عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-03-2012, 05:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2012, 07:57 PM توسط MaMi.)
(14-03-2012, 02:31 PM)Robin2 نوشته: با سلام

میزان کسری خدمت از طریق بسیج الان چگونه محاسبه میشود؟(جدیدترین مصوبه)
آیا هر مشمولی با توجه به قانون زمان اعزامش بهش کسری میدهند؟ من سال 89 اعزام شدم
من 13 ماه و 27 روز خدمت کردم و 2 ماه و 3 روز کسری میخوام در این صورت باید چه مدت بسیجی فعال باشم

با تشکر قبلی
سلام
در مورد کسر خدمت بسیجی ، MaMi نکات لازم را گفت!
ولی برای این مدت 2 ماه و 3 روز یک پیشنهاد دارم! به یکی از پژوهشکده های صنایع دفاع مراجعه کنید، و ازشون بخواهید که یک پروژه مطالعات کتابخونه ای براتون تعریف کنند!
این پروژه ها فقط سرچ اینترنتی هست! خیلی ساده و تو اینترنت هم به راحتی گیر می آید! حتی می تونی راجع به بقیه رشته ها هم پروژه انجام بده!
خودشون کلمات کلیدی را بهت می دهند، شما باید یک گزارش تهیه کنید!
میزان کسری خدمت این گونه پروژه ها از 2/5 تا 4 ماه هم هست که مشکل شما را هم می تونه حل کنه!
موفق باشید!

ویرایش توسط MaMi جهت افزودن لینک مربوط به ارسال ذکر شده
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Robin2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-03-2012, 05:56 PM
نقل قول:سلام

در مورد کسر خدمت بسیجی، MaMi نکات لازم را گفت!

ولی برای این مدت 2 ماه و 3 روز یک پیشنهاد دارم! به یکی از پژوهشکده های
صنایع دفاع مراجعه کنید، و ازشون بخواهید که یک پروژه مطالعات کتابخونه ای
براتون تعریف کنند!

این پروژه ها فقط سرچ اینترنتی هست! خیلی ساده و تو اینترنت هم به راحتی
گیر می آید! حتی می تونی راجع به بقیه رشته ها هم پروژه انجام بده!

خودشون کلمات کلیدی را بهت می دهند، شما باید یک گزارش تهیه کنید!

میزان کسری خدمت این گونه پروژه ها از 2/5 تا 4 ماه هم هست که مشکل شما را
هم می تونه حل کنه!

موفق باشید!
من 4 ماه کسری پروؤه داشتم و از آن دفاع کردم و دیگر نمیتوانم از این پروژه ها انجام بدم

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

14-03-2012, 06:02 PM
متاسفانه ، اگر در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح دفاع کرده باشید، دیگه نمی تونید پروژه انجام بدهید!

ولی اگر در سازمان مورد نظر دفاع کرده باشید، هر چند تعداد پروژه می تونید بردارید!

موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Robin2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-03-2012, 06:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-03-2012, 06:14 PM توسط amin_mb.)
نقل قول:متاسفانه ، اگر در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح دفاع کرده باشید، دیگه نمی
تونید پروژه انجام بدهید!

ولی اگر در سازمان مورد نظر دفاع کرده باشید، هر چند تعداد پروژه می تونید
بردارید!

موفق باشید!
بله من در بنیاد به اصطلاح نخبگان دفاع کردم و 6 ماه کسری که از طرف یه سری دکترای مکانیک از دانشگاه معتبر ایران داده شده بود توسط سرداران و امیران اسلام به 4 ماه مبدل شد

نقل قول  

آفلاین sendelbor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2012, 07:54 PM
سلام به همگی دوستان
من سرباز سپاهم و 8 ماه از خدمتم مونده بدلیل یه سری مشکلات شدیدا به کسری خدمت 2ماه یا سه ماه احتیاج دارم.میخواستم بدونم میشه پروژه ساخت یا تحقیقاتی انجام بدم و کسری بگیرم.من لیسانس الکترونیکم در زمان دانشجویی توی یه پروژه برا قرارگاه خاتم الانبیا همکاری داشتم البته از راه دور.
دوستان عزیز من فرصت لازم برا پرسو جو ندارم.چون خیلی به من مرخصی نمیدن که دنبال این کار باشم خواهشا اگه راهی هست به من بگین
ممنون از همه دوستان منتظر پاسخ شما هستم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-06-2012, 08:28 PM
(06-06-2012, 07:54 PM)sendelbor نوشته: سلام به همگی دوستان
من سرباز سپاهم و 8 ماه از خدمتم مونده بدلیل یه سری مشکلات شدیدا به کسری خدمت 2ماه یا سه ماه احتیاج دارم.میخواستم بدونم میشه پروژه ساخت یا تحقیقاتی انجام بدم و کسری بگیرم.من لیسانس الکترونیکم در زمان دانشجویی توی یه پروژه برا قرارگاه خاتم الانبیا همکاری داشتم البته از راه دور.
دوستان عزیز من فرصت لازم برا پرسو جو ندارم.چون خیلی به من مرخصی نمیدن که دنبال این کار باشم خواهشا اگه راهی هست به من بگین
ممنون از همه دوستان منتظر پاسخ شما هستم
سلام دوست خوبم
با عرض خوش آمدگویی به شما باید بگم، که امکانش هست که شما یک پروژه بگیرید و انجام بدهید و بعد کسری خدمت هم بگیرید، ولی با توجه به شرایط کنونی شما که در حین خدمت هستید خیلی دشوار خواهد بود.

حداقل یکبار باید به پژوهشکده یا سازمان مورد نظر مراجعه کنید که رزومه یا پایان نامه خود را به اونها نشان دهید و صلاحیت شما تایید شود.
یکبار دیگه حضوری باید مدارکتان را به قسمت اداری اون سازمان برده تا پروژه ثبت شود.
چندین بار هم در طول پروژه باید گزارش کار خود را تحویل دهید.
یکبار هم دفاع پروژه شماست و تازه بعد از اون نامه نگاری های آن برای گرفتن نامه و دفاع از کسری خدمت در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح شروع میشه.

در کل، روند طولانی مدتی در انتظار شما خواهد بود، ولی در صورتی که مسئولین پروژه، از آشناهای شما، یا توانایی مرخصی های لازم را داشته باشید برای شما امکان پذیر خواهد بود.

ارادت
نقل قول  

آفلاین sendelbor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-06-2012, 12:52 PM
amin_mb عزیز مرسی از راهنمایی شما
راستش من شنیده بودم که توی ارتش یه بخشیه بنام تحقیق در پروژه یا تحقیق در عملیات همچین اسمیه که اگه اشتباه نکنم برای ترجمه 2 ماه کسری یا تشویقی میدن.برا سپاه نمیدونم
از بخش پژوهشیم که پرسیدم جواب سربالا میدن.دوستان عزیز اگه کسی اطلاع پیدا کرد خواهشا راهنمایی کنه
مرسی از همگی
نقل قول  

آفلاین pesar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-06-2012, 10:37 AM
(18-02-2012, 02:11 AM)meis نوشته: توضیحات امین کامل و درسته.
این مطلبم من اضافه کنم که با مقاله هم میشه چند ماهی کم کرد. چه داخلی چه خارجی.
ولی نکته مهم اینجاست که تمام مواردی که شامل کسر از خدمت بنیاد نخبگان میشه باید با هم ارائه بشه،
چون با سرداری که توی بنیاده فقط یک بار براتون یه جلسه چند دقیقه ای میذارن و تمام موارد کسری شمارو بررسی میکنه.
در مورد سردار مذکورم بگم که یک انسان معمولیه و شما باید در مورد کارتون خیلی شفاف و قابل فهم صحبت کنین چون ایشون تصمیم نهایی رو میگیره.
در خدمتم
موفق باشین
میشه بگین با مقاله چطوری میشه کسرخدمت گرفت؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-07-2012, 07:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2012, 07:06 PM توسط amin_mb.)
درود.

دوستانی که در خراسان هستند، می تونند به دفتر همکاری های علمی شرق کشور-شهید فهمیده مراجعه کنند. این دفتر نماینده بنیاد نخبگان نیروهای مسلح در شرق کشور هست که در شهر مشهد، دانشگاه آزاد مشهد، دانشگاه فردوسی دفتر دارند. در دانشگاه آزاد مشهد، در دانشکده فنی، طبقه یک، به نام دفتر همکاری های علمی دفتر دارند. در دانشگاه فردوسی، در پژوهشکده هواخورشید مستقر هستند.

دفتر اصلی در آزادشهر، امامت 1، پلاک 85 هست. می تونید برای انجام پروژه کسر خدمت یا کسر خدمت از پایان نامه به این دفتر مراجعه کنید و درخواست بدهید.

روزمه کامل، گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن، یک درخواست (نامه رسمی) خطاب به دفتر همکاری های علمی-شرق کشور را با خود ببرید. و این دفتر پیگیری های لازم را انجام خواهد داد. و کافی است شما منتظر تماس پژوهشکده ها و صنایع دفاعی، نظامی باشید.

همچنین در صورتی که بخواهید شخصا مراجعه کنید به پژوهشکده ها، می تونید به پژوهشکده های هواخورشید، کارخانجات امام هادی و امام علی، پژوهشکده ی نوح مراجعه بفرمایید. همه ی این پژوهشکده ها در دانشکده فنی دانشگاه فردوسی در قسمت اداری دفتار مشترکی دارند.

در شهر تهران هم پژوهشکده ها و صنایع نظامی زیادی وجود دارد از جمله، هوافضا، صنایع موشکی،و ......
ولی بهترین راه، مراجعه حضوری به دفتر بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و ارئه درخواست مورد نظرتان به آنجاست.

موفق و موید باشید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

25-10-2012, 07:26 AM
درود
دوستانی که در اصفهان هستند، برای تشکیل پرونده یا معرفی به سازمان ها یا پژوهشکده ها می توانند به دفتر همکاری های علمی -شهید فهمیده شعبه اصفهان واقع در دانشگاه صنعتی اصفهان، اداره ارتباط با صنعت مراجعه نمایند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »