عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین Armik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-04-2012, 02:14 PM
(28-04-2012, 01:24 PM)Saeid نوشته: ممنون آرمیک جون. آخرین مورد در واقع نسبت دانشگاه به ما بود. نسبت موسسه ای که حمایت مالی میکنه.
این تدریس های حق التدریس رو هم باید تو فرم بیاریم. مثلا دانشگاه آزاد حق التدریس بودیم
سوال اول رو نمی دونم، درمورد سوال دوم Teaching ها صرورتی برای آوردنشون نیست !
نقل قول  

آفلاین Armik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-04-2012, 02:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2012, 02:18 PM توسط Armik.)
(30-04-2012, 01:23 PM)Pejman نوشته: اگر بعد از ارسال فرم DS-160 یه سفر خارجی برامون پیش بیاد، فرم رو نمی شه آپدیت کرد؟ اصلاً نیازی هست؟
سفر خارجی که توی پاسپورت خورده قسمت مهمیه حتمن باید بیاد توی فرم ! پس فرم رو هم اگه سابمیت کردی باید یه بار دیگه پر کنی، مگه اینکه از سفارت بخوای یه بار دیگه فرمت رو برات باز کنن که بتونی تغییر بدی !
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-05-2012, 02:54 PM
دوستان 2 تا سوال:

1- برای Contact Person or Organization in the United States من اسم International student coordinator رو می خوام بدم، همونی که I-20 رو امضا کرده، مشکلی که نداره؟

2- برای میزان درآمد به نظرتون یه رقم نسبتاً زیاد معقول خوبه؟ مثلاً ماهی حدود 1 میلیون تومن؟ از نظر تاثیرش روی tie منظورم هست.

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-05-2012, 03:03 PM
(07-05-2012, 02:54 PM)Pejman نوشته: دوستان 2 تا سوال:

1- برای Contact Person or Organization in the United States من اسم International student coordinator رو می خوام بدم، همونی که I-20 رو امضا کرده، مشکلی که نداره؟

2- برای میزان درآمد به نظرتون یه رقم نسبتاً زیاد معقول خوبه؟ مثلاً ماهی حدود 1 میلیون تومن؟ از نظر تاثیرش روی tie منظورم هست.
نه مشکلی نداره . میتونی اونو بنویسی یا مثلا منشی دپارتمان یا کلا کسی از دانشگاه که برای کارات باهاش در ارتباط بودی. بعضیا هم خود استاد رو مینویسن. کوردینیتور که گفتی گزینه خوبیه.
مورد دوم رو به کسایی که بیشتر اطلاعات دارن واگذار میکنم Smile
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

10-05-2012, 11:44 AM
دوستان تو قسمت تحصیلات نیازی به پر کردن دوره دبیرستان هم هست یا نه؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2012, 11:53 AM
سمت راستش نوشته از high school هر چی رقتید را بنوسید. من هم دبیرستان هم نوشتنم.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2012, 11:57 AM
(10-05-2012, 11:44 AM)Saeid نوشته: دوستان تو قسمت تحصیلات نیازی به پر کردن دوره دبیرستان هم هست یا نه؟ با تشکر

بله سعید جان. حتی به نظر من دوره راهنمایی رو هم باید پر کنید، چون نوشته high school/secondary school (or its equivalent in your country)J و با توجه به اینکه بعد از دوران ابتدایی در ایران، ما راهنمایی رو داشتیم شامل راهنمایی هم می شه secondary school. البته اگر در مورد دوران راهنمایی اشتباه می کنم دوستان با تجربه تر اصلاح کنند.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-05-2012, 12:25 PM
secondary school عملا در سیستم آموزشی فعلی ایران همون دبیرستان هست و نوشتن اطلاعات دوران راهنمایی لازم نیست.
راهنمایی رو middle school می‌گن و اگر در فرم‌ها دیدید، اون وقت لازمه که اطلاعات راهنمایی رو بنویسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

10-05-2012, 01:07 PM
دوستان تو این فرم ds-160 در مورد شغل پرسیده primary occupation.....تو این قسمت چی باید وارد بشه؟؟؟ من در حال حاضر به صورت حق التدریس تو آموزش و پرورش هستم ولی اون موقع که برم مصاحبه عملا دیگه کاری ندارم و تا اون موقع دیگه کار بی کار.....چی بنویسم تاثیر مثبت داره و چی پیشنهاد میکنید؟؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

10-05-2012, 01:11 PM
اون قسمت بیشتر برای ویزاهای غیردانشجوییه. به نظر من فقط بنویسید Graduate Student.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 01:05 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی