عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-06-2012, 02:59 AM
(08-02-2012, 03:24 PM)bzz نوشته: سلام
با توجه به تحقیقاتی که کردم و استاد راهنما من که استاد برتر امنیت درامیرکبیر است ایشان نظرشون اینه که اگه مقالاتی که کار میکنی مربوط به تز ات باشه مهمه که نفر چندم باشی اما اکه مرتبط نباشه اهمیت چندان نداره
سلام اتفاقا من زیاد شنیدم ک کاملا برعکسه Huh
دلیلشم اینه که هر کسی معمولا به تزش کاملا مسلطه و اگه به هر دلیلی اسمش جایی غیر از اولی یا دومی نوشته شده،به نوعی ضعف فرد رو نشون نمیده،چون تز خودشو ک دیگه بلده و باید ازش دفاع کنه و بنابراین مقالاتی ک ازون تز درمیاد رو شاید حتی بیشتر از استادش باش آشناس و از لحاظ معنوی اسم اول یا دومه،حالا هرچند شاید به دلایلی اول یا دوم نوشته نشده و این ارزش علمی اون مقاله رو برا دانشجو خیلی پایین نمیاره
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

05-06-2012, 03:05 AM
دوستان
من یه فکری به ذهنم رسیده اینکه من مرتبط با تز خودم حداکثر 4 مقاله isi خواهم داشت و حتی در یکی دوتاش اسمم حتی اول و دوم نیس به دلایلی.
حالا برا جبران این میخوام با استادا بحرفم و ازشون داده های دانشجوهای قبلی ک نتونستن یا نخواستن مقاله دربیارن رو بگیرم و روش کار کنم و مقالشون کنم
و مسلما اسم منو در بهترین حالت سوم میزنن، حالا به نظر شما...
با توجه به اینکه ب احتمال زیاد از تز خودم عنوان مقالات فاصله میگیره و شاید هر مقاله حداقل 20 روز کامل وقت آدمو بگیره، به نظرتون ارزششو داره؟
شما بودید میرفتید جلو؟
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

05-06-2012, 03:10 AM
(05-06-2012, 03:05 AM)akbar_saeedi نوشته: دوستان
من یه فکری به ذهنم رسیده اینکه من مرتبط با تز خودم حداکثر 4 مقاله isi خواهم داشت و حتی در یکی دوتاش اسمم حتی اول و دوم نیس به دلایلی.
حالا برا جبران این میخوام با استادا بحرفم و ازشون داده های دانشجوهای قبلی ک نتونستن یا نخواستن مقاله دربیارن رو بگیرم و روش کار کنم و مقالشون کنم
و مسلما اسم منو در بهترین حالت سوم میزنن، حالا به نظر شما...
با توجه به اینکه ب احتمال زیاد از تز خودم عنوان مقالات فاصله میگیره و شاید هر مقاله حداقل 20 روز کامل وقت آدمو بگیره، به نظرتون ارزششو داره؟
شما بودید میرفتید جلو؟
سپاس
من ۱ سوال دارم:
مگر میشود ظرف ۲۰ روز مقاله نوشت؟
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-06-2012, 03:38 AM
(05-06-2012, 03:10 AM)Mike نوشته: من ۱ سوال دارم:
مگر میشود ظرف ۲۰ روز مقاله نوشت؟
خب آره، چرا نمیشه؟ Huh
در رشته هایی مثل ما که عملیه، آزمایشات کلی وقت میبره ولی اگه داده درست و حسابی داشته باشی و قبلا ی مقاله نوشته باشی، دومین مقاله رو حداکثر باید 20 روزه نوشت

نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

05-06-2012, 06:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2012, 06:53 AM توسط Mike.)
(05-06-2012, 03:38 AM)akbar_saeedi نوشته: خب آره، چرا نمیشه؟ Huh
در رشته هایی مثل ما که عملیه، آزمایشات کلی وقت میبره ولی اگه داده درست و حسابی داشته باشی و قبلا ی مقاله نوشته باشی، دومین مقاله رو حداکثر باید 20 روزه نوشت
البته حق با شماست.خیلی‌ خوبه ادامه بدید و نتیجه رو برای ما اینجا بنویسید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
05-06-2012, 09:05 AM
(05-06-2012, 02:59 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام اتفاقا من زیاد شنیدم ک کاملا برعکسه Huh
دلیلشم اینه که هر کسی معمولا به تزش کاملا مسلطه و اگه به هر دلیلی اسمش جایی غیر از اولی یا دومی نوشته شده،به نوعی ضعف فرد رو نشون نمیده،چون تز خودشو ک دیگه بلده و باید ازش دفاع کنه و بنابراین مقالاتی ک ازون تز درمیاد رو شاید حتی بیشتر از استادش باش آشناس و از لحاظ معنوی اسم اول یا دومه،حالا هرچند شاید به دلایلی اول یا دوم نوشته نشده و این ارزش علمی اون مقاله رو برا دانشجو خیلی پایین نمیاره
من با این حرف موافق نیستم. به طور کلی به نظرم هر مقاله‌ای که می‌نویسید وقتی اسم‌تون اسم اول باشه ارزشش بیشتره و اگر در مورد تزتون باشه، مهمه که اسم اول باشید. در خیلی از گروه‌های تحقیقاتی بیشتر از یک دانشجو روی یک موضوع کار می‌کنند و هر کدوم‌شون وقتی در مورد قسمت مرتبط با کار خودشون مقاله می‌نویسند اسم‌شون اول میاد. حالا وقتی اسم شما اسم اول نیست، این طور به نظر می‌رسه که کار اصلی موضوع مقاله رو شما انجام ندادید و این مساله به خصوص در مورد تز خودتون جالب نخواهد بود.
البته این رو هم باید اضافه کنم که بعضی وقت‌ها تعداد نویسندگان مقاله خیلی زیاده. مثلا مقالاتی هست که ده تا اسم روشه. در این جور مواقع اسم دوم یا حتی سوم بودن هم بد نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

05-06-2012, 07:09 PM
بچه ها عذر خواهم ولی سوال اصلی من در چند پست بالاتر بی جواب موند...
جدا این سوال برام مهمه،اگه میشه بهش جواب بدین ،ممنون میشم..
اکثر پایان نامه ها ک بچه ها اینجا کار می کنند 1 یا 2 یا حداکثر 3 (به ندرت) مقاله isi میده، حالا باید ب همینا بسنده کرد؟
مثلا من دوست دارم در موضوعات دیگه غیر از پایان نامم هم شانس پذیرش داشته باشم،این امر با یکی دو مقاله با اسم سوم، چهارم در آن موضوع محقق نمیشه؟

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-06-2012, 07:18 PM
بستگی به دیدگاه استاد داره
ولی اگه واقعا زمینه کاری اولیه شما با این زمینه که تو مقالس نفر چهارمین فرق داشته باشه ، ممکنه کمی تاثیر گذاری خودشو از دست بده Smile ولی خب بازم isi نفر چهارمش به خیلی مقالات کنفرانسی نفر اول میارزه
میگم همه چیز نسبیه
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

05-06-2012, 09:35 PM
دوستان قضیه اینه که ما گروهی 3 4 نفره بودیم که موضوع تزمون نزدیک هم بود و گسترده،که من بچه های دیگه رو کمک کردم و دوتا مقاله isi نفر چهرم از شش نفر اسمم رد شد که یکیش اکسپت شد و یکیش هنوز نه و قراره یکی دیگه باز نفر چهارم اسمم باشه
ولی از موضوع خودم به دلایلی احتمالا 1 isi خوب مقاله ازش درمیاد...
مایی ک کارمون آزمایشگاهیه بعدا که از دانشگاه بریم دیگه نمیتونم بشینیم جلو لب تاب مقاله دربیاریم.حالا با این شرایط شما جای من بودید ب فکر همکاری های بعدی و نفر چهارم شدنی های بعدی میرفتید؟الان دغدغه مهم من اینه که فک میکنم مقالاتم کمه...

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-06-2012, 10:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2012, 10:55 PM توسط Nasim67.)
اکبر جان،
اولا،نکته مثبت اینه که زمینه مقالات،با موضوع پایان نامه ی خودتون مرتبط هست.
دوما،اگر کیفیت کار بالاست و در حد ISI چاپ شدن است،به نظر من ارزشش رو داره.اما توجه کنید که احتمالا هنگام اپلای و در حین مکاتبات ازتون میپرسند که نقشتون در مقاله چی بوده و چه کارهایی رو شما انجام دادید،و خب شما باید به عنوان نویسنده چهارم حرفی برای زدن داشته باشید.اگر فکر میکنید حرف زیادی نخواهید داشت،ارزش 20 روز وقت گذاشتن رو نداره.اما اگه نقش زیادی دارید یا حرف های زیادی برای گفتن،فرصت خوبیه.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »