عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2012, 05:21 AM
سلام، برای کسی‌ که دارای مدرک مستر مهندسی‌ از کشور خارجی‌ هستش، هنگام کار پیدا کردن، آیا صرفاً مدرک تحصیلی‌ مهم هست یا جزئیات درسهایی که وی پاس کرده مهم هست که به تخصص مربوط به اون مدرک تحصیلی‌ یا کار مربوط باشه؟

این سوال رو از این جهت می‌پرسم که الان برای انتخاب واحد ترم جدیدم یکسری درسهای مدیریتی مثل Project Management یا Engineering Descision Analysis پیش روی من است که حتما باید پاس کنم، ولی‌ مطمئن نیستم چندان به رشته تخصصیم مربوط باشه و فکر می‌کنم اگه فردا بخوام در خارج کار بگیرم، کار گزینم درس‌های که پاس کردم رو نگاه کنه و بگه می‌تونستی درسهای مرتبط تری بگیری...
از هرگونه نظر و همفکری دوستان در این باره ممنونم
.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-02-2012, 06:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-02-2012, 06:56 AM توسط mahyarelc.)
(23-02-2012, 05:21 AM)Bahram نوشته: سلام، برای کسی‌ که دارای مدرک مستر مهندسی‌ از کشور خارجی‌ هستش، هنگام کار پیدا کردن، آیا صرفاً مدرک تحصیلی‌ مهم هست یا جزئیات درسهایی که وی پاس کرده مهم هست که به تخصص مربوط به اون مدرک تحصیلی‌ یا کار مربوط باشه؟

این سوال رو از این جهت می‌پرسم که الان برای انتخاب واحد ترم جدیدم یکسری درسهای مدیریتی مثل Project Management یا Engineering Descision Analysis پیش روی من است که حتما باید پاس کنم، ولی‌ مطمئن نیستم چندان به رشته تخصصیم مربوط باشه و فکر می‌کنم اگه فردا بخوام در خارج کار بگیرم، کار گزینم درس‌های که پاس کردم رو نگاه کنه و بگه می‌تونستی درسهای مرتبط تری بگیری...
درود بهرام جان!

نظر شخصی من:
جفتش مهمه!
بالاخره میخوای تو یه فیلد مشخصی کار کنی؛ حالا هرچی درسهای مرتبط داشته باشی بهتره ...فرض کن بخوان برنامه نویس بگیرن مطمئنا هرچی درسهای مرتبط با برنامه نویسی بیشتر داشته باشی بهتره...تو رزومه ای که به به شرکت ها میفرستی هم معمولا یک Relevant courses به انتخاب خودت داری که هر چی بیشتر و مرتبط تر باشه با اون فیلد، شرکته بیشتر متقاعد میشه که برای اون تخصص واجد شرایط هستی
البته این دو تا درسی رو که میگی من نمیشناسم، ولی اگه میگی اجباریه که کاریش نمیشه کرد و حتما بنا به تعریفی اونجا لازمه که بگذرونیش

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-02-2012, 09:44 AM
(23-02-2012, 05:21 AM)Bahram نوشته: سلام، برای کسی‌ که دارای مدرک مستر مهندسی‌ از کشور خارجی‌ هستش، هنگام کار پیدا کردن، آیا صرفاً مدرک تحصیلی‌ مهم هست یا جزئیات درسهایی که وی پاس کرده مهم هست که به تخصص مربوط به اون مدرک تحصیلی‌ یا کار مربوط باشه؟

چیزی که من دیدم اینه که معمولا شرکت‌ها روی درس‌های شما اون قدر حساس نیستند و چیزی که مهمه براشون اینه که کاری که مورد نظرشون هست رو بتونید انجام بدید. گذروندن درس‌های مرتبط طبیعتا شانس شما رو برای دونستن کار در رشته تخصصی شما بیشتر می‌کنه و مفید خواهد بود، ولی اگر درس‌های اجباری‌ای وجود داره که باید بگذرونید که چاره‌ای نیست و مجبورید این کار رو بکنید. البته این دو تا درسی که بهش اشاره کردید درس‌های خوبی هستند و می‌تونه در آینده کاری شما تاثیر مثبت داشته باشه و به پیشرفت شما کمک کنه و شرکت‌ها هم ممکنه به خاطر گذروندن این دروس شما رو به سایر افرادی که در زمینه مدیریت پروژه هیچ دانشی ندارند ترجیح بدن.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

24-02-2012, 04:31 AM

ایکاش یکم بیشتر کار مورد نظرت رو میگفتی...
برای کار خیلی چیزا اصلا از مدرک تحصیلی مهم تره!! مثل نرم افزار هایی که بلدی و تجربه کاری و زبان دونستن،
من این مدت خیلی دنبال کار بودم هرگز نپرسیدن چه درسایی خوندی!! معمولا یه درس خاص مد نظرشون هست که باید خونده باشی... حتی معدل هم خیلی مهم نبوده اینطوری که من دیدم!!
در کل به نظر من اگه دنبال کار خاصی هستی یکم بهتر هست که درس های مرتبط بهش رو بگیری اما خیلی فرق نداره... بیشتر ببین الان توی اون کار خاص از چه نرم افزار یا نرم افزار هایی استفاده میشه اونا رو یاد بگیر...
البته شرمنده من هم جواب دادم اونم توی انجمن آمریکا!! نظر شخصی بود! Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

12-03-2012, 12:44 AM
بابک جان میخاستم بپرسم 1- تعداد ساعات کاری در آمریکا معمولا چقدره؟؟ 2-اضافه کاری اصلا معنی داره یا نه؟؟ 3-حقوق پایه در رشته های فنی معمولا چقدره؟؟
با تشکر از شما
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-03-2012, 12:56 AM
من در شرکت‌های بزرگ و کوچیک امریکا در رشته کامپیوتر کار کرده‌ام و چیزی که تا الان دیدم اینه که هیچ کدوم از این شرکت‌ها ساعت کاری خاصی ندارند. شما هر وقت که مایل باشی شروع می‌کنی و انتظار اینه که حدود ۸ ساعت در روز کار کنی، ولی ساعت نمی‌زنی و در نهایت عملکردت هست که ارزیابی می‌شه، نه تعداد ساعت‌های کاریت. در شرکت‌هایی که این رویه رو دارند اضافه کاری معنی نداره.
حقوق پایه در رشته‌های فنی خیلی متفاوته و بسته به رشته و حتی شهر فرق می‌کنه و اصلا یکسان نیست. رشته نرم‌افزار یکی از رشته‌های فنی هست که بیشترین حقوق رو داره. برای فارغ‌التحصیلان دکترا در رشته نرم‌افزار در سیلیکون ولی حقوق‌ها از حدود ۱۰۰ الی ۱۲۰ هزار دلار در سال شروع می‌شه و با بیشتر شدن تجربه حقوق‌ها بالاتر هم می‌ره. البته این حقوق رو با معیارهای ایران نباید مقایسه کرد. اول این که حدود ۳۵٪ این مبلغ برای مالیات و عوارض مختلف کم می‌شه و بعد هم این که هزینه‌های زندگی در امریکا خیلی بالاتره. با چنین حقوقی می‌شه یک زندگی مرفه ولی نه تجملی داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pimi810
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-03-2012, 05:54 PM
میشه بگین یه مهندس برق صفر کیلومتر با مدرک دکترا و یا فوق از آمریکا و با داشتن ویزای H1 به صورت تیپیکال صافی چقدر حقوق میگیره و اگه مجرد باشه و یه زندگی قابل قبول و نرمال هم داشته بشه چند درصد این پول رو میتونه save کنه؟
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-03-2012, 04:06 AM
سلام.

اقا بابک شما که سابقه کار توی شرکتهای مختلف رو داشتین ! میشه بگین ایا در رشته ما (نرم افزار) فقط برنامه نویس استخدام میکنن ؟ یا کارهای دیگه ای هم هست که کد نویسی نداره ! ؟ و اینکه ایا برنامه نویسی کردن برای یه شرکت حقوقش زیاده یا کارهای دیگه ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-03-2012, 10:40 AM
(27-03-2012, 05:54 PM)pimi810 نوشته: میشه بگین یه مهندس برق صفر کیلومتر با مدرک دکترا و یا فوق از آمریکا و با داشتن ویزای H1 به صورت تیپیکال صافی چقدر حقوق میگیره و اگه مجرد باشه و یه زندگی قابل قبول و نرمال هم داشته بشه چند درصد این پول رو میتونه save کنه؟
حقوق‌ها بسته به شرکت‌ها و ایالت و موقعیت شغلی متغیره، ولی معمولا یک مهندس الکترونیک با مدرک دکترا، بین ۹۰ تا ۱۲۰ هزار دلار در سال حقوق می‌گیره. از این مبلغ حدود ۳۵٪ برای مالیات و غیره کسر می‌شه. در نتیجه حدود ماهی ۶۰۰۰ دلار دست شما رو می‌گیره. یک زندگی نرمال مجردی نباید بیشتر از ۲۵۰۰ دلار خرج برداره و در نتیجه شما بیشتر از نصف این مبلغ رو می‌تونید پس‌انداز کنید.

(28-03-2012, 04:06 AM)M0TRIX نوشته: سلام.

اقا بابک شما که سابقه کار توی شرکتهای مختلف رو داشتین ! میشه بگین ایا در رشته ما (نرم افزار) فقط برنامه نویس استخدام میکنن ؟ یا کارهای دیگه ای هم هست که کد نویسی نداره ! ؟ و اینکه ایا برنامه نویسی کردن برای یه شرکت حقوقش زیاده یا کارهای دیگه ؟
در رشته نرم‌افزار تنها برنامه‌نویس استخدام نمی‌کنند، ولی برای کسانی که سابقه کار چندانی ندارند و اوایل کارشون هست معمولا برنامه‌نویسی قسمت مهمی از کاره و معمولا جزو ملزومات هست. گاهی کارهایی مثل مدیریت پروژه و غیره هم ممکنه به مهندسین نرم‌افزار داده بشه، ولی معمولا حقوق برنامه‌نویس‌ها بالاتره. البته این رو هم بگم که از کسی که مدرک دکترا در نرم‌افزار داره، خیلی بیشتر از یک برنامه‌نویس ساده انتظار می‌ره. تحلیل سیستم، پیدا کردن الگوریتم‌ها و راه‌حل‌ها، طراحی ساختمان داده‌ها و غیره از مواردی هست که این افراد باید بتونند انجام بدن.

نقل قول  

آفلاین pimi810
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-03-2012, 02:51 PM
(28-03-2012, 10:40 AM)Babak نوشته: حقوق‌ها بسته به شرکت‌ها و ایالت و موقعیت شغلی متغیره، ولی معمولا یک مهندس الکترونیک با مدرک دکترا، بین ۹۰ تا ۱۲۰ هزار دلار در سال حقوق می‌گیره. از این مبلغ حدود ۳۵٪ برای مالیات و غیره کسر می‌شه. در نتیجه حدود ماهی ۶۰۰۰ دلار دست شما رو می‌گیره. یک زندگی نرمال مجردی نباید بیشتر از ۲۵۰۰ دلار خرج برداره و در نتیجه شما بیشتر از نصف این مبلغ رو می‌تونید پس‌انداز کنید.
مرسی بابک جان. آیا به عنوان شغل اول و بدون داشتن سابقه کار قبلی باز هم حقوق ها از این مقداری که شما گفتین شروع میشه؟ چون من شنیدم اگه تازه کار باشی با 60 هزار تا شروع میکنی، شما میگین اینطور نیست؟

اگه در مورد ساعت کار هفتگی هم توضیح بدین ممنون میشم. برا شغلهای غیر آکادمیک.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 26 بعدی »