره که اکثرا اینطورین داخل می مونندو تا اخر عمرشون هم حتی یک سفر خارج هم نخواهند نرفت. ارز دولتی یک ارز کاذب هست وخدش باعث دامن زدن به افزایش ارز آزاد هم شده، واگه حذف بشه ارز آزاد هم ممکنه قیمتش تا حدود اصلاح بشه.

احمد در بالا مثال خوبی زد، ببنید اون دانشجویی که پول نداره ادامه تحصیل در خارج بده که 99 درصد دانشجویان ما اینطوری هستند من ش رط می بندم حتی توانایی این رو نداره که حتی ارز رو به قیمت دولتی هم بخره حتی توانایی این رو نداره که یک لب تاب بخره . خیلی از دانشجویان ما متاسفانه واسه خریدن لب تاب هم وام میگیرند. خیلی ها واسه ثبت نام تافل و.. هم به زحمت پولشو جور می کنند و اصلا به ذهنشون هم نمیرسه که بخوان ارز دولتی بخرند و خارج بروند. این دسته از دانشجویان که خوشبختانه یا متاسفانه جزو باهوشترین دانشجویان این مملکت هستند که یا فقط دنبال فول فاند هستند یعنی همه سعیشون رو می کنند که آنقدر خودشون رو قوی کنند که فول فاند بگیرند و اغلبا هم می گیرند فاند کامل رو یا اینکه در کنکورهای دولتی داخل شرکت می کنند و ایران ادامه می دهند پس اونی که میخاد مثلا سالی ده میلیون تومان نقد بده ارز دولتی بخره و در فیلیپین و ... دندانپزشکی و.. بخونه فک نمی کنم واسش خیلی سخت باشه که ارز آزاد بخره.

دوستانی هم میگویند ما اگر فاند کامل هم بگیرم بازم در ماه اول دوم به پول نیاز داریم اینها هم متاسفانه اغلب جزو همون کسانی هستند که حتی ارز دولتی هم بزور می خرند وبنظرم اینها متاسفانه با حذف ارز دانشجویی بیشتر از همه متضرر می شوند.

من به کسانی که در کشورهای فیلیپین و مالزی و.. که مثال زدم نگفتم اینها خدایی نکرده اجنبی هستند ولی گفتم خدا رو شکر اکثرا وضعیت مالییشون خوب هست و ارز دولتی و آزاد واسشون فرقی نداره.

اون مثالی هم که زدم که میشه با این پول درمانگاه و غیره ساخت بازهم تاکید کنم در پاسخ به دوستی گفتم که عرض کردند اون مبلغ تفاوت نرخ ارز ازاد و دولتی ناچیز هست و کاری نمیشه باهاش کرد و من گفتم خیر اینطوری هم نیست خیلی هم ناچیز نیست ، همون 300 میلیارد تفاوت نرخ اررز میشه باهاش در 300 نقطه ایران 300 درمانگاه کوچک تاسیس کرد

زمانی که خواستند ارز دولتی بفروشتند 25 هزار نفر اسم نوشتند ومتقاضی ارز دولتی شدند در حالی که وزرات علوم آمار داده لیست ما نشون داده که الان 80 هزار نفر دارن خارج درس میخونند و فقط 25 هزار نفر متقاضی ارز شدند، سوال اینه که خیلی ها از این ارز دولتی خبر ندارند و احتمالا در آینده نزدیک این 25 هزار نفر بیشتر هم بشه و اینکه واقعا چند نفر از اون 25 هزار نفر با حذف ارز دانشجویی دچار بحران می شوند؟ اونهایی که تونستند دلار 1200 تومن بخرند و برن خارج، دلار 2000 تومنی هم واسشون نباید خیلی فرق کنه چون خدا رو شکر دستشون به دهنشون میرسه و مثله اکثریت نیستند که پول خرید لب تاب هم ندارند!

بازم در اخر اگه دوستان موافق هستند با حذف ارز اینجا اظهار نظر کنند و از مدیران محترم میخواهم که ارسال های نامربوط را حذف یا به تاپیک مناسب منتقل دهند

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-08-2012, 01:26 PM
درود
منم موافقم که در این تاپیک فقط موافقان ارز دانشجویی پست بذارن، اونایی هم که مخالفن یه تاپیک جدید درست کنن. عنوان تاپیک مشخصه.
کلاً لزومی نداره اینقدر نسبت بهم موضع بگیریم، کریم اینجوری فکر میکنه، شما طور دیگه ای. کلاً اعصاب خودتون و بخاطر این مسائل خورد نکنید.
نه اینکه این مساله بی اهمیت هستش، برعکس این مساله در برنامه ریزی تک تک ما تاثیر گذار هست، از قیمت تافل - در اولین مرحله اپلای - تا قیمت بلیط برای خروج از کشور -آخرین مرحله. حالا بعضی از ما با این حذف این ارز دانشجویی بدبخت میشیم - خودم رو میگم - به کریم ارتباطی نداره. من فقط میتونم دعا کنم که کریم یه پذیرش توپ از هاروارد بگیره بدون فاند کامل، شاید بتونه شرایط شهداد رو درک کنه.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

06-08-2012, 02:31 PM
درود بر پینک عزیز،

منم آرزو می کنم که دانشجویان و تحصیلکرده های جامعه بعنوان وجدان های بیدار هر جامعه نسبت به همه مسایل و موضوعات از ریز و درشتی که در کشور اتفاق میوفته حساس باشیم نه اینکه فقط تا یک موضوع به شخص خودمون برمیگرده بر آشفته بشیم وبه بقیه قوانین و طرح ها بی تفاوت باشیم. وفقط به خاطر ارز دانشجویی نباشه که به دفتر نماینده ، به دفتر نشریات و.. مراجعه کنیم شاید خیلی از قوانینی نامساعدی هم که در گذشته تصویب شده اگر حساسیت و پیگیری های لازم انجام میشد اون قوانین هم تصویبو به اجرا گذاشته نمی شدند و نتها ارز ارزآزاد خیلی کمتر از این حد می بود، و تورم هم بالا نمی بود.

و کسانی هم که نگران تهیه بلیت و ماههای اولشون هستند فک نمی کنم که تا زمانی که گواهی تحصیل در کشور مربوطه به تایید سفارت ایران برسه به کسی ارز بدهند ، یعنی به شما واسه گرفتن بلیت و خرج ماههای اولیه تا قبل از تحصیل و گرفتن گواهی تحصیلی ارز دولتی نمی دهند
و در آخر اگرم این قانون تصویب شد همش جنبه منفی ونمیه خالی لیوان رو نبینیم جنبه مثبت هم ببینم تا یه وقت اعصابمون بهم نریزه. و کسانی که تونستید ارز دولتی بخرند فک نمی کنم واسه خرید ارز آزاد دچار بحران غیر قابل جبران شوند.

مرسی
(06-08-2012, 01:26 PM)Pink Floyd نوشته: درود
منم موافقم که در این تاپیک فقط موافقان ارز دانشجویی پست بذارن، اونایی هم که مخالفن یه تاپیک جدید درست کنن. عنوان تاپیک مشخصه.
کلاً لزومی نداره اینقدر نسبت بهم موضع بگیریم، کریم اینجوری فکر میکنه، شما طور دیگه ای. کلاً اعصاب خودتون و بخاطر این مسائل خورد نکنید.
نه اینکه این مساله بی اهمیت هستش، برعکس این مساله در برنامه ریزی تک تک ما تاثیر گذار هست، از قیمت تافل - در اولین مرحله اپلای - تا قیمت بلیط برای خروج از کشور -آخرین مرحله. حالا بعضی از ما با این حذف این ارز دانشجویی بدبخت میشیم - خودم رو میگم - به کریم ارتباطی نداره. من فقط میتونم دعا کنم که کریم یه پذیرش توپ از هاروارد بگیره بدون فاند کامل، شاید بتونه شرایط شهداد رو درک کنه.

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-08-2012, 03:04 PM
(06-08-2012, 02:31 PM)Karim نوشته: درود بر پینک عزیز،

منم آرزو می کنم که دانشجویان و تحصیلکرده های جامعه بعنوان وجدان های بیدار هر جامعه نسبت به همه مسایل و موضوعات از ریز و درشتی که در کشور اتفاق میوفته حساس باشیم نه اینکه فقط تا یک موضوع به شخص خودمون برمیگرده بر آشفته بشیم وبه بقیه قوانین و طرح ها بی تفاوت باشیم. وفقط به خاطر ارز دانشجویی نباشه که به دفتر نماینده ، به دفتر نشریات و.. مراجعه کنیم شاید خیلی از قوانینی نامساعدی هم که در گذشته تصویب شده اگر حساسیت و پیگیری های لازم انجام میشد اون قوانین هم تصویبو به اجرا گذاشته نمی شدند و نتها ارز ارزآزاد خیلی کمتر از این حد می بود، و تورم هم بالا نمی بود.
درود دوباره
کریم جان شما خودتم داری از عنوان تاپیک فاصله میگیری. بحث های ریز و درشت که در کشور اتفاق میافته زیاد جالب توجه نیست - بعنوان مثال بحث لایحه خانواده و چند همسری در نگاه اول جالب توجه هست ولی ارزش رفتن تا سر خیابون رو نداره چه برسه به رفتن تا دفتر فلان نماینده - بهتره در مورد همون نیمه ی پر لیوان بحث کنیم. که بنظر من لزوما چیز خوشایندی در لیوان نیست. دوستان لطفاً در راستای عنوان تاپیک مطلب ارسال نمایند - پا تو کفش مدیران ارشد کردیم.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-08-2012, 03:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2012, 03:48 PM توسط QUPHAS.)
این پست رو از طرف یک مخالف نخونید( نمیخوام پستم حذف بشه Confused ) صرفاً یک توضیح کوچولو در مورد ارز!
ببینید این سیستم پایین آوردن ارزش پول ملی در مقابل دلار یک ترفند شناخته شده ی اقتصادیه که اکثر کشورها هنگام مشکلات اقتصادی استفاده می کنند. دولت که درآمدش از صادرات با دلاره این موضوع تاثیری روش نمیذاره اما همون دلار رو با ارزشی بیشتر و کاذب وارد بازار داخل میکنه و بازار داخلی که درآمدش مثلاً با ریاله این مابه التفاوت رو میده به دولت و در واقع دولت روی هر دلار 1200 تومانی، 750 تومان به جیب مبارک میزنه. سودی که دولت با این کار میکنه هزاران برابر کل ارز دانشجوییه. یعنی به طور مستقیم مقداری از کمبود بودجه از مردم و بازار داخل تامین میشه! اینکه یونان عضو یورو شده و دولتش دیگه نمیتونه ارزش پولش رو بالا پایین بکنه، یکی از مهمترین دلایل رو به ورشکستگی رفتن یونان اعلام شده!
در مورد بعضی دوستان هم که این ارز رو در بازار آزاد میفروشن با توجه این قضیه میشه گفت اونها فقط سر سفره ای نشستن که دولت برای خودش پهن کرده!!!! همین! بهنرین کار اینه که کل این سفره جمع بشه!
خدا عاقبت ما را به خیر کناد!

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
Topic locked 

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-06-2025، 03:00 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی