عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2013

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2013
آفلاین aliilab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-05-2012, 09:59 PM
(02-05-2012, 10:53 AM)Babak نوشته: اولین سری نتایج لاتری ۲۰۱۳ اعلام شده و در وب‌سایت دولتی امریکا قابل بررسی هست. برای بررسی نتایج نیاز به شماره رسیدی (confirmation number) که موقع ثبت‌نام دریافت کردید، دارید.

یک بار دیگه لازم می‌دونم که تاکید کنم لطفا به هیچ عنوان به ایمیل‌هایی که ممکنه دریافت کنید و درش گفته شده که شما برنده شدید و غیره اعتنا نکنید. دولت امریکا نتایج رو از طریق ایمیل اعلام نمی‌کنه و این جور ایمیل‌ها فقط به دنبال دزدیدن اطلاعات یا دریافت پول از شما هستند. تنها راه قابل اعتماد بررسی نتایج همین وب‌سایتی هست که در بالا گفته شد.
خیلی ممنون از اطلاعاتتون. فقط اینکه گفته تو اکتبر دوباره یه سری بزنید منظورش چیه؟ یعنی یه قرعه کشی هم اون موقع هست؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-05-2012, 01:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 11:18 AM توسط Babak.)
(02-05-2012, 01:04 PM)Saeid نوشته: آیا پس از برنده شدن لاتاری فرد نیاز به اسپانسر داره؟؟ مدرک زبان میخاد؟ شرایط لاتاری چی هستش؟؟ با تشکر
غیر از شرایط اصلی که شامل اتمام دوره دبیرستان و داشتن آزمایشات پزشکی لازم هست، فرد باید نشون بده که شرایط مالی کافی رو داره که بتونه خودش و خانواده‌اش رو تا موقعی که کار پیدا کنه ساپورت کنه. این که چقدر پول لازمه به تشخیص آفیسر سفارت بستگی داره و طبیعتا به وضعیت تحصیلی و حرفه‌ای شخص و احتمال پیدا کردن کار در امریکا بستگی پیدا می‌کنه. داشتن اسپانسر ضروری نیست، ولی می‌تونه کمک کنه. همچنین اگر قبل از مصاحبه بتونید از شرکت یا موسسه‌ای در امریکا پیشنهاد کار بگیرید، کمک موثری در قبول شدن در مصاحبه لاتاری خواهد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-05-2012, 01:31 PM
(02-05-2012, 09:59 PM)aliilab نوشته: خیلی ممنون از اطلاعاتتون. فقط اینکه گفته تو اکتبر دوباره یه سری بزنید منظورش چیه؟ یعنی یه قرعه کشی هم اون موقع هست؟
بله، ظاهرا که این طوره و طبق گفته سایت رسمی ممکنه یک سری برندگان دیگه رو اکتبر اعلام کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین ssss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-05-2012, 09:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2012, 09:22 AM توسط Babak.)
سلام پدر من امسال در لاتاری قبول شدن می‌خواستم بدونم برای اینکه شانس قبلیمن تو مصاحبه زیاد شه باید چی‌ کار کنیم؟

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

07-05-2012, 10:22 PM
(07-05-2012, 09:49 PM)ssss نوشته: salam pedare man emsal dar lottory ghabol shodan mikhastam bedonam baraye inke shanse ghabolimon to mosahebe ziyad she bayad chi kar konim?
سلام،عضویتتون رو تبریک میگم. همونطور که در چندتا پست بالاتر آقا بابک گفتن میتونید بخونید چیا مهمه،البته کلا چندتا پست بیشتر ارسال نشده که هیچکدومم spam نیست و میتونید اطلاعات خیلی خوبی بدست بیارید.
پی نوشت:
طبق قوانین فروم شما به هیچ وجه مجاز به استفاده از تایپ فینگیلیش نیستید.لطفا از این پس فارسی یا انگلیسی تایپ کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم

آفلاین ssss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-05-2012, 11:03 PM
(07-05-2012, 10:22 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام،عضویتتون رو تبریک میگم. همونطور که در چندتا پست بالاتر آقا بابک گفتن میتونید بخونید چیا مهمه،البته کلا چندتا پست بیشتر ارسال نشده که هیچکدومم spam نیست و میتونید اطلاعات خیلی خوبی بدست بیارید.
پی نوشت:
طبق قوانین فروم شما به هیچ وجه مجاز به استفاده از تایپ فینگیلیش نیستید.لطفا از این پس فارسی یا انگلیسی تایپ کنید.

به خاطر پاسختون ممنون اما یه سوال دیگه هم دارم وقتی برای مصاحبه می ری بیشتر چه سوال هایی ازت می شه و حتما باید انگلیسی به سوال ها جواب بدی؟؟؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-05-2012, 09:31 AM
(07-05-2012, 11:03 PM)ssss نوشته: به خاطر پاسختون ممنون اما یه سوال دیگه هم دارم وقتی برای مصاحبه می ری بیشتر چه سوال هایی ازت می شه و حتما باید انگلیسی به سوال ها جواب بدی؟؟؟
به خاطر برنده شدن در لاتاری بهتون تبریک می‌گم.
راستش من در این زمینه تجربه‌ای ندارم، ولی تا اونجا که از کسانی که قبلا در لاتاری برنده شدم شنیدم، مصاحبه انگلیسی نیست، ولی دونستن زبان انگلیسی امتیاز مهمی برای قبولی در مصاحبه تلقی می‌شه. ظاهرا مهمترین عاملی که در مصاحبه مهمه اینه که شخص بتونه نشون بده می‌تونه در امریکا کار پیدا کنه و سربار دولت امریکا نخواهد شد. به همین خاطر دونستن زبان انگلیسی و داشتن سابقه حرفه‌ای که در امریکا بتونه مورد استفاده قرار بگیره امتیازهای مهمی محسوب می‌شه.

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

08-05-2012, 02:28 PM
سلام.یکی میگفت اگر برای لاتاری اقدام کنیم و بعد از اپلای پذیرش بگیریم و در مراحل اخذ ویزا افسر ببینه واسه لاتاری ثبت نام کرده بودیم احتمالا وبزا نمیدن و reject می کنن و دلیلش هم اینه که نشان دهنده این که شما به دنبال مهاجرت هستین نه تحصیل و امکان برگشت شما نخواهد بود. درسته؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

10-05-2012, 09:56 AM
اگر آفیسر از شما سوال کنه و شما بگید که شرکت کردید، می‌تونه برای ویزا مشکل ایجاد کنه. به همین خاطر توصیه من اینه که در سالی که می‌خواهید برای ویزا اقدام کنید لاتری شرکت نکنید.

آفلاین PARY1366
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2012, 04:07 PM
با سلام
من از برندگان لاتاری 2013 هستم و مثل اکتر ایرانی ها برای پیداکردن حامی مالی و نیز پول نقد خیلی امکانات زیادی ندارم و لی به صورت صوری می توانم یک جاب آفر (پیشنهاد کار ) جور کنم... حالا سوال من اینه آیا با این کار کارفرما من حتما متعهد میشه به من کار بده یا نه و آیا بعد رسیدن من به خاک امریکا میتونه زیر تعهدش بزنه؟ ( یعنی مسئولیت قانونی میاره؟)

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked