عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-05-2012, 01:24 PM
(05-05-2012, 12:55 PM)Pejman نوشته: دوستان عزیز من بین انتخاب 3 تا دانشگاه موندم، هر 3 پذیرش بدون فاند برای دکترای مکانیک هست. من مزایا و معایب هر کدو رو در مقایسه با دو تای دیگه می نویسم. هر کسی هر نظری داره شدیداً استقبال می کنم:

1- University of Louisville
مزایای نسبی: اساتید با زمینه های تحقیقاتی مرتبط زیاد، شهر و آب و هوا، ارتباط با یکی از اساتید، شهر ارزون.
معایب نسبی: وضعیت فاند معمولی، رنکینگ در مکانیک

2- University of Nevada, Reno
مزایای نسبی: رنکینگ در مکانیک، وضعیت فاند خوب، موقعیت شهر، ارتباط با یکی از اساتید.
معایب نسبی: شهر نسبتاً گران و بد آب و هوا، اساتید مرتبط تقریباً هیچی.

3- University of Tulsa
مزایای نسبی: وضعیت فاند خیلی خوب، شهر ارزون، اساتید مرتبط زیاد.
معایب نسبی: رنکینگ در مکانیک، شهر نه چندان جالب.

در ضمن Tuition اینها تقریباً همه در یه حدود هست. وضعیت فاند رو هم از روی آمار و ارقام سایت هایی مثل USNEWS و Peterson و PhDs.org نوشتم (البته با یه دانشجوی ایرانی Tulsa تلفنی صحبت کردم)
با توجه به وضعیت فاندی که نوشتی و شنیده هایی که دارم به نظرم Tulsa گزینه ی بهتری باشه....فکر کنم بهترین دانشگاه در ایالت اکلاهاما باشه و این ایالت یکی از ایالت های نفت خیز هست - البته تولسا به دلیل رشته ی نفتش خیلی معروفه ولی از این جهت میشه گفت مکانیک و رشته های شیمی هم بهش مرتبط میشن یه جورایی و به همین دلیل فکر کنم به این عبارت " وضعیت فاند خیلی خوب" رسیده باشی...
مزیت نوشتن بر حسب شهر و آب و هوا تا زمانی که فرد اونجا نباشه به نظرم زیاد عاقلانه نیست.... به نظر من حتی مثلا در مورد شهر رنو هواش هم نسبت به مناطق مرکزی بهتر باشه چون از غرب به جنگل های کالیفرنیا می خوره...آب و هوا و شهر متغیر هستند و بیشتر به خود فرد برمیگرده و راحت میتونه بهش تطبیق پیدا کنه ولی استاد و ناراضی بودن از محیط کمپ و تیره دیدن آینده چیزهایی نیستن که بشه به راحتی تغییرشون داد...

در نهایت با توجه به اینکه بدون فاند هست هر سه مهم ترین ایتم ها برای تصمیم گیری احتمال فاند گرفتن و اساتید هست که رابطه ی مستقیم با هم دارن Shy

خوش خبر باشی Blush
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-05-2012, 01:50 PM
به نظرم بهترین معیار همون احتمال گرفتن فاند میتونه باشه. به نظرم بهتره با یکی از بچه هایی که اونجا (لوییویل و رنو) مکانیک میخونن صحبت کنین.
ولی در کل من حدس میزنم وضعیت فاند نوادا رنو زیاد خوب نباشه. انتخاب بین تاسا و لوییویل رو منطقی تر میدونم.
من کسی رو ندیدم که از ابتدا برا رنو فاند گرفته باشه اخیرا. ولی از بچه های مکانیکی دیدم کسانی رو که تاسا و لوییویل فاند گرفتن.
به نظرم روی لوییویل بیشتر کار کنید و جویای فاند بشید. لوییویل وضعیت فاندش خوبه و به همه فلوشیپ میده ولی گرفتنش خیلی سخته منتها مسله اینه که شما باید بیشتر روی RA حساب باز کنید و اون رو جویا بشید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-05-2012, 03:12 PM
ممنون از همه تون که جواب دادید. خوشحال می شم نظرات بیشتری بشنوم. در مورد رنک و فاند یه کمی توضیح می دم:

University of Lousville

رنکینگ مکانیک: نداره (پارسال 123 بوده)
رنکینگ مهندسی: 121
Research Expenditure per faculty member for Engineering programs (USNEWS) : $138 k
Total Annual Research Expenditures for Mechanical Engineering Dept. (Petersons) : $1.3 million
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
University of Nevada, Reno

رنکینگ مکانیک: 109
رنکینگ مهندسی: 137
Research Expenditure per faculty member for Engineering programs (USNEWS) : $251 k
Total Annual Research Expenditures for Mechanical Engineering Dept. (Petersons) : $1.8 million
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
University of Tulsa

رنکینگ مکانیک: نداره
رنکینگ مهندسی: 137
Research Expenditure per faculty member for Engineering programs (USNEWS) : $260 k
Total Annual Research Expenditures for Mechanical Engineering Dept. (Petersons) : $3.4 million
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تعداد دانشجویان Graduate دپارتمان مکانیک در Tulsa، Louisville و Nevada به ترتیب برابر 75، 23 و 19 نفر هست. با توجه به این تعدادها و میزان فاندها می شه دید که میزان فاند دپارتمان مکانیک در Tulsa از همه به مراتب بیشتر و در Louisville به مراتب کمترین هست.

در مورد فاند Tulsa من با یه دانشجوی ایرانی اونجا حرف زدم و گفت اینجا وضعیت مالیش خیلی خوبه و به احتمال 90% به بالا بعد از یک یا دو ترم فاند خواهی گرفت. در ضمن پروژه هایی هم در دپارتمان نفت داره که مرتبط با مکانیک هست. در مورد دو تا دانشگاه دیگه Nevada, Reno که به چند دانشجوی ایرانی ایمیل زدم و نهایتاً یکی گفت به استادا ایمیل بزن، کمکی از من بر نمیاد!! بقیه هم که جواب ندادند. Louisville هم ایرانی فعلاً پیدا نکردم. البته باید بیشتر بگردم.

برای خود من هم شهر و آب و هوا وقتی که سالی 30 هزار دلار خرج داشته باشم، قطعاً آخرین اهمیت رو پیدا می کنه!

در مورد استادای Nevada راستش هیچ کدوم زمینه کاریشون به من نمی خوره. اون یه استادی هم که باهاش در ارتباط بودم و باهام مصاحبه کرد، در واقع زمینه کاریمون زیاد به هم نمی خورد... البته آدم می تونه زمینه کاریش رو تو دکترا عوض کنه و این مورد هم قطعاً امکان پذیره.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-05-2012, 03:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 03:40 PM توسط Saeid.)
پژمان جان با شناختی که من از بچه های این فروم دارم همه تالسا رو با این وجود پیشنهاد خواهند کرد. فاند مسله بسیار مهمیه و در واقع بدون فاند رفتن ریسک بزرگیه. تمام دوستان هم تالسا رو پیشنهاد خواهند کرد با توجه به اینکه اون دانشجوی ایرانی بیشتر از 90% احتمال داده که از بعد از ترم اول و یا دوم فاند خواهید گرفت. انتخاب دانشگاه تصمیم بسیار مهمیه و به نظرم تکیه به نظر یه نفر منطقی نیست. بهتره با دانشجو یا دانشجویان دیگری از تالسا نیز صحبت کنید برای اطمینان خاطر بیشتر. موفق باشی. ان شالا ویزات هم سریع اوکی بشه. Smile
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-05-2012, 10:00 PM
(05-05-2012, 12:55 PM)Pejman نوشته: دوستان عزیز من بین انتخاب 3 تا دانشگاه موندم، هر 3 پذیرش بدون فاند برای دکترای مکانیک هست. من مزایا و معایب هر کدو رو در مقایسه با دو تای دیگه می نویسم. هر کسی هر نظری داره شدیداً استقبال می کنم:

مزایای نسبی: اساتید با زمینه های تحقیقاتی مرتبط زیاد، شهر و آب و هوا، ارتباط با یکی از اساتید، شهر ارزون.

مزایای نسبی: رنکینگ در مکانیک، وضعیت فاند خوب، موقعیت شهر، ارتباط با یکی از اساتید.

3- University of Tulsa

در ضمن Tuition اینها تقریباً همه در یه حدود هست. وضعیت فاند رو هم از روی آمار و ارقام سایت هایی مثل USNEWS و Peterson و PhDs.org نوشتم (البته با یه دانشجوی ایرانی Tulsa تلفنی صحبت کردم)
پرسیدن نداره! دومی!
اب و هواش بده؟ شما باید ۱ سری تو تابستون بیای‌ پیش ما شیکاگو تا بفهمی معنی‌ زودپز چیه! رطوبت روانیت می‌کنه! سرماشم هی‌ بگی‌ نگی‌ بد نیست!
رنکینگ دانشگاه از همه مهم تره. و اینکه فاندم اونا بیشتر دارند. خیلی بیشتر از جاهای دیگه!
در آخرم اینکه میتون مس ما که هر موقع حوصلمون سر میره میریم شیکاگو دور می‌زنیم بندازی بری LA
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

05-05-2012, 10:25 PM

3- University of Tulsa

درود پژمان جان
همونطور که میگی آب و هوا که اینطوری مهم نیست (همون ویچیتا هم آب و هوا درست حسابی نداره!)
شهر نه چندان جالب منظورت از چه لحاظیه واسه تولسا؟

در کل منم مثل اکثر دوستان شانس رو به فاند میدم ولی در تعامل با رشته!...رنک رو بین این دانشگاهها تو این سطح خیلی واسش تفاوت قائل نمیشم (این نظر شخصیه)
با این وضعیتی که نوشتی من نوادا رو خیلی پیشنهاد نمیکنم...چون میگی استاد مرتبط نداره...من به شخصه یکم برام سخت میشه بخوام چیزیو بخونم که علاقه ای بهش ندارم ...حتی تا حدودی این مورد رو بیشتر از فاند بهش ارزش میدم...چون PHD میری بالاخره یه TA ای چیزی میدن بهت، ولی اگه مرتبط نباشه، ممکنه یکم مشکل پیش بیاد (TA اینطوری جزو فاند حساب نمیشه)..البته اگه به زمینه دیگه ای علاقه داری و مشکلی با عوض کردنش نداری بحث فرق داره

ضمنا اگه میتونی از international office یا بچه های اونجا در مورد in state شدن شهریه هم سوال بپرس که امکانش هست یا نه

اینکه میگی شهر گرونه؛ بعد tuition یکیه...منظورت کل هزینه تو I-20 هست یا فقط tuition?
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-05-2012, 11:27 PM
ممنون از جوابهاتون.
(05-05-2012, 10:00 PM)Mike نوشته: اب و هواش بده؟ شما باید ۱ سری تو تابستون بیای‌ پیش ما شیکاگو تا بفهمی معنی‌ زودپز چیه! رطوبت روانیت می‌کنه! سرماشم هی‌ بگی‌ نگی‌ بد نیست!
رنکینگ دانشگاه از همه مهم تره. و اینکه فاندم اونا بیشتر دارند. خیلی بیشتر از جاهای دیگه!
برای من هم آب و هوا زیاد مهم نیست، یعنی اولویت نداره. در مورد دانشگاه Nevada, Reno فکر می کنی از Tulsa فاندش بیشتره؟
(05-05-2012, 10:25 PM)mahyarelc نوشته: درود پژمان جان
همونطور که میگی آب و هوا که اینطوری مهم نیست (همون ویچیتا هم آب و هوا درست حسابی نداره!)
شهر نه چندان جالب منظورت از چه لحاظیه واسه تولسا؟

در کل منم مثل اکثر دوستان شانس رو به فاند میدم ولی در تعامل با رشته!...رنک رو بین این دانشگاهها تو این سطح خیلی واسش تفاوت قائل نمیشم (این نظر شخصیه)
با این وضعیتی که نوشتی من نوادا رو خیلی پیشنهاد نمیکنم...چون میگی استاد مرتبط نداره...من به شخصه یکم برام سخت میشه بخوام چیزیو بخونم که علاقه ای بهش ندارم ...حتی تا حدودی این مورد رو بیشتر از فاند بهش ارزش میدم...چون PHD میری بالاخره یه TA ای چیزی میدن بهت، ولی اگه مرتبط نباشه، ممکنه یکم مشکل پیش بیاد (TA اینطوری جزو فاند حساب نمیشه)..البته اگه به زمینه دیگه ای علاقه داری و مشکلی با عوض کردنش نداری بحث فرق داره

ضمنا اگه میتونی از international office یا بچه های اونجا در مورد in state شدن شهریه هم سوال بپرس که امکانش هست یا نه

اینکه میگی شهر گرونه؛ بعد tuition یکیه...منظورت کل هزینه تو I-20 هست یا فقط tuition?
در مورد Tulsa خب تو ایالت Oklahoma است و این ایالت جزو ایالتهای خیلی خوب نیست. از طرفی آمار جرم و جنایت نسبتاً بالاست. در کل شهر خیلی ارزونی است و به نظر نمی رسه جزو شهرهای خوب باشه.

من خودم زیاد علاقه ای به زمینه های استادای Nevada ندارم ولی به هر حال آدم تا تو یه زمینه ای حسابی کار نکنه نمی تونه نظر بده. ولی به هر حال Background خیلی زیادی ندارم واسشون.

Tuition در هر سه تقریباً یه حدود هست ولی هزینه زندگی تنها در Nevada از همه بیشتره، در Tulsa از همه کمتر. در نتیجه هزینه کل هم که تو I-20 نوشته می شه تو Tulsa کمترین هست.

اون In-state شدن منظورت برای ترم های بعدی هست یا همین ترم اول؟

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-05-2012, 11:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 11:35 PM توسط mahyarelc.)
(05-05-2012, 11:27 PM)Pejman نوشته: در مورد Tulsa خب تو ایالت Oklahoma است و این ایالت جزو ایالتهای خیلی خوب نیست. از طرفی آمار جرم و جنایت نسبتاً بالاست. در کل شهر خیلی ارزونی است و به نظر نمی رسه جزو شهرهای خوب باشه.

من خودم زیاد علاقه ای به زمینه های استادای Nevada ندارم ولی به هر حال آدم تا تو یه زمینه ای حسابی کار نکنه نمی تونه نظر بده. ولی به هر حال Background خیلی زیادی ندارم واسشون.

Tuition در هر سه تقریباً یه حدود هست ولی هزینه زندگی تنها در Nevada از همه بیشتره، در Tulsa از همه کمتر. در نتیجه هزینه کل هم که تو I-20 نوشته می شه تو Tulsa کمترین هست.

اون In-state شدن منظورت برای ترم های بعدی هست یا همین ترم اول؟
بیشتر منظورم ترمهای بعدیه، اگه ترم اول هیچ جور کاری ندن (اگه ترم اول یه کاری بگیری تو دپارتمان که خب ترم اولم در نظر بگیر)
چون اگه فول فاند ندن ترمهای بعد (و مجبور باشی شهریه رو بدی)؛ همونطور که قبلا بحث شد بعضی دانشگاهها اگه کار تو دپارتمان بگیری شهریت رو از International به In-state کاهش میدن
یه پرس و جو هم بکن که امکانش هست همین ترم اول بهت TA (یا حتی RA)بدن یا نه (اگه قبل شروع رسمی کلاسا بری اونجا استادا وضعیتتو ببینن)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-05-2012, 03:26 AM
پژمان جان
به نظر من مساله فاند اصلا شوخی بردار نیست و حسابی آدم رو اذیت می‌کنه و چه بسا که باعث بشه که نتونی درست رو ادامه بدی. به همین خاطر اگر شما حتما به فاند احتیاج داری دانشگاهی که وضعیت فاند دانشگاهی خوب نیست رو از لیستت خارج کن. آب و هوا و خوب نبودن شهر رو به هر حال می‌شه تحمل کرد، ولی بدون فاند نمی‌شه ادامه داد.
این دانشگاه‌هایی که شما گفتی، وضعیت رنکینگ‌شون کم و بیش مشابه هست و تفاوت خیلی زیادی ندارند. در نتیجه به نظرم رنکینگ رو از معیارهات خارج کن.
من اگر جات باشم به خاطر فاند ریسک نمی‌کنم که برم Louisville. از بین Tulsa و Reno ،Reno شهر بهتری هست و اگر فاند داشته باشی، می‌تونی راحت از پس خرج و مخارجت برای یک زندگی دانشجویی بربیای. آب و هواش هم اون قدرها بد نیست و نزدیک به Tahoe هم هست. اگر چه زمستون‌هاش سرده، اما طبیعت مناطق اطرافش به خصوص Tahoe زیباست و در کل سخت نمی‌گذره، ولی این که تعداد استادهای مرتبط درش خیلی کمه نشونه خوبی نیست و می‌تونه احتمال فاند رو پایین بیاره.

در این شرایط به نظرم سعی کن تا اونجا که می‌تونی با استادها ارتباط داشته باشی و ببینی که می‌تونی فاند جور کنی یا این که می‌تونی با احتمال خوبی حدس بزنی که می‌تونی فاند بگیری یا خیر. اگر احتمال فاند گرفتن از Reno کم نباشه، من فکر می‌کنم که Reno در کل بهتر از Tulsa باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Mahsa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-05-2012, 11:46 PM
سلام، ممنون میشم در انتخاب یکی از این دانشگاهها به من کمک کنید:

K.U.Leuven : رشته و سیلابس ها دقیقا با چیزی که دوست دارم مطابقت داره و رنکش در رشته ی من 62 است. اما نکته ی منفی که داره محلش هست. لوون شهر بسیار کوچکی است و من راجع بهش چیزی نمی دونم, عملا برای من ناشناخته است. هزینه ها هم معمولی است.

ِDresden : رشته خوبه دانشگاه با اینکه رنک 273 داره اما با ماکس پلانک کار میکنه و این برای آینده فرصت خیلی خوبی است. هزینه ها به نسبت خیلی پایین است، اما این شهر در آلمان شرقی قرار داره و من از یک دوست ایرانی که از ابتدا آلمان بوده شنیدم که توی این شهر هنوز با خارجی ها خوب نیستند و جو خوبی برای خارجی ها وجود نداره. این برای من نگران کننده است.

Köln: رشته نسبتا خوبه اما دانشگاه رنک جالبی نداره 232 . نکات مثبتی که داره اینه که ایرانی اینجا زیاده، شهر بزرگ و خوبیه، شهر و کشور کاملا شناخته شده است اما هزینه ها بالاست.

Munich : رشته اش به نسبت دانشگاه های قبلی خیلی عمومی است و برای من انتخاب آخر بود. اما رنک دانشگاه(44) خیلی خوبه متاسفانه و نمیشه راحت کنارش گذاشت. شهر از نظر من خیلی خوبه اما هزینه ها خیلی بالاست.
من مجبورم که در اروپا بمونم بنابراین هدف من اینه که PhD رو در ماکس پلانک یا هایدلبرگ بخونم. نمی دونم صرف نظر از رشته اینکه دانشگاه آلمان باشه شانس من رو برای پذیرش از این دو بالا میبره یا نه؟
ممنون از وقتی که میگذارید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 04:06 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی