عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
05-06-2012, 10:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2012, 10:48 PM توسط Babak.)
اکبر جان
اگر به خاطر گرفتن پذیرش می‌خواهید مقاله بدید، به نظر من داشتن معدل بالا و برای امریکا نمره GRE خیلی مهم‌تره تا داشتن چند تا مقاله‌ی بیشتر که نفر چهارم در لیست‌ نویسندگان باشید. به نظر من داشتن دو، سه تا مقاله کاملا کافیه و من اگر جای شما بودم سعی می‌کردم که روی زبان و GRE بیشتر کار کنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-06-2012, 05:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-06-2012, 05:21 PM توسط akbar_saeedi.)
دوستان سلام
برا اینکه از کار پایان نامم یجورایی راضی نشده بودم و فک میکنم سبک بود و نیز چون معدلم وضعش متوسطه، با استاد صحبت کردم در ی پروژه ی وسیعی که قراره 3 دانشجو مشترک روش کار کنند منم باهاشون همکاری کنم و همه قبول کردن و یجورایی کارم یکی دو هفتس شروع شده
فک کنم با قراری که با دانشجوها و استاد گذاشتم،در ازای دو سه ماه کار فشرده، انشااله 2 - 3 مقاله isi من به عنوان مولف سوم یا چهارم در طولانی مدت سابمیت خواهد شد
این موضوع یه خورده از موضوع خودم فاصله داره و از گروه کاری قبلی فقط استاد درین گروه هستش
حالا فک میکنید من پیشنهاد بدم یک مقاله نگارشش ب من واگذار شه و مولف اول باشم بهتره یا اینکه مسئولیت نگارش و .. با اونها و من در 2 یا 3 تا نفر سوم یا چهارم؟
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-06-2012, 06:46 PM
سلام اکبر جان
اینکه آدم گاهی فیلد تحقیقاتیشو عوض کنه امری طبیعیه.اما این اتفاق به نظرم نباید زیاد بیافته!
حالا من پیشنهادم اینه که شما اگه می خواید در این فیلد جدید اپلای کنید و ادامه بدید، یا حتی اگه چنین پروژه ای که حرفشو می زنید موضوع به روز و خوبی داره که میتونه نظر اساتیدی رو به خودش جلب کنه،خوبه که نگارش مقالرو به عهده بگیرید و نویسنده اول باشید.

فقط!!داخل پرانتز اضافه کنم که حواستون به تایمتون هم باشه و از زبان و GRE به خاطر مقاله باز نمونید.چون هرچیزی که باشه،اون امتحانات استاندارد بین المللی هستند و دانشگاه ها روی نمرشون حساس.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-06-2012, 02:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2012, 03:14 AM توسط Babak.)
پست های اخیر این تاپیک به دلیل غیر مرتبط بودن با عنوان تاپیک، به این تاپیک منتقل شدند.

نقل قول  

آفلاین milad8x
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-09-2012, 10:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2012, 05:55 PM توسط Nasim67.)
دوستان اینکه اسم شما نفر چندم باشه تو مقاله یا چند نفری مقاله داده باشی تاثیری داره؟
نقل قول  

آفلاین nimaafshar8
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-09-2012, 11:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2012, 05:56 PM توسط Nasim67.)
(23-09-2012, 10:50 AM)milad8x نوشته: دوستان اینکه اسم شما نفر چندم باشه تو مقاله یا چند نفری مقاله داده باشی تاثیری داره؟
سلام عزیزم Smile
خوبی ؟

اگر چندین نفر مقاله بدن تاثیری در خود مقاله نداره...منظورم اینه که اگر چه دو نفری مقاله بدید یا 5 نفری ارزش مقاله کم نمیشه...

در مورد سوال اولتون هم بله....اسمتون تو اول مقاله باشه خیلی تاثیر داره و شما جز نوسندگان اول به شمار می روید یعنی بیشتر کار رو هم شما کردید....
اجازه نده کسی نزد تو بیاید مگر این که هنگام باز گشت شاد تر و خوشحال تر باشد.مهربانی پروردگار را به یاد آور.مهربانی در چهره توست.مهربانی در چشم های توست و در نهایت در لبخند توست مادر ترزا
شما به آن چیزی که می اندیشید ، اتفاق می افتد ( قانون جاذبه)
هر گاه گرفتن تصمیم مهمی را دشوار یافتید، بدانید که علتش تنها یک چیز است و آن اینکه تصور روشنی از ارزشهای خود نداریدآنتونی رابینز

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-09-2012, 11:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2012, 04:25 PM توسط Pejman.)
(23-09-2012, 10:50 AM)milad8x نوشته: دوستان اینکه اسم شما نفر چندم باشه تو مقاله یا چند نفری مقاله داده باشی تاثیری داره؟

اگر اسمتون نفر اول باشه بسیار امتاز خوبیه. اگر هم به عنوان Corresponding author مقاله رو submit کنید بسیار خوب خواهد بود. اگر چه در کشورهای دیگه بجز ایران معمولا فردی رو که به عنوان methodologist همکاری کرده در آخر مینویسند که اهمیت داره ولی بهتر هست که یکی از همون دوتای اول باشید. چون به هر حال تعداد افرادی که با شما کار کردند، مهم نیست.

بر خلاف ما ایرانی ها که می خوایم همه چیز رو به اسم خودمون تمام کنیم، در کشورهای پیشرفته همه می دونن که یک کار تحقیقاتیه مهم و با ارزش، کاریه که گروهی انجام بشه و این نشانه توانایی کار گروهی شما هم هست. حتی در submit مقاله در خیلی از ژورنالهای معتبر، می خوان که کارهایی که هرکس در پروسه انجام مقاله انجام داده، ذکر بشه.

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین applykar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-09-2012, 02:32 AM
با سلام
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در خارج از ایران مساله ترتیب اسامی اهمیت چندانی نداره و تنها کار گروهی که به نوعی امتیاز محسوب میشه در نظر گرفته میشه. متاسفانه در ایران برای ترتیب اسامی جنگی بین مولفان بوجود میاد. مساله ای که در واقع هست اینه که ترتیب اسامی سهم مولفان رو نشون میده نه ارزش گذاری کار هر کدوم!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-09-2012, 05:52 AM
(24-09-2012, 02:32 AM)applykar نوشته: با سلام
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در خارج از ایران مساله ترتیب اسامی اهمیت چندانی نداره و تنها کار گروهی که به نوعی امتیاز محسوب میشه در نظر گرفته میشه. متاسفانه در ایران برای ترتیب اسامی جنگی بین مولفان بوجود میاد. مساله ای که در واقع هست اینه که ترتیب اسامی سهم مولفان رو نشون میده نه ارزش گذاری کار هر کدوم!
با احترام به نظر شما، باید بگم که این مساله مختص ایران نیست و به غیر از مواردی که در مقاله یا ژورنال گفته شده که اسامی مولفین به ترتیب حروف الفبا باشه، ترتیب اسامی مولفین مهمه و معمولا این ترتیب بر اساس میزان مشارکت مولفین در کار تحقیقی و نوشتن مقاله است. در نتیجه نفر اول یا دوم بودن در مقالات مهمه و نشون دهنده مشارکت زیاد مولف است.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

24-09-2012, 07:04 PM
من یک سوال دارم: تو مقالات که به اسامی شماره نمیدن،شما از چپ به راست که اسامی رو مینویسین میگین ترتیب؟! واقعا برام سواله.ببخشید اگر سوالم ضایع هستا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »