عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-05-2012, 12:54 AM
حقیقتش رو بخواهید شانس شما با توجه به معدل‌تون و این که رشته لیسانس‌تون کاملا متفاوت بوده، برای گرفتن پذیرش از ۱۰ تای دانشگاه اول امریکا پایینه و حتی با نمره TOEFL و GRE خوب هم بعید می‌دونم که بتونید از دانشگاهی مثل stanford پذیرش بگیرید.
در مورد دانشگاه‌های کانادا، من اظهار نظر نمی‌کنم و می‌تونید بحثش رو در انجمن کانادا پیگیری کنید تا دوستان مطلع بهتون پاسخ بدن.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین blair
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-05-2012, 08:48 AM
سلام بابک جان
ممنون که جواب دادین.
مقاله ISI من تاثیری نداره؟ موضوع مقاله در مورد مدیریت بوده و در مجله Springlink 2011 چاپ شده.
فقط اینکه من وقتی سایت stanford چک کردم نوشته بود که از هر رشته ای می تونین وارد دوره Phd تو رشته دلخواه خودتون بشین و این مسئله مهم نیس. فقط نوشته باید تو جبر آنالیز و آمار خوب باشین . بهمین خاطر با توجه به رشته ای تو ارشد می خونم می خوام تو رشته مدیریت رفتار سازمانی اپلای کنم. البته همینطور شما فرمودین برا بورس گرفتن کار سختی پیش رو دارم چون فقط 8 نفر بر می دارن که پارسال 800 نفر متقاضی داشتش. اما امیدوارم مقاله دومم که فاندم داره بتونم تا ژانویه acceptesho بگیرم شاید تاثیر داشته باشه.
ممنون از راهنمایی ها تون
محمود
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-05-2012, 09:01 AM
داشتن مقاله معتبر قطعا بی‌تاثیر نیست، ولی این طور هم نیست که شانس شما رو زیر و رو کنه و دانشگاه مجموعه مدارک شما شامل معدل دوره‌های قبلی و دانشگاهی که ازش فارغ‌التحصیل شدید و غیره رو بررسی می‌کنه. به خصوص وقتی بحث دانشگاهی مثل Stanford می‌شه شرایط خیلی مشکل‌تر هم می‌شه. این که سایت این دانشگاه نوشته که چه مدارکی رو برای قبولی نیاز دارید، معنیش این نیست که هر کسی که این مدارک رو داشته باشه قبول خواهد شد، بلکه اون مدارک شرط لازم هست، نه کافی.
به هر حال امیدوارم که بتونید از دانشگاه دلخواه‌تون پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lawabiding
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-05-2012, 04:20 PM
سلام

لطفاً من را راهنمایی کنید که شانس گرفتن پذیرش به همراه fund از دانشگاه های برتر امریکا برای کسی که
از دانشگاه تهران و در رشته ی حقوق فارغ التحصیل شده چقدر است و آیا عضویت
در بنیاد ملی نخبگان ایران می تواند تأثیری در افزایش میزان fund داشته
باشد یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-05-2012, 05:59 PM
(19-05-2012, 04:20 PM)lawabiding نوشته: سلام

لطفاً من را راهنمایی کنید که شانس گرفتن پذیرش به همراه fund از دانشگاه های برتر امریکا برای کسی که
باشد یا نه؟
دوست عزیز گرفتن پذیرش از دانشگاهای آمیریکا (برتر یا غیر برتر) به پارامترهای زیادی بستگی داره. از جمله: دانشگاه, معدل, نمره زبان, جی آر ای و مقاله و ........
و صرفا با دانستن دانشگاه شما نمیشه نظر داد.
عضویت در بنیاد نخبگان هم تاثیری نمیتونه داشته باشه در میزان فاند یا گرفتن فاند.
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-05-2012, 10:47 PM
(19-05-2012, 04:20 PM)lawabiding نوشته: سلام

باشد یا نه؟
من در مقایسه با مدرسه حقوق دانشگاه خودمون میگم:
دوست هم خونییم حقوق میخونه و الان ساله آخرشه
ایشون ۱ چیزی نزدیک ۱۴۰ هزار دلار خرج کرده تا به درجه مستر برسه.
متاسفانه برا رشته ایشون با وجود آمریکایی بودند فاند وجود نداشته. و همه این پول از طریق وام تامین شده. صرف نظر از بحث هزینه تفاوت بسیار زیاد میان رشته حقوق در ایران و حقوق در اینجا هستش. و از اون بدتر اینکه ایشون خودشم میگه که بد از فارغو تحصیلی‌ بیکار خواهد بود چون بازار کار در اصلا برای رشته حقوق در آمریکا مناسب نیست.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-05-2012, 12:33 AM
(19-05-2012, 10:47 PM)Mike نوشته: من در مقایسه با مدرسه حقوق دانشگاه خودمون میگم:
دوست هم خونییم حقوق میخونه و الان ساله آخرشه
ایشون ۱ چیزی نزدیک ۱۴۰ هزار دلار خرج کرده تا به درجه مستر برسه.
متاسفانه برا رشته ایشون با وجود آمریکایی بودند فاند وجود نداشته. و همه این پول از طریق وام تامین شده. صرف نظر از بحث هزینه تفاوت بسیار زیاد میان رشته حقوق در ایران و حقوق در اینجا هستش. و از اون بدتر اینکه ایشون خودشم میگه که بد از فارغو تحصیلی‌ بیکار خواهد بود چون بازار کار در اصلا برای رشته حقوق در آمریکا مناسب نیست.
درود بر شما
البته مایک عزیز در مقایسه با دانشگاه خودتون گفتید و از زبان هم خانه ایتون نقل روایت می کنید
ومن خواستم تاکید کنم این نکته رو که یه وقت دوستمون نامید نشه و تلاش خودشون رو بکنن
واسه رشته های انسانی بطور کلی، نمره جی آریی و زیان خیلی مهمتر از بقیه رشته ها است
وعضویت در بنیاد نخبگان تاثیر چندان تاثیری نداره
در مورد بازار کار ، بهرحال درسته که دوسته مایک در جو آمریکا هستند ونظرشون رو گفتن ولی بطور کلی رشته حقوق جزو رشته های پر درآمد در آمریکاست . ودلیلشم اینه که نیاز به این رشته نه تنها در آمریکا بلکه در هر جامعه زیاده.
حالا ملت دکترا شون بگیرن تا پیدا کردن کار هم خدا بزرگه Big Grin غم فردا رو فردا می خوریم Wink

