عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-06-2012, 08:44 PM
سلام امین جان
ی دوستی دارم کامپیوتر میخونه و برای دلایل ضعیفی به استرالیا علاقه پیدا کرده
حالا به خاطر اینکه بتونه اطلاعات بهتری از مزایا و معایب تحصیل در دکتری استرالیا در مقیسه با اروپا پیدا کنه،چه سایتها و منابعی رو پیشنهاد میکنید بگم نگاه کنه؟
راستش سوال خودم هم هست ک چرا کلا میگن ،فارغ از استثنائات و رشته های خاص،استرالیا بهتر از اروپاس؟
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

11-06-2012, 12:34 AM
(10-06-2012, 08:44 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام امین جان
ی دوستی دارم کامپیوتر میخونه و برای دلایل ضعیفی به استرالیا علاقه پیدا کرده
حالا به خاطر اینکه بتونه اطلاعات بهتری از مزایا و معایب تحصیل در دکتری استرالیا در مقیسه با اروپا پیدا کنه،چه سایتها و منابعی رو پیشنهاد میکنید بگم نگاه کنه؟
راستش سوال خودم هم هست ک چرا کلا میگن ،فارغ از استثنائات و رشته های خاص،استرالیا بهتر از اروپاس؟
سپاس
سلام سعید جان.بگو بیاد اینجا عضو بشه خوب.هیچکس مثل خود آدم نمیتونه سوالاشو بپرسه

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

14-07-2012, 12:18 PM
سلام امين جان
من مدتى هست دنبال كسر خدمت از راه تحقيق هستم، و توانايي انجام پروژه هاي الكترونيكي، روباتيكي و قدرتي رو دارم، مي خواستم يه سري اطلاعات بگيرم ببينم چجورياست...
واقعاً كسري ميدن؟ چقدر؟ واسه كليرنس آمريكا بد نميشه؟
كجا بايد برم؟
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-07-2012, 08:29 PM
,سلام امید جان.
معمولا پروژه های حساس به دانشجوها نمی دهند. و در صورتی که پروژه حساس هم باشد اسم شما جایی ثبتنشده. در هر صورت نباید اینگونه پروژه ها را در رزومه ای که به دانشگاه و سفارت تحویل میدید قید کنید
در مشهد پژوهشکده های هوا خورشید در دانشگاه فردوسی. و مجتمع کارخانه ای امام هادی و امام علی, پژوهشکده نوح پروژه کسری خدمت تعریف می کنند. همچنین می تونید از طریق دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه تان با بنیاد نخبگان نیروهای مسلح شرق کشور در مشهد ارتباط برقرار کنید.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

14-07-2012, 09:38 PM
ممنون،
به نظرت به نتيجه مي رسم اگه وقت بذارم؟ مشهد پيگير شم يا تهران؟
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-07-2012, 10:14 PM
حتما
مشهد به نظرم سریع تر و بهتر باشه.
من با بچه های امام هادی کار کردم. بچه های کار راه بندازی بودند. تو فردوسی دفتر دارند.
محل کارخانشون جاده قوچان هست.
می تونی بری دفتر شرق بنیاد نخبگان رزومتو بدی ولی با لیسانس سخت تر راه میاند. آگه مستقیم با پژوهشکده ها در تماس باشی بهتره.
کاری از دست من بر میاد حتما بگو.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین M.A Dehghan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-07-2012, 05:10 AM
با سلام. لطفا شرایط من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر اروپا،کانادا یا استرالیا بررسی بفرمایید. با تشکر

1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان
3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic
5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی.
6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است.
7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی نمونه سال دانشگاه (سه سال پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ.
8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما و یک توصیه نامه از استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر اساتید دانشگاه - یک توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام.

لطفا بفرمایید:
1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در اروپا،کانادا یا استرالیا امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟
2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول اروپا،کانادا یا استرالیا افزایش یابد؟
3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اروپا،کانادا یا استرالیا چیست؟

با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد.

آفلاین pariisA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2012, 05:32 PM
سلام خسته نباشید...
میخوام بدونم با شرایط معدل بالای 17 و 2تا paper و نمره IELTS 7 میشه از دانشگاهای انگلستان بورس گرفت؟

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

23-07-2012, 05:39 PM
دوست خوبم، با عرض سلام و خوش آمدگویی خدمت شما.

لطف بفرمایید، اطلاعات کاملتان، اعم از دانشگاه های محل تحصیل، مقطع مورد نظر برای پذیرش، نوع مقالات، و رشته تحصیلی را عنوان بفرمایید، تا بهتر بشه، شما را راهنمایی نمود.
همچنین ، ممنون میشم ادامه بحث را در انجمن انگلستان پیگیری کنید.

موفق و موید باشید.

آفلاین M.A Dehghan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-07-2012, 09:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2012, 09:33 AM توسط M.A Dehghan.)
دوست خوب من amin_mb سلام

می تونم خواهش کنم که شما من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر اروپا،کانادا یا استرالیا راهنمایی کنین. مدت زمان طولانی هست که منتظر راهنمایی شما هستم. از راهنمایی شما در سایر انجمن ها بسیار سپاسگزارم.

با سپاس از شما که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهید کرد.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »