عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-07-2012, 08:28 AM
(25-07-2012, 09:10 AM)M.A Dehghan نوشته: دوست خوب من amin_mb سلام

می تونم خواهش کنم که شما من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر اروپا،کانادا یا استرالیا راهنمایی کنین. مدت زمان طولانی هست که منتظر راهنمایی شما هستم. از راهنمایی شما در سایر انجمن ها بسیار سپاسگزارم.

با سپاس از شما که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهید کرد.
دوست خوبم،
اطلاعات بنده در حدود رشته های مهندسی هست.
رزومه شما برای یک فارغ التحصیل رشته مهندسی، خیلی خوبه. ولی باید با کسانی که از رشته شما توانسته باشند، پذیرش و بورس بگیرند، مشورت کنید.
تقریبا سطح اپلای در رشته های فنی متفاوت است با رشته های علوم پزشکی.

پیشنهاد می کنم، برای دریافت پاسخ سوال های گوناگونتان،
پست ارسالیتان را به چندین سوال تقسیم کنید، و هر کدام را در تاپیک های مربوطش مطرح کنید.
مطمئن باشید که بدین صورت خیلی راحت تر به سوالات شما میشه پاسخ داد.

موفق و موید باشید.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین محمدرضا موسوی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-01-2013, 01:37 AM
سلام دوستان من کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دارم از دانشگاه شیراز.و 2تا مقاله isi میخواستم بینم مشه از دانشگاههای فرانسه یا المان بورس بگیرم ؟ممنون از کمکتون

آفلاین hossein98
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-02-2013, 11:11 PM
سلام
لطفا اگر امکانش هست راهنماییم کنید. من لیسانس مکانیک دارم (از دانشگاه آزاد) فوق لیسانس هم مدیریت اجرایی(دانشگاه آزاد) دارم می خوانم می خوام حدود یک سال و نیم دیگه برم خارج از کشور دوباره فوق لیسانس بخوانم (مدیریت تکنولوژی)  دو سال سابقه کار دارم .(یک سال برام بیمه رد شده) از تون راهنمایی می خوام که تو این مدت چه کارهایی بکنم؟ دقیقا من مطمئن نیستم چه کشوری برم برای ارشد. معدلم پایین هستش ولی 2 مقاله isi دارم و چندتا کنفرانس داخلی هم مقاله دادم.
سئوال دوم هم این که من تک فزرند پسر هستم سن پدرم 58 سال هستش  امید داشتم که معاف بشم ولی قوانین تغییر کرد. (پدرم بازنشسته ارتش هستن) و 9 ماه سابقه جبهه دارند آیا هیچ راهی هست که بتونم از شر سربازی راحت بشم.

آفلاین ali_noo_80
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-02-2013, 03:24 AM
با سلام.میخواستم ببینم که با توجه به رزومه ام شانس گرفتن فاند از آمریکا یا کاندا  یا استرالیا  دارم. یا نه.؟من لیسانس مخابر ات با معدل 17/86 از دانشگاه آزاد و فوق مخابرات از علوم تحقیقات تهران با معدل 17/52 فارغ التحصیل در بهمن 89 .یک کنفرانس معتبر ieee و 5 تا ژورنال isi چاپ شده با impact factor های 0.2 و0.45.(IEICE)و 0.7(ACES)و 1(IET)و1.75 (IEEE)دارم نمره آیلتس 7 آکادمیک و 4 سال سابقه ی حق التدریسی تو دانشگاه آزاد. شانس گرفتا فاند دارم؟ چون وضع مالیم خوب نیست

آفلاین bargh_kontrol
**
نقل قول

26-03-2013, 07:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2013, 11:13 PM توسط amin_mb.)
(15-02-2012, 02:29 PM)'amin_mb' نوشته: ممنون دوست عزیز
من تو این مدت بیشتر از اینکه با استاد در تماس باشم با Graduate Assistant دانشکده Smile در تماس بودم!
بعد از اینکه مدارکم از طرف پست Delivered شد ایشون زحمت کشیدند و یک عدد ایمیل ارسال کردند که برو تو پروفایلت وضعیت مدارکت را ببین! و هشمون Received شده بودند!
من تفاوتم با شما اینه که استاد پیدا کردم!
شما هم برای مک مستر درخواست داده بودید یا دانشگاه دیگه!؟
6 روز زمان خیلی خوبیه برای بررسی مدارک!
کاشکی به من هم زیر 10 روز جواب بدهند!
بازم ممنون!

سلام امین
سال نو را بت تبریک میگم. از اینکه یک هم رشته پیدا می کنم خوشحالم. امکانش هست یکم از کارای پذیرشتو بگی؟ و نام استادتم بگی؟ منم سال بعد اقدام کنم؟ من معدل لیسانسم 13 و معدل ارشدم 7 یک مقاله ISI هم دارم. سعی می کنم یکی دیگه بدم. فکر می کنی به من فاند بدهند؟ اگه یکم از تجربیاتت بگی خیلی ممنون میشم. ویرایش کننده: amin_mb دلیل ویرایش: تبدیل پینگلیش به پارسی

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-04-2013, 01:49 PM
با سلام،
من الان کاشناسی ارشد الکترونیک در اورمیه میخونم. واسه کسر خدمت رفتم بنیاد نخبگان نیروهای مسلح:مرکز شهید فهمیده، یه فرم مشخصات دادن بعد گفتن "رزومه کامل با عکس بیار تحویل بده بفرستیم بره تهران بررسی کنن. اگه خواستن باهات تماس میگیرن. ولی باید هفته ای دو روز بری تهران و پروژه رو اونجا انجام بدی." حالا من خواستم بپرسم که این هزینه رو شما میدید یا اون مرکز میده یا بنیاد میده ولی روم نشد یکم هم جو گیر شدم یادم رفت. کم پولی نیست. هفته ای دو بار اورمیه-تهران رفت و برگشت. حالا شما در این مورد اطلاعی دارید؟ فقط من نفهمیدم آخه مگه نمیشه من اورمیه انجام بدم بعد ببرم اونجا تحویل بدم؟
ممنون 
Do not predict the future, try to shape the future

آفلاین armince
**
نقل قول

26-04-2013, 04:48 AM
سلام
امین جان من قبلا آیلتس دادم و با فرمتش آشنام
ولی واسه پذیرش دوباره باید آزمون بدم چون دست کم یکی دو سال دیگه باید اپلای کنم

به نظرت واسه برق آمریکا یا جاهای دیگه از الان زوم کنم روی آیلتس یا تافل؟
میترسم آیتلس بدم و یه دانشگاهی گیر بده که تافل میخوایم!

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

27-04-2013, 07:15 PM
درود آرمین جان

اکثر دانشگاه های آمریکا آیلتس را هم قبول دارند. ولی بنده تافل را پیشنهاد می کنم، چون نمره مینیمم تافل دانشگاه های آمریکا منطقی تره تا نمره آیلتس.

پیشنهاد می کنم این سوالتان را در موضوع انتخاب بین تافل و آیلتس مطرح کنید تا سایر دوستان نیز راهنمایی بفرمایند.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین Rosalin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-04-2013, 11:56 AM
با سلام و خسته نباشيد من تازه تو سايت عضو شدم نميدونم كه دارم درست پست ميزارم يا نه ولي ممنون ميشم راهنماييم كنيد . من ليسانس بيوشيمي ازدانشگاه آزاد تنكابن با معدل 15.50 ودر حال حاضر دانشجوي ارشد بيوشيمي دانشگاه فردوسي مشهد واحد بين الملل هستم يك مسئله اينه كه من مقطع فوقم به صورت آموزش محور هست يعني پايان نامه ندارم فكر ميكنم معدلم حدود ١٧ شود در مورد كار تحقيقاتي و مقاله هم در حال فعاليت هستم و فكر ميكنم تا پايان تحصيلم بتونم 3,4 تا مقاله داشته باشم در ضمن سيتي زن كانادا هستم ميخوام ببينم با تمام اين شرايط شانس گرفتن پذيرش PHD از دانشگاه هاي تورنتو رو دارم يا خير ؟ و اينكه براي مقاله هايي كه كار ميكنم اگه همكار طرح باشم اكي هست يا بايد نفر اوال باشم ؟ سوال ديگه اينكه اين تحصيل اموزش محور خيلي برام بد شده ؟ نميشه جاي پايان نامرو با كاراي پژوهشي پر كنم ؟ و چه رشته هايي ميتونم اپلاي كنم ؟ببخشين خيلي زيادشد سوال ها

آفلاین armince
**
نقل قول

29-04-2013, 03:20 PM
ممنونم از راهنماییت.
سوال دیگه اینکه برای کنترل به ترتیب اولویت چه کشورهایی رو بهتر میدونی که واسه فاند ساده تر بشه گرفت

انرژی های تجدید پذیر
شبکه های هوشمند
کنترل هیبرید
بیوتک

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »