عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک ترجمه دیگر مدارک (به غیر از ریزنمرات و دانشنامه)

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ترجمه دیگر مدارک (به غیر از ریزنمرات و دانشنامه)
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-06-2012, 07:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2012, 08:08 PM توسط MaMi.)
دوستان من، چند تا گواهی/تقدیرنامه شرکت در کارگاه و دوره آموزشی بین المللی دارم که به زبان انگلیسی است، البته پرینت مهر دانشگاه های برگزارکننده روی مدارک هست، حالا نیازی هست اینا رو هم بدم تا رسمی بشه؟ (منظورم مهر دادگستری و وزارت خارجه است)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-06-2012, 08:05 PM
(21-06-2012, 07:55 PM)MaMi نوشته:
دوستان من، چند تا گواهی/تقدیرنامه شرکت در کارگاه و دوره آموزشی بین المللی دارم که به زبان انگلیسی است، البته پرینت مهر دانشگاه های برگزارکننده روی مدارک هست، حالا نیازی هست اینا رو هم من بدم تا رسمی بشه؟ (منظورم مهر دادگستری و وزارت خارجه است)
محمد جان بعید می دونم دادگستری یا وزارت خارجه چنین مدارکی رو مهر بزنند. چون مدارک جنبه قانونی و رسمی ندارند. در کل هم همین که مهر خود اون دانشگاه ها خورده و به زبان انگلیسی هست کفایت می کنه و به نظر من نیازی به پیگیری این موضوع برای مهرهای گفته شده نیست.

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-06-2012, 08:11 PM
(21-06-2012, 08:05 PM)Pejman نوشته: محمد جان بعید می دونم دادگستری یا وزارت خارجه چنین مدارکی رو مهر بزنند. چون مدارک جنبه قانونی و رسمی ندارند. در کل هم همین که مهر خود اون دانشگاه ها خورده و به زبان انگلیسی هست کفایت می کنه و به نظر من نیازی به پیگیری این موضوع برای مهرهای گفته شده نیست.
ممنون پژمان جان. حالا اگر قرار باشه که من این مدارک رو برای چند دانشگاه مختلف ارسال (پست) کنم، چه کار باید کنم؟ Undecided یا به نظر شما اصلا نیازی به ارسال این مدارک همراه با سایر مدارک به دانشگاه ها هست و یا اینکه فقط در رزومه ذکر کنم کافی است؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-06-2012, 08:19 PM
(21-06-2012, 08:11 PM)MaMi نوشته:
ممنون پژمان جان. حالا اگر قرار باشه که من این مدارک رو برای چند دانشگاه مختلف ارسال (پست) کنم، چه کار باید کنم؟ Undecided یا به نظر شما اصلا نیازی به ارسال این مدارک همراه با سایر مدارک به دانشگاه ها هست و یا اینکه فقط در رزومه ذکر کنم کافی است؟
نیازی نیست خودتون برای همه جا ارسال کنید. همین که در رزومه ذکر کنید کافی هست. اگر جایی از شما مدرکی دال برای اثبات اون خواستند می تونید نشون بدید.

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-11-2012, 07:12 PM
درود
آیا اروپا نیاز به ترجمه گواهی ها و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی داره؟گواهی رتبه کنکور چی؟
اگر آره دو سوال دیگه : چه درصدی از دانشگاههاش اینجورین؟و تایید وزارت امور خارجه هم براشون ضروریه؟
چون میخوام هفته اینده ترجمه هامو انجام بدم میپرسم که چندسری ازونها بگیرم
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-11-2012, 08:11 PM
(13-11-2012, 07:12 PM)maryam4312 نوشته: درود
آیا اروپا نیاز به ترجمه گواهی ها و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی داره؟گواهی رتبه کنکور چی؟
اگر آره دو سوال دیگه : چه درصدی از دانشگاههاش اینجورین؟و تایید وزارت امور خارجه هم براشون ضروریه؟
خیلی از کشورهای اروپا نیاز ندارند.
اما من خودم چون واسه المان و نروژ اقدام کرده بودم چند عدد بودند که نیاز داشتن و به نظرم اگر ترجمه کنی ضرر نمی کنی شاید یهو کشوری خواستید اقدام کنید و ازتون درخواست کرد.
به نظرم 2 سری بگیرید و من که خودم برای بیشتر جاها کپی رو فرستادم بجز اونهایی که مطمئن بودم پذیرش میشم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-11-2012, 10:40 PM
(13-11-2012, 07:12 PM)maryam4312 نوشته: درود
من برای دو کشور فرانسه و بلژیک فرستادم
هیچ کدوم نیازی به ریزنمرات دیپلم و پیش دانشگاهی نداشتند
برای هیچ ترجمه ای هم مهر وزارت امور خارجه و دادگستری رو نگرفتم
هر دانشگاهی فرق داره، شاید اسکن و کپی رو قبول کنند و شاید هم نه، باید خودتون از دانشگاه بپرسید
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

15-11-2012, 12:56 PM
یه سوال دیگه
ترجمه گواهی رتبه کنکور برای المان ضروریه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-11-2012, 01:01 PM
(15-11-2012, 12:56 PM)maryam4312 نوشته: یه سوال دیگه
ترجمه گواهی رتبه کنکور برای المان ضروریه؟
بستگی به دانشگاه مد نظرتون داره.
به عنوان مثال: دانشگاه صنعتی کایزرسلاترن ، مونیخ، اشتوتگارت، اسن، و هامبورگ که لازم داشتند اما خیلی هم نگران نباشید جزو مدارک ضروری نیست اون دانشگاهها هم زیادی مته به خشخاش گذاشتند. اما از واحد بین الملل دانشگاه سوال کنید. در ضمن در بخش admission requirements عموماً مدارک مورد نظر برای evaluation قرار داده شده و بر اساس همون مرتب کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

15-11-2012, 01:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2012, 01:09 PM توسط maryam4312.)
(15-11-2012, 01:01 PM)Mr-Voltage نوشته: بستگی به دانشگاه مد نظرتون داره.
به عنوان مثال: دانشگاه صنعتی کایزرسلاترن ، مونیخ، اشتوتگارت، اسن، و هامبورگ که لازم داشتند اما خیلی هم نگران نباشید جزو مدارک ضروری نیست اون دانشگاهها هم زیادی مته به خشخاش گذاشتند. اما از واحد بین الملل دانشگاه سوال کنید. در ضمن در بخش admission requirements عموماً مدارک مورد نظر برای evaluation قرار داده شده و بر اساس همون مرتب کنید.
هنوز جای خاصی مدنظرم نیست! چون میخوام هفته اینده کارای ترجمه رو تموم کنم میپرسم که همه رو باهم انجام داده باشم. شنیدم اگه خودمون بریم دنبال گرفتن گواهی از سنجش زودتر انجام میشه .رفت و امد مشکله کمی. واسه همین پرسیدم . ممنونم ازجواب سریعتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »