عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی موافقان حذف ارز دانشجویی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
موافقان حذف ارز دانشجویی
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 510
امتیاز: 639
امتیاز این پست: -3
#11
04-08-2012, 07:45 PM
هرچند خواستم دیگه ارسالی نداشته باشم
ولی بهر حال ، من افرادی رو می شناسم یعنی خودم با چشمای خودم دیدم ارز دولتی گرفت بعد در بازار آزاد نقدش کرد و داد به خانوادش و رفت بخارج! چه فرقی هست بین این افرادی که نیاز ندارند اما میگیرند ودزدی؟ دزدی دزدی هست چه سه هزار میلیارد دلار چه پنج هزار دلار!!
همین الان که داشتم این ارسال رو انجام میدادم یکنفر پشت در خونمون زد گفت از طرف موسسه .. هستم واسه کمک به بچه های یتیم.. یکنفررو به من نشون بدهید که ارز رو گرفت و فروخت در بازار آزاد و سودش رو به بچه های یتیم کمک کرد؟ بخدا یکنفر هم نیست..

فقط تنها کسانی که از حذف ارز دانشجویی متضرر می شوند کسانی هستند که پارشیال فاند دارند یا فاند ندارند والان در حال تحصیل هستند که باید به اونها داده بشه و دیگه قطع بشه
ببخشید راه عدالت حذف ارز دانشجویی نیست ولی بنظر شما ایا این حقه که افرادی ارزشون را در بازار آزاد بفروشن هرچند نیازی ندارند به این پول؟ اون مثالی هم که زدم منظورم این بود که 300 میلیارد مبلغه کمی نیست کلی کار میشه باهاش انجام داد. چون یکی از دوستان گفتند که این مبلغ که خیلی خیلی ناچیزه

معذرت میخام منه نوعی هم الان متقاضی تحصیل در خارجم و توانایی پرداخت هزینه های اپلای رو به دلار ندارم پس منم دلار دولتی میخام ، کم نیستند بچه هاییکه نمی تونند هزینه های اپلای بدن و هزار تا در میزنن تا هزینه ها رو جور کنند!! هزیته یک سال اپلای واسه ده تا دانشگاه حدود چهار پنج میلیون تومن میشه..
فکرشون کنید یک دانشجویی دوبار یا بیشتر پشت سرهم بخواد اپلای کنه چقد باید هزینه بده؟

اگرم منطقتون اینه که حالا که در مملکت ببخشید بخور بخور هست و این مبلغ خیلی ناچیز هست واگرم نا عادلانه هست اشکال نداره چون راه دیری نمیره خوب دیگه اون بحثش جداس.
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 1,589
امتیاز: 3,331
امتیاز این پست: 0
#12
04-08-2012, 08:45 PM
با سلام به دوستان
من مخالف شدید و 100% این طرحم و البته به آقا کریم بگم که برای من فرقی نداره چون من کسی هستم که خانوادم توان تامین هزینه من در کشورهای اروپایی و آمریکا رو حتی با ارز دانشجویی ندارن چون شاید املاکی داشته باشیم ولی درآمد ما کارمندیه و همه میدونیم که نمیشه ماهی دو،سه میلیون فقط به یه بچه داد!مگه حقوق کارمندی چقدره! و باید فاند داشته باشم تا برم. این درسته اکثر کسانی که به این کشورهای آسیایی و شرق اروپا میرن آدمای پولداری هستن و میدونم خیلی هاشونم برای آزادی خارج میرن! ولی این قانون کلی هست و تازه درستم نیست که حالا اون بیچاره ها رو به چشم دشمن ببینیم.مگه کل این اختلاف مبلغ ارز برای ایران در سال چقدره،ما اینقدر درمانده شدیم؟اگر آره که اونم تقصیر دانشجوی بیچاره نیست تقصیر همین حکومت هست که بجز ونزوئلا و سوریه و گابون و چند تا آفریقایی دیگه رابطه نداره! اینجا همه چیز بد و بحرانیه نه اشتباه،از اشتباه گذشته.در ضمن تحصیل در ایران چه خوبی داره؟این از وضع دانشگاه ها این از وضع بازار کار،اون از بازار تولید.بابا اینا فقط دارن بالای چند صد میلیون دلار در سال اسباب بازی و عر.سکهای آلوده وارد ایران می کنن که بهشون جایزه میدن که چه تاجر خوبین! اینا ارز دولتی بگیرن دانشجوها آزاد؟!! میدونی آهن داره کیلویی 100 تومان 100 تومان بالا میره؟ برادر من اینکاره هست(تولید کننده دستگاه های صنعتی) و پدرش داره درمیاد.میگه من نمیفهمم چینی ها مگه پول قالب شازی نمیدن که اجناسشون رو به این قیمت میفروشن؟!!!! لازن به ذکر برای تولید چیزی به ابعاد و شکل کنترل TV باید حدود 4 میلیارد پول قالب سازی داد!!!! این یعنی دولت داره حمایتشون میکنه،ما چی؟دولت تکون میخوره وام میده که مردم مقروض بشن و بیاد اوالشون رو مصادره کنه،نمیاد بگه چرا ورشکست شدی،تقصیر منه که نمیتونیم برای محصولات شما بازار پیدا کنیم. اینا روشون خیلی بیشتر از این حرفاست. بازم میدونی ما داریم بمب اتم میسازیم ولی میلیون میلیون تن سنگ آهن صادر می کنیم+سنگهای معدنی؟!! این عیب نیست؟ تو آهنمون بمونیم و بمب اتم داشته باشیم؟ یا سنگهای معدنی تزیینی ما اکثرا خام به شیخ نشینها بره و اونجا ساخته بشه و دوباره وارد کنیم+زعفران و ... دیگه چقدر؟!!!
طولانی شد در پست بعدی بقیه رو میگم

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 1,589
امتیاز: 3,331
امتیاز این پست: 1
#13
04-08-2012, 08:58 PM
اما
دولتی که داره بر روی آرمانهای یک عده محدود با سرسختی مقاومت میکنه و انگار نه انگار که مردم دارن له میشن داره همینجوری با تبلیغات رسانه و جو خفقان انتقادی ادامه هم میده چه منتی داره به سر دانشجویی بذاره که داره قیمت مثلا واقعی ارز رو نقد بهشون میده؟!!! یعنی دولت خودش داره از دلالی و سوداگری حمایت میکنه یا دانشجوی خارج رو اجنبی میدونه؟کدومش؟
گفته بودم مگه ادامه تحصیل در ایران چه فایده ای داره. خوب اینجا برای دکترا و ارشد پولی میگیرن دانشجوها؟ در رشته های حساس که کلا باید در خدمت آقایون باشن و کار یکی دو سالم که نیست 3+5سال میشه 8 سال تازه سربازیم میرن (حالا با امریه سرش هم آوردن ولی بازن مجانیه دیگه) تازه امکانات ایران و دانشگاههاشم خدا به دور،همتون میدونین. ظرفیت ارشد و دکترا زیاد می کنن که دانشجوها بمونن؟!! این جز خیانت نیست و افت شدید کیفیت تحصیلی و علمی برای کشور میاره.دانشگاه ها باید امکانات داشته باشن نه تعداد زیاد دانشجو! من به شخصه برای علمش و امکاناتش (اینکه اگر فاند داشته باشی تامین میشه آدم) میخوام برم نه برای آزادی change دلار و ... . آدم اینجا ارشد و دکترا بگیره همچینم نمیتونه راحت باشه و بسیار سخته هیات علمی شدن و تولید کردن و ... چون حمایتی نمیشه،بابا اینا همونایی هستن که سایت Elsevier رو تحریم کردن تا از اعتبار علمیش در دنیا بکاهن!!!!!! سطح فکری رییس سلطان دانشگاه های ایران اینه. یکی نیست بگه آخه مگه اینجا علمم تولید میشه شما از این حرفا میزنید!! خدا رو شکر آدمای فرهیخته و تحصیل کرده ای در این سایت هستن و حرف زدن راحته.

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 133
امتیاز: 233
امتیاز این پست: 4
#14
04-08-2012, 11:17 PM
(04-08-2012, 04:26 PM)Karim نوشته: در هر صورت اگه قراره ارزی داده بشه باید اولا، معادلش واسه دانشجویان داخل هم در نظر گرفته بشه دوما، کسانی هم که میخوان ارز بگیرن ازشون وثقیه گرفته بشه که بعد ازتحصیل مابه التفاوت رو بگردونند.
کریم جان لطفاً روی این موضوع بیشتر تامل کن که ما داریم پول واقعی این ارز رو میدیم و این نرخ بالاتر چیریه که دولت خودش ساخته و با اون داره کمبود بودجش رو جبران میکنه! این پولی که شما حساب میکنید به هیچ وجه از جیب دولت بیرون نمی یاد! که بخواد معادلش رو به دوستان داخل هم بدهد! این مابه التفاوتی که شما میگید درآمد دلالیه خود دولته که نمیخواد از دانشجو ها بگیره.
نقل قول:دوما، خدا رو خوش میاد که یک عده ارز بگیرن و در بازار آزاد بفروشن؟ بعد دانشجوی داخل با هزار تا مشکل مواجهه باشه؟
بنظرت چند درصد بچه ها اونجا اینقدر وضعشون خوبه که به این ارز احتیاج نداشته باشن؟ دوست عزیز من خودم حتی اگر فول فاند بگیرم برای هزینه های اولیه ام این ارز فوق العاده حیاتیه!

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 764
امتیاز: 877
امتیاز این پست: 2
#15
05-08-2012, 12:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2012, 01:24 AM توسط Saeid.)
من نمیدونم فلسفه این تاپیک چیه؟؟ یعنی واقعا موندم. خوب این ارز دانشجویی رو شما اگر فول فاند هم شدید و گرفتید...در واقع میاد هزینه های اپلای شما رو که قبلا خرج کرده بودید پر میکنه. شما الان خرج میکنید ولی پولشو بعدا میگیرید.
این بحث کمک به یتیم و فقیر کلا یه بحث دیگس. دانشجو در اون حدی نیست که کمک کنه. اون دانشجو هم که ارز رو گرفته و میده به خانوادش فردا که خانوادش میاد به دیدنش تو بلاد کفر به پول نیاز داره. در هر صورت قانون نگفته هر کی پول داره و آدم مرفهیه ارز نگیره.
تازه مگه چند درصد فول فاند هستن؟ درصد فول فاند همش 5% همین بشه.

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 610
امتیاز: 879
امتیاز این پست: 6
#16
05-08-2012, 12:54 AM
درود
منم موافق حذف ارز دانشجویی ام، اگر عدالت باشه باید تمام دانشگاه های دنیا ریال بگیرن. چه معنی میده دانشگاهی عین یو سی ال ای دلار میگیره؟
یا ریال ایران یا تومن افغانستان. اگه بن کتاب م قبول کنن که فبه المراد.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini

آفلاین blur
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 1,441
امتیاز: 4,362
امتیاز این پست: 3
#17
05-08-2012, 01:17 AM
سلام به جمیع دوستان....من کاملا مخالف حذف ارز دانشجویی هستم. چند روزه هم انواع و اقسام میل و تلفن زدم به دفتر روزنامه ها و نماینده های کمیسیون اقتصادی و نماینده شهر خودمون...ولی حالا حرفم اینه که دوستان، من موندم چرا ماها ناخودآگاه رفتار authority کشورمون رو تقلید میکنیم که فکر کنم اکثریتمون بهش انتقاد داریم...چرا وقتی کسی عقیده مخالفی رو بیان میکنه فقط خیلی محترمانه و منطقی نظر خودمونو بیان نمیکنیم...آخه چرا حمله باید بکنیم؟؟؟
من این رفتار رو تو سایت بغلی هم خیلی دیدم، و همیشه برام نامفهوم بوده این حمله ها و تمسخرها و....از ما که قشر فرهیخته تری نسبت به عوام هستیم انتظار میره که یه کم دموکرات تر با قضایا برخورد کنیم...چه در برخورد با اقلیت و چه اکثریت این موضوع صدق میکنه...واقعا اینطوری فکر نمیکنید؟؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 510
امتیاز: 639
امتیاز این پست: 0
#18
05-08-2012, 01:31 AM
(04-08-2012, 04:20 PM)ShahdaD نوشته: گاهی پاسخ ندادن به یک حرف بهتر از پاسخ دادن به آن است..
شهداد جون ببخشید که ارسال شما رو بعنوان پاسخ بهش انتخاب کردم چون نسبت به فحش هایی که دادند دوستان در ارسال خصوصی این جمله شما خدایش خیلی مودبانه تر هست.

به به خوشمان آمد اینها همون قشری هستند که نخبه هستند و اگر هم بر نگردند ایران بازم مایه افتخار ما هستند. چقدر قدرت شنیدن حرفا مخالفمون بالاست و چقدر فحش نمیدن ، انوم چه توهین ها و فحشی هایی دمتون گرم خدایش


در هرصورت خواستم ببینم قدرت تحمل شنیدن حرف مخالف بین نخبه ترین افراد! چقدره که دیدمو و لذت بردیم . وگرنه من چیکارم که بخوام بگم ارز بدن یا ندن . بخوان حذف کنن عینه آب خوردن حذف میشه. سوخت سهمیه بندی نشد.؟ یارانه ها برقرار نشد؟ بخوان هم ارز بدن میدن.................... منم یک تحصیلکرده آس و پاس مثل همه شما لووووووووول


شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 610
امتیاز: 879
امتیاز این پست: 0
#19
05-08-2012, 01:34 AM
درود
کریم جان یعنی کسی بخاطر این موضوع برای شما فحش فرستاده؟ شما فکر میکنی حذف بشه درسته خب شما اینجوری فکر میکنی من نمی فهمم چرا باید فحش فرستاده بشه؟ حتمن گزارش کنید.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 764
امتیاز: 877
امتیاز این پست: 0
#20
05-08-2012, 01:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2012, 01:49 AM توسط Saeid.)
من یه سوال دارم. علت افزایش قیمت یک شبه ارز کیه؟ آیا غیر از اینه که سیاست های نادرست اقتصادی و سیاسی دولت باعث شده که قیمت ارز یک شب ه این قدر افزایش پیدا کنه؟؟
همین دولت محترم که ارز رو به این روز در آورده باید ارز دانشجویان رو تامین کنه.
یه مطلب دیگه اینکه حتی اگر دانشجو فول فاند باشه موقع رفتن یه مقدار 3 یا چهار هزار دلاری نیاز داره که همراه خودش پول ببره و فقط بدون فاندها نیستن که به ارز دولتی نیاز دارن.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
Topic locked 


Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 03:01 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی