عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2013

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2013
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-05-2012, 02:16 AM
بستگی به مواردی که در job offer نوشته می‌شه داره. در امریکا مرسوم هست که استخدام‌ها بدون تعهد (employment at will) هستند، یعنی این که چه کارفرما و چه کارمند در هر زمانی که بخوان می‌تونند قرارداد رو فسخ کنند. در نتیجه دادن چنین پیشنهاد کاری‌ای باعث تعهد کارفرما نخواهد بود و کارفرما هر موقع که مایل باشه می‌تونه قرارداد رو فسخ کنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-05-2012, 11:12 PM
۱. این اشتباه جزئی هست و اگه لازم شد می‌تونید اصلاح کنید و بعید می‌دونم مشکل‌ساز بشه.
۲. این اشتباه هم مشکلی نداره و اشکال جزئی‌ای هست.
۳. لازم نیست چیزی در این مورد بگید. به طور کلی تا سفارت از شما چیزی نخواسته لازم نیست اطلاعات اضافی بدید. اگر از سربازی بپرسند می‌گید که معاف شدید و در مورد دلیلش هم اگر بپرسند می‌گید که به این خاطر که پدرتون رو در جنگ از دست دادید و لازم نیست به کلماتی که ممکنه حساسیت ایجاد کنه مثل شهید و عنایات رهبری و غیره اشاره کنید.
۴. این مورد رو نمی‌دونم و نمی‌دونم که اون‌ها چقدر روی این مساله حساس هستند. چهار سال زمان نسبتا زیادی هست و اگر لازم بوده که لیست کشورهایی که درش زندگی کردید رو بدید، به نظرم بهتر بود که این مورد رو می‌نوشتید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-05-2012, 02:27 AM
اگر مدرک نگرفتید لزومی نداره در مورد تحصیل در اوکراین بهشون چیزی بگید و مشکل‌ساز نخواهد شد. به احتمال بسیار زیاد اصلا متوجه این مساله نخواهند شد و بعید می‌دونم که حتی در صورتی که متوجه بشن، مشکلی برای شما ایجاد کنه.

آفلاین maral_f
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-06-2012, 10:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 01:33 PM توسط amin_mb.)
قرعه کشی لاتاری در چند دور انجام میشه؟

دلیل ویرایش: تبدیل فینگلیش به تایپ فارسی

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

17-06-2012, 10:09 PM
ظاهرا امسال در دو دور انجام می‌شه و یک سری رو هم در پاییز (فکر می‌کنم اکتبر) اعلام می‌کنند.

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-06-2012, 10:12 PM
اسلام دوستان
اگر خانواده من تو لاتاری شرکت کنند ممکن مشکلی برای من ایجاد بشه؟؟یا خیر به حال من فرقی نداره؟؟از لحاظ ویزا و.. میگم
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-06-2012, 10:40 PM
شرکت خانواده شما در لاتری، برای شما مشکلی از نظر ویزا ایجاد نخواهد کرد. احیانا اگر موقع مصاحبه ازتون بپرسند که شما در لاتاری شرکت کرده‌اید یا خیر شما باید جواب منفی بدید و لزومی نداره اطلاعات بیشتری در مورد شرکت کردن خانواده و غیره بدید.

آفلاین khosrowtaj
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-07-2012, 08:56 PM
الان تو سال 91 که هنوز نرسیده بابا!! رسیده؟میشه دقیقا به شمسی و قمری بگید ؟مرسی Smile

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-07-2012, 09:38 AM
(16-07-2012, 08:56 PM)khosrowtaj نوشته: الان تو سال 91 که هنوز نرسیده بابا!! رسیده؟میشه دقیقا به شمسی و قمری بگید ؟مرسی Smile
لاتاری 2013 ثبت نامش در سال 2011 (سال 90) انجام شد، و نتایجش چند ماه پیش یعنی در سال 2012 (سال 91) اعلام شد. مراحل بعدی برای ارسال مدارک و مصاحبه و غیره هم از چند ماه دیگه شروع می شه و به سال 92 هم می کشه.

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-07-2012, 07:54 PM
سلام.از دوستانی که با معافیت تحصیلی اجازه خروج از کشورو گرفتن و رفتن کسی هست گرین کارتو گرفته باشه و برگشته باشه ایران ؟

از این موضوع کسی اطلاع داره؟چون با معافیت تحصیلی محدودیت خروج حداکثر 30روزست و پروسه دریافت گرین کارت40-30 روزی طول میکشه.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked