عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده
آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-03-2012, 02:30 AM
من همچنان منتظر نظر بقیه هم هستما Smile
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

14-03-2012, 02:39 AM
پس مشکل یه چیز دیگس.....مسله اینه که همچین استادی قابل اطمینان نیست و ممکنه دوباره بد قولی بکنه....درسته دانشگاه کنتیکت تو شهر کوچیکی هستش ولی همون دانشگاه اورگون هم تو شهر کوچیک و ییلاقی هستش و فکر نکنم زیاد با هم فرق داشته باشن......مشکل به نظر من بدقولیه....اگر مسلش حل بشه من بازم کنتیکت رو پیشنهاد میکنم....اگر قرار باشه که TA بدن که دست استاد نیست زیاد....شاید بتونی با یه ایمیل که محتواش به این صورت باشه که من تکلیفم زودتر باید معلوم بشه......به سرعت تو روند کارا کمک کنه
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

14-03-2012, 10:14 AM
اورگن ایالت خیلی زیبایی هست، ولی خیلی بارون زیاد میاد. اگر با این مساله مشکلی نداشته باشید، فکر می‌کنم اورگن خوب باشه. از نظر مسافتی هم فاصله corvallis تا portland برابر فاصله Storss تا Boston هست و در نتیجه از این جهت فرق مهمی ندارند. به نظرم اگر در مورد Connecticut اما و اگر زیاد هست و خودتون از اورگن بیشتر خوشتون اومده، با همون اورگن پیش برید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

14-03-2012, 10:27 AM
بهنوش جان در مجموع با توجه به اینکه این دو دانشگاه از نظر رنکینگ در رشته شما زیاد با هم فرقی ندارند و اینکه شهرهاشون هر دو خیلی کوچیک هستند، به نظر من از این لحاظ ها زیاد فرقی با هم ندارند. موضوعی که برای خود من مهمه، استادی هست که قراره باهاش کار کنم. من به شخصه تجربه بدی در فوق لیسانس داشتم و سر و کله زدن با یه استاد بد اخلاق و دیکتاتور اون هم برای چند سال قطعاً می تونه آزاردهنده باشه. در نتیجه نظر من اینه که فاکتور استاد مورد نظر رو هم دخالت بده و بر اساس برداشت شخصی خودت از رفتارشون، و همینطور صحبت با دانشجوهاشون یه دید کلی به دست بیار.
می تونی تو این سایت هم اسمشون رو سرچ کنی، ببینی نظرات و امتیازات دانشجوهاشون چطور بوده.
اگر از لحاظ استاد هم خیلی فرقی نمی کنند، نظر من با جمیع شرایط همون اورگون هست. البته بازم سلایق و شرایط آدمها متفاوت هست. موفق باشی.

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

14-03-2012, 11:22 AM
مرسی از نظراتتون.
پژمان در مورد رفتار استاد خیلی خوب گفتی. با اینکه این خانوم استاده که مال کنتیکت هست برخورد بدی نداره ولی الان بعد دو سال ارتباط و دوسه بار صحبت تلفنی تازه میخواد این دفعه تست اسپیکینگ بگیره و کلا بعد این همه هنوز یه جواب قطعی به من نداده تکلیف خودمو بدونم از این لحاظ خیلی بهش اعتماد ندارم. ولی اورگان خیلی برخورد خوبی دارن . قبل از اینکه جواب رسمی بدن خود کوردینیتور به تلفن زد و گفت میدونم نگرانی گفتم از نگرانی در بیای و با کمیته شون هم مصاحبه داشتم همشون خیلی گرم و خوب بودن .کلا خوشم اومد ازشون Big Grin و از این نظر احساس میکنم اونجا محیط احتماعی خوب و بهتری برام هست.
بابک ممنون از نظرتون. من که خیلی بارون دوست دارم و کلا هم طبیعت دوستم Smile
اینجور که پیداست دلم با اورگانه Big Grin البته دلیل محکمی ندارم ولی یه حس درونیه.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین IRANI
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-03-2012, 02:06 AM
کسی از دوستان اطلاع داره برای رشته مهندسی صنایع که در دانشگاه engineering
management نام داره این دانشگاه مناسبتره یا دانشگاه کنکوردیا در کبک؟من
هردو دانشگاه پذیرش دارم

خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

21-03-2012, 02:49 AM
(21-03-2012, 02:06 AM)IRANI نوشته: کسی از دوستان اطلاع داره برای رشته مهندسی صنایع که در دانشگاه engineering
management نام داره این دانشگاه مناسبتره یا دانشگاه کنکوردیا در کبک؟من
هردو دانشگاه پذیرش دارم

خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم.
دوست من ما هم خوشحال میشیم بهت کمک کنیم اما باید یکم بیشتر توضیح بدی و جزئیات رو بگی که بدونیم شرایط هر کدوم چطوریه....
به هر حال خیلی چیزا مهم هستن، مقطع، میزان فاند، شرایط کاری، رنک، اندازه ی دانشگاه، خود دپارتمان و تعداد اساتید و دانشجو هاش و علاقه ی خودت یا اینکه کجا آشنا و فامیل داری....
من با این سوالی که شما کردی میگم اونی که رنک بهتری داره و پول بهتری میده!!

سال نوت هم مبارک و تبریک بابت پذیرش هات Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین IRANI
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Smile  21-03-2012, 03:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-03-2012, 03:40 PM توسط IRANI.)
سلام مرسی نوروز شما هم مبارک. من با نوجه به اینکه پذیرشم بدون فانده و شهریه هردو دانشگاه تقریبا یکی هست.(برای مستر).
فامیل هم متاسفانه کسی موجود نیست Smile .رنک دانشگاه کنکوردیا کمی بهتره ولی خوب هیچکدام تاپ نیستند
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

30-03-2012, 03:55 PM
دوستان بین این 2 تا دانشگاه کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
1-UNC Charlotte
2-Florida International University
برا دکتری مکانیک........فاند شارلوت کمتره ولی میگن کافیه (11700$ برا 9 ماه و بقیش تا پایان phd میره رو RA).....رنک شالوت بهتره تو USNEWS.....فاند FIU بیشتره و 23000$ در سال هستش......دوستان لطفا کمک کنن.....یه مقدار تو شک افتادم
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2012, 05:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2012, 05:41 PM توسط soilman.)
ار لحاظ مالی که خیلی فرقه...مال فلوریدا خیلی بهتره!
از لحاظ شهری هم به نظرم خوب میامی با شالوت خیلی فرق می کنه!
از نظر رنک دانشگاه هم به نظرم زیاد فرقی نیست....البته خوب حداقل در مورد ایالت کارولینا میشه گفت دانشگاه معروف داره-کمپ Chapel Hill اش و مثلا گفت نسبت به ایالت فلوریدا مثلا ایالت کارولینا ایالت دانشگاهی تریه....البته معروف تراش بیشتر تو جنوبین...

به نظرم تیم کاری و استادی که میخاهید باهاشو کار کنید رو مقایسه کنید شاید از شک و شبهه ها کمتر شد...
(30-03-2012, 03:55 PM)Saeid نوشته: دوستان بین این 2 تا دانشگاه کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
1-UNC Charlotte
2-Florida International University
برا دکتری مکانیک........فاند شارلوت کمتره ولی میگن کافیه (11700$ برا 9 ماه و بقیش تا پایان phd میره رو RA).....رنک شالوت بهتره تو USNEWS.....فاند FIU بیشتره و 23000$ در سال هستش......دوستان لطفا کمک کنن.....یه مقدار تو شک افتادم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 06:13 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی