عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین احسان66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-07-2012, 07:12 PM
عجب!!! پس با این تفاسیر من باید قید قضیه کاریابی رو بزنم اگر بخوام همین ترم apply کنم...
مهرم حلال و جونم آزاد...فک کنم باید 9 تومنی سلفانده شویم...
فقط تو محاسبه خرید مدرک ارشد نمی دونم باید پایان نامه رو 6 واحد توی هر ترم حساب کرد؟ یعنی ترم 3 که پایان نامه رو برداشتم و احتمالا 5 تموم می کنم باید تو هر 3 ترم حسابش کنم؟ خیلی نامردیه که!!! Sad
به هر حال با این اوضاع ارز دانشجویی که قراره حذف بشه تو رفتن مصمم تر از قبل شدم...
فقط به مدیرای سایت پیشنهاد می کنم یه تاپیک جدید باز کنن و توی اون تاپیک، لیست رستوران هایی که تو هر ایالت هست و میشه توش کار کرد و پول درآورد قرار داده بشه....والا به خدا!!!
نقل قول  

آفلاین aliilab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-07-2012, 01:01 AM
(29-07-2012, 07:08 PM)maryam4312 نوشته: اینجوری که از پست بهنوش جان هم معلومه اون خانوم اشتباه نکرده و باید از ارشدتون هم 1سال بگذره که بتونید لیسانسم ازاد کنید!
تاریخی که من لیسانسو از دانشگاه تحویل گرفتم 28تیره 91 . فارغ التحصیلی ارشدم هم 28تیر90 بوده (چه اتفاقی!!! ) اما ثبت نام توی کاریابیم شش ماه بعد از فارغ التحصیلی ارشد نبوده (2ماه بعدش بوده). این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دوستان من پیرو پست قبلیم زنگ زدم به اون کارشناسی که مدرک لیسانسم رو بهم تو دانشگاه تهران داده بود گفت نمیشه با عدم کاریابی مدرک رو آزاد کرد اگر 1 سال از فارغ التحصیلی فوقتون نگذشته باشه. یعنی خودش اشتباه کرده و مدرک من رو آزاد کرده. در حقیقت اون خانم تو شریف درست میگفت.

حالا من اگه برم وزارت علوم فقط بخوام مدرک لیسانسم رو مهر و تایید کنم (نمیخوام بگم فوق لیسانس خوندم که گیر بده)، اونجا میفهن که من فوق هم خوندم؟

درحقیقت اونجا سیستمی هست که چک کنه وضعیت من رو یا مدرکم رو؟ بعد نامه لغو تعهد رو هم مهر میکنن؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-07-2012, 01:40 AM
(31-07-2012, 01:01 AM)aliilab نوشته: دوستان من پیرو پست قبلیم زنگ زدم به اون کارشناسی که مدرک لیسانسم رو بهم تو دانشگاه تهران داده بود گفت نمیشه با عدم کاریابی مدرک رو آزاد کرد اگر 1 سال از فارغ التحصیلی فوقتون نگذشته باشه. یعنی خودش اشتباه کرده و مدرک من رو آزاد کرده. در حقیقت اون خانم تو شریف درست میگفت.

حالا من اگه برم وزارت علوم فقط بخوام مدرک لیسانسم رو مهر و تایید کنم (نمیخوام بگم فوق لیسانس خوندم که گیر بده)، اونجا میفهن که من فوق هم خوندم؟

درحقیقت اونجا سیستمی هست که چک کنه وضعیت من رو یا مدرکم رو؟ بعد نامه لغو تعهد رو هم مهر میکنن؟

ممنون
وزارت علوم معمولا امضاش و مهرش فرمالیتش...گیر نمیدن کلا...حال ندارن حتی مهر بزنن کارمنداش Smile
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-07-2012, 11:16 AM
(31-07-2012, 01:01 AM)aliilab نوشته: دوستان من پیرو پست قبلیم زنگ زدم به اون کارشناسی که مدرک لیسانسم رو بهم تو دانشگاه تهران داده بود گفت نمیشه با عدم کاریابی مدرک رو آزاد کرد اگر 1 سال از فارغ التحصیلی فوقتون نگذشته باشه. یعنی خودش اشتباه کرده و مدرک من رو آزاد کرده. در حقیقت اون خانم تو شریف درست میگفت.

ممنون
منم الان همین مشکل و همین سوالو دارم!

این شماره که همش اشغاله : 82233077
اینا هم کسی برنمیداره :82234060-82231000
خیلی امتحان کردم .چجوری میشه اطلاع گرفت ؟! شماره دیگه ای نیست ؟
اگه به این طریق (نگیم ارشد خوندیم) آزاد کنیم بعد که میریم ارشد رو بگیریم متوجه نمیشن؟!
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین aliilab
**
نقل قول

31-07-2012, 11:52 AM
(31-07-2012, 11:16 AM)maryam4312 نوشته: منم الان همین مشکل و همین سوالو دارم!

این شماره که همش اشغاله : 82233077
اینا هم کسی برنمیداره :82234060-82231000
خیلی امتحان کردم .چجوری میشه اطلاع گرفت ؟! شماره دیگه ای نیست ؟
اگه به این طریق (نگیم ارشد خوندیم) آزاد کنیم بعد که میریم ارشد رو بگیریم متوجه نمیشن؟!

من فکر نمی کنم شما مشکلی داشته باشید. چون یک سال از فارغ التحصیلیتون گذشته بوده آزاد کردین لیسانس رو. حتی اون خانم مسئول تو شریف به من گفت اگر تو بعد از 30 شهریور بیای که یه سال تموم شده باشه، به لیسانست گیر نمیدیم.

ولی کلا دوستایی که مهر زدن مدارکشون رو تو وزارت علوم اگه تجربشون رو بگن که چجوریه، فقط مهر میکنن یا پرونده ای هست بررسی میشه یا تو سیستم چک میکنن یا از روی نامه لغو تعهد بررسی میکنن، ممنون میشم. درضمن با تشکر از سعید.
نقل قول  

آفلاین reza523573
**
نقل قول

31-07-2012, 08:40 PM
سلام دوستان. اصلاً مردک لیسانس رو نگیریم مگه اشکال داره. توی دانشگاهی که من میخوام اپلای کنم نوشته ریز نمرات و مدرک دانشگاهی. خب نمیشه فقط مدارک و ریز نمرات ارشد رو بفرستیم؟
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-07-2012, 09:54 PM
(31-07-2012, 08:40 PM)reza523573 نوشته: سلام دوستان. اصلاً مردک لیسانس رو نگیریم مگه اشکال داره. توی دانشگاهی که من میخوام اپلای کنم نوشته ریز نمرات و مدرک دانشگاهی. خب نمیشه فقط مدارک و ریز نمرات ارشد رو بفرستیم؟
تا لیسانس رو نگیرید(خرید-عدم کاریابی) ،ارشد رو نمیدن بهتون
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین ghasedak84
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2012, 01:28 PM
با سلام
من دانشجوی ارشد عمران هستم. یه سوالی برام پیش اومده اینکه اگه پروانه اشتغال داشته باشم ولی شاغل نباشم میتونم از طریق عدم کاریابی بعد از فارغ التحصیلی مدرک ام رو آزاد کنم؟!! این پروانه اشتغال مربوط به نظام مهندسی ساختمان هست که از طریق آزمون اعطا میشه.
یه سوال دیگه ای که دارم اینکه اگه سابقه بیمه نداشته باشیم از نظر وزارت کار، بیکار محسوب میشیم و میتونیم مدرک آزاد کنیم؟!!
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ممنون!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

11-08-2012, 01:48 PM
(11-08-2012, 01:28 PM)ghasedak84 نوشته: من دانشجوی ارشد عمران هستم. یه سوالی برام پیش اومده اینکه اگه پروانه اشتغال داشته باشم ولی شاغل نباشم میتونم از طریق عدم کاریابی بعد از فارغ التحصیلی مدرک ام رو آزاد کنم؟!! این پروانه اشتغال مربوط به نظام مهندسی ساختمان هست که از طریق آزمون اعطا میشه.
یه سوال دیگه ای که دارم اینکه اگه سابقه بیمه نداشته باشیم از نظر وزارت کار، بیکار محسوب میشیم و میتونیم مدرک آزاد کنیم؟!!
دوست من در مورد سوال اولتون من زیاد اطلاعات ندارم، پس فکر کنم سایر دوستان بتونند بهتر راهنمایی کنند ولی در مورد سوال دومتون؛ بله شما اگر بیمه براتون رد نشده باشه، از نظر وزارت کار بیکار محسوب شده و میتونید با استفاده از عدم کاریابی، مدرکتون رو آزاد کنید. مراحل آزاد کردن مدارک از طریق عدم کاریابی رو هم میتونید در این ارسال مشاهده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین lidoma
**
نقل قول

18-08-2012, 11:46 PM
سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد اسفند 90 می باشم الان 1 ماهه واسم بیمه رد میشه تا این وضعیت میتونم مدرکمو رایگان آزاد کنم؟ راهی واسه این کار هست؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 109 بعدی »