عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-08-2012, 09:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-08-2012, 09:38 PM توسط Behnoush.)
در تکمیل حرف امیرحسین در مورد ایمیل زدن به استادا به صورت موازی ، حواستون باشه منظور استادهای دانشگاه های مختلف هست وگرنه همزمان ایمیل زدن به بیش از یک استاد در یک دپارتمان اصلا کار صحیحی نیست و باید برای هرکدوم یه زمانی رو اختصاص بدید و اگر جواب نداد به بعدی ایمیل بزنید. اما ایرادی نداره که به استادهای دانشگاه های مختلف همزمان ایمیل بزنید.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-08-2012, 10:06 PM
(01-08-2012, 09:22 PM)Behnoush نوشته: در تکمیل حرف امیرحسین در مورد ایمیل زدن به استادا به صورت موازی ، حواستون باشه منظور استادهای دانشگاه های مختلف هست وگرنه همزمان ایمیل زدن به بیش از یک استاد در یک دپارتمان اصلا کار صحیحی نیست و باید برای هرکدوم یه زمانی رو اختصاص بدید و اگر جواب نداد به بعدی ایمیل بزنید. اما ایرادی نداره که به استادهای دانشگاه های مختلف همزمان ایمیل بزنید.

اتفاقا خوب شد که مسئله رو برام روشن کردید، چون اولین چیزی که از موازی بودن در ذهنم اومد همین بود که برای چند تا استاد ایمیل بزنم ولی چون قبلا خونده بودم خوب نیست، دچار شک شدم. این توضیحات خیلی کمک کننده بود. ممنون
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

03-08-2012, 11:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-08-2012, 01:35 PM توسط m.ost.)
من با هر استادی تماس می گیرم، میگه من دانشجو نمی گیرم ؟! نمیدونم چکار کنم، آیا اینکه می خوام thesis-based برم و در نتیجه fund شامل حالم بشه، اینطوری شده ؟! دارم ناامید میشم !
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-08-2012, 12:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-08-2012, 01:35 PM توسط m.ost.)
(03-08-2012, 11:31 AM)Paradise4 نوشته: من با هر استادی تماس می گیرم، میگه من دانشجو نمی گیرم ؟! نمیدونم چکار کنم، آیا اینکه می خوام thesis-based برم و در نتیجه fund شامل حالم بشه، اینطوری شده ؟! دارم ناامید میشم !
شما برای چه ترمی داری اقدام میکنی؟ اگه برای بهار سال 2013 هست که برای ترم بهار استادها معمولا فاند زیادی ندارن و این مسئله طبیعیه، اگر برای پاییز 2013 اقدام میکنی که الان زوده و فاند خیلی از استادها مشخص نیست و باید آخرهای شهریور ایمیل بزنی بهشون (من در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا میگم البته)
خیلی از بچه ها که فاند گرفتن حداقل 1000 تا ایمیل فرستادن. شما باید سعی کنید استادی پیدا کنی که زمینه های تحقیقاتی به کارهای که شما انجام دادی تا حد امکان نزدیک باشه. در این صورت شانستون خیلی بیشتره. در ضمن مسلما شمایی که میخوای کار آکادمیک بکنی و احتمالا قصد داری استاد دانشگاه بشی باید thesis-based بری.
از حالا خیلی زوده برای ناامیدی Smile
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

03-08-2012, 07:43 PM
(03-08-2012, 12:55 PM)m.ost نوشته: شما برای چه ترمی داری اقدام میکنی؟ اگه برای بهار سال 2013 هست که برای ترم بهار استادها معمولا فاند زیادی ندارن و این مسئله طبیعیه، اگر برای پاییز 2013 اقدام میکنی که الان زوده و فاند خیلی از استادها مشخص نیست و باید آخرهای شهریور ایمیل بزنی بهشون (من در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا میگم البته)
خیلی از بچه ها که فاند گرفتن حداقل 1000 تا ایمیل فرستادن. شما باید سعی کنید استادی پیدا کنی که زمینه های تحقیقاتی به کارهای که شما انجام دادی تا حد امکان نزدیک باشه. در این صورت شانستون خیلی بیشتره. در ضمن مسلما شمایی که میخوای کار آکادمیک بکنی و احتمالا قصد داری استاد دانشگاه بشی باید thesis-based بری.
از حالا خیلی زوده برای ناامیدی Smile

مرسی از توضیحاتتون. اتفاقا من به اونهایی که زمینه کاریشون علاقه دارم، تماس گرفتم و اونها میگن دانشجو نمیگیریم. بقیه اساتیدی که میمونن اصلا زمینه کاریشون به علاقه و تجربه های قبلی من ربطی نداره ! نمی تونم خودم رو برای این کارها مجبور کنم و برای همین انتخابام کم شده. بنظرتون چکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-08-2012, 07:56 PM
(03-08-2012, 07:43 PM)Paradise4 نوشته: مرسی از توضیحاتتون. اتفاقا من به اونهایی که زمینه کاریشون علاقه دارم، تماس گرفتم و اونها میگن دانشجو نمیگیریم. بقیه اساتیدی که میمونن اصلا زمینه کاریشون به علاقه و تجربه های قبلی من ربطی نداره ! نمی تونم خودم رو برای این کارها مجبور کنم و برای همین انتخابام کم شده. بنظرتون چکار کنم؟
من هنوز نمیدونم برای کدوم ترم اقدام میکنین. همونطور که گفتم برای پاییز سال بعد زوده الان.
ولی در هرصورت استادها ممکن هست که یک زمان فاند نداشته باشن بعده یک مدت فاند براشون جور بشه. بنابراین مثلا اگه شرایط دانشگاه x از هر نظر برای شما مناسبه یک استادی هم هست که در زمینه های تحقیقاتی اون تجربه دارین دوباره بعد یک مدت تماس بگیرین باهاش. ممکن هست فاند درست بشه براش.
در ضمن فکر کنم شما نمره امتحان زبان و GRE ندارین الان. اگر استادها تا اون زمان که این امتحان را بدین باز هم جواب ندادن دوباره بعد گرفتن نمراتتون باهاشون تماس بگیرین. چون ممکنه بگن این نمره تو رزومت نیست ممکنه از مینیمم های دانشگاه نمره کمتری بیاری و اصلا قبول نشیو ...
سعی کنین انتخاب هاتون رو زیاد کنین. ممکنه آدم از 200 تا دانشگاه شروع کنه در نهایت 10 رو انتخاب کنه پس زود نا امید نشین.
در نهایت اگر از هیچ استادی هیچ جوابی نگرفتین انتخاب های درستی از لحاظ دانشگاه داشته باشین چون بوده مواردی که استادی جواب نداده ولی بعد گرفتن پذیرش دانشجو با استادها تماس گرفته و فاند براش جور شده. چون در یکسری از دانشگاه ها استاد میگه اول پذیرش بگیر بعد با من تماس بگیر.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

03-08-2012, 09:29 PM
(03-08-2012, 07:56 PM)m.ost نوشته: من هنوز نمیدونم برای کدوم ترم اقدام میکنین. همونطور که گفتم برای پاییز سال بعد زوده الان.
ولی در هرصورت استادها ممکن هست که یک زمان فاند نداشته باشن بعده یک مدت فاند براشون جور بشه. بنابراین مثلا اگه شرایط دانشگاه x از هر نظر برای شما مناسبه یک استادی هم هست که در زمینه های تحقیقاتی اون تجربه دارین دوباره بعد یک مدت تماس بگیرین باهاش. ممکن هست فاند درست بشه براش.
در ضمن فکر کنم شما نمره امتحان زبان و GRE ندارین الان. اگر استادها تا اون زمان که این امتحان را بدین باز هم جواب ندادن دوباره بعد گرفتن نمراتتون باهاشون تماس بگیرین. چون ممکنه بگن این نمره تو رزومت نیست ممکنه از مینیمم های دانشگاه نمره کمتری بیاری و اصلا قبول نشیو ...
سعی کنین انتخاب هاتون رو زیاد کنین. ممکنه آدم از 200 تا دانشگاه شروع کنه در نهایت 10 رو انتخاب کنه پس زود نا امید نشین.
در نهایت اگر از هیچ استادی هیچ جوابی نگرفتین انتخاب های درستی از لحاظ دانشگاه داشته باشین چون بوده مواردی که استادی جواب نداده ولی بعد گرفتن پذیرش دانشجو با استادها تماس گرفته و فاند براش جور شده. چون در یکسری از دانشگاه ها استاد میگه اول پذیرش بگیر بعد با من تماس بگیر.

مرسی از امیدواری و راهنمایی های خیلی خوبتون
راستش من امتحان زبان آیتلس 7 دارم ولی GRE هنوز ندادم و این دانشگاه ها هم در کانادا برای رشته ای که من می خوام GRE نمی خوان. البته برای افزایش انتخابام میخوام GRE هم بدم.
من وقتی ایمیل میزنم به استاد ازش می پرسم آیا برای سال 2013 دانشجو میگیره یا نه ؟! بنظرتون این سوال درسته ؟! نمیگم بهار یا پاییز، چون هر کدوم باشه میرم ولی کلا میگن نه !
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-08-2012, 09:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-08-2012, 09:48 PM توسط m.ost.)
(03-08-2012, 09:29 PM)Paradise4 نوشته: مرسی از امیدواری و راهنمایی های خیلی خوبتون
راستش من امتحان زبان آیتلس 7 دارم ولی GRE هنوز ندادم و این دانشگاه ها هم در کانادا برای رشته ای که من می خوام GRE نمی خوان. البته برای افزایش انتخابام میخوام GRE هم بدم.
من وقتی ایمیل میزنم به استاد ازش می پرسم آیا برای سال 2013 دانشجو میگیره یا نه ؟! بنظرتون این سوال درسته ؟! نمیگم بهار یا پاییز، چون هر کدوم باشه میرم ولی کلا میگن نه !
برای دانشگاه های کانادا معمولا GRE اختیاریه. من مطمئن نیستم ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه. حالا به صورت مستقیم که نه معمولا میگن که من به تحقیقاتش شما علاقه مند هستم و میخوام در گروهتون کار کنم. به فلان موضوع هم علاقه دارم. یک جوری که بفهمه شما علاقه مند به تحقیق هستین نه صرفا فاند.
(برای اطلاعات و سوالات بیشتر در مورد نحوه تماس با استادان مراجعه کنید به تاپیک نحوه تماس با استادان)
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-09-2012, 03:09 PM
نکته مهم:براساس تجربه شخصی خودم اساتید دانشگاههای رنک متوسط به پایین یعنی مثلا 100 ،120، 130 و حتی کمتر، سریعتر جواب می دهند! البته این یک قانون کلی نسیت و یک حساب سرانگشتی هست همین!!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین yasmary14
نقل قول

07-01-2013, 12:06 AM
با توجه به تعطیلات اخیر سال نو میلادی، آیا کار درستیه که ایمیلهایی که در طی یک ماه اخیر زدیم و بی جواب مونده رو دوباره به همون اساتید فروارد کنیم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 05-07-2025، 07:43 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی