عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین imankhosravi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-01-2012, 05:11 AM
(27-01-2012, 04:51 AM)Bahram نوشته: البته تمام مدارک نیازی نیست، من خودم فقط برگ اشتغال به تحصیل و برگه تخمین هزینه زندگیم رو توسط سفارت تایید کردم و صورتحساب پرداخت شهریه دانشگاهم رو تایید نکردم و همون مهر دانشگاه کافی بود.

لطفاً کمی حوصله به خرج دهید و چند پست اخیر همین تاپیک رو مطالعه فرمایید سوالهای شما عیناً پرسیده شده!

با سلام خدمات شما

آیا شما خود اقامت کانادا دارد؟ امکان داره سلا کنم که دقیقن چه مراحلی را انجام دادید؟ چون سفارت میگه که مدارک افرادی که اقامت دائم را دارند تاید نمیکنه !
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

27-01-2012, 05:22 AM
(27-01-2012, 05:11 AM)imankhosravi نوشته: با سلام خدمات شما

آیا شما خود اقامت کانادا دارد؟ امکان داره سلا کنم که دقیقن چه مراحلی را انجام دادید؟ چون سفارت میگه که مدارک افرادی که اقامت دائم را دارند تاید نمیکنه !
دوست عزیز، من با ویزای دانشجویی ساکن استرالیا هستم، و یکی از مدارکی که به سفارت پست کردم، فتوکپی سیاه سفید از ویزای دانشجویی ام بود.
اگر سفارت همچین چیزی را بشما گفته و شما از این موضوع مطمئن هستید، پس با این حساب سوال دوستان در پستهای اخیر هم داده میشه که متاسفانه با داشتن اقامت دائم نمیتوان برای دریافت ارز دانشجویی اقدام کرد.

.
نقل قول  

آفلاین imankhosravi
**
نقل قول

27-01-2012, 10:56 AM
(27-01-2012, 05:22 AM)Bahram نوشته: دوست عزیز، من با ویزای دانشجویی ساکن استرالیا هستم، و یکی از مدارکی که به سفارت پست کردم، فتوکپی سیاه سفید از ویزای دانشجویی ام بود.
اگر سفارت همچین چیزی را بشما گفته و شما از این موضوع مطمئن هستید، پس با این حساب سوال دوستان در پستهای اخیر هم داده میشه که متاسفانه با داشتن اقامت دائم نمیتوان برای دریافت ارز دانشجویی اقدام کرد.
خوب یک سوال، اگر من گواهی تحصیلی از دانشگاه بگیرم و سفارت تاید کنه و ان را در وب سایت وزارت علوم آپلود کنم، مشکلی نیست؟ یعنی وزارت علوم به نوع ویزا حساس نیست؟

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

27-01-2012, 07:22 PM
وزارت علوم فک نمیکنم به ویزا حساس باشه (نوع ویزا) و اصلا معلوم نیست که چکش کنن یا بفهمن چیه!!
اما من یه چیز رو نفهمیدم!! شما مگه سفارت ازتون ویزاتون رو هم خاسته؟! از ما که فقط صفحه ی اول پاسپورت رو خاست که!!
یعنی ممکنه سیستم سفارت ها فرق کنه؟

دوستان با این وقتی که سفارت میده به نظرتون برای ترم یک دیگه باید بیخیال بشیم دیگه آره؟!!
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

27-01-2012, 09:27 PM
(27-01-2012, 07:22 PM)spt نوشته: وزارت علوم فک نمیکنم به ویزا حساس باشه (نوع ویزا) و اصلا معلوم نیست که چکش کنن یا بفهمن چیه!!
اما من یه چیز رو نفهمیدم!! شما مگه سفارت ازتون ویزاتون رو هم خاسته؟! از ما که فقط صفحه ی اول پاسپورت رو خاست که!!

دوستان با این وقتی که سفارت میده به نظرتون برای ترم یک دیگه باید بیخیال بشیم دیگه آره؟!!
فکر کنم منظورتون سیستم وقت دهی وزارت علوم هست نه سفارت! Sleepy

یکی از مدارکی که میخاد ویزای اون کشور هست...حالا اونجا بشینن و پیدا کنن که نوع ویزاش چیه خوب اون موقع معلوم میشه...
من فکر نمی کنم مشکلی باشه در موقعی که ویزای اون کشور رو دارید-فوقش امتحان می کنید..گرفت گرفت نگرفت هم نگرفت!

نقل قول  

آفلاین bahreyni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-01-2012, 10:51 PM
سلام
آقایون
خانوما
سایت نشا از اینجا(فیلیپین) اصلا باز نمیشه
منم گیر....!
حالا چکار کنم‍؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-01-2012, 10:57 PM
(27-01-2012, 10:51 PM)bahreyni نوشته: سلام
آقایون
خانوما
سایت نشا از اینجا(فیلیپین) اصلا باز نمیشه
منم گیر....!
حالا چکار کنم‍؟
کاری نمیشه کرد، صبر کنین و هر چند وقت یه بار چک کنین
یک هفته پیش هم حدود یکی دو روز از دسترس خارج بود، بعدش درست شد

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

28-01-2012, 03:49 AM
(27-01-2012, 10:56 AM)imankhosravi نوشته: خوب یک سوال، اگر من گواهی تحصیلی از دانشگاه بگیرم و سفارت تاید کنه و ان را در وب سایت وزارت علوم آپلود کنم، مشکلی نیست؟ یعنی وزارت علوم به نوع ویزا حساس نیست؟
(27-01-2012, 07:22 PM)spt نوشته: وزارت علوم فک نمیکنم به ویزا حساس باشه (نوع ویزا) و اصلا معلوم نیست که چکش کنن یا بفهمن چیه!!
من به این موضوع دقت نکرده بودم و کپی ویزام رو بیخودی به سفارت فرستادم! همینطوره، گویا نیازی به ارسال نوع ویزا به سفارت نیست:
http://www.iranembassy.org.au/farsi_IR/c...sues3.aspx

پس با این حساب حتی اگر اقامت دائم را دارید، هرچه زودتر مدارکتون رو بفرستید سفارت تایید بشه.
این رو هم بگم کادر وزارت علوم چندان دقیق نیستند و خودم بارها دیده بودم که نظارت قوی بر مسائل ندارند...
.
نقل قول  

آفلاین imankhosravi
**
نقل قول

28-01-2012, 05:34 AM
(28-01-2012, 03:49 AM)Bahram نوشته: من به این موضوع دقت نکرده بودم و کپی ویزام رو بیخودی به سفارت فرستادم! همینطوره، گویا نیازی به ارسال نوع ویزا به سفارت نیست:
http://www.iranembassy.org.au/farsi_IR/c...sues3.aspx

پس با این حساب حتی اگر اقامت دائم را دارید، هرچه زودتر مدارکتون رو بفرستید سفارت تایید بشه.
این رو هم بگم کادر وزارت علوم چندان دقیق نیستند و خودم بارها دیده بودم که نظارت قوی بر مسائل ندارند...
خوب اگر سفارت تاید کنه کافیه؟ وزارت علوم به نوه ویزا گیر نمیده ؟ در ضمن آیا باید در سایت گواهی اشتغال به تحصیل هم آپلود بشه ؟
نقل قول  

آفلاین bahreyni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-01-2012, 12:06 PM
سلام
بچه ها من هربار که میخوام فایلها رو بفرستم این ارور رو میده بهم
برای شما هم همینطوره؟
HTTP Status 500 -
type Exception report
description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception
java.lang.NullPointerException

note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/5.5.17 logs
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 38 بعدی »