عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-04-2012, 10:26 AM
(21-04-2012, 09:41 AM)hoda65 نوشته: با سلام.
من رتبه 2 کنکور کارشناسی ارشد سراسری هستم (رشته مطالعات ترجمه) . معدل کارشناسی ارشدم 17.81 هست و کارشناسیم هم 17.60
مقاله ندارم اما 3 تا کتاب ترجمه و چاپ کردم. تافل و GRE هم هنور امتحان ندادم. با توجه به اینکه فقط 2 تا دانشگاه آمریکا برای رشته ی ما دکترا دارند آیا به نظر شما شانسی برای فاند گرفتن از این دو دانشگاه دارم یا بهتره برای یه رشته ی دیگه اپلای کنم که مربوطه و دانشگاهای بیشتری ارائه می کنن؟

مرسی
سلام دوست عزیز،

شما وضعیت تون از نظر معدل خوبه. ترجمه کتاب در مقایسه با بقیه پارامترهای دیگه تاثیر زیادی در فرآیند پذیرش نداره. بدون تافل و GRE نمی شه نظر داد. ولی اگر در این آزمون ها نمره بالایی بگیرید (که با توجه به رشته تون احتمالش زیاده) و اینکه بتونید حداقل یکی دو تا مقاله در کنفرانس های معتبر خارجی یا ژورنال های معتبر رشته تون بدید شانس تون برای پذیرش و فاند زیاد خواهد بود. به هر حال به نظر من خودتون رو محدود به این دو دانشگاه نکنید. سعی کنید تو دانشگاه های دیگه دنبال رشته ها یا گرایش های نزدیک بگردید تا شانس تون رو بالاتر ببرید. به هر حال معمولاً برای حداقل 5-6 دانشگاه باید اپلای کنید تا خیال تون راحت باشه. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-04-2012, 12:32 PM
با نظر پژمان موافقم و این نکته رو هم اضافه کنم که بعضی از رشته‌های علوم انسانی در امریکا عمدتا توسط دانشجویان امریکایی پر می‌شه و گرفتن فاند درشون سخت هست. من با رشته شما آشنایی دقیق ندارم، اما با توجه به تعداد خیلی کمی از دانشگاه‌هایی که چنین رشته‌ای رو ارائه می‌کنند به احتمال زیاد گرفتن فاند در رشته شما خیلی مشکل خواهد بود. بد نیست در این زمینه یک مقدار بیشتر تحقیق کنید و با استادهای دانشگاه‌هایی که رشته شما رو ارائه می‌کنند مکاتبه کنید ببینید وضعیت فاند چطوریه. اگر مشکله، بهتره که برای رشته‌های مشابه که وضعیت فاند بهتری دارند اقدام کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-04-2012, 01:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2012, 01:13 PM توسط Karim.)
(21-04-2012, 09:41 AM)hoda65 نوشته: با سلام.
من رتبه 2 کنکور کارشناسی ارشد سراسری هستم (رشته مطالعات ترجمه) . معدل کارشناسی ارشدم 17.81 هست و کارشناسیم هم 17.60
مقاله ندارم اما 3 تا کتاب ترجمه و چاپ کردم. تافل و GRE هم هنور امتحان ندادم. با توجه به اینکه فقط 2 تا دانشگاه آمریکا برای رشته ی ما دکترا دارند آیا به نظر شما شانسی برای فاند گرفتن از این دو دانشگاه دارم یا بهتره برای یه رشته ی دیگه اپلای کنم که مربوطه و دانشگاهای بیشتری ارائه می کنن؟

مرسی

سلام
مطمین هستید که فقط دو دانشگاه در آمریکا رشته شما را دارند؟! چطور متوجه شدید که بقیه دانشگاهها ندارند؟
بنظرم یه نمه غیر عادی هست وقتی رشته ایی درایران تا ارشدش یعنی تحصیلات تکمیلی ارایه میشه قطعا باید یک رشته شناخته شده ای در سطح دنیا باشه.
لیسانستون چه رشته ایی بودید>؟

رشته شما ترجمه اش به انگلیسی چی میشه؟ translation studies؟
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین hoda65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-04-2012, 09:25 AM
(21-04-2012, 01:12 PM)Karim نوشته: سلام
مطمین هستید که فقط دو دانشگاه در آمریکا رشته شما را دارند؟! چطور متوجه شدید که بقیه دانشگاهها ندارند؟
بنظرم یه نمه غیر عادی هست وقتی رشته ایی درایران تا ارشدش یعنی تحصیلات تکمیلی ارایه میشه قطعا باید یک رشته شناخته شده ای در سطح دنیا باشه.
لیسانستون چه رشته ایی بودید>؟

رشته شما ترجمه اش به انگلیسی چی میشه؟ translation studies؟
سلام. برای PhD فقط دوتا دانشگاه آمریکا Translation Studies دارند. بقیه دانشگاهها در سطح MA هست یا Certificate. من میخام مستقیم واسه PhD اپلای کنم، واسه همین خیلی انتخابام محدود میشه. رشته ی کارشناسیم هم مترجمی بوده. رشته ی ما متأسفانه یه رشته ی جدیده و یک مقدار محدود از نظر دانشگاه، مثلاً توی کانادا هم فقط دانشگاه اوتاوا این رشته رو در سطح دکترا داره.
نقل قول  

آفلاین mahshidf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-04-2012, 12:36 PM
با سلام

فارغ التحصيل رشته مديريت IT با گرايش كسب و كار الكترونيك در مقطع فوق ليسانس از دانشگاه شهيد بهشتي با معدل 18.36 هستم با 14 سال سابقه كار در شركت هاي معتبر و داراي نام در تهران در حوزه IT و نيز مديريت در حوزه بازرگاني. در حال مطالعه زبان براي گرفتن مدرك تافل و نيز ارسال مقاله جهت چاپ و داراي 3 توصيه نامه از اساتيد و محل كار مي باشم. براي ادامه تحصيل در مقطع دكترا در رشته خودم با گرفتن بورسيه براي آمريكا مي خواهم اقدام نمايم. آيا مي توانيد مرا راهنمايي كنيد كه آيا بايد ابتدا CV خود را براي دانشگاهها ارسال نمايم و بعد از موافقت آنها به دنبال جمع آوري مدارك مورد نياز باشم؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-04-2012, 02:01 PM
مهشید جان سلام
ضمن خوشامدگویی،خوشبختانه شما معدل خیلی خوبی دارید.اما علاوه بر معدل و سایر ملزوماتی که خودتون بهش اشاره کردید،برای ورود به Business School ها باید نمره امتحان GMAT/GRE هم داشته باشید(که البته طبق تجربه،GMAT بیشتر پیشنهاد میشه).پس باید برای این امتحان هم زمان اختصاص بدید.(چون دیدم اشاره ای نکردید بهش،مطرحش کردم)
اگر منظورتان از مدارک،مستندات رسمی مربوط به نمرات TOEFL/GMAT/GRE و یا ریز نمراتتان است،که باید آن ها را هنگام اپلای آماده داشته باشید و نه الزاما هنگام برقراری ارتباط و مکاتبه با اساتید(چون در آن موقع مدارک غیر رسمی را هم میپذیرند).

اما به طور کلی شما ابتدا تمام مدارک خود را آماده میکنید و بعد نزدیک فصل اپلای،شروع به مکاتبه با اساتیدی میکنید که Research Interest مشترکی با شما دارند و در حین مکاتبات CV خود را هم برای استاد مربوطه ارسال میکنید.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین مریم ناز
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2012, 01:28 PM
من
رشته کارشناسی ام کارتوگرافی از دانشگاه تهران با معدل 16/60 هستم و رشته
کارشناسی ارشدم پژوهش هنر باز از دانشگاه تهران با معدل 18.70 و رتبه 7
کنکورهستم .آزمون تافل هم دارم با نمره 6.5 .می خواستم راهنمایی کنید که من
می تونم در کدام کشورها و در چه رشته ای ادامه تحصیل بدم؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-05-2012, 02:00 PM
(16-05-2012, 01:28 PM)مریم ناز نوشته: من
من رشتم فنه و شاید خیلی خوب نتونم شما رو راهنمایی کنم.
معدل لیسانیس و ارشدتون خیلی خوبه و از دانشگاه شناخته شده تری فارغ التحصیل شدید. اگر برنامه شما آمریکاس اکثر دانشگاهای آمریکا نمره GRE میخان. توصیه میکنم به سایت چند تا دانشگاه آمریکایی سر بزنید و ببینید که که دقیقا چه مدارکی میخان. در کل شما شانس خوبی دارید هم برای پذیرش و هم برای فاند. برا کانادا هم همچینین.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-05-2012, 02:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2012, 01:23 AM توسط amin_mb.)
(16-05-2012, 01:28 PM)مریم ناز نوشته: من
سلام
عضویتتون رو در این سایت تبریک میگم.
در حقیقت معدل های شما بسیار خوبن و همچنین شما از دانشگاه تهران که معروف ترین دانشگاه در رشته شما هست فارغ التحصیل شدین.اگر چه من در مورد رشته شما و موقعیت اون در دانشگاه های خارج اطلاعات چندانی ندارم،ولی رتبه کنکور و معدل شما بیانگر اینه که شما شانس خوبی برای پذیرش دارید اگر نمونه کارهای خیلی با کیفیتی از خودتون تهیه کنید. علاوه بر این شما به مدارک دیگه ای مثل توصیه نامه،گواهی آزمون زبان انگلیسی بین المللی و غیره نیاز دارید.
چیز عجیبی که من متوجه نمیشم نمره تافل شماست!!! احتمالا یک غلط املایی در مورد نمره تافل مرتکب شدین،چون اون (6.5) نمره آیلتس هست!!!!!!! [عکس: tongue.gif]
موفق باشید.
Hello
I welcome you for registering at this website
Actually your GPAs are in a very good condition and also you have been graduated from University of Tehran,which is the most famous univerisity in your major.
Although I have not so information about your major and it's situation in foreign universities,your konkur's grade and your GPA sound that you would have a big chance for getting admission if you will prepare high quality prototype of your predecessors.Moreover you need some other documents such as recommendation letters,English language certificate,etc.
However there is a strange thing that I cannot understand which is your TOEFL band score!! Probably you made an orthographic mistake about your TOEFL score,because it is a score of IELTS examination!!!!!!!!! Tongue e

پی نوشت: این پست به زبان فارسی برگردانده شده است.
نقل قول  

آفلاین blair
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2012, 04:11 PM
با سلام
با توجه به اینکه رشته لیسانس من زبان انگلیسی بوده با معدل 14.30 اما تو ارشد مدیریت آی تی می خونم و تا حالا معدلم 16.20 هستش و ضمن اینکه یک مقاله آی اس آی ام چاپ شده و یک کتاب در زمینه امور مالی و بانکی برا بانک مرکزی ترجمه کردم و الانم دارم رو مقاله دومم کار می کنم شانش پذیرش من از دانشگاههای مثل stanford و چند تا دانشگاه کانادائی چقدر هستش البته قابل ذکر که نمره تافل فک کنم بالای 100 بگیرم ، فقط مشکل اساسی من تو بخش کوانت GRE هستش اونم دارم روش کار می کنم تا ببینم چی میشه.
البته شاید اگه پذیرش بگیرم دوره ارشد من نا تمام بمونه. با همه این تفاسیر چقدر می تونم برا خودم شانس پذیرش قائل بشم .
با تشکر
محمود
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 224 بعدی »