عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-05-2012, 07:06 PM
(31-05-2012, 03:43 AM)لیدی نوشته: ممنون از پاسختون دوست عزیز ، شاید من اشتباه میکنم ولی تا جایی که میدونم انگلیس شینگن محسوب نمیشه و من قبلا برای ویزای انگلیس ریجکت شدم منظورم از قبرس بخش یونانی هستش ، قسمت شمالی که میشه مثل آب خوردن رفت از ترکیه . حالا با همه این اوصاف گمون میکنید اگه پاسم عوض شه میفهمن قبلا برای انگلیس درخواستم رد شده و اصلا چقدر میتونه این مهر واقعا تاثیر داشته باشه؟
بله من می‌دونم انگلیس جزو شنگن نیست. منظورم همون ویزای یونان نشین قبرس بود. فک می‌کنم اون شنگن باشه.
پست من رو ۱ بار دیگه بخونید با دقت بیشتر.
نقل قول  

آفلاین لیدی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-06-2012, 01:34 PM
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون امروز به اداره صدور گذرنامه رفتم و راحت تر از اون چیزی که فکر میکردم دستور ابطال گذرنامه قبلی و صدور گذرنامه جدید رو گرفتم . هیچ کار خاصی هم نداشت فقط طی یه نامه توضیح دادم که به علت مهر ریجکت زده شده توی پاسم برای ویزا به مشکل برخوردم و افسرهای اونجا هم برخلاف جاهای دیگه خیلی مهربان بودند و زود هم کارم رو راه انداختن
نقل قول  

آفلاین لیدی
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-06-2012, 01:45 PM
فقط یه توصیه به کسایی که ممکنه مشکل مشابهی با پاسشون داشته باشن حتما قبل از رفتن به اداره صدور گذرنامه به دفتر پلیس +10 برن و با افسر گذرنامه در این خصوص صحبت کنن چون خود من به دو تا از این دفترها مراجعه کردم و متوجه شدم هر افسری یه جور با این مسئله برخورد میکنه تو یکی از این دفاتر افسر میگفت حتما باید مهر و امضا فلان سرهنگ ذیل نامه باشه تا قبولش کنه در حالی که توی یه دفتر دیگه توی پلیس+10 افسر بدون هیچ مورد خاصی نامه و دستور ابطال رو با مهر و امضای سرهنگ دیگه ای قبول کرد و ازم خواست فردا با همه مدارک و فیشهای واریزی توی همون دفتر اقدام کنم بدون هیچ مشکل خاص دیگری .
نقل قول  

آفلاین لیدی
**
نقل قول

امتیاز این پست: 9
16-06-2012, 02:48 PM
دوستان سلام امروز بعد از یکهفته پاسپورت جدید رو از پست تحویل گرفتم دوستانی که مشکل مشابه دارن با مهر ریجکت توی پاسپورتشون اصلا دلهره و نگرانی نداشته باشن (اینو میگم چون خودم خیلی نگران بودم ) به راحتی آب خوردن میتونن پاسپورت شونو عوض کنن مراحلش هم به ترتیب
1_ تشریف ببرید دفتر پلیس +10 و با افسر صحبت کنید( بعضی افسرها بهانه جویی میکنن دلسرد نشید لازم شد برید یه دفتر دیگه)
2_ به اداره صدور گذرنامه شهرتون ( تهران- شهر آرا) رفته و با ارائه نامه ای ( بهتره از قبل تایپ کنید) درخواست تعویض گذرنامه تون رو تقدیم افسر کنید.
3_ با دستور نوشته شده توسط افسر اداره گذرنامه که معمولا ذیل نامه خودتان نوشته میشه به اداره پلیس +10 رفته دستور رو به افسر گذرنامه نشون بدید( اینو گفتم چون بعضی افسرهای اداره گذرنامه تازه کار هستن و افسرهای گذرنامه پلیس+10 میگن ما این آقا رو نمیشناسیم برو دستور از سرهنگ فلانی بیار و از این قبیل بهانه ها) اگه مشکلی نداشت با مدارک و فیشهای واریزی که به همراه می برید گذرنامه جدید صادر میشه ضمنا گذرنامه قبلی همونجا ابطال و به شما برگردانده میشه
اگه شانس بیارید و افسر پلیس+10 به شما گیر نده تو یه روز کارتون تموم میشه و اگر نه نهایتا دو روز وقت بیشتر نمیبره. موفق و پیروز باشید
نقل قول  

آفلاین sharbati
**
نقل قول

22-07-2012, 02:31 PM
با سلام من فردا دارم میرم سفارت آمریکا درعشق آباد برای مصاحبه. 3 هفته هم طول می کشه تا جواب کلیر بیاد. از طرفی پاسپورت من تا آذر بیشتر اعتبار ندارد ....اگر من بعد از برگشتن از عشق آباد برای تعویض گذرنامه اقدام کنم ...شماره پاسپورتم عوض می شود .........در صورتی که همه مدارک من که از امریکا ارسال شده یا مدارکی که به سفارت تحویل داده شده با شماره قبلی است ......من باید چی کار کنم ؟ آیا مشکلی پیش میاید؟با تشکر
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

22-07-2012, 04:06 PM
درود
شما باید زودتر از این پاسپورت رو عوض میکردین، همون فردا از سفارت بپرس و حتما بهشون بگو که قبل از پیک آپ ویزا پاسپورت جدید میگیری.
وقتی هم برگشتی بفکر تعویض پاس باش.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین sharbati
**
نقل قول

27-07-2012, 11:26 AM
[سلام دوست عزیز

بله صحبت شما کاملا صحیح است ، باید زود تر پاس را عوض می کردم ، اما چون شماره پاسپورت هم عوض می شد و از طرفی همه نامه هایی که داشتم با شماره پاس قبلی بود ترسیدم قبل از مصاحبه عوض کنم. من پیغام شما را دیر دیدم و بچه ها در عشق آباد به من گفتند اگه مصاحبه کننده چیزی نگفت تو هم نپرس ...من هم نپرسیدم ...الان که برگشتم تقاضای پاس دادم .....شماره پاسم هم عوض می شه .....با توجه به اینکه نامه هایی که از امریکا برام اومده مثلا DS2019 و....با شماره قبلی هست یا اینکه اطلاعات من در سفارت با شماره قبلی است آیا به مشکلی بر می خورم؟
اکنون اداره گذر نامه پاس قبلی من را ابطال کرده ، و تا چند روز دیگر پاس جدید به من می دهد . اگر در این مدت سفارت من را با شماره قبلی چک کند ، چه اتفاقی می افتند؟ در کلیر شدن من تاثیر می گذارد؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید.مممنون
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

27-07-2012, 12:14 PM
درود
فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. شما حتماً به سفارت اطلاع بدید که پاسپورت قبلی تو اکسپایر شده و پاس جدید دارید میگیرید.
ضمنا پاس قبلی تون رو بعد از پانچ کردن بهتون میدن که اونم میتونید برای پیک آپ ویزا ببرید و بهشون نشون بدید. در کلرنس که تاثیری نداره.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-08-2012, 07:09 PM
یه سوالی به ذهنم خطور کرده: فرض کنیم یه نفر وثیقه میزاره و میره برا ادامه تحصیل آمریکا. بعد از 5 سال که درسش تموم شد باید برگرده و سربازی بره. از طرفی پاسپورتش هم اکسپایر شده. حالا سفارت پاکستان با توجه به وضعیت نظام وظیفه پاسپورت رو تمدید میکنه و پاسپورت جدید میده؟؟؟
نقل قول  

آفلاین esf11
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-08-2012, 08:36 PM
(05-08-2012, 07:09 PM)Saeid نوشته: یه سوالی به ذهنم خطور کرده: فرض کنیم یه نفر وثیقه میزاره و میره برا ادامه تحصیل آمریکا. بعد از 5 سال که درسش تموم شد باید برگرده و سربازی بره. از طرفی پاسپورتش هم اکسپایر شده. حالا سفارت پاکستان با توجه به وضعیت نظام وظیفه پاسپورت رو تمدید میکنه و پاسپورت جدید میده؟؟؟
دوسته من اگه حافظه ام یاری بده حفاظت منافع ایران در امریکا ( همون بخشی از سفارته پاکستان ) پاسپورته جدید میده بدونه اینکه براش مهم باشه شما سربازی رفتید یا نه. منظورم اینه که اگه انشالله شما نخواستید برگردید ایران اونا گیری نمیدن که معافیت تحصیلیه شما تمام شده و باید برگردی یا نه و کاری به وضعیته نظام وظیفه شما ندارن و واستون تمدید میکنن. تا 99% مطمینم اگه دوستان بهتر میدونن نظر بدن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 بعدی »