عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-05-2012, 03:45 PM
(06-05-2012, 01:01 AM)soheilred نوشته: می خواستم بدونم به نظر شما اگه من از تابستون شروع کنم به میل زدن به استادا و پروسه ی اپلای رو شروع کنم بهتره یا اینکه فوقم رو تموم کنم؟
می دونم شرایط رو خودتون بهتر از من می دونید. ولی بازم می گم که همه چیزو گفته باشم.
می دونم که اونا مدارک دانشگاههای مارو زیاد قبول ندارن. و به غیر از شریف و تهران اگه جای دیگه ای بوده باشی دیگه براشون فرقی نداره کجا بودی. تازه همون شریفیا و تهرانی هارو هم تو شرایط خاص خیلی قبول دارن. باید معدل خفن داشته باشن و مقاله ی زیاد. در این صورت می تونن به 1 دانشگاه خیلی خوب فکر کنن.

خوب منم مثل هر آدم دیگه ای دوست دارم 1 جای خیلی خوب درس بخونم. از طرفی هم با گذشته ام کاری نمی تونم بکنم.

حالا من اگه از الان اقدام کنم و به 1 دانشگاه رنک پایین راضی شم و خودم رو برسونم به اونجا و بعد برم ترسفر کنم به 1 دانشگاه خوب برا دکترا بهتره یا اینکه نه الان فوقم رو بخونم و تو همین دانشگاه خودم سعی کنم رزومه ام رو قوی کنم و بعد برا دکترای 1 جا اقدام کنم.

در مورد زمانش همون طور که گفته شد میتونید به اون موضوع مراجعه کنید!!
متاسفانه تا حدی حق با شماست و مدرک دانشگاه های غیر معروف ایران در فوق لیسانس خیلی خوب قبول نمیشه... البته این بستگی به دانشگاه و کشور هم داره چون بعضی از کشور ها کلا شریف و تهران هم شناخته شده نیست....

به نظر من با توجه به شرایطتون میتونید برید آمریکا و اگه تمام نیروتون رو جمع کنید و نمره ی جی آر ای بالایی بیارید حتما شناس خوبی دارید.... صنعتی اصفهان هم شناخته شده هست توی آمریکا دوست من.... فقط سعی کن تا اون موقع حتی اگه دفاع نکردی موضوع تزت رو مشخص کنی....

موفق باشی Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین sanamsayna
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-05-2012, 07:30 PM
سلام من داتشجوی سال 2 کارشناسی رشته مهندسی فناوری اطلاعات هستم می خواستم از حالا برنامه ریزی کنم تا به ارشد یا دکترا از یه دانشگاه تاپ کانادا بورسیه بگیرم زبانم هم در حد متوسط هست ولی می خوام روش کار کنم و تصمیم گرفتم فرانسه هم یاد بگیرم میشه بگید چه جوری برنامه ریزی کنم تا اونوقت واسم مشکلی نباشه و هم در مورد دانشگاه هم بگید کدوم دانشگاه واسه رشته من خوبه یه چیزی هم یادم رفت بگم من دوره تخصصی هم یاد می گیرم(mcitp ) می خواستم بپرسم چه قدر در بورسیه گرفتن تاثیر داره؟ و من اگه بورسیه بگیرم می تونم اونجا هم زمان با درس در یه کار مرتبط با رشته ام پیدا کنم؟پیشاپیش بابت جواب ممنون
نقل قول  

آفلاین sanamsayna
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-05-2012, 01:53 PM
سلام میشه راهنمایی کنید که کدوم تاپیک این سوالم رو بپرسم چواب میدن
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-05-2012, 02:04 PM
(29-05-2012, 01:53 PM)sanamsayna نوشته: سلام میشه راهنمایی کنید که کدوم تاپیک این سوالم رو بپرسم چواب میدن
سلام دوست عزیز
متاسفانه من در مورد رشته شما اطلاعی ندارم. ولی برای بررسی شانس پذیرشتون در مقطع دکترا در کانادا به این تاپیک و برای پذیرش در مقطع ارشد در کانادا به این تاپیک مراجعه کنید.
فقط به صورت کلی بگم که الان تا اونجایی که میتونین سعی کنید معدلتون رو بالا ببرین چون برای دانشگاه های کانادا معدل خیلی مهمه. یادگیری زبان فرانسه خوبه ولی برای دانشگاه های انگلیسی زبان باید روی زبان انگلیسیتون هم کار کنید و مدرک اون رو داشته باشین مگر اینکه بخواید به فرانسه درس بخونین. در مورد اینکه کدوم دانشگاه رشته شما رو داره میتونین در دانشگاه های مختلف کانادایی دپارتمانهاشون رو چک کنید.
نقل قول  

آفلاین Industrial88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 9
04-06-2012, 01:02 AM
سلام
در مورد پذیرش از دانشگاه های کانادا و در رشته های مهندسی مهمترین فاکتور ارتباط با استاد قبل از اپلای در اون دانشگاه است. بجز دانشگاه های استان کبک بقیه دانشگاه های کانادا به زبان انگلیسی می باشند و لزوما مجبور به یادگیری زبان فرانسوی نیستید!
نکته مهم بعدی حساس بودن دانشگاه های کانادا روی مینیمم هاست. بعنوان مثال اگر نمره زبانتون یک نمره کمتر از مینیمم مورد نظر باشه به راحتی شما رو ریجکت می کنن، بنابراین از نمره زبان غافل نباشید.
اجازه کار به صورت پاره وقت و حداکثر 20 ساعت در هفته در خارج از دانشگاه محل تحصیلتونه.
پ.ن. استان کبک دو دانشگاه معروف انگلیسی زبان داره. مکگیل و کنکوردیا.
موفق باشید.
(28-05-2012, 07:30 PM)sanamsayna نوشته: سلام من داتشجوی سال 2 کارشناسی رشته مهندسی فناوری اطلاعات هستم می خواستم از حالا برنامه ریزی کنم تا به ارشد یا دکترا از یه دانشگاه تاپ کانادا بورسیه بگیرم زبانم هم در حد متوسط هست ولی می خوام روش کار کنم و تصمیم گرفتم فرانسه هم یاد بگیرم میشه بگید چه جوری برنامه ریزی کنم تا اونوقت واسم مشکلی نباشه و هم در مورد دانشگاه هم بگید کدوم دانشگاه واسه رشته من خوبه یه چیزی هم یادم رفت بگم من دوره تخصصی هم یاد می گیرم(mcitp ) می خواستم بپرسم چه قدر در بورسیه گرفتن تاثیر داره؟ و من اگه بورسیه بگیرم می تونم اونجا هم زمان با درس در یه کار مرتبط با رشته ام پیدا کنم؟پیشاپیش بابت جواب ممنون
آنگاه
خورشید سرد شد
و برکت از زمین ها رفت...
نقل قول  

آفلاین Afede
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2012, 10:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 11:25 PM توسط m.ost.)
سلام
من فارغ التحصیل رشته گرافیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه چمران اهواز هستم،
میخوام فوق رو در زمینه تایپوگرافی در خارج از کشور بخونم
معدلم 18.02 هست و هیچ سابقه یا رزومه خاصی ندارم
واسه زبان فعلا کلاس میرم
باید چجوری و از کجا شروع کنم؟!
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-06-2012, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 11:25 PM توسط m.ost.)
(10-06-2012, 10:20 PM)Afede نوشته: سلام
من فارغ التحصیل رشته گرافیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه چمران اهواز هستم،
میخوام فوق رو در زمینه تایپوگرافی در خارج از کشور بخونم
معدلم 18.02 هست و هیچ سابقه یا رزومه خاصی ندارم
واسه زبان فعلا کلاس میرم
باید چجوری و از کجا شروع کنم؟!
سلام دوست عزیز
من با رشته شما آشنایی ندارم و نمیدونم امکان دادن مقاله در اون چقدره. ولی معمولا برای ارشد از متقاضی توقع ندارن که مقاله داشته باشه. معدل شما خیلی خوبه.
در حال حاضر تا زمان شروع برای پذیرش که معمولا از اواخر شهریور شروع میشه زمان خوبی دارین که بتونین خودتون رو آماده کنین. شما باید امتحان زبان بدین. یا تافل یا آیلتس. همچنین باید دانشگاه هایی که رشته شما رو دارن سرچ کنین. برای این کار هم میتونین در سایت دانشگاه ها در قسمت programs بگردین. اسم دانشگاه ها رو میتونین از روی رنکینگ های مختلفی که وجود داره پیدا کنید. مثلا یکی از معتبرترین رنکینگ ها Times هست.
فکر میکنم رشته های هنری مثل شما باید یک Portfolio تهیه کنن که یک مجموعه از کاراشونه (مطمئن نیستم) تو سایت دانشگاه های مختلف یک قسمت داره به اسم Admission requirements که معمولا برای هر program به صورت جداگانه شرایط مورد نیاز برای متقاضی رو نوشته.
معمولا برای فوق نسبت به دکترا شانس گرفتن فاند کمتره. ولی این به این معنی نیست که گرفتن فاند غیر ممکنه. میتونین برای دانشگاه های اروپایی که شهریه ندارن اقدام کنین مثلا دانشگاه های آلمان.
پیشنهاد میدم این تاپیک ها و انجمن های رو به تدریج بخونین تا بیشتر آشنا بشین با پروسه پذیرش.
فلوچارت پذیرش
آیلتس
تافل
GRE
مدارک مورد نیاز
نقل قول  

آفلاین 3lham70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2012, 01:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2012, 07:39 AM توسط m.ost.)
سلام دوست عزیز.
من یه سال دیگه لیسانس گیاهپزشکی از دانشگاه ازاد میگیرم .معدلم هم بالا نیست. 14 هست.تا الان یه پروژه تحقیقاتی در حال انجام دارم(ایده و فعالیتش واسه خودم بوده یعنی کسی رو این پروژه کار نکرده) و یه مقاله علمی دارم که هنوز به ثبت نرسیده..در این پست ها زیاد در مورد رشته های کشاورزی و بیولوژیکی صحبت نشده..میخواستم بدونم برای فوق لیسانس با این رزومه کدوم کشور ها امکان اپلای من بالاست.(المان - کانادا - نروژ - هند - امریکا - اروپا و... ) .من واسه دانشگاه کورنل اپلای ارسال کردم .هنوز جوابی نگرفتم و دانشگاه واشنگتون هم خیلی هزینه بالایی داشت و هم واسه دانشجویان خارجی شرایط سختی رو گذاشته بود .من فقط با اساتید واشنگتون در حال مکاتبه هستم.اصلا برای کدوم کشور احتمال بورس من وجود دارد؟

ببخشید اگه اینجا سوالمو مطرح کردم چون در مورد تنحوه پذیرش واسه رشته کشاورزی مطلبی پیدا نکردم.
ممنوووووووووووون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2012, 01:59 AM
(08-06-2012, 09:56 AM)حسین نوشته: سلام خدمت شما دوست گرام.

من لیسانسم معماری از ایران دانشگاه شیراز بودم با معدل 15.50و فوق لیسانسم هم از دانشگاه UTM در رشته Construction contract management با معدل 3.5 گرفتم دنبال یه سوپروایزر برای رشته ای مرتبط هستم در مقطع دکترا.

آیا من شانس گرفتن فوند رو دارم از دانشگاههای آمریکا یا نه؟

قبلا از جوابتون ممنونم.
دروود.
دوست عزیز همانطور که اگاه هستید برای پیدا کردن پوزیشن خالی در مقطع دکتری با فاند تنها با یک نظر انداختن نمیشه دقیق اشاره کرد شانس بالایی دارید یا خیر. در ضمن باید این نکته رو در نظر داشته باشید فاکتورهای بسزایی نقش بازی می کنند مانند: نمره زبان، مقالات کارهای پژوهشی و غیره از همه مهمتر باید نظر مساعد استاد رو برای پروپزال یا موضوع مورد علاقه جلب نمایید انگاه بهتر شرایطتون مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-06-2012, 07:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2012, 07:40 AM توسط m.ost.)
(11-06-2012, 01:44 AM)3lham70 نوشته: سلام دوست عزیز.
من یه سال دیگه لیسانس گیاهپزشکی از دانشگاه ازاد میگیرم .معدلم هم بالا نیست. 14 هست.تا الان یه پروژه تحقیقاتی در حال انجام دارم(ایده و فعالیتش واسه خودم بوده یعنی کسی رو این پروژه کار نکرده) و یه مقاله علمی دارم که هنوز به ثبت نرسیده..در این پست ها زیاد در مورد رشته های کشاورزی و بیولوژیکی صحبت نشده..میخواستم بدونم برای فوق لیسانس با این رزومه کدوم کشور ها امکان اپلای من بالاست.(المان - کانادا - نروژ - هند - امریکا - اروپا و... ) .من واسه دانشگاه کورنل اپلای ارسال کردم .هنوز جوابی نگرفتم و دانشگاه واشنگتون هم خیلی هزینه بالایی داشت و هم واسه دانشجویان خارجی شرایط سختی رو گذاشته بود .من فقط با اساتید واشنگتون در حال مکاتبه هستم.اصلا برای کدوم کشور احتمال بورس من وجود دارد؟

ببخشید اگه اینجا سوالمو مطرح کردم چون در مورد تنحوه پذیرش واسه رشته کشاورزی مطلبی پیدا نکردم.
ممنوووووووووووون.
سلام
به فروم خوش آمدید. رنک دانشگاه کرنل بسیار بالا هستش و جزو ۱۰-۱۵ تای اول لذا پذیرش در این دانشگاه آسان نیست.در مورد واشنگتن هم اگر جرج واشنگتن رو مده نظر دارید باید بگم زیاد
خارجی‌ محور نیست و بسیار رو حداقل‌های نمرات زبان و معدل حساس هستند. برای مثال حداقل نمره تافل خواسته شده برای دانشکده مهندسی‌ صنایع ۱۰۰ هستش که برای دانشگاهی با اون رنک این عدد خیلی‌ زیاد هستش.

ایشالا موفق باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 02:03 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی