عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین PAR!SA
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-02-2012, 07:39 PM
بله الان دیگه سایت مشکلی نداره
من ثبت نام کردم و واسه 7تیر 91 بهم وقت داد
دقیقا از هرکسی میپرسم واسه زمانی وقت میده که تا اون موقع ایران تحریم هست Big Grin

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

08-02-2012, 05:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2012, 06:43 PM توسط m.ost.)
سلام
طبق خبری که روزنامه همشهری امروز (چهارشنبه 19 بهمن) در مورد شرایط دریافت ارز دانشجویان خارج از کشور نوشته این تسهیلات به ویزای کاری و کارت اقامت تعلق نمیگیره. ارائه اصل نامه پذیرش برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل دارند الزامی است. داوطلبانی که اصل نامه پذیرش خود را همراه ندارند باید پذیرش خود را از طریق ایمیل رسمی دانشگاه مقصد به نشانی ایمیل این اداره یعنی: esteghlal.ahsil@gmail.com یا ezamazad@iranscholarship.net ارسال کنند.

لینک خبر تو اینترنت: http://www.hamshahrimags.ir/NSite/FullSt.../?Id=17058
نقل قول  

آفلاین niloofarsa
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-02-2012, 12:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2012, 12:52 AM توسط niloofarsa.)
سلام دوستان من در حال حاضر در خارج از کشور مشغول تحصیل هستم در سایت جدید وزارت علوم که ثبت نام کردم آخرکار قبل از اینکه نوبت بده برای مراجعه به وزارت علوم ، میگه نام بانک و شعبه را وارد کنید و گواهی اشتغال به تحصیل ترم جاری را آپلود نمایید می خواستم بدونم الان که ترم پاییز گذشته هنوز هم کمک هزینه ترم پاییز رو می تونیم بگیریم یا نه؟ من شک دارم که گواهی اشتغال به تحصیل کدام ترم رو آپلود کنم چون والدینم تهران نیستند و نمی خوام بعد از اینهمه دردسر و نوبت گرفتن بگن ما هزینه پاییز رو نمی دیم با توجه به اینکه نوبت هایی که به بچه ها داده شده تیر ماه هست و اون موقع ترم بهار هم حتی تمام شده کسی اطلاع داره که الان که ما ثبت نام کنیم و تیر نوبتمون بشه آیا هزینه پاییز رو میدن یا نه ؟ بعدش واسه ترم بهار چیکار کنیم؟ دو تا نوبت بگیریم؟ بعد نام بانک رو از الان باید وارد کنیم ؟؟ چون دیدم بچه ها روزی که میرفتن وزارت علوم اونجا نام بانک رو می گفتن و نامه می گرفتن رویه تغییر کرده؟
یک سئوال دیگه اینکه روزی که والدین میرن وزارت علوم چه مدارکی رو باید همراه داشته باشن؟ گواهی اشتغال به تحصیل وزارت علوم رو که به تایید سفارت رسوندیم باید بفرستیم که همراه ببرند؟ دیگه چه مدارکی لازمه؟

نقل قول  

آفلاین PAR!SA
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-02-2012, 01:15 AM
این لیست پیشنهادی خود وزارت علوم هست
امیدوارم به دردتون بخوره
ولی قبلش حتما باز با بانک هماهنگ کنید

فایل‌های پیوست
.pdf   list of banks.pdf (اندازه 36 KB / تعداد دانلود: 39)
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

09-02-2012, 04:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2012, 04:46 AM توسط spt.)
(09-02-2012, 12:48 AM)niloofarsa نوشته: سلام دوستان من در حال حاضر در خارج از کشور مشغول تحصیل هستم در سایت جدید وزارت علوم که ثبت نام کردم آخرکار قبل از اینکه نوبت بده برای مراجعه به وزارت علوم ، میگه نام بانک و شعبه را وارد کنید و گواهی اشتغال به تحصیل ترم جاری را آپلود نمایید می خواستم بدونم الان که ترم پاییز گذشته هنوز هم کمک هزینه ترم پاییز رو می تونیم بگیریم یا نه؟ من شک دارم که گواهی اشتغال به تحصیل کدام ترم رو آپلود کنم چون والدینم تهران نیستند و نمی خوام بعد از اینهمه دردسر و نوبت گرفتن بگن ما هزینه پاییز رو نمی دیم با توجه به اینکه نوبت هایی که به بچه ها داده شده تیر ماه هست و اون موقع ترم بهار هم حتی تمام شده کسی اطلاع داره که الان که ما ثبت نام کنیم و تیر نوبتمون بشه آیا هزینه پاییز رو میدن یا نه ؟ بعدش واسه ترم بهار چیکار کنیم؟ دو تا نوبت بگیریم؟ بعد نام بانک رو از الان باید وارد کنیم ؟؟ چون دیدم بچه ها روزی که میرفتن وزارت علوم اونجا نام بانک رو می گفتن و نامه می گرفتن رویه تغییر کرده؟
یک سئوال دیگه اینکه روزی که والدین میرن وزارت علوم چه مدارکی رو باید همراه داشته باشن؟ گواهی اشتغال به تحصیل وزارت علوم رو که به تایید سفارت رسوندیم باید بفرستیم که همراه ببرند؟ دیگه چه مدارکی لازمه؟
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم (دوری راه و اینکه میترسم قبول نکنن برای ترم یک رو)
تازه به این مشکلات ترس از اینکه قبول نکنن و دوباره برای 5 ماه بعدش وقت بدن رو هم اضافه کنین!!!
والا من که وقت گرفتم (خرداد هست) میخام بگم اشتغال به تحصیل هر دو ترمم رو ببرن و ببینن میتونن دو تا نامه برای بانک بگیرن؟!
اگه اینطوری بشه که خوبه اگه هم برای ترم اول ندادن فقط نامه ی ترم دوم رو میگیریم دیگه....
یه نکته ی مهم که باید بدونی اینه که اونجا یه سری آدم نشستن که میشه باهاشون چونه زد و با اصرار کار های دیگه هم انجام میدن.... بهترین کار اینه که دو تا نوبت بگیری و اشتغال به تحصیل هر دو ترمت رو بفرستی ایران و منتظر نوبتت باشی... دعا و نذر و آرزوی قلبی هم یادت نره!! این مملکت واقعا....
امیرحسین جان اینا که گفتم در مورد شما هم صدق میکنه... نوبتت رو بگیر و ریسک نکن اما کلا به معجزه خاهش و التماس هم ایمان داشته باش (البته تو ایران)
امیدوارم موفق بشیم!!! :|

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین niloofarsa
**
نقل قول

10-02-2012, 11:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-02-2012, 11:34 PM توسط niloofarsa.)
ممنون از راهنماییتون
1-منظورتون از دو تا نوبت گرفتن اینه که یکبار گواهی اشتغال به تحصیل ترم پاییز رو آپلود کنم نوبت بگیرم یکبار ترم بهار رو؟ سیستم اجازه میده؟ شما این کارو کردید تاریخ هردونوبتتون توی یک روز افتاد؟
2-بانک های خصوصی هم این ارز دانشجویی رو میدن؟
3- بانک های دولتی به جز ملی مرکزی چطور؟
4- بانکی که معرفی می کنیم حتما باید نزدیک محل سکونت باشه یا فقط توی همان شهر باشه کافیه؟

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-02-2012, 11:32 PM
(10-02-2012, 11:16 PM)niloofarsa نوشته: ممنون از راهنماییتون
بانک های خصوصی هم این ارز دانشجویی رو میدن؟
بانک های دولتی به جز ملی مرکزی چطور؟

2- بانکی که معرفی می کنیم حتما باید نزدیک محل سکونت باشه یا فقط توی همان شهر باشه کافیه؟
1- بله
2-بله
3-مشکلی نیست؛ هر بانکی میتونه باشه

قبل ثبت نام اگه امکانش هست با بانک مورد نظرتون چک کنید که ارز دانشجویی میدن یا نه (قانونی نیست که چه بانکی ارز میده ...به خود بانک بستگی داره)... چون بعدش سخته عوض کردن بانک
ضمنا در مورد مدارکی هم که خود بانک میخواد هم ازشون بپرسید...یکم تو این مورد بعضی وقتها سلیقه ای عمل میشه

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین niloofarsa
**
نقل قول

11-02-2012, 04:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2012, 04:40 AM توسط niloofarsa.)
ببخشید منظورتون از اینکه دو بار نوبت بگیرم اینه که یکبار گواهی اشتغال به تحصیل ترم پاییز رو آپلود کنم نوبت بگیرم یکبار ترم بهار رو؟ سیستم اجازه میده؟ شما این کارو کردید تاریخ هردونوبتتون توی یک روز افتاد؟
یکی از دوستان می گفت تا اسفند برای ترم پاییز مهلت هست و ارز میدن منظور زمان ثبت نام در سایت قبل از اسفند باشه یا زمان نوبت مراجعه به وزارت علوم؟
یه سئوال دیگه گواهی اشتغال به تحصیلی که در سایت آپلود می کنیم باید به تایید سفارت رسیده باشه یا بعد که قراره والدین برن وزارت علوم اون موقع گواهی تایید شده رو ببرن ؟ (من هنوز گواهی ام توسط سفارت تایید نشده و خوب این کار دو هفته طول میکشه می خوام زودتر نوبتم رو بگیرم )

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

ممنون
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

11-02-2012, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2012, 11:19 PM توسط spt.)

یه خبر جدید (منبع)

۱. آنهايي که نوبتشان به سال بعد موکول شده است ديگر نگران نباشند/ کوتاه شدن زمان انتظار و نوبت دهي معرفي به بانک براي دریافت ارز

تاريخ : ۱۳۹۰/۱۱/۲۰ ۱۵:۰۳:۵۲
نويسنده: بهرام جهانشاهي
آنهايي که نوبتشان به سال بعد موکول شده است ديگر نگران نباشند ... بدين وسيله به تمامي متقاضيان نامه معرفي به بانک که در سامانه نشا، درخواست خود را ثبت کرده اند و نویت حضور دریافت نموده اند، اعلام مي گردد، با توجه به برنامه ريزي هاي به عمل آمده و هماهنگي با بانک مرکزي، مقرر گردیده است، کليه درخواست هاي نامه معرفي به بانک، تا ظرف ۲۰ روز آینده پاسخگويي شوند، و ديگر نيازي به مراجعه حضوري به این اداره نمي باشد. اسامي به طور مستقيم به بانک هاي عامل معرفي و اطلاع رساني لازم از طريق پست الکترونيک و پیامک به متقاضيان خواهد پذيرفت. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوري به اين اداره جدا خودداري فرماييد.

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

11-02-2012, 11:43 PM
(11-02-2012, 04:38 AM)niloofarsa نوشته: ببخشید منظورتون از اینکه دو بار نوبت بگیرم اینه که یکبار گواهی اشتغال به تحصیل ترم پاییز رو آپلود کنم نوبت بگیرم یکبار ترم بهار رو؟ سیستم اجازه میده؟ شما این کارو کردید تاریخ هردونوبتتون توی یک روز افتاد؟
یکی از دوستان می گفت تا اسفند برای ترم پاییز مهلت هست و ارز میدن منظور زمان ثبت نام در سایت قبل از اسفند باشه یا زمان نوبت مراجعه به وزارت علوم؟
یه سئوال دیگه گواهی اشتغال به تحصیلی که در سایت آپلود می کنیم باید به تایید سفارت رسیده باشه یا بعد که قراره والدین برن وزارت علوم اون موقع گواهی تایید شده رو ببرن ؟ (من هنوز گواهی ام توسط سفارت تایید نشده و خوب این کار دو هفته طول میکشه می خوام زودتر نوبتم رو بگیرم )

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
متاسفانه سیستم اجازه ی دو بار درخاست نامه بانکی رو نمیده.... و باید صبر کنید تا اون درخاستتون انجام بشه... با این ادعایی که کردن قاعدتا باید بتونید به زودی این کار رو انجام بدید...
در مورد تایید سفارت باید بگم اشتغال به تحصیلی که توی سایت آپلود میکنید باید به تایید سفارت رسیده باشه....
متاسفانه نمیتونید اینطوری نوبت بگیرید اما ایشالا که به زودی به همه ی نامه ها رسیدگی کنن....

موفق باشید Smile

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 38 بعدی »