عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان

صفحه‌ها (36): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 36 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-03-2012, 12:44 PM
شما شروع کن به قوی کردن رزومت
الان که میل بزنی استادا جواب نمیدن که
به موقعش میل بزنی که میشه از شهریور
فعلا خودتو درگیر استاد این چیزا نکن ! زوده
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-03-2012, 04:30 PM
(27-03-2012, 12:40 PM)bzz نوشته: سلام
جدی میگی؟
اخه من دیگه رزومه خاصی ندارما
با چند سال سابقه تدریس
همین
مقاله اینارو تازه دارم روش کار میکنم؟
بعذ یعنی شما میگید از همین الان شروع کنم به استادا ایمیل دادن با اینکه هنوز مقاله ندارم؟
میتونید از تابستون مثلا حول و حوش مرداد شهریور ایمیل بزنید به استادا. ایشالا تا اون موقع هم دستتو ن پرتره. مخصوصا نمره های زبان اگه هنوز ندارید. نظر من اینه که در انتخاب دانشگاه ها برای اپلای منطقی گزینش کنید و با توجه به رزومه تون اپلای کنید. دانشگاه های خیلی تاپ که امیرحسین اشاره کردن پذیرش گرفتن خیلی سخت و رقابتیه و به نظرم در صورتی که جواب مساعدی از استاد دارید یا حداقل کوردینیتور رزومه شما رو دید و گفت به دپارتمان میخوره اپلای کنید. میتونید دانشگاه هایی که میخواید اپلای کنید رو به صورت مجموعه ای در نظر بگیرید که بیشترشون تو طیف متوسط باشن. یکی دوتا هم تاپ یکی دوتا هم پایین که شانستون و پولتون رو از دست ندید.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Armik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-05-2012, 08:03 PM
توی متن ایمیل مرسوم هست به استاد بگیم Sir ؟! توی ارتباطات face to face چطور؟!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-05-2012, 09:18 AM
در امریکا مرسوم نیست و در ارتباطات رو در رو معمولا دانشجوهای دکترا و فوق که از نزدیک با استادها کار می‌کنند، استادهاشون رو با اسم کوچیک صدا می‌کنند. اگر بخواهید رسمی‌تر باشه می‌تونید از Doctor + family name یا Professor + family name استفاده کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-07-2012, 08:41 PM
به نظرتون Subject ایمیلی که به استاد میزنیم چی باشه تا نظرشو در ابتدا که ایمیل رو میبینه جلب کنه !!!!
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

20-07-2012, 09:04 PM
(20-07-2012, 08:41 PM)Paradise4 نوشته: به نظرتون Subject ایمیلی که به استاد میزنیم چی باشه تا نظرشو در ابتدا که ایمیل رو میبینه جلب کنه !!!!
سلام
به این تاپیک مراجعه کنید. در پست اول به صورت کامل توضیح داده شده که چگونه با اساتید مکاتبه کنید و سابجکت چی باشه.
موفق باشین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-07-2012, 09:08 PM
دوست خوبم

والا استادا اینقدر از این عنوان ها دیدن که هر شکل هم عنوان بزنی خودشون میدونن چی میخای
ولی بهتره که از اسم research یا position یا ترکیبی از اینها استفاده بشه و سعی بشه از عباراتی مثل fully-funded , assistantship و اینها که ممکنه تو ذوق بزنه جلوگیری بشه (اینا نظرات شخصیه منه ها !!)
Graduate Student Research Position
Research Position
Interested in Doing Research in XXXX(name of the lab, or field
.
.
.
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Apassenger
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-09-2012, 08:09 AM
(01-09-2012, 03:15 PM)Apassenger نوشته: سلام به تمامی دوستان عزیز
سوالی در باره وضعیت ادامه تحصیل در رشته فلسفه در المان داشتم

من کارشناسی ارشد فلسفه علم از شریف دارم و معدلم بالای 18.5 و چند مقاله در مجله های داخلی دارم، زبانم انگلیسیم بد نیست اما تاحالا آزمونی ندادم
و قصد دارم برای دکتری رشته فلسفه رسانه و یاخود فلسفه یا دیگر گرایش های اون (فلسفه علم / فلسفه تکنولوژی و ...) در المان اقدام کنم، راستش یه استاد خوب تو دانشگاه ینا
Media Department at Friedrich-Schiller-University Jena
پیداکردم که موضوع پایان نامه من خیلی با حیطه فعالیت های او هماهنگی داره(پایان نامه ام در ارتباط با فلسفه رسانه بوده) ولی تا حالا بهش ایمیل نزدم

به دلایل شخصی و اینکه به جریان فلسفه المان علاقمندم خود کشور المان برام خیلی مهمه

می خواستم از وضعیت پذیرش دادن در این رشته ها تو المان بپرسم که ایا سخت تر از بقیه رشته ها است یا نه و اگر هست چقدر محتمل هست که پذیرش بدن
ایا می شه رو فاند گرفتن حساب کرد و اگر اره چگونه باید دنبالش بود مثلا من در دااد هیچ پوزیشنی پیدا نکردم
و همچنین اگه نکته ای به نظرتون می رسه که برای ایمیل زدن به استاد های المانی تاثیرگذاره خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید

دست خدا امانت
من برای شروع می خوام یه همچین نامه ای رو برای استادی که گفتم و چند نفر از اساتید دیگه بفرسم، ممکنه نظرتون رو در مورد متن نامه بدونم
:
نقل قول:نقل قولTonguerof. ....i,
I'm..., a graduate student of philosophy of science, at Sharif University of Technology, Tehran, Iran (GPA 18.62/20).
Now days I am working on my thesis about ....., and I will defend my dissertation in the near future.
For my dissertation I've read majority of your previous activities and your publications on .... and media philosophy, And regarding them I feel confident that joining as a PhD student to The University of Jena, under your supervision will help me achieve my objectives. I wonder if you would be so kind to read my CV (which is attached to this email in pdf format), and let me know if it could be acceptable to pursue my education towards PhD degree under your supervision.

I appreciate your time and considerations.

Sincerely,
.........

یه همچین ایمیلی به نظرتون به عنوان ایمیل اول مناسبه ؟ و به نظرتون اینکه بگم هنوز دفاع نکردم بد نیست؟
ممنون می شم نظرتون رو بدونم
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-09-2012, 08:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2012, 08:40 AM توسط mahyarelc.)
(03-09-2012, 08:09 AM)Apassenger نوشته: من برای شروع می خوام یه همچین نامه ای رو برای استادی که گفتم و چند نفر از اساتید دیگه بفرسم، ممکنه نظرتون رو در مورد متن نامه بدونم
:
یه همچین ایمیلی به نظرتون به عنوان ایمیل اول مناسبه ؟ و به نظرتون اینکه بگم هنوز دفاع نکردم بد نیست؟
ممنون می شم نظرتون رو بدونم
درود
به نظرم متنتون رو یکم خلاصه مفید تر کنید
توجه کنید که استادا وقت زیادی برای خوندن ایمیل ها نمیگذارن..درصورتیکه توجهشون به چیزی جلب شه و اطلاعات بیشتر بخوان میپرسن
مثلا این موارد به نظر من میرسه:
نمیخواد معرفی کنید خودتون رو، آخر سر اسمتون رو مینویسین
اسم تهران آوردن به نظرم اضافیه(اینکه شریف تو تهرانه)
اینکه در آینده نزدیم دفاع میکنین لزومی نداره به نظرم...چون دارین اپلای میکنین بزودی درستون تموم میشه برحال
به نظرم سعی کنید جمله ها رو بیشتر به هم ربط بدین تا کوتاهتر بشه
مثلا:
Dear Dr ...
I'm a graduate student at Sharif University, Iran, studying Philosophy of Science (GPA to date:18.62/20)

اینجا مثلا وقتی studying آوردین خودش نشون میده هنوز درستون تموم نشده
بگین برای چه ترمی میخواین اپلای کنین
بعد میتونین یه توضیح کوچیک بدین که دارین رو تز کار میکنین که خیلی از ریسرچهای استاده استفاده دارین میکنین؛ برای همین خیلی دوست دارین برای این دانشگاه اپلای کنین تا زیر نظرش برای phd مخصوصا تو این چند زمینه کار کنین
اطلاعات بیشتر در رزومه اتچ شده هست و خیلی خوشحال میشین نظرشو در مورد کیس شما (پذیرش از دانشگاه، و احتمال فاندینگ) بهتون بگه

به نظرم مشکلی نداره دارین رو تز کار میکنین، خیلیا قبل اتمام تحصیل اپلای میکنن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

09-09-2012, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2012, 11:28 PM توسط blur.)
سلام دوستان

من پارسال به یه چندتا استاد میل زدم. بعدش یه استادی تو مک گیل (لامصب واقعا استاد توپیه و بطرز نادری تو زمینه علایق من! و دقیقا بهمین خاطر بهش گیر دادم Big Grin ) این جوابو بهم داد:

Your
background is appropriate for work within my research group. However, I do not have funds to support a doctoral student in this area at this
time. If you are available to identify your own financial support I will be pleased to discuss potential opportunities at McGill further.

بعدش من گفتم فاند لازم دارم و اینا... سال بعد میتونین بدین؟ اون گفت من از الان نمی تونم پیش بینی کنم. بعدش کلا من اپلای نکردم پارسال و همینطوری تموم شد قضیه...حالا سوال من اینه که به نظرتون من باز بهش میل بزنم؟ (البته خودم زیاد امیدی ندارم و مینی مم اسپیکینگم هم دو نمره کم داره Sad )بهرحال چطوری یادش بندازم؟ مثلا همین میلشو فروارد کنم یا ضایعه؟ یا اینکه مثلا دوباره رزومه بفرستم و تو متنش یه چیزی بنویسم که یادش بیاره؟
ممنونم
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (36): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 36 بعدی »