البته ای کاش دوستمون اطلاعات بیشتری راجع به وضعیت زبان، مقاله و معدل و.. خودشون می گفتند تا بهتر بشه نظر داد
مرسی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-05-2012, 12:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-05-2012, 12:50 AM توسط Mike.)
(20-05-2012, 12:33 AM)Karim نوشته: درود بر شما
البته مایک عزیز در مقایسه با دانشگاه خودتون گفتید و از زبان هم خانه ایتون نقل روایت می کنید
ومن خواستم تاکید کنم این نکته رو که یه وقت دوستمون نامید نشه و تلاش خودشون رو بکنن
واسه رشته های انسانی بطور کلی، نمره جی آریی و زیان خیلی مهمتر از بقیه رشته ها است
وعضویت در بنیاد نخبگان تاثیر چندان تاثیری نداره
در مورد بازار کار ، بهرحال درسته که دوسته مایک در جو آمریکا هستند ونظرشون رو گفتن ولی بطور کلی رشته حقوق جزو رشته های پر درآمد در آمریکاست . ودلیلشم اینه که نیاز به این رشته نه تنها در آمریکا بلکه در هر جامعه زیاده.
حالا ملت دکترا شون بگیرن تا پیدا کردن کار هم خدا بزرگه Big Grin غم فردا رو فردا می خوریم Wink

البته ای کاش دوستمون اطلاعات بیشتری راجع به وضعیت زبان، مقاله و معدل و.. خودشون می گفتند تا بهتر بشه نظر داد
مرسی

اینیکه شما در بار نا امیدی میگید کاملا درسته. من خودم موقعی که شروع به اپلی‌ کردم حتا مادرم ۲-۳ ماه نشست تو گوشم خند که پسر آمریکا چیه بیا برو همین مالزی! روزی که داشتم از آنکارا بر می‌گشتم بیشتر از اینکه واسه ویزام خوشال باشم از این خوشال بودم که که این همه مردم مارو ناامید کردند اما بالاخره خدا کمک کرد‌‌ من به آرزوم رسیدم!

پارامتر‌هایی‌ که من اینجا دیدم و خیلی‌ مهم بودند برای این دوستمون اینها هستند:
۱- معدل که هیچ چیز در آمریکا به اندازه اون مهم نیست.
۲- نمره‌های زبان
3- Publications
4- SOP

من ۱ دوست ایرانی‌ دارم اینجا که ۱ چیزی شبیه ارتباطات می‌خونه. یادمه میگفت موقعی که می‌خواسته بید اینجا ۱ ریسرچ پلان نوشته در بار اینکه پست‌های توی فیسبوک چه ربطی‌ به تمدن داره! خودش میگفت خیلی‌ در گرفتن پذیرشش نقش داشته. فک می‌کنم ۱ چیزی شبیه همین ریسرچ پلان بچه‌های مهندسی‌. یا شایدم پروپوزال. این موضوع رو هم باید در مورد رشته‌های انسانی‌ در نظر گرفت.
نقل قول  

آفلاین maryamseyedi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-06-2012, 09:42 AM
سلام

ضمن تشکر از راهنماییهای مفیدتون

من کارشناسیمو در رشته منابع طبیعی-شیلات از دانشگاه دولتی با معدل 42/16 و ارشدمو در رشته زیست شناسی دریا_آلودگی دریا از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با معدل 16 (البته هنوز دفاع نکردم )دارم فارغ التحصیل میشم.2مقاله فارسی دارم ولی هنوز مقاله انگلیسیم پذیرفته نشده.هنوز هیچ آزمون زبانی ندارم به نظرتون میتونم امیدوار باشم که تا پاییز سال آینده پذیرش بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-06-2012, 09:53 AM
(08-06-2012, 09:42 AM)maryamseyedi نوشته: سلام

ضمن تشکر از راهنماییهای مفیدتون

من کارشناسیمو در رشته منابع طبیعی-شیلات از دانشگاه دولتی با معدل 42/16 و ارشدمو در رشته زیست شناسی دریا_آلودگی دریا از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با معدل 16 (البته هنوز دفاع نکردم )دارم فارغ التحصیل میشم.2مقاله فارسی دارم ولی هنوز مقاله انگلیسیم پذیرفته نشده.هنوز هیچ آزمون زبانی ندارم به نظرتون میتونم امیدوار باشم که تا پاییز سال آینده پذیرش بگیرم؟
برای این که بتونید پاییز آینده پذیرش بگیرید، باید امتحان زبان و GRE رو تا اواسط پاییز امسال بدید تا نتیجه‌اش به موقع به دست‌تون برسه و همه مدارک‌تون تا نزدیک اواخر پاییز آماده باشه که بتونید قبل deadline دانشگاه‌ها براشون ارسال کنید.
از نظر شانس پذیرش، باید دوستانی که رشته‌اشون به رشته شما نزدیک‌تر هست نظر بدن.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 224 بعدی